karib Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Που την εχουν κρυμμενη την επιλογη 'superior auto/photo'(δεν θυμαμαι πως το λενε) για την καμερα; Τι τις 'κρυβουν' τις επιλογες; Παω στο tab με τα 'κλειδια'-εικονιδιο, δεν βλεπω που μπορω να ορισω αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όλα θα τα κάνεις και θα τα δεις στην τηλεόραση εκτός από nova go. Είναι περιορισμός του προγράμματος που έχει κατασκευαστεί έτσι για να περιορίζεται η πειρατεία εγω για το novago το ηθελα μονο να μην βλεπω ποδοσφαιρο στο κινητο...............αλλα να το στελνω στην tv Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όλα θα τα κάνεις και θα τα δεις στην τηλεόραση εκτός από nova go. Είναι περιορισμός του προγράμματος που έχει κατασκευαστεί έτσι για να περιορίζεται η πειρατεία Πως έχουν καταφέρει να το κλειδωσουν? Πως καταλαβαινει το πρόγραμμα ότι έχεις συνδέσει το κινητό ή το λαπτοπ με την tv? :what: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Που την εχουν κρυμμενη την επιλογη 'superior auto/photo'(δεν θυμαμαι πως το λενε) για την καμερα; Τι τις 'κρυβουν' τις επιλογες; Παω στο tab με τα 'κλειδια'-εικονιδιο, δεν βλεπω που μπορω να ορισω αναλυση. τι εννοεις?εξω εξω ειναι..απλα στα ελληνικα ονομαζεται "βελτιωμενο αυτοματα"..το πορτοκαλι εικονιδιο ειναι και συνηθως με αυτο ανοιγει η καμερα..αν πατησεις πανω του μπαινεις για να βαλεις το Μ ή τα εφε..πιο φανερο δε γινεται.. http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2014/01/xperia-z1-compact-discover-apps-5139ead932b50cb2a32e7d156a00c367-620.jpg αν δεν εχεις βρει αυτο το μενου,μαλλον δεν εχεις πατησει κανενα κουμπι της καμερας Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 τι εννοεις?εξω εξω ειναι..απλα στα ελληνικα ονομαζεται "βελτιωμενο αυτοματα"..το πορτοκαλι εικονιδιο ειναι και συνηθως με αυτο ανοιγει η καμερα..αν πατησεις πανω του μπαινεις για να βαλεις το Μ ή τα εφε..πιο φανερο δε γινεται.. http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2014/01/xperia-z1-compact-discover-apps-5139ead932b50cb2a32e7d156a00c367-620.jpg αν δεν εχεις βρει αυτο το μενου,μαλλον δεν εχεις πατησει κανενα κουμπι της καμερας Ναι το εβλεπα, δεν το ειχα πατησει, νομιζα οτι εχει να κανει με συνδεση στο internet. Που ρυθμιζω αναλυση ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ναι το εβλεπα, δεν το ειχα πατησει, νομιζα οτι εχει να κανει με συνδεση στο internet. Που ρυθμιζω αναλυση ομως; δεν αλλαζει η αναλυση, νομιζω ειναι στα 8 σταθερα.. μονο στο Μ την αλλαζεις απο τις 3 γραμμουλες οπου βγαινει ολο το μενου ρυθμισεων.. Εγω προσωπικα και εκει στο εχω στα 8ΜΡ ή στα 15, γενικα τα 20 δεν χρησιμευουν σε κατι παρα μονο αν θες να κροπαρεις..και παλι ομως η ποιοτητα στα 8 ειναι καλυτερη και την προτιμω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 To βιντεο επιδεχεται ρυθμιση αναλυσης; Αν θα ειναι HD ή Full HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 To βιντεο επιδεχεται ρυθμιση αναλυσης; Αν θα ειναι HD ή Full HD? Αλήθεια φίλε karib, ψάχνεις καθόλου πριν ρωτήσεις;:rolleyes: Όταν είσαι στο Manual δίπλα από το σήμα της κάμερας για να τραβήξεις φωτό έχει δύο σύμβολα. Ένα της κάμερας και ένα του βίντεο. Αν πατήσεις το βίντεο μπορείς να κάνεις όποια ρύθμιση θες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 To βιντεο επιδεχεται ρυθμιση αναλυσης; Αν θα ειναι HD ή Full HD? στο Μ οπου επιλεγεις την λειτουργια βιντεο, μπαινεις ρυθμισεις και αλλαζεις αναλυση.. φιλε καριb, εχεις κανει ρουτ και τοσα αλλα πραγματα, γιατι δεν παιζεις λιγο με το μενου? δε νομιζω οτι ειναι δυσολο να ανακαλυψεις 2 ρυθμισεις.. Το λεω καθαρα για σενα, αν θες οδηγιες για να ανακαλυψεις το μενου, δε θα βγαλεις ποτε σωστη φωτο..θα θες και εκει καθοδηγηση..παιξε λοιπον Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 http://www.xperiablog.net/2014/10/20/new-update-14-4-a-0-155-certified-for-xperia-z1-z1-compact-and-z-ultra/ Λέτε να δούμε την παραπάνω αναβάθμιση πριν το "γλειφιτζούρι" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 To neo V είχε microHDMI νομιζω, δεν πρεπει να υποστηριζει mhl που τότε είχε πρωτοβγεί. Έχω αυτό εδώ , μια χαρά την κάνει την δουλειά (χρειάζεται τροφοδοσία απο την microUSB) mhl adapter Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπορει καποιος να μου πει, ποιο περιβοητο πληκτρο 'πατιεται', και ανοιγει το google voice? Δοκιμασα να αναπαραγω το προβλημα, αλλα δεν τα καταφερα να το εντοπισω. Βασικα, δεν θελω να λειτουργει κανενα αλλο πληκτρο, οταν το κινητο ειναι με σβηστη οθονη (εκτος αν εχω κληση και θελω τα κουμπια εντασης). Μες σε τσεπες, κλπ, μια στο τοσο βλεπω ανοιχτη την οθονη με το google voice. Πως μπορω να απενεργοποιησω αυτο το πραγμα; Τι το προκαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το κουμπί home. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το κουμπί home. Το κουμπι του power εννοεις; Δεν γινεται να ορισω καπου, ακομη κι αν πατηθει κατα λαθος, απλα να αναβει η οθονη; Αν ηταν ετσι, χωρις slide απο εμενα, σε 2 λεπτα η οθονη θα εσβηνε, οπως το εχω ορισει. Εχω δει, οτι οχι απλα ανοιγει η οθονη, αλλα εμφανιζει και το google voice, και μαλλον και η οθονη ειναι ετοιμη για αποκριση, δηλαδη δεν ειναι κλειδωμενη. Πως το απενεργοποιω ολο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το κουμπι του power εννοεις; Δεν γινεται να ορισω καπου, ακομη κι αν πατηθει κατα λαθος, απλα να αναβει η οθονη; Αν ηταν ετσι, χωρις slide απο εμενα, σε 2 λεπτα η οθονη θα εσβηνε, οπως το εχω ορισει. Εχω δει, οτι οχι απλα ανοιγει η οθονη, αλλα εμφανιζει και το google voice, και μαλλον και η οθονη ειναι ετοιμη για αποκριση, δηλαδη δεν ειναι κλειδωμενη. Πως το απενεργοποιω ολο αυτο; Βάλε μοτίβο χαχαχαχα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Βάλε μοτίβο χαχαχαχα! Τι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Είχα μια παλιά συσκευή sony την οποία αντικατέστησα με το z1c αρκετούς μήνες πριν. Χρησιμοποίησα το Sony PC companion για μεταφορά δεδομένων από την παλιά συσκευή στο z1c. Πριν λίγες μέρες έδωσα την παλιά συσκευή σε ένα φίλο και χθες ξαφνικά οι επαφές του προστέθηκαν στο z1c.. Τι πρέπει να κάνω για να αποσύνδεσω τις 2 συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Είχα μια παλιά συσκευή sony την οποία αντικατέστησα με το z1c αρκετούς μήνες πριν. Χρησιμοποίησα το Sony PC companion για μεταφορά δεδομένων από την παλιά συσκευή στο z1c. Πριν λίγες μέρες έδωσα την παλιά συσκευή σε ένα φίλο και χθες ξαφνικά οι επαφές του προστέθηκαν στο z1c.. Τι πρέπει να κάνω για να αποσύνδεσω τις 2 συσκευές; Πες μου ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... :ninja: Μάλλον είχες σεταρισμένο το google account σου, και πλεον σας συγχρονίζει επαφές, ημερολόγια, εργασίες κτλ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Πες μου ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... :ninja: Μάλλον είχες σεταρισμένο το google account σου, και πλεον σας συγχρονίζει επαφές, ημερολόγια, εργασίες κτλ... Μόλις έκανα restore σε factory settings... Πως απενεργοποιώ το google account στην παλιά συσκευή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μόλις έκανα restore σε factory settings... Πως απενεργοποιώ το google account στην παλιά συσκευή;; Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής, να καταργήσεις όποιον λογαριασμό θέλεις. Πριν χαρίσουμε/πουλήσουμε σε οποιονδήποτε κάποια συσκευή μας, φροντίζουμε πρώτα απ' όλα να διαγράψουμε τα δεδομένα της και να καταργήσουμε τυχόν λογαριασμούς μας έχει μέσα ενεργοποιημένους.. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μόλις έκανα restore σε factory settings... Πως απενεργοποιώ το google account στην παλιά συσκευή;; αμα κανεις διαγραφη ολων στην επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα σβηστουν ολα δεν δινουμε παλια μας συσκευη με δεδομενα μας τι κουφο ειναι τουτο παλι Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Κριμα τοσο καλο κινητο, να το προτιμουν τοσο λιγοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fk_pakos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 2 ερωτήσεις: α. Πόση ελεύθερη μνήμη RAM έχετε στο κινητό?? (στο δικό μ, με λίγες εφαρμογές εγκατεστημένες, χωρίς root, όταν το πρωτοανοίγω έχει 940MB και αργότερα που έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές φτάνει περίπου στα 700MB.... δηλαδή τα κινητά που 'φοράνε' 1gb RAM, φουλάρουν τελείως??? ) β. Όταν χρησιμοποιώ το Sygic, ενεργοποιώ πρώτα την επιλογή Τοποθεσία αλλά.... θέλω να κάνω χρήση μόνο του ενσωματωμένου gps χωρίς τη βοήθεια wi-fi και δεδομένων κινητής.... όποτε την ενεργοποιώ, είναι πάντα προεπιλεγμένο, στο 'Υψηλή ακρίβεια΄, που σημαίνει πως προσπαθεί για τον εντοπισμό θέσης να χρησιμοποιήσει όλα τα παραπάνω... Γίνεται να αλλαχτεί αυτό μόνιμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 2 ερωτήσεις: α. Πόση ελεύθερη μνήμη RAM έχετε στο κινητό?? (στο δικό μ, με λίγες εφαρμογές εγκατεστημένες, χωρίς root, όταν το πρωτοανοίγω έχει 940MB και αργότερα που έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές φτάνει περίπου στα 700MB.... δηλαδή τα κινητά που 'φοράνε' 1gb RAM, φουλάρουν τελείως??? ) β. Όταν χρησιμοποιώ το Sygic, ενεργοποιώ πρώτα την επιλογή Τοποθεσία αλλά.... θέλω να κάνω χρήση μόνο του ενσωματωμένου gps χωρίς τη βοήθεια wi-fi και δεδομένων κινητής.... όποτε την ενεργοποιώ, είναι πάντα προεπιλεγμένο, στο 'Υψηλή ακρίβεια΄, που σημαίνει πως προσπαθεί για τον εντοπισμό θέσης να χρησιμοποιήσει όλα τα παραπάνω... Γίνεται να αλλαχτεί αυτό μόνιμα??? για την πρωτη ερωτηση ναι αυτο δεν λεμε? οταν δεν εχουν αρκετη εσωτερικη μνημη οπως ειναι ολα τα παλιοτερα μοντελα οπως neo V πχ που ειχα εγω και ειχε μονο 590ΜΒ γεμιζε αμεσως, ενω το z1c εχει 16GB οσες και εφαρμογες να βαλεις δεν γεμιζει, γι αυτο στα τηλεφωνα τα παλιοτερα κανουμε ροοτ για να στειλουμε εκτος των αλλων τις εφαρμογες που πρεπει στην καρτα μνημης, ενω απο το 4.1 και πανω αλλαζει ο τροπος δεν μπορεις και με ροοτ να τις στειλεις στην καρτα μνημης και τα πιο πολλα εχουν ενσωματωμενη 4gb οπως ειχα εγω το Μ και ειχα καλυψει τα 2 Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) 2 ερωτήσεις: α. Πόση ελεύθερη μνήμη RAM έχετε στο κινητό?? (στο δικό μ, με λίγες εφαρμογές εγκατεστημένες, χωρίς root, όταν το πρωτοανοίγω έχει 940MB και αργότερα που έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές φτάνει περίπου στα 700MB.... δηλαδή τα κινητά που 'φοράνε' 1gb RAM, φουλάρουν τελείως??? ) β. Όταν χρησιμοποιώ το Sygic, ενεργοποιώ πρώτα την επιλογή Τοποθεσία αλλά.... θέλω να κάνω χρήση μόνο του ενσωματωμένου gps χωρίς τη βοήθεια wi-fi και δεδομένων κινητής.... όποτε την ενεργοποιώ, είναι πάντα προεπιλεγμένο, στο 'Υψηλή ακρίβεια΄, που σημαίνει πως προσπαθεί για τον εντοπισμό θέσης να χρησιμοποιήσει όλα τα παραπάνω... Γίνεται να αλλαχτεί αυτό μόνιμα??? Εμενα συνηθως ειναι 65-75% δεσμευμενη η RAM. Γενικα αποτι εχω καταλαβει οση ram και να εχεις παλι αυτα τα ποσοστα θα βλεπεις, εκτος αν εχεις πολυ λιγη. Οταν η μνημη παει να φουλαρει αυτοματα το συστημα κλεινει καποιες εφαρμογες. Αυτη ειναι και η διαφορα με ενα κινητο οπως το παλιο μου που ειχε 512mb και ηταν στο φουλ συνεχεια μην μπορωντας να κρατησει εφαρμογη στο παρασκηνιο, ενω το sony μπορει και κραταει πολυ περισσοτερες εφαρμογες απο πισω, εφαρμογες που εχω να ανοιξω μερες τις ανοιγω και ειμαι εκει που το αφησα, δηλαδη δεν κλεινουν αν δεν θες Για το δευτερο με το gps νομιζω δεν εχεις θεμα να το αφησεις στην υψηλη ακριβεια, αν δεν θες να συνδεεται στο δικτυο κλεινεις τα δεδομενα και προσπαθει μονο με το gps Edited October 23, 2014 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts