PP6210 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εψαξα και βρηκα καποιες πληροφοριες για το cwm. Μου φαινεται δυσκολο ομως. Και πολλα 'warnings' που αν μη τι αλλο τρομαζουν... Πως μπορει να γινει ευκολοτερα; αν έχεις κάνει ρουτ τότε το πιό εύκολο και πρόσφατο είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647480 το έκανα χωρίς πρόβλημα και το έχω αναφέρει 5-6 σελίδες πιό πίσω (#3283 και #3303) - διάβασε καλά τις οδηγίες και ρώτα πριν ξεκινήσεις. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο να έχεις bkp image και να μπορείς ανα πάσα στιγμή να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην προηγούμενη κατάσταση αλλά δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς αν δεν ξέρεις να το κάνεις και χρειαστεί factory reset και παραμετροποίηση από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Οσοι εχετε το μαυρο μπορειτε να πειτε αν περιμετρικα το μεταλλικο πλαισιο ξεβαφει με τον καιρο η παραμενει το χρωμα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Οσοι εχετε το μαυρο μπορειτε να πειτε αν περιμετρικα το μεταλλικο πλαισιο ξεβαφει με τον καιρο η παραμενει το χρωμα του? Πέντε μήνες που το έχω δεν ξέβαψε το πλαίσιο, αλλά το έχω σχεδόν συνέχεια σε θήκη tpu. Αν το έχεις χύμα απροστάτευτο, ίσως ξεβάψει, δεν ξέρω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εγώ που το έχω χύμα στο κύμα τίποτα δεν έχει πάθει περιμετρικά. Μόνο η πλατή γραντζουνιεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 αν έχεις κάνει ρουτ τότε το πιό εύκολο και πρόσφατο είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647480 το έκανα χωρίς πρόβλημα και το έχω αναφέρει 5-6 σελίδες πιό πίσω (#3283 και #3303) - διάβασε καλά τις οδηγίες και ρώτα πριν ξεκινήσεις. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο να έχεις bkp image και να μπορείς ανα πάσα στιγμή να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην προηγούμενη κατάσταση αλλά δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς αν δεν ξέρεις να το κάνεις και χρειαστεί factory reset και παραμετροποίηση από την αρχή. Το 3283 μηνυμα σου το ειδα, ρωτουσες τοτε κι εσυ για το cwm, και το 3303 post δεν ειναι καν δικο σου! Στο xda link που εδωσες, μιας και υπαρχει root, λεει να κατεβασω το πακετακι, να τρεξω το bat αρχειο. Μετα με κανα δυο reboot, ειναι οκ. Αυτο ειναι ολο? Οταν λες μπορει να χρειαστει factory reset, τι εννοεις, υπαρχει εστω και μικρο ενδεχομενο να παει κατι λαθος και να χασω δεδομενα/ρυθμισεις απο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 @karib: αν απο την απάντηση που έκατσα να σου γράψω θεώρησες τόσο σημαντικό το οτι ανέφερα το 3303 αντί το 3308 κ δεν μπόρεσες να εντοπίσεις το μήνυμά μου που έλεγε οτι όλα πήγαν καλά, θα μου επιτρέψεις εγώ να σταματήσω εδώ, καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Οσοι εχετε το μαυρο μπορειτε να πειτε αν περιμετρικα το μεταλλικο πλαισιο ξεβαφει με τον καιρο η παραμενει το χρωμα του? Αν χτυπηθει ξεβαφει, αν επαιρνα τώρα θα επαιρνα άσπρο που σε ενδεχόμενη μικρή πτώση δεν θα φαινόταν τυχόν χτύπημα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fk_pakos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έχω 2 μέρες που έχω στα χέρια μου το κινητό.... το προηγούμενο ήταν xperia mini... άρα είμαι φουλ ικανοποιημένος προς το παρόν... ένα πρόβλημα μόνο έχω... το xperia mini, όσες φορές έκανα ταξίδι με το αμάξι, το συνέδεα με bluetooth με το carkit του αμαξιού, ώστε τις κλήσεις να τις λαμβάνω στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου... το z1 compact δε συνδέεται με τίποτα!!!! μου βγάζει πάντα ''connection failure''.... μήπως πρέπει να κάνω κάποια παραπάνω ρύθμιση για να συνδεθεί ???? μήπως είναι θέμα firmware του bluetooth???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Αν χτυπηθει ξεβαφει, αν επαιρνα τώρα θα επαιρνα άσπρο που σε ενδεχόμενη μικρή πτώση δεν θα φαινόταν τυχόν χτύπημα Θα το ρισκαρω με το μαυρο γιατι το ασπρο δεν μου αρεσει καθολου,θα μπει βεβαια σε θηκη οταν το παρω,θα περιμενω βεβαια να πεσει λιγο ακομη ν τιμη του.Τωρα που βγηκε το z3 compact θα σταματησει αμεσως απο η παραγωγη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Η τιμή του είναι κάτω από 300 είναι καλή νομίζω Μετά λογικά θα ανέβει λίγο καθώς θα μείνει μόνο στα ακριβά μαγαζιά Έχω αυτή τη θήκη άψογη εφαρμογή σαν να μην έχει τίποτα http://m.ebay.com/itm/151278603422?nav=SEARCH Edited October 12, 2014 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση να αλλάξεις το όνομα που δίνει στις φωτογραφίες όταν τις αποθηκεύει; Εννοώ αντί για DSC_#### να δίνει κάτι ποιο μοναδικό. Περνάω φωτογραφίες στο pc, τις σβήνω από το κινητό και στις καινούριες που βγάζω αρχίζει την αρίθμηση από την αρχή και δημιουργεί πρόβλημα αν θέλω να τις μεταφέρω σε φάκελο στο pc με προηγούμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εκανα το πρωτο videocall με skype. Ολα καλα, αλλα πολυ σκοτεινο ρε παιδια. Μου βγηκα τα ματια να προσπαθω δω με τη μαυριλα. Και λεω οτι κατι εχει να κανει με το κινητο, γιατι οταν στα ιδια δωματια-φωτισμο, ιδια ατομα (εγω κι ενας φιλος), εκανα την βιντεοκληση απο το skype του υπολογιστη μου, ολα ηταν φωτεινα. Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εκανα το πρωτο videocall με skype. Ολα καλα, αλλα πολυ σκοτεινο ρε παιδια. Μου βγηκα τα ματια να προσπαθω δω με τη μαυριλα. Και λεω οτι κατι εχει να κανει με το κινητο, γιατι οταν στα ιδια δωματια-φωτισμο, ιδια ατομα (εγω κι ενας φιλος), εκανα την βιντεοκληση απο το skype του υπολογιστη μου, ολα ηταν φωτεινα. Τι μπορει να φταιει; εγω που εχω κανει κληση μεσω skype ή μεσω viber δειχνει πολυ καλα και μεσω hangouts Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ειλικρινα δεν μπορω να εξηγησω την μαυριλα στο skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση να αλλάξεις το όνομα που δίνει στις φωτογραφίες όταν τις αποθηκεύει; Εννοώ αντί για DSC_#### να δίνει κάτι ποιο μοναδικό. Περνάω φωτογραφίες στο pc, τις σβήνω από το κινητό και στις καινούριες που βγάζω αρχίζει την αρίθμηση από την αρχή και δημιουργεί πρόβλημα αν θέλω να τις μεταφέρω σε φάκελο στο pc με προηγούμενες. το ίδιο θέμα θα είχες και με ψηφιακή φωτογραφική...εγώ απλά αφήνω την τελευταία φωτό ή video από αυτά που μεταφέρω, οπότε η επόμενη φωτο που θα γραφτεί θα πάρει τον αμέσως επόμενο αριθμό, και δεν χάνεται η σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση να αλλάξεις το όνομα που δίνει στις φωτογραφίες όταν τις αποθηκεύει; Εννοώ αντί για DSC_#### να δίνει κάτι ποιο μοναδικό. Περνάω φωτογραφίες στο pc, τις σβήνω από το κινητό και στις καινούριες που βγάζω αρχίζει την αρίθμηση από την αρχή και δημιουργεί πρόβλημα αν θέλω να τις μεταφέρω σε φάκελο στο pc με προηγούμενες. το ίδιο θέμα θα είχες και με ψηφιακή φωτογραφική...εγώ απλά αφήνω την τελευταία φωτό ή video από αυτά που μεταφέρω, οπότε η επόμενη φωτο που θα γραφτεί θα πάρει τον αμέσως επόμενο αριθμό, και δεν χάνεται η σειρά. Εγώ έχω βρει άλλη λύση: όταν μεταφέρω τις φωτογραφίες στον υπολογιστή, πριν τις βάλω στο φάκελο που τις αποθηκεύω, τις μετονομάζω σύμφωνα με την ημερομηνία+ώρα λήψης της φωτογραφίας, οπότε είναι τακτοποιημένες χρονολογικά. Το θέμα είναι με τα βίντεο, στα οποία δεν εγγράφεται ημερομηνία/ώρα λήψης, οπότε καταφεύγω στη λύση του να διαβάσω τις πληροφορίες exif και να μετονομάσω τα βίντεο χειροκίνητα. Απαιτεί λιγάκι περισσότερο χρόνο, αλλά στο τέλος είναι όλα τακτοποιημένα και έχεις ένα πλήρως ενημερωμένο αρχείο των φωτογραφιών και των βίντεό σου. Εύχομαι να υπήρχε κατευθείαν η λύση του να σώζει η εφαρμογή της κάμερας με όνομα ημερομηνία+ώρα αυτών που τραβάς, όπως στα φωτοκινητά της Nokia που είχα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ωραία ιδέα αυτή. Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ωραία ιδέα αυτή. Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις; Με το Advanced Renamer: http://www.advancedrenamer.com/ Με έχει βολέψει πολύ η εφαρμογή αυτή, έχει ενσωματωμένο και το ExifTool, με το οποίο βλέπεις τα πάντα όσον αφορά τις αποθηκευμένες πληροφορίες στο αρχείο της φωτογραφίας/βίντεο. Φυσικά λειτουργεί σαν batch renamer οποιουδήποτε άλλου τύπου αρχείου πολυμέσων (π.χ. mp3 κλπ). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ρε παιδιά θυμιστε μου που απενεργοποιειται η λειτουργία που τον ακούς τον άλλο αργά (σαν μαστουρωμενο ), πως ενεργοποιείται μόνη της δεν μπορώ να καταλάβω! :mad: μου σπάει τα νεύρα :banghead: Edit: το βρήκα! Απορώ γιατί το έχουν βάλει αυτό! :banghead: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ρε παιδιά θυμιστε μου που απενεργοποιειται η λειτουργία που τον ακούς τον άλλο αργά (σαν μαστουρωμενο ), πως ενεργοποιείται μόνη της δεν μπορώ να καταλάβω! :mad: μου σπάει τα νεύρα :banghead: ρυθμίσεις-ρυθμίσεις κλήσης-μείωση ταχύτητας ομιλίας.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fk_pakos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πήρα για το κινητό ένα tempered glass της nilkin και μέσα στη συσκευασία είχε και μία μεμβράνη για το πίσω μέρος που ταίριαζε ακριβώς με τα κατάλληλα ανοίγματα στο φακό της κάμερας και στο φλας.... που μπορώ να βρω κι άλλες τέτοιες μεμβράνες για το πίσω μέρος, γιατί μελλοντικά λογικά θα χρειαστούν....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Στο ebay φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livelikeanultras Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ.Ενώ φόρτιζα με το μαγνητικό dock,σε χαμηλό επίπεδο η μπαταρία αλλά συνδεδεμένο περίπου 15 λεπτά το τηλέφωνο έσβησε και δεν επανέρχεται με κανένα τρόπο.Ούτε με το πορτοκαλί κουμπί,ούτε αντιδρά όταν το βάζω στη φόρτιση -κανονική ή μαγνητική- τίποτα.Σας παρακαλώ τα φώτα σας. Edit:Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα μια παρόμοια περίπτωση για ένα Xperia T και έκανα το ίδιο.Το έβαλα στην φόρτιση και το άφησα έτσι.Μετά από μισή ώρα άναψε το κόκκινο λαμπάκι,άρχισε να φορτίζει και η καρδιά μου πήγε στη θέση της. Edited October 14, 2014 by livelikeanultras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πήρα για το κινητό ένα tempered glass της nilkin και μέσα στη συσκευασία είχε και μία μεμβράνη για το πίσω μέρος που ταίριαζε ακριβώς με τα κατάλληλα ανοίγματα στο φακό της κάμερας και στο φλας.... που μπορώ να βρω κι άλλες τέτοιες μεμβράνες για το πίσω μέρος, γιατί μελλοντικά λογικά θα χρειαστούν....???? Κι εγω αυτην πηρα, ειμαι ευχαριστημενος. Κι μ'αρεσε η εξτρα ζελατινα για την πλατη. Κολησα και το αυτοκολητακι στην καμερα, κατι προστατευει πιστευω κι αυτο, αλλα θελω να δω αν θα παραμεινει εκει, αν θα 'κρατησει' ή μηπώς φυγει με τον καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Περιμενουμε τις ανακοινωσεις της sony για android 5 στο z1c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts