Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο Αμερική έχει αγοράσει κανείς z1c?

Η περιβοητη arvato αν συμβει κανενα κακο, εχει και τα εξ'αμερικής στα μαύρα τα κατάστιχα, με τις γνωστες λωποδυτιές για υγρασίες και τα τοιαύτα;

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο Αμερική έχει αγοράσει κανείς z1c?

Η περιβοητη arvato αν συμβει κανενα κακο, εχει και τα εξ'αμερικής στα μαύρα τα κατάστιχα, με τις γνωστες λωποδυτιές για υγρασίες και τα τοιαύτα;

Βρε συ karib, τι ερωτηση ειναι αυτη;;;;

Ανηκει η Αμερικη στην Ευρωπαικη Ενωση για να εχεις εγγυηση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

@karib

Μην το κουράζεις φίλε μου, πάρε ένα iphone να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Βρε συ karib, τι ερωτηση ειναι αυτη;;;;

Ανηκει η Αμερικη στην Ευρωπαικη Ενωση για να εχεις εγγυηση;

Τι σχεση εχει αυτο; Εκτος αν παει αλλιως. Πχ στο mac, αγορασμενο απο αμερικη, εχει παγκοσμια εγγυηση, κανονικα και στην ελλαδα απο infoquest.

Πιθανως να ισχυει το ιδιο και με τα iphones, δεν το εχω ψαξει ομως για να πω σιγουρα.

Θα μπορουσε να ειναι το ιδιο και με τα sony.

Τι ισχύει; Αν δεν ειναι EU, δεν σε καλύπτουν;

Δηλαδη αν ερθει ενας πολιτης της αμερικης με αμερικανικο sony-νεο/εντος εγγυησης(αμερικης, εκει το πηρε ο ανθρωπος), θα του πουν 'δεν στο φτιαχνουμε δωρεαν-ας ειναι στην εγγυηση, γιατι το αγορασες απο αμερικη';

Ο κοσμος κινειται, παει κι ερχεται. Οσοι ερχονται απο εξωτερικο με αγορασμενα sony εκτος ΕΕ, τους αφηνουν ακαλυπτους;

Τι ισχύει; Αν δεν ειναι EU, δεν σε καλύπτουν;

Αυτό ακριβώς ισχύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό ακριβώς ισχύει.

Οποτε κατ'αναλογια αν πάω με το EU sony μου στην Αμερική για διαμονη καποιων ετών, θα είμαι ακάλυπτος σε θέμα εγγύησης.

Αρνουνται την 'εγγυηση'(μπραβο sony....), φανταζομαι δεν αρνουνται την επι πληρωμη επισκευη. Σωστα;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Αρνουνται την 'εγγυηση'(μπραβο sony....), φανταζομαι δεν αρνουνται την επι πληρωμη επισκευη. Σωστα;

Ναι την αρνουνται. Το ιδιο κανουν και η samsung και η lg και η huawei και η lenovo και η zte και παει λέγοντας....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι την αρνουνται. Το ιδιο κανουν και η samsung και η lg και η huawei και η lenovo και η zte και παει λέγοντας....

Μ'εστειλες τωρα!

Λες 'δωστε μου μια προσφορα για την επισκευη', κανονικα να πληρωσω(ανεξαρτητα απο εγγυηση) και σου λενε 'δεν σου δινουμε'; ΄Παρτο και φυγε, χαλασμενο οπως ειναι'; Καπως ετσι?

Δηλαδη μου ειναι εντελως αδιανοτητο, δεν μπορει να συμβαινει!

Η LG από όσο γνωρίζω δεν τη νοιάζει από που είναι, αρκεί το μοντέλο που θα πας να κυκλοφορεί Ελλάδα. Για να έχει ανταλλακτικά προφανώς

Γραφεις για την εγγυηση σε περιπτωση που εχεις αγορασει ενα sony πχ απο αμερικη και βρεθεις στην ευρωπη ή και το αναποδο.

και απανταω.

Για επισκευη (εκτος εγγυησης) δεν γραφω πουθενα.

@ glofiish, ο karib ρωτησε για εγγυηση. Η lg hellas (το ιδιο νομιζω και η sony) για να σε καλυψει στο θεμα εγγυησης αρκει το τηλεφωνο να ειναι για την αγορα της EU. Αν πας με τηλεφωνο αγορασμενο απο αραβικα εμιρατα - αιγυπτο - ασια - τελος παντος εκτος eu δεν σε καλυπτει απο εγγυηση. Να σου το επισκευασει επι πληρωμη ισως.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

@ glofiish, ο karib ρωτησε για εγγυηση. Η lg hellas (το ιδιο νομιζω και η sony) για να σε καλυψει στο θεμα εγγυησης αρκει το τηλεφωνο να ειναι για την αγορα της EU. Αν πας με τηλεφωνο αγορασμενο απο αραβικα εμιρατα - αιγυπτο - ασια - τελος παντος εκτος eu δεν σε καλυπτει απο εγγυηση. Να σου το επισκευασει επι πληρωμη ισως.

Η LG σε καλύπτει από όπου και να είναι αγορασμένο το κινητό.Αρκεί να το εισάγει η ίδια η lg Hellas.Να κυκλοφορεί δηλαδή στην ελληνική αγορά.

Για σονυ δεν γνωρίζω.

Η LG σε καλύπτει από όπου και να είναι αγορασμένο το κινητό.Αρκεί να το εισάγει η ίδια η lg Hellas.Να κυκλοφορεί δηλαδή στην ελληνική αγορά.

Για σονυ δεν γνωρίζω.

Ερωτηση

Παιδια επειδη δεν καταλαβα να ρωτησω, η lg hellas μπορει να καλυψει τηλεφωνα που εχουν αγοραστει (αποδειξη αγορας) εκτος ευρωπαικης ενωσης ?

Επισης καλυπτει με εγγυηση τα μοντελα

LG G2 D800

LG G2 D802TA

LG G2 D803

LG G2 VS980

LG G2 LS980

Δηλαδη αν παρω ενα lg g2 απο αραβικα εμιρατα - αιγυπτο - ασια - αμερικη τελος παντος εκτος ΕU με καλυπτει με εγγυηση ?

Δεν ρωταω για επισκευη επι πληρωμη, ρωταω για δωρεαν εγγυηση.

Eυχαριστω εκ τον προτερων για την οποια απαντηση

Απαντηση

Έχω την εντύπωση πως όχι. Καλύπτει μόνο το d802 που είναι το ευρωπαϊκό variant του μοντέλου και για να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη επιβάλλεται να έχει 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση! Και μάλιστα πρέπει να είναι πανευρωπαϊκή. Τουλάχιστον για ΕΕ αυτό ισχύει νομίζω. Για άλλα variants μπορεί να ισχύουν άλλοι όροι εγγύησης.

Μάλιστα μέχρι πρόσφατα κάλυπτε μόνο τα 16αρια d802 αλλά σύμφωνα με χρήστη εδώ στο φόρουμ καλύπτει και τα 32αρια παρότι αρχικά δεν τα κάλυπτε επειδή δεν τα εισήγαγε.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δες και τις πρωτες 4-5 σελλιδες και θα θες αν εχουν εγγυηση ή αν δεν εχουν οσοι τα αγορασαν εκτος EU http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378215

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry για το off, δεν απανταω παλι για να μην χαλασουμε το τοπιο εδω.

Κύριοι είστε ήδη εκτός θέματος. Οτιδήποτε αφορά τις εγγυήσεις κινητών της Sony υπάρχει ήδη θέμα. :!:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάτοχος και εγώ εδώ και δύο ημέρες του τηλεφώνου. Έχασα το πολυαγαπημένο μου Xiaomi Mi-2S και καθώς υπολόγισα κόστος/χρόνο παράδοσης, είπα να προτιμήσω το Z1c.

Μπήκα στον πειρασμό να ψάξω και για "παντόφλα". Είμαι της λογικής ότι αν είναι να φορτωθώ ένα τουβλάκι, τότε ας πάρω το καλύτερο, οπότε κοιτούσα μόνο το Note 3. Απαγορευτικά μεγάλο για τον τρόπο ζωής μου, οπότε γυρίσαμε στο μόνο αντίστοιχο του Mi2S. To z1c είναι ελαφρά μεγαλύτερο στις σημαντικές για εμένα διαστάσεις (πλάτος/ύψος), αλλά δεν ξεφεύγει από τα λογικά-για εμένα-μεγέθη. Το Z1c είναι ομορφότερο, ταχύτερο, ποιοτικότερο, με πιο εντυπωσιακή οθόνη, αλλά κοστίζει σχεδόν τα διπλά χρήματα-στα σκουτζομάγαζα. Είναι λοιπόν σίγουρα καλύτερο, αλλά όχι τόσο καλύτερο που να δικαιολογεί την τιμή του, ακόμη και στα σκρουτζομάγαζα, δεν μιλάμε καν για "κανονικά" μαγαζιά.

Από ό,τι φαίνεται δεν θα ασχοληθώ με custom rom σε αυτό. H μανίσια του είναι απόλυτα ομαλή και, από όσο είδα, δεν έχει μεταφερθεί αυτούσια η camera app σε καμία rom, οπότε οι δυνατότητες του hardware της κάμερας μένουν αναξιοποίητες.

Από αξεσουάρ πήρα ένα tempered glass, μία θήκη Super frosted shield της αγαπημένης Nillkin, ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης των €7 και μία microSD Sony class 10 των 32GB. Με το κινητό θα μείνω τουλάχιστον έναν χρόνο, μέχρι το Z3c να γίνει "σούπα" και να αξίζει η αγορά του. Αυτά!

Μεγειές και καλομίλητο. Πολύ καλή επιλογή. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάτοχος και εγώ εδώ και δύο ημέρες του τηλεφώνου. Έχασα το πολυαγαπημένο μου Xiaomi Mi-2S και καθώς υπολόγισα κόστος/χρόνο παράδοσης, είπα να προτιμήσω το Z1c.

Μπήκα στον πειρασμό να ψάξω και για "παντόφλα". Είμαι της λογικής ότι αν είναι να φορτωθώ ένα τουβλάκι, τότε ας πάρω το καλύτερο, οπότε κοιτούσα μόνο το Note 3. Απαγορευτικά μεγάλο για τον τρόπο ζωής μου, οπότε γυρίσαμε στο μόνο αντίστοιχο του Mi2S. To z1c είναι ελαφρά μεγαλύτερο στις σημαντικές για εμένα διαστάσεις (πλάτος/ύψος), αλλά δεν ξεφεύγει από τα λογικά-για εμένα-μεγέθη. Το Z1c είναι ομορφότερο, ταχύτερο, ποιοτικότερο, με πιο εντυπωσιακή οθόνη, αλλά κοστίζει σχεδόν τα διπλά χρήματα-στα σκουτζομάγαζα. Είναι λοιπόν σίγουρα καλύτερο, αλλά όχι τόσο καλύτερο που να δικαιολογεί την τιμή του, ακόμη και στα σκρουτζομάγαζα, δεν μιλάμε καν για "κανονικά" μαγαζιά.

Από ό,τι φαίνεται δεν θα ασχοληθώ με custom rom σε αυτό. H μανίσια του είναι απόλυτα ομαλή και, από όσο είδα, δεν έχει μεταφερθεί αυτούσια η camera app σε καμία rom, οπότε οι δυνατότητες του hardware της κάμερας μένουν αναξιοποίητες.

Από αξεσουάρ πήρα ένα tempered glass, μία θήκη Super frosted shield της αγαπημένης Nillkin, ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης των €7 και μία microSD Sony class 10 των 32GB. Με το κινητό θα μείνω τουλάχιστον έναν χρόνο, μέχρι το Z3c να γίνει "σούπα" και να αξίζει η αγορά του. Αυτά!

Το μαγνητικό καλώδιο από που το αγόρασες;Μπορείς να στείλεις κάποιο λινκ;

Το μαγνητικό καλώδιο από που το αγόρασες;Μπορείς να στείλεις κάποιο λινκ;

Αυτό είναι. Το αγόρασα χωρίς πολλή σκέψη και χωρίς να διαβάσω με προσοχή όσα γράφουν οι συμφορουμίτες παραπίσω, ελπίζω να μην έκανα άσχημα.

Αυτό είναι. Το αγόρασα χωρίς πολλή σκέψη και χωρίς να διαβάσω με προσοχή όσα γράφουν οι συμφορουμίτες παραπίσω, ελπίζω να μην έκανα άσχημα.

Έχω ήδη αγοράσει την μαγνητική βάση φόρτισης αλλά το συγκεκριμένο το βρίσκω εξαιρετικό για χρήση στο αυτοκίνητο

Έχω ήδη αγοράσει την μαγνητική βάση φόρτισης αλλά το συγκεκριμένο το βρίσκω εξαιρετικό για χρήση στο αυτοκίνητο

Για δωσε link για μαγντικη βαση φορτισης....

Poco X3 nfc 6/128

Και δύο ερωτησούλες.

-Έχω το κινητό στην τσέπη μου και χτυπάει κανονικά. Το βγάζω και αμέσως σταματάει το ringtone, αλλά το τηλέφωνο συνεχίζει να δέχεται την κλήση, απλά δεν κουδουνίζει πια. Δεν είναι και πολύ κακό σαν χαρακτηριστικό, αλλά απενεργοποιείται και πώς;

-Όταν κάποιος με καλεί, το τηλέφωνο χτυπάει για περίπου 20" και μετά σταματάει. Μπορώ κάπως να το αλλάξω αυτό η εξαρτάται από το δίκτυό μου;

Ανήκω πλεον και εγω στο club των κατοχων του z1c, αφού τις προηγουμενες μερες προχωρησα στην αγορα του (κοντρα σε αρκετες αρνητικες προβλεψεις εδω...).

Πλεον οι αποριες μου δεν θα ειναι προκαταρκτικές-διερευνητικες, αλλα επι πρακτικής βάσης.

Ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια, αλλα και για την μελλοντική.

Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη με την συγκεκριμενη αγορα.

Αν εγκαταστησω τωρα τις εφαρμογες μου, και κανω τις ρυθμισεις μου και root,

οταν θα βγει η 5αρα εκδοση android(ως το τελος του χρονου; ) official απο την sony,

θα εγκατασταθει 'απο πανω' διατηρωντας τα ολα ως εχουν;

Ή επειδη μιλαμε για περασμα οχι εντος της ιδιας εκδοσης 4.xx αλλα σε εντελως νέα εκδοση 5.xx, δεν διατηρειται απολυτως τιποτε;

Αν προκειται να πρεπει να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη, θα προτιμησω να περιμενω να βγει η 5αρα, καθως δεν εχω εχω καθολου χρονο να κανω την ιδια δουλεια απο την αρχη μες σε λιγο καιρο.

Πειτε μου και με ποιο τροπο λαμβανονται οι επισημες αναβαθμισεις νεων rom.

Edited by karib

Kαλορίζικο karib.

Υπάρχουν δύο τρόποι να περάσεις μία αναβάθμιση. 1)Από πάνω. 2)Κάνοντας καθαρή εγκατάσταση. Σε major update όπως θα είναι το L καλό είναι να κάνουμε clean install. Σε minor bug fixes δεν χρειάζεται. Με τον όρο καθαρή εγκατάσταση εννοούμε να σβηστούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να χεις το κινητό σαν να το αγοράζεις τώρα με την νέα έκδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το android L δεν αναμένεται έως τελη του έτους αλλά προς τα τέλη του πρώτου τριμήνου και αφού έχει ανακοινωθεί είτε στο Λας Βεγκας είτε στη Βαρκελώνη το z4.

http://www.androidorigin.com/sony-xperia-z3-compact-z2-tablet-android-l-update-leak/

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Kαλορίζικο karib.

Υπάρχουν δύο τρόποι να περάσεις μία αναβάθμιση. 1)Από πάνω. 2)Κάνοντας καθαρή εγκατάσταση. Σε major update όπως θα είναι το L καλό είναι να κάνουμε clean install. Σε minor bug fixes δεν χρειάζεται. Με τον όρο καθαρή εγκατάσταση εννοούμε να σβηστούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να χεις το κινητό σαν να το αγοράζεις τώρα με την νέα έκδοση.

Ευχαριστω.

Αν οντως το android 5 θα βγει το 2015 οπως λεει το link του alextrelam - και ποτε θα βγαλει η sony την αντιστοιχη αναβαθμιση, φυσικα και δεν θα περιμενω ως τοτε.

Παντως, υπαρχει η δυνατοτητα να μπει το major update απο πανω, αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

(τα υπερ και τα κατα του clean install τα ξερω και απο τους υπολογιστες, φανταζομαι ειναι παρομοια).

Απο που, πως βαζει κανεις την νεα εκδοση;

Υπαρχει καποια εφαρμογη, ή πχ κατεβαζεις ενα apk?

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact