p3nny Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) παιδια κατα καποιο περιεργο τροπο εγινα ροοτ και τωρα θελω να ρωτησω, γιατι να μην παρω back up με το titanium οπως εκανα και παλια με το Neo V, παρα λετε για αλλο ενα προγραμμα Βack TA που πρεπει να χρησιμοποιησω, παρακαλω διαφωτιστε με και δευτερον δεν βλεπω πουθενα το εικονιδιο super user αλλα ετρεξα το root ckeck και μου λεει οτι ειμαι ροοτ και φυσικα τρεχει και το titanium, φυσικα ολα αυτα δεν με καλυπτουν αν δεν βρω να εγκαταστησω το cmw που επερνα πληρες back up και το επανεφερα παλι, στο neo V , οποιος ξερει περιμενω συμβουλες ευχαριστω Και κατι που ξεχασα, ακποιος πρεπει να κανει εναν καταλογο με τις αχρηστες εφαρμογες που μπορουμε να σβησουμε Edited August 10, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 παιδια κατα καποιο περιεργο τροπο εγινα ροοτ και τωρα θελω να ρωτησω, δεν βλεπω πουθενα το εικονιδιο super user αλλα ετρεξα το root ckeck και μου λεει οτι ειμαι ροοτ και φυσικα τρεχει και το titanium, οποιος ξερει περιμενω συμβουλες ευχαριστω Το SuperSU κατέβασέ το από εδώ, τρέξτο μια φορά, κάνε update binaries που θα σου ζητήσει κι επανεκκίνηση της συσκευής μετά https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 φυσικα ολα αυτα δεν με καλυπτουν αν δεν βρω να εγκαταστησω το cmw που επερνα πληρες back up και το επανεφερα παλι, στο neo V , οποιος ξερει περιμενω συμβουλες ευχαριστω Κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647480 ευχαριστω παιδια, ομως τωρα εχω αλλο προβλημα, π.χ. διαλεγω μια φωτογραφια και θελω να την ορισω ως φωτογραφια επαφης, βρισκω την επαφη και εκεινο ψαχνει ψαχνει να κανει τι δεν ξερω και δεν εμφανιζει την φωτογραφια για να πατισω ολοκληρωση, δωστε μου λινκ πως να βγαλω το ροοτ δεν μου εκανε και τιπτα και θα παιρνω back up απο το pc companion πριν το κανω ροοτ ειχα παρει backup με pc companion, αν κανω restore θα χαθει το root? να το κανω να τελειωνω? εκανα επαναφορα αλλα εξακολουθει να ειναι ροοτ ομως διορθωθηκε το προβλημα με τις φωτογραφιες, τωρα δεν το πειραζω ας μεινει ετσι. αμαν αυτο που επαθα, θαθελα μιας κι ειναι ροοτ να εγκαταστησω και το προγραμμα για backup και recovery αλλα φοβαμαι μην μεινω απο τηλεφωνο Edited August 10, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Έχει καταφέρει κάποιος να βάλει εναλλακτικό εικονίδιο μπαταρίας μέσω Xposed framework και Gravity Box στο κινητό μας, χωρίς να εμφανίζεται και το εργοστασιακό; Βάζω κανονικά το εικονίδιο που θέλω (π.χ. κυκλικό με ποσοστό, ή κάποιο άλλο), το δείχνει κανονικά, αλλά μετά από επανεκκίνηση, εκτός από αυτό που έχω επιλέξει, δείχνει και το εργοστασιακό. Υποψιάζομαι ότι αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το εικονίδιο μπαταρίας στα Sony στην KitKat ενσωματώνει και το "+" του Stamina Mode, γι' αυτό το εμφανίζει κι αυτό, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση. Θένκιου. :) Παρακάτω φαίνονται δύο τμήματα από screenshots της οθόνης. Αριστερά είναι μετά από τις αλλαγές στο Gravity Box, και δεξιά είναι μετά από επανεκκίνηση. Το κινητό κράτησε το αλλαγμένο εικονίδιο μπαταρίας που επέλεξα μέσα από το Gravity Box, αλλά φόρτωσε και το εργοστασιακό, όπου φαίνεται το "+" του stamina mode: Edited August 11, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχει καταφέρει κάποιος να βάλει εναλλακτικό εικονίδιο μπαταρίας μέσω Xposed framework και Gravity Box στο κινητό μας, χωρίς να εμφανίζεται και το εργοστασιακό; Βάζω κανονικά το εικονίδιο που θέλω (π.χ. κυκλικό με ποσοστό, ή κάποιο άλλο), το δείχνει κανονικά, αλλά μετά από επανεκκίνηση, εκτός από αυτό που έχω επιλέξει, δείχνει και το εργοστασιακό. Υποψιάζομαι ότι αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το εικονίδιο μπαταρίας στα Sony στην KitKat ενσωματώνει και το "+" του Stamina Mode, γι' αυτό το εμφανίζει κι αυτό, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση. Θένκιου. :) Παρακάτω φαίνονται δύο τμήματα από screenshots της οθόνης. Αριστερά είναι μετά από τις αλλαγές στο Gravity Box, και δεξιά είναι μετά από επανεκκίνηση. Το κινητό κράτησε το αλλαγμένο εικονίδιο μπαταρίας που επέλεξα μέσα από το Gravity Box, αλλά φόρτωσε και το εργοστασιακό, όπου φαίνεται το "+" του stamina mode: Αν πας απο ρυθμισεις/εξατομικευση/εικονιδια γραμμης καταστασης και αποεπιλεξεις τα εικονιδια μπαταριας stamina? και κατι αλλο , εκανα την κλασικη πατατα και εσβησα φωτογραφιες που ειχα στην εσωτερικη μνημη της συσκευης. υπαρχει καποιος τροπος ανακτησης ή αρχιζω να κλαιω? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αν πας απο ρυθμισεις/εξατομικευση/εικονιδια γραμμης καταστασης και αποεπιλεξεις τα εικονιδια μπαταριας stamina? Σωστός ο παίχτης! :respect: :thanks: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Σωστός ο παίχτης! :respect: :thanks: πως μπορει το εικονιδιο απο αριστερα της μπαταριας να παει δεξια που το εχεις εσυ pano? εμενα εχει δημιουργηθει απο μια εφαρμογη μπαταριας, εσενα ποια εφαρμογη ειναι που ειναι δεξια? εκει που ηταν το εργοστασιακο? http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/745/9asZyZ.png Edited August 11, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 πως μπορει το εικονιδιο απο αριστερα της μπαταριας να παει δεξια που το εχεις εσυ pano? εμενα εχει δημιουργηθει απο μια εφαρμογη μπαταριας, εσενα ποια εφαρμογη ειναι που ειναι δεξια? εκει που ηταν το εργοστασιακο? http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/745/9asZyZ.png Το εικονίδιο της μπαταρίας το άλλαξα μέσα από τις ρυθμίσεις του Gravity Box, που είναι module του Xposed Framework. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το εικονίδιο της μπαταρίας το άλλαξα μέσα από τις ρυθμίσεις του Gravity Box, που είναι module του Xposed Framework. δεν καταλαβα τιποτα ειναι σαν να μου μιλας κινεζικα. πες μου αναΛυτικα που ειναι οι ρυθμισεις του Gravity Box, που είναι module του Xposed Framework? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 δεν καταλαβα τιποτα ειναι σαν να μου μιλας κινεζικα. πες μου αναΛυτικα που ειναι οι ρυθμισεις του Gravity Box, που είναι module του Xposed Framework? Το Xposed Framework είναι ένα εργαλείο παραμετροποίησης για rooted συσκευές Android, που ανάλογα τα modules (επεκτάσεις) που του φορτώνεις, κάνεις και κάποιες εργασίες, π.χ. οπτική παραμετροποίηση της notification bar, και πολλά άλλα. Το Gravity Box είναι ένα από τα πολλά modules που κυκλοφορούν, στο οποίο έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εκτεταμένες αλλαγές στη συμπεριφορά της συσκευής. Για περισσότερες πληροφορίες: Xposed Framework: http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer Gravity Box (για KitKat): http://repo.xposed.info/module/com.ceco.kitkat.gravitybox Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Το παρήγγειλα κι εγώ σε μαύρο που είναι κλασικό χρώμα. Ηθελα και το lime αλλά απο την άλλη φοβήθηκα οτι θα το βαρεθώ. Εξάλου θα βάλω καμια χρωματιστή σιλικόνη. Ελπίζω να βγει καλό όπως και το T. Εχει μεμβράνη για την οθόνη ή χρειάζεται να αγοράσω; Επίσης απο σιλικόνες οικονομικές ψάχνω ebay; Για το xperia t που είχα μιας της puro με έιχε σώσει πραγματικά. Αλλα εδινε και όγκο αρκετό. Επίσης βλέπω τις puro για Z1 compact 15 ευρώ;; Edited August 11, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το παρήγγειλα κι εγώ σε μαύρο που είναι κλασικό χρώμα. Ηθελα και το lime αλλά απο την άλλη φοβήθηκα οτι θα το βαρεθώ. Εξάλου θα βάλω καμια χρωματιστή σιλικόνη. Ελπίζω να βγει καλό όπως και το T. Εχει μεμβράνη για την οθόνη ή χρειάζεται να αγοράσω; Επίσης απο σιλικόνες οικονομικές ψάχνω ebay; Για το xperia t που είχα μιας της puro με έιχε σώσει πραγματικά. Αλλα εδινε και όγκο αρκετό. Επίσης βλέπω τις puro για Z1 compact 15 ευρώ;; Ελπιζω να το ευχαριστηθεις φιλαρακι.. Εχει μεμβρανη και γιαυτο καλο ειναι να παρεις αλλη μια, μιας και θα γρατζουνιστει η μαμισια και αν την βγαλεις χανεις και το λογοτυπο της σονυ, ασε που μπορει να σου βγαλουν και οθονη εκτος εγγυησης (μιλησα με σονυ και μου τα μασισαν, αν παθει κατι λεει που να οφειλεται στην αφαιρεση της μεμβρανης δε σε καλυπτουν..αντε τωρα να καει κανα πιξελ και να σου πουν οτι εσυ φταις που εβγαλες μεμβρανη..) Τελος, η θηκη του πλαισιου με 4-5 ευρω ειναι μια χαρα.. screen protectors απο ebay με 3-4 ευρω και καθαρισες..ή απο πλαισιο ειναι οκ αλλα οχι κατι ιδιαιτερο..ιδια τιμη απλα απο ebay παιρνεις 5-6 και αν σου χαλασει μια την αλλαζεις. και το tempered glass αξιζει αν σκοπευεις να κρατησεις το κινητο καιρο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με κάποιο update στον ήχο κλήσης που ακουγόταν από το ακουστικό αντί για το μεγάφωνο έχει διορθωθεί; κάποιο άλλο bug ή πρόβλημα έχει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με κάποιο update στον ήχο κλήσης που ακουγόταν από το ακουστικό αντί για το μεγάφωνο έχει διορθωθεί; κάποιο άλλο bug ή πρόβλημα έχει η συσκευή; Με την τελευταία αναβάθμιση έχει διορθωθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα θέμα και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Πολλές φορές όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή στο viber και συνδέσω τα ακουστικά, άλλες φορές είναι σαν να μην τα έχω συνδέσει και ακούγεται η φωνή από το ακουστικό του κινητού, άλλες φορές ακούγεται ένας ενοχλητικός θόρυβος από τα ακουστικά και άλλες φορές μια ακούγεται από το ακουστικό του κινητού και μια από τα ακουστικά. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές που το κάνει αυτό και όταν το κλείσω και το ξανανοίξω είναι όλα καλά. Έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν ήδη μιλάω και τα συνδέσω. Αν τα έχω συνδέσει από πριν είναι όλα μια χαρά. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Πρέπει να ανησυχώ; Επανέρχομαι για το παραπάνω και θέλω να επισημάνω ότι ο ενοχλητικός θόρυβος ακούγεται μόνο στο viber απ' ότι παρατήρησα. Όταν το βγάλω και το βάλω για περισσότερες από μία φορά φτιάχνει. Κάτι πρέπει να γίνεται με το viber και τα ακουστικά. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Θα το παρατηρήσω καλύτερα και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Με την τελευταία αναβάθμιση έχει διορθωθεί. Σε ευχαριστώ πολύ. Κάποιο άλλο θεματάκι έχει το τηλέφωνο ή δουλεύουν τα πάντα ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Κάποιο άλλο θεματάκι έχει το τηλέφωνο ή δουλεύουν τα πάντα ρολόι; Τα παντα ρολόι... Βασικά για το δικό μου και με την τελευταία αναβάθμιση που έχω όλα πάνε ρολόι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα θέμα και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Πολλές φορές όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή στο viber και συνδέσω τα ακουστικά, άλλες φορές είναι σαν να μην τα έχω συνδέσει και ακούγεται η φωνή από το ακουστικό του κινητού, άλλες φορές ακούγεται ένας ενοχλητικός θόρυβος από τα ακουστικά και άλλες φορές μια ακούγεται από το ακουστικό του κινητού και μια από τα ακουστικά. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές που το κάνει αυτό και όταν το κλείσω και το ξανανοίξω είναι όλα καλά. Έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν ήδη μιλάω και τα συνδέσω. Αν τα έχω συνδέσει από πριν είναι όλα μια χαρά. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Πρέπει να ανησυχώ; Επανέρχομαι για το παραπάνω και θέλω να επισημάνω ότι ο ενοχλητικός θόρυβος ακούγεται μόνο στο viber απ' ότι παρατήρησα. Όταν το βγάλω και το βάλω για περισσότερες από μία φορά φτιάχνει. Κάτι πρέπει να γίνεται με το viber και τα ακουστικά. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Θα το παρατηρήσω καλύτερα και θα επανέλθω. Λοιπόν παιδιά ύστερα από δοκιμές παρατήρησα ότι το κάνει μόνο στο viber. Άσχετα αν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά από πριν ή τα συνδέω εκείνη την ώρα. Κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν τρυπάνι και πρέπει να τα αποσυνδέσω και να τα συνδέσω δυο τρεις φορές για να φτιάξει. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Τι μου προτείνεται να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Λοιπόν παιδιά ύστερα από δοκιμές παρατήρησα ότι το κάνει μόνο στο viber. Άσχετα αν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά από πριν ή τα συνδέω εκείνη την ώρα. Κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν τρυπάνι και πρέπει να τα αποσυνδέσω και να τα συνδέσω δυο τρεις φορές για να φτιάξει. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Τι μου προτείνεται να κάνω; 1) Επανεκκίνηση της συσκευής 2) Επανεγκατάσταση εφαρμογής 3) Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 4) Επανεγκατάσταση λογισμικού μέσω seus. Δυστυχώς με το σέρβις άκρη δεν θα βγάλεις. Εγώ εδώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη για εμφανή προβλήματα της συσκευής. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μα δεν είναι θέμα hardware, είναι καθαρά θέμα software και δεν το κάνει και πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Στο κάνει και με διαφορετικούς συνομιλητές; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Στο κάνει και με διαφορετικούς συνομιλητές; Ναι. Από εμένα είναι το πρόβλημα σίγουρα. Τώρα δοκιμάζω πιο παλιές εκδόσεις του viber μήπως και φταίει η καινούργια. Έβαλα την 4.1 αλλά συνεχίζει το πρόβλημα.. Όποιος χρησιμοποιεί το viber ας μας πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα. EDIT: Έβαλα και την έκδοση 4.0 και μπλόκαρα τον κωδικό του viber.. Αύριο οι δοκιμές πάλι.. Edited August 12, 2014 by Markrous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχει σκοπό να πουλησει το κινητό του ψάχνω ενα lime κατα προτειμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ναι. Από εμένα είναι το πρόβλημα σίγουρα. Τώρα δοκιμάζω πιο παλιές εκδόσεις του viber μήπως και φταίει η καινούργια. Έβαλα την 4.1 αλλά συνεχίζει το πρόβλημα.. Όποιος χρησιμοποιεί το viber ας μας πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα. EDIT: Έβαλα και την έκδοση 4.0 και μπλόκαρα τον κωδικό του viber.. Αύριο οι δοκιμές πάλι.. εγω οταν του κανω επανεκινηση μου λεει οτι η εφαρμογη viber σταματησε να λειτουργει, αλλα λειτουργει κανονικα, δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο αλλο απο αυτα που λετε Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts