Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλημερα και απο μενα! Ξερετε αν τα καινουργια Ζ1 εχουν προεγκατεστημενη την 4.4?

Τα z1ή τα z1 compact; Να διευκρινίσω ότι εδώ συζητάμε για το δεύτερο.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, έχω διαβάσει για κάποιες παρτίδες που υπάρχουν σε ορισμένα μαγαζιά και έχουν την ένδειξη EU, ότι είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, ότι λογικά καλυπτόμαστε κανονικά με εγγύηση, αλλά ίσως υπάρχει θέμα με τα ελληνικά. Αν πάρω από σκρουτζομάγαζο και η συσκευή έχει ένδειξη EU, θα έχω θέμα με τη γλώσσα του μενού ή με τη γλώσσα του πληκτρολογίου; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορώ από κάπου να κατεβάσω την επίσημη ελληνική ROM και θα έχω επιπτώσεις με την εγγύηση αν την εγκαταστήσω;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, έχω διαβάσει για κάποιες παρτίδες που υπάρχουν σε ορισμένα μαγαζιά και έχουν την ένδειξη EU, ότι είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, ότι λογικά καλυπτόμαστε κανονικά με εγγύηση, αλλά ίσως υπάρχει θέμα με τα ελληνικά. Αν πάρω από σκρουτζομάγαζο και η συσκευή έχει ένδειξη EU, θα έχω θέμα με τη γλώσσα του μενού ή με τη γλώσσα του πληκτρολογίου; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορώ από κάπου να κατεβάσω την επίσημη ελληνική ROM και θα έχω επιπτώσεις με την εγγύηση αν την εγκαταστήσω;

Φιλε Πανο, τοσο καιρο τα συζηταμε και ο,τι σου πω ισχυει ακριβως.

Λοιπον, τα ελληνικα στο μενου δεν τα χανεις, ολα τα ανδροιδ τα εχουν..

Εγω ειχα παρει το asus infinity 2 απο taiwan και ειχε ελληνικα..ποσο μαλλον το ευρωπαικο!!

Το μονο που ισως να μην εχεις ειναι η πληρης υποστηριξη χαρακτηρων ΣΜΣ που σημαινει οτι θα πηγαινε σε 2ο ΣΜΣ οταν περνας τους 70..αντι για 160.

Αυτο πολλα μαγαζια οπως το birdphone στο λυνουν δινοντας σου κινητα με τετοια ρομ που δεν εχει θεμα. Πχ εμενα οταν ηρθε ειχε ευρωπαικη με υποστηριξη ελληνικων στα ΣΜΣ, οποτε οκ.

Αν παλι δεν εχει, απλα χρησιμοποιεις αλλη εφαρμογη οπως το handcent SMS και τελειωνεις..

Κλεινοντας λοιπον θα σου πω τελειως ειλικρινα οτι το Ζ1c ειναι το καλυτερο μικρο κινητο, με 2 μειονεκτηματα.

1ον το αδυναμο φλας, προσωπικα το θεωρω ασημαντο γιατι σπανια το χρησιμοποιω

2ον οι 2 παρτιδες οθονων οπου η μια οπως διαπιστωσα και στο δικο μου ειχε πιο ξεθωριασμενα χρωματα, ειδικα στο μπλε. αυριο περιμενω την νεα συσκευη απο αντικατασταση και ελπιζω να εχει το καλο πανελ. Οπως και ναχει εμενα δε με νοιαζει, αλλα σιγουρα αν δεις το πανελ με τα ζωντανα χρωματα κτλ ξενερωνεις λιγο αν εχεις το αλλο. Το ιδιο ειχα και με το μεγαλο Ζ1, που το αλλαξα 2-3 φορες, το καλο πανελ το ειδα μονο σε βιτρινα και ποτε απο σκρουτζομαγαζο που αγοραζα. Αυτα γιατι σαν αγοραστης πρεπει να ξερεις ολη την αληθεια.

Τωρα αν μερικοι φιλοι εδω μεσα δεν βλεπουν προβλημα, λογικο ειναι αν εχουν μια συσκευη η οποια ειτε εχει καλο πανελ ειτε δεν την εχουν βαλει διπλα στο καλο που εχω μες το σπιτι.

α! στα EU εγγυηση εχεις κανονικοτατα! εμενα ηδη μου αντικατασταθηκε και ερχεται το καινουριο οπως ειπα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

@Nikos_Mpl:

1. Τελικά ποιο πάνελ είναι το καλό; Το AUO ή το JDI; Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και σ' αυτό υπάρχει διχογνωμία.

2. Υπάρχουν κάπου μαζεμένες όλες οι ROMs ώστε να μπορώ να επιλέξω την επίσημη της ελληνικής έκδοσης και να την εγκαταστήσω; Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν κάνω κάτι τέτοιο;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

@Nikos_Mpl:

1. Τελικά ποιο πάνελ είναι το καλό; Το AUO ή το JDI; Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και σ' αυτό υπάρχει διχογνωμία.

2. Υπάρχουν κάπου μαζεμένες όλες οι ROMs ώστε να μπορώ να επιλέξω την επίσημη της ελληνικής έκδοσης και να την εγκαταστήσω; Θα έψω πρόβλημα με την εγγύηση αν κάνω κάτι τέτοιο;

φιλε Πανο στου πατερα μου που ειναι το καλο δεν μπορω να δω γιατι εχει 4.4 και οσο υπηρχε μονο του το κινητο στο σπιτι, απλα ελεγα τι οθοναρα εχει το Ζ1c και ποσο καλυτερη ειναι απο το Ζ1 που ειχα..(Θεωρώντας οτι μονο στο Ζ1 την ειχαν κανει την λαμογια γιατι και εκει ειχα διαπιστωσει τα 2 πανελ και εγω και πολλοι αλλοι)

Τωρα που θα ερθει το δικο μου, αν φοραει 4.3 θα μπορω να δω γιατι δεν θα κατσω να κανω ρουτ για αυτο το πραγμα..εξαλλου το να κολλας στο ονομα δεν λεει απολυτως τιποτα, οποιο πανελ και να ειναι το κακο, το θεμα ειναι να μην σου τυχει γιατι απλα ξενερωνεις ειδικα αν εχεις και το αλλο διπλα.

Εγω θα τα βγαλω φωτογραφια με την ψηφιακη απο πανω, με ιδιο φοντο, ιδια φωτεινοτητα κτλ κτλ, και κρινεται εσεις αν μονο εγω βλεπω διαφορα..

Ελπιιζω να μου τυχει το καλο βεβαια, αλλα αν τυχει το αλλο θα το δειτε, και οσοι εχετε το κινητο θα μπορειτε να καταλαβετε ποιο πανελ εχετε απο τη φωτογραφια, χωρις να χρειαζεται τιποτα αλλο..

Τωρα συμφωνα με αυτα που λεει το λινκ που εχω ανεβασει παραπανω, το καλο ως προς τα χρωματα που ειναι ετσι ζωντανα και ζωηρα ειναι το ΑUO, και μπορεις να ανοιξεις να το δεις..

Μιλαω παντα για αυτο το θεμα και οχι για γωνιες θεασης κτλ. καθαρα ως προς την ομορφια των χρωματων.

Αν ριξεις αλλη ρομ δεν εχεις θεμα, αρκει να μην πειραζεις bootloader. Αλλα για μενα αν εχεις 160χαρακτηρες ελληνικων στα σμσ στο κιν που θα παραλαβεις μην ριξεις. Τωρα λιστα δεν ξερω αν υπαρχει, γενικα οι ρομ κυκλοφορουν στο XDA.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εφόσον είναι ρίσκο ακόμα και στις συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας, προτιμώ φθηνό ρίσκο, παρά ακριβό.

Με κάποια από τις σουίτες της Sony (Flashtool, PC Companion κλπ), μπορώ μέσα από την εφαρμογή να κατεβάσω όποια επίσημη ROM θέλω και να την εγκαταστήσω; Έχω δει αυτή τη σελίδα. Γίνεται έτσι;

Edited by panosz75

Εφόσον είναι ρίσκο ακόμα και στις συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας, προτιμώ φθηνό ρίσκο, παρά ακριβό.

Με κάποια από τις σουίτες της Sony (Flashtool, PC Companion κλπ), μπορώ μέσα από την εφαρμογή να κατεβάσω όποια επίσημη ROM θέλω και να την εγκαταστήσω; Έχω δει αυτή τη σελίδα. Γίνεται έτσι;

κοιτα, στο Ζ1 που ειχα δει πλαισιο καθως και στο compact στα media markt ειχαν καλες οθονες ολα.

Αντιθετα τα δικα μου Ζ1 και Z1c απο σκρουτζομαγαζα ειχα 100% αποτυχια. Τωρα αυτο ειναι ενα μικρο, λαθος συμπερασμα ως προς το δειγμα, στατιστικα δεν μπορεις να κρινεις απο 8-9 συσκευες, αλλα δεν παυει να ειναι ενα συμπερασμα.

Προσωπικα, ενω ειχα την επιλογη κατα την αντικατασταση να παρω ελληνικο με 70 ευρω παραπανω, δεν το εκανα, 1ον γιατι δεν ειναι κατι τραγικο, απλα το λεω γιατι πολλοι εχουν ως κυριο κριτηριο την οθονη και 2ον γιατι αν πεσω στο ιδιο πανελ και το πληρωσω και ακριβοτερα θα το σπασω απο τα νευρα μου.

Τα z1ή τα z1 compact; Να διευκρινίσω ότι εδώ συζητάμε για το δεύτερο.

Ναι συγνωμη δεν το διευκρινησα. Για το Ζ1 compact ρωταω...

αν πεσω στο ιδιο πανελ και το πληρωσω και ακριβοτερα θα το σπασω απο τα νευρα μου.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο δεν το ψάχνω πλέον. Αν πέσω στο καλό πάνελ έχοντας δώσει τα ελάχιστα χρήματα που απαιτούνται, καλώς, αν όχι, δε χάλασε ο κόσμος. Έτσι κι αλλιώς εγώ προσωπικά θα δω οπωσδήποτε διαφορά στην οθόνη, λόγω της συσκευής από την οποία προέρχομαι. ;)

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο δεν το ψάχνω πλέον. Αν πέσω στο καλό πάνελ έχοντας δώσει τα ελάχιστα χρήματα που απαιτούνται, καλώς, αν όχι, δε χάλασε ο κόσμος. Έτσι κι αλλιώς εγώ προσωπικά θα δω οπωσδήποτε διαφορά στην οθόνη, λόγω της συσκευής από την οποία προέρχομαι. ;)

φιλαρακι, ακριβως αυτο ειπα και εγω απο την αρχη σε οσους λυσαξαν οτι μονο εγω βλεπω φαντασματα.. Αν δεν τυχαινε να δω στο πλαισιο το καλο Ζ1 και αν δεν ειχα και το asus Που ειχε αντιστοιχα τρομερα χρωματα και να αρχισω λιγο να το σκεφτομαι για το θεμα οθονη, δεν θα ειχα καταλαβει διαφορα και δεν θα ειχα ασχοληθει ποτε.. Απλα ετυχε και θελησα να το μοιραστω..αλλιως θα εκανα μοκο, θα πουλαγα τη συσκευη και θα την εκανα για αλλου..

και η 4.4 ειναι οκ.

ειναι θεμα στοκ, εμενα ειχε την 4.3..προφανως παλαιοτερο στοκ, αν ειναι νεας παραλαβης πιθανοτατα θα εχουν 4.4.

Προσωπικα προτιμω την 4.3 αν η 4.4 εχει τα ιδια κουσουρια με το Ζ1.

Βρε παιδιά αποφασιστε εάν η 4.4 είναι σταθερή η όχι?? :confused: Πριν 20 ποστ που ρωτησα μου είπες ότι διορθωθηκαν τα ελαττώματα της πρώτης 4.4 (ήχος απ το ακουστικό κι όχι απ το ηχείο, και υπερβολικό drain στην μπαταρία )

Σκέφτομαι να πάω στην 4.4 και έχω μπερδευτει τελικά τι ισχύει?? :what:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Nikos_Mpl:

Έτσι ακριβώς όπως το λες! Σε κάποιους αρέσει το πιο φωτεινό αλλά περισσότερο "ξεπλυμενο " JDI σε κάποιους άλλους το λιγότερο φωτεινό με πιο έντονο μαύρο και πιο χρωματισμενο AUO, αυτή είναι και η βλακεια της σονυ ότι δλδ έφτιαξε πάνελ απο 2 κατασκευαστες και μοιραία διχασε τον κόσμο! Τα πανελ ΚΑΙ τα δυο δεν έχουν κανένα θέμα απλά και μόνο ότι είναι λίγο διαφορετικά ο καθένας επιλέγει αυτο που του αρέσει κι έτσι υπάρχει αυτή η διχογνωμία!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

εμένα τώρα ποια έχει?? υπόψιν απο skroutzομαγαζο αγορασμένο.

εδώ θελω να ρωτήσω οτι γιατί να έχουν αυτα που προοριζοντε για Ελλάδα την καλη οθόνη και τα EU την αλλη??

%5Bimg%5Dhttp%3A//i58.tinypic.com/mhee8o.jpg[/img]

Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη για την cpu κτ μνημη κλπ που φαινεται στο screenshot σου ?

Βρε παιδιά αποφασιστε εάν η 4.4 είναι σταθερή η όχι?? :confused: Πριν 20 ποστ που ρωτησα μου είπες ότι διορθωθηκαν τα ελαττώματα της πρώτης 4.4 (ήχος απ το ακουστικό κι όχι απ το ηχείο, και υπερβολικό drain στην μπαταρία )

Σκέφτομαι να πάω στην 4.4 και έχω μπερδευτει τελικά τι ισχύει?? :what:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ακριβώς όπως το λες! Σε κάποιους αρέσει το πιο φωτεινό αλλά περισσότερο "ξεπλυμενο " JDI σε κάποιους άλλους το λιγότερο φωτεινό με πιο έντονο μαύρο και πιο χρωματισμενο AUO, αυτή είναι και η βλακεια της σονυ ότι δλδ έφτιαξε πάνελ απο 2 κατασκευαστες και μοιραία διχασε τον κόσμο! Τα πανελ ΚΑΙ τα δυο δεν έχουν κανένα θέμα απλά και μόνο ότι είναι λίγο διαφορετικά ο καθένας επιλέγει αυτο που του αρέσει κι έτσι υπάρχει αυτή η διχογνωμία!

Καταρχην η 4.4 στο Ζ1c ειπα οτι δουλευει σωστα.. Απλα κρατησα μια επιφυλαξη αν κανει καλη διαχειριση στην μπαταρια καθως στο Ζ1 που ειχα (το μεγαλο εννοω) με την αναβαθμιση παρατηρησα μια μειωμενη κατα πολυ διαρκεια της μπαταριας που φανηκε οτι οφειλεται στην αυξημενη ενταση της φωτεινοτητας της μπαταριας..

Απο εκει και περα, η 4.4 ειναι οκ, αλλα αν η μπαταρια απο 2,5 μερες σου βγαζει 1,5 που σημαινει 1 μερα πρακτικα, τοτε το σκεφτεσαι να πας στην 4.4 που δεν βελτιωνει σε κατι το κινητο, τουλαχιστον αισθητα..

Οσο για τις οθονες, ισως ειναι πιο σκοτεινη, αλλα οπως τις εβλεπα διπλα διπλα, τα ζωντανα χρωματα ειναι πολυ πιο ωραια απο τα ξεθωριασμενα..

ισως να μιλαμε για 2 διαφορετικα πανελ μονο και οχι απαραιτητα για κακο και καλο, αλλα αν και ποτε δεν εχω κατσει να κρινω οθονη απο γωνιες θεασης κτλ κτλ, οταν τις ειδα διπλα διπλα, μονο ως κακο μπορουσα να κρινω το πανελ του δικου μου κινητου..Τωρα αν σας αρεσει ελατε να κανουμε ανταλλαγη (θα το εχω αυριο και θαναι και σφραγισμενο)

Μήπως τελικά η αυξημένη φωτεινότητα στο JDI panel φταίει για το ότι είναι πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα σε σχέση με το AUO; Παίζει καμία εφαρμογή για καλιμπράρισμα της οθόνης;

Μήπως τελικά η αυξημένη φωτεινότητα στο JDI panel φταίει για το ότι είναι πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα σε σχέση με το AUO; Παίζει καμία εφαρμογή για καλιμπράρισμα της οθόνης;

αν και δεν ειχαν τοση διαφορα στη φωτεινοτητα, δεν παιζει να αλλαζει με τιποτα, το ειχα ψαξει οσο δεν παιρνει..

Επισης, αν το θετουμε ετσι, γιατι αν βαλω την JDI τερμα χαμηλα και την AUO τερμα ψηλα δεν αλλαζει κατι? Παλι τα χρωματα της AUO ειναι πολυ καλυτερα και δεν κλεινει η διαφορα τους καθολου..

Οσο για εφαρμογες, απο τη στιγμη που στο Ζ1 συνεβαινε το ιδιο και εχοντας δοκιμασει ο,τι εφαρμογη υπαρχει δεν καταφερα τιποτα, νομιζω πως απλα αποδεχεσαι ο,τι σου τυχει.

αν και δεν ειχαν τοση διαφορα στη φωτεινοτητα, δεν παιζει να αλλαζει με τιποτα, το ειχα ψαξει οσο δεν παιρνει..

Επισης, αν το θετουμε ετσι, γιατι αν βαλω την JDI τερμα χαμηλα και την AUO τερμα ψηλα δεν αλλαζει κατι? Παλι τα χρωματα της AUO ειναι πολυ καλυτερα και δεν κλεινει η διαφορα τους καθολου..

Οσο για εφαρμογες, απο τη στιγμη που στο Ζ1 συνεβαινε το ιδιο και εχοντας δοκιμασει ο,τι εφαρμογη υπαρχει δεν καταφερα τιποτα, νομιζω πως απλα αποδεχεσαι ο,τι σου τυχει.

Καλά, έτσι και αγοράσω από σκρουτζομάγαζο και τύχω στην καλή οθόνη, πάω στο καπάκι και συμπληρώνω κι ένα τζόκερ. :p

Καλά, έτσι και αγοράσω από σκρουτζομάγαζο και τύχω στην καλή οθόνη, πάω στο καπάκι και συμπληρώνω κι ένα τζόκερ. :p

δεν ξερω αν εχουμε δωσει παραπανω αξια απο οσο πρεπει αλλα το αναλυσαμε οσο δεν παει και νομιζω οτι ειμαστε απο τα πιο αντικειμενικα νηματα του φορουμ, που αναδεικνυουμε τον λογο υπαρξης του φορουμ! Δε θα ηθελα ποτε να παρει καποιος κινητο και να μας πει οτι του μιλησαμε οπαδικα και τον παραπλανησαμε. η Οθονη ειναι ισως το 80% ενος τηλεφωνου σημερα, και επρεπε να το αναλυσουμε.

Τελος, παρτο να το ευχαριστηθεις γιατι ολο λογια εισαι!! Δεν υπαρχει καλυτερο κινητο αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα..

Αυριο θα το εχω παλι και ελπιζω να το ευχαριστηθω γιατι με το neo V 7 μερες νιωθω αναπηρος.

εχει το κινητο στις ρυθμισεις της οθονης σχετικη ρυθμιση για τα χρωματα.

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

terminal emulator λεγετε η εφαρμογη και υπαρχει στο play store

δεν εννοω το terminal emulator αλλα την εφαρμογη που δειχνει στατιστικα για την cpu την μνημη την sd κλπ κατω απο την taskbar

Edited by andreaspe

Θέλω κι εγώ να πω οτι δεν υπάρχει καλό και κακό πανελ. Είναι απλά διαφορετικά πάνελ. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα πχ, στο λινκ που παρέθεσε ο φίλος και κατά τη γνώμη του φαίνεται ξεκάθαρα οτι το auo είναι καλύτερο, κατά τη δική μου φαίνεται ξεκάθαρα οτι το jdi είναι καλύτερο.

Επίσης, στα περισσότερα site που έχω δει και ασχολούνται με το θέμα, λένε οτι το jdi είναι καλύτερο. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Κι εμένα δε μου αρέσουν οι μπάμιες, αυτό δε σημαίνει οτι οι μπάμιες δεν είναι ωραίο φαγητό.

Θα συμβούλευα όσους φίλους θέλουν να αγοράσουν τη συσκευή να μην δίνουν περισσότερη βαρύτητα απο όση πρέπει σε αυτά που διαβάζουν γιατί είναι προσωπικές απόψεις. Συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν το κινητό. Αμα εσένα σου αρέσει η οθόνη, τελείωσε, μην το ψάχνεις.

Έχουμε οδηγηθεί στο σουρεαλιστικό σκηνικό να έχει ο άλλος το κινητο 20 μέρες, να είναι μια χαρά με την οθόνη του και ξαφνικά να μπαίνει στο τρυπάκι να δει ποιό πάνελ έχει. Να βλέπει οτι έχει το τάδε και να λέει "ουφφφφ... ευτυχώς έχω το καλό" ή να ξενερώνει αμα δει οτι έχει το "κακό". Λες και θα άλλαζε κάτι. Γιατί έχει λανθασμένα παρεξηγήσει αυτά που γράφονται και νομίζει οτι το "κακό" είναι προβληματικό ή ελαττωματικό. Ε, δεν είναι.

Edited by Theiosbill

Θέλω κι εγώ να πω οτι δεν υπάρχει καλό και κακό πανελ. Είναι απλά διαφορετικά πάνελ. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα πχ, στο λινκ που παρέθεσε ο φίλος και κατά τη γνώμη του φαίνεται ξεκάθαρα οτι το auo είναι καλύτερο, κατά τη δική μου φαίνεται ξεκάθαρα οτι το jdi είναι καλύτερο.

Επίσης, στα περισσότερα site που έχω δει και ασχολούνται με το θέμα, λένε οτι το jdi είναι καλύτερο. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Κι εμένα δε μου αρέσουν οι μπάμιες, αυτό δε σημαίνει οτι οι μπάμιες δεν είναι ωραίο φαγητό.

Θα συμβούλευα όσους φίλους θέλουν να αγοράσουν τη συσκευή να μην δίνουν περισσότερη βαρύτητα απο όση πρέπει σε αυτά που διαβάζουν γιατί είναι προσωπικές απόψεις. Συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν το κινητό. Αμα εσένα σου αρέσει η οθόνη, τελείωσε, μην το ψάχνεις.

Έχουμε οδηγηθεί στο σουρεαλιστικό σκηνικό να έχει ο άλλος το κινητο 20 μέρες, να είναι μια χαρά με την οθόνη του και ξαφνικά να μπαίνει στο τρυπάκι να δει ποιό πάνελ έχει. Να βλέπει οτι έχει το τάδε και να λέει "ουφφφφ... ευτυχώς έχω το καλό" ή να ξενερώνει αμα δει οτι έχει το "κακό". Λες και θα άλλαζε κάτι. Γιατί έχει λανθασμένα παρεξηγήσει αυτά που γράφονται και νομίζει οτι το "κακό" είναι προβληματικό ή ελαττωματικό. Ε, δεν είναι.

Ισως εχεις απολυτο δικιο στον τροπο που θετεις το θεμα..

Οπως τονισα πολλες φορες, αν δεν τα εβλεπα ταυτοχρονα ποτε δε θα ηξερα για την διαφορα που εχουν και για το οτι υπαρχει οθονη με πιο ζωντανα χρωματα..

Το μεγαλωσα λιγο ομως το θεμα γιατι οταν τα βλεπεις απο κοντα, καταλαβαινεις οτι το AUO ειναι ενα καλυτερο πανελ, στην φωτογραφια δεν φαινεται τοσο κακο το jdi ομως απο κοντα το καταλαβαινεις. Δεν εχει κατι καλυτερο και δεν ειναι πιο φωτεινο,τοσο ωστε να λες οτι αξιζει. Αντιθετα το αλλο εχει τοσο ωραια χρωματα που σε κανει να το θες.

Οπως και να εχει, ολα αυτα ειναι για ενημερωση, ο καθε ενας που το εχει, εφοσον ειναι ευχαριστημενος δεν χρειαζεται καν να ασχολειται, και οποιος το παρει σιγουρα θα το λατρεψει! απλα δε θελω να λετε οτι βλεπει ενα μελος φαντασματα οταν κανει μια διαπιστωση σαν αυτη που παρεθεσα..

ρε παιδια, ρε παιδιαααα....δεν εχω δει χειροτερη καμερα :cry::cry::cry:

τι ειναι αυτο το πραμα :(

Το moto g βγαζει καλυτερες θα τρελαθω!

All it takes is a swipe...

Έρχεται αύριο το μαυράκι το δικό μου, παραγγελία σήμερα από σκρουτζ. Άντε να δούμε. :)

Έρχεται αύριο το μαυράκι το δικό μου, παραγγελία σήμερα από σκρουτζ. Άντε να δούμε. :)

Μολις παρελαβα ξανα λευκο, το φλας αψογο, το πανελ jdi.. τρεξε το emulator να κανουμε μια live συγκριση (αν εχεις AUO θα εχει πολυ ενδιαφερον).

Εγω το απογευμα θα ανεβασω φωτογραφιες και απο τα 2 κινητα στο σπιτι να εχετε μια ιδεα..Κατα ταλλα μιλαμε για το καλυτερο κινητο της αγορας σε αυτα τα λεφτα (για επωνυμο παντα)

Μολις παρελαβα ξανα λευκο, το φλας αψογο, το πανελ jdi.. τρεξε το emulator να κανουμε μια live συγκριση (αν εχεις AUO θα εχει πολυ ενδιαφερον).

Εγω το απογευμα θα ανεβασω φωτογραφιες και απο τα 2 κινητα στο σπιτι να εχετε μια ιδεα..Κατα ταλλα μιλαμε για το καλυτερο κινητο της αγορας σε αυτα τα λεφτα (για επωνυμο παντα)

Το ξεσφράγισες τελικά; Γιατί στο νήμα του Ζ2 άφηνες να εννοηθεί ότι ίσως παραγγείλεις το Ζ2 αντί για το μικρό. :p

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact