Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Εμιρατιανοί  ή Σαουδάραβες;;

Emirates άνετα 

1 ώρα πριν, elkons said:

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε αυτό 😂😅

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά! Σαν δημοπρασία και θα αποφασίσει ο πωλητής στο επόμενο στάδιο τι τον συμφέρει να κάνει! 

1 ώρα πριν, elkons said:

Emirates άνετα 

E& 🇦🇪

1 ώρα πριν, elkons said:

Emirates άνετα 

E& δηλαδή! Πρώην Etisalat.

Edited by Chrischal1908

6 minutes ago, Chrischal1908 said:

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά! Σαν δημοπρασία και θα αποφασίσει ο πωλητής στο επόμενο στάδιο τι τον συμφέρει να κάνει! 

E& δηλαδή!

E& δηλαδή! Πρώην Etisalat.

Οκ ευχαριστώ .

Σωστά .

Ναι. 

Αν είναι 4-5 ενδιαφερόμενοι όπως λένε τα πρόσφατα άρθρα θεωρώ πολύ πιθανό και Ευρωπαϊκό όμιλο μέσα(Iliad,Orange,Telefonica,A1 Telecom Austria Group)

Εχω κάνει αίτημα για ακύρωση μιας γραμμής σταθερού από μέσα Ιούνη, μου είπαν πως θα γίνει μέσα Σεπτέμβρη η ακύρωση. Γιατί τόσο πολύς καιρός; Την ρήτρα έτσι κι αλλιώς θα την πλήρωνα ενώ τώρα θα είναι + σχεδόν 4 πάγια

18 minutes ago, Arinos said:

Εχω κάνει αίτημα για ακύρωση μιας γραμμής σταθερού από μέσα Ιούνη, μου είπαν πως θα γίνει μέσα Σεπτέμβρη η ακύρωση. Γιατί τόσο πολύς καιρός; Την ρήτρα έτσι κι αλλιώς θα την πλήρωνα ενώ τώρα θα είναι + σχεδόν 4 πάγια

Μου το έχουν κάνει και εμένα:Είχα αιτηθεί μετατροπή συμβολαίου σε καρτοκινητό και μου έδωσαν ημερομηνία κάνα μήνα αργότερα. Τελικά με μηνύματα μου έλεγαν ότι θα πάει 2-3 μέρες πίσω κλπ. Εγινε αυτό 2 φορές και λέω δεν πάει άλλο,το είπα στον πατέρα μου(δική μου στο όνομα μου γραμμή,αλλά την χρησιμοποιούσε ο ίδιος)και τους παίρνει τηλ τους λέει μια ακόμα παράταση και θα σας πάρουμε ότι έχουμε στην εταιρεία και θα σας κάνω και βούκινο στα social media. Σε λίγες μέρες(4-5 μέρες αν θυμάμαι καλά που έληγε και η τελευταία παράταση)τακτοποιήθηκε το ζήτημα. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο

Η Nova μόλις έκοψε τα απεριόριστα δεδομένα σε συμβόλαια και καρτοκινητά.

Απορώ γιατί να μείνει κανείς σε αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-2-8-2024

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

17 minutes ago, MIKU said:

Απορώ γιατί να μείνει κανείς σε αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Από το κακό στο χειρότερο. Πλέον πραγματικά απεριόριστα θα έχουν όσοι έχουν το Unlimited All. Για την καρτοκινητή δεν θα πω ότι δεν το περίμενα από μία εταιρεία που επίσημα έχει πει ότι την ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα συμβόλαια. Πραγματικά απεριόριστα στην καρτοκινητή θα διαθέτουν μόνο η Cosmote και η Vodafone με την ίδια τιμή που η μαύρη θα προσφέρει περιορισμό όγκο. Λογικά στην καρτοκινητή θα ακολουθήσουν από φθινόπωρο και οι άλλες,στα συμβόλαια δεν νομίζουν να κάνουν τέτοιο λάθος και αυτές 

Το unlimited all συμβόλαιο δεν επηρεάζεται από ό,τι κατάλαβα.

Στα add on μπαίνει περιορισμός.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

8 minutes ago, aektzhs 1 said:

Από το κακό στο χειρότερο. Πλέον πραγματικά απεριόριστα θα έχουν όσοι έχουν το Unlimited All. Για την καρτοκινητή δεν θα πω ότι δεν το περίμενα από μία εταιρεία που επίσημα έχει πει ότι την ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα συμβόλαια. Πραγματικά απεριόριστα στην καρτοκινητή θα διαθέτουν μόνο η Cosmote και η Vodafone με την ίδια τιμή που η μαύρη θα προσφέρει περιορισμό όγκο. Λογικά στην καρτοκινητή θα ακολουθήσουν από φθινόπωρο και οι άλλες,στα συμβόλαια δεν νομίζουν να κάνουν τέτοιο λάθος και αυτές 

Καρτοκινητή μόνο η Cosmote, η Vodafone έχει 300GB όριο ανά μήνα αν θυμάμαι καλά.

Ως προς τις αλλαγές της Nova: ό, τι και να πω θα είναι λίγο .

4 minutes ago, p_k said:

Το unlimited all συμβόλαιο δεν επηρεάζεται από ό,τι κατάλαβα.

Στα add on μπαίνει περιορισμός.

Και σε όλα τα καρτοκινητά.

Edited by MIKU

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

2 minutes ago, MIKU said:

Καρτοκινητή μόνο η Cosmote, η Vodafone έχει 300GB όριο ανά μήνα αν θυμάμαι καλά.

Ως προς τις αλλαγές της Nova: ό, τι και να πω θα είναι λίγο .

Και σε όλα τα καρτοκινητά.

Ναι, σωστά.

Παύλος Παυλίδης 

41 minutes ago, MIKU said:

Βήματα προς τα πίσω ξεκάθαρα. 

Τελικά τι εγινε με τους υποψήφιους αγοραστές;

Κοσμοτεονλι

3 minutes ago, VIPdriver said:

Βήματα προς τα πίσω ξεκάθαρα. 

Τελικά τι εγινε με τους υποψήφιους αγοραστές;

Έρχονται με το ίδιο καράβι που έρχεται και το νοσηλευτικό προσωπικό που υπόσχεται ο Άδωνις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας 🤣.

19 minutes ago, MIKU said:

Έρχονται με το ίδιο καράβι που έρχεται και το νοσηλευτικό προσωπικό που υπόσχεται ο Άδωνις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας 🤣.

Θεουλης😂

1 hour ago, MIKU said:

Κατά διαόλου πάνε δεν το περίμενα..

Ειδικά στη Q

Edited by elkons

14 minutes ago, Gv2008 said:

Προφανώς κράσαρε το δίκτυο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...

2 minutes ago, MIKU said:

Προφανώς κράσαρε το δίκτυο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...

Προφανώς και ναι εχει έρθει ένας γνωστός μου από Γερμανία νομίζω από Ο2 και ΣΈΡΝΕΤΑΙ η nova στο Roaming

25 minutes ago, Gv2008 said:

Δεν ισχυει αυτο για τα απεριοριστα  προγραμματα συμβολαιου για  αγορασμενα επιπροσθετα πακετα ειναι οι αλλαγες .

Edited by s_nova

6 minutes ago, s_nova said:

Δεν ισχυει αυτο για τα απεριοριστα  προγραμματα συμβολαιου για  αγορασμενα επιπροσθετα πακετα ειναι οι αλλαγες .

Αυτό ακριβώς. 

Παύλος Παυλίδης 

Εν ετει 2024 είναι τραγικό οποιαδήποτε εταιρεία να βάζει τον οποιπδήποτε περιορισμό στα δεδομένα, σε μια περίοδο που η χρήση δεδομένων έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αντι να αυξάνονται τα δεδομένα μειώνονται;

6 minutes ago, Gv2008 said:

Εν ετει 2024 είναι τραγικό οποιαδήποτε εταιρεία να βάζει τον οποιπδήποτε περιορισμό στα δεδομένα, σε μια περίοδο που η χρήση δεδομένων έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αντι να αυξάνονται τα δεδομένα μειώνονται;

Και η Vodafone έχει στη καρτοκινητή κόφτη ,η Cosmote σε όλα δεν έχει κάποιον κόφτη μόνο στα Doble play sim 

28 minutes ago, s_nova said:

Σκοτώνει την καρτοκινητή + τα επιπρόσθετα πακέτα στα συμβόλαια.

Το θετικό είναι ότι η ταχύτητα που πέφτει δεν αχρηστεύει την σύνδεση. Βλέπεις και 1080p video με αυτή την ταχύτητα αν την δίνει όντως.