Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

20 minutes ago, topmar said:

Πολύ κατατοπιστικότατο το ποστ σου, σε ευχαριστώ πολύ! 

Κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω:

Είδα ότι υπάρχει η δράση Smart Readiness για επιδότηση του FTTH, αλλά ενώ έκανα το βήμα (1) για επιλεξιμότητα κτιρίου (είναι η οικοδομή μας) και το βήμα (2) για τους εγκαταστάτες της περιοχής μου, τους έστειλα όλους (6 είναι στη λίστα) email για το ενδιαφέρον μου για το πρόγραμμα και αναζήτηση λεπτομερειών (κόστους, κλπ), κανείς τους δεν μου απάντησε και φυσικά δεν μπορεί να γίνει το βήμα (3), η αίτηση στο πρόγραμμα δηλαδή, αφού γίνεται από τον εγκαταστάτη της επιλογής μου! 

Κάποια λύση για αυτό; 

Μπορείς να πάρεις τα στοιχεία των εγκαταστατών και να τους ψάξεις απευθείας για να συνεννοηθείς. Πάντως δεν είναι καθόλου απαραίτητο, δεδομένου ότι ακόμα την εργασία θα στην κάνει ο ΟΤΕ χωρίς επιπλέον κόστος. Λέω "ακόμα", γιατί στο μέλλον μπορεί να αρχίσουν να χρεώνουν την κάθετη καλωδίωση.

Το Smart Readiness είναι χρήσιμο σε περίπτωση που δεν υπάρχει έχει ακόμα διαθεσιμότητα FTTH, αλλά είναι προγραμματισμένη στο μέλλον, ή σε περίπτωση που έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις για την είσοδο της ίνας στο κτίριο.

5 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Να μας ενημερώσεις για τυχόν αλλαγές βελτιώσεις προς το καλοκαίρι. 

Δύσκολο, δεν εχω κάποιον με Nova. Οι περισσότεροι έχουν Cosmote & Vodafone.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. 

Είμαι συνδρομήτης wind - nova κοντά στα 20 χρόνια και πρώτη φορά μου ζητάνε εξοπλισμό πίσω. 

Το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση Όχι για κάποιον άλλο λόγο, επειδή στη nova δεν μου έχει τύχει ξανά. 

Είχα φτάσει να έχω 7 mifi 3g και 4g που τα χάριζα από παλιές συνδέσεις. 

Screenshot_20240404_093542.jpg

Και σε εμένα ζήτησαν. Ευτυχώς ζήτησαν μόνο τον τελευταίο της σταθερής μετά την ενοποίηση. Τους πρώην forthnet εξοπλισμούς τους άφησαν 

Μόλις μπήκα, μια χαρά δουλεύει. 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

5 ώρες πριν, mastorantza said:

καλημερα

το https://nova.gr/account/ δεν μου λειτουργει, εχει και αλλος προβλημα?

Χθες βράδυ δεν έμπαινε η φίλη μου με Nova.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 hour ago, MIKU said:

Χθες βράδυ δεν έμπαινε η φίλη μου με Nova.

Συμβαίνει αλλά σπάνια. Εγώ δεν ειχα κανένα σοβαρό θέμα έως σήμερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε μένα δουλεύει κανονικά. 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Θυμαστε που ελεγα οτι θα την παρει η CVC;

Κοσμοτεονλι

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Θυμαστε που ελεγα οτι θα την παρει η CVC;

Κάτσε να δούμε. Έναν έλεγχο θα κάνει, μέχρι να αποφασίσουν να καταθέσουν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι πρόταση έφυγε το 2024. Περιμένουμε...

18 ώρες πριν, VIPdriver said:

Είναι να σκίζεις τα πτυχία σου με αυτούς. 

9 ώρες πριν, hercoulis said:

Είναι να σκίζεις τα πτυχία σου με αυτούς. 

Πραγματικά αυτά τα πακέτα, το απόλυτο χάλι. Καμία λογική, κανέναν σκοπό σαν εταιρεία για το πώς θέλει να εδραιωθεί στην αγορά. Της αρπαχτής μόνο. Νόμιζε ότι σκοτώνοντας τα καρτοκινητα και κάνοντας στους συνδρομητές προτάσεις για ψευτο συμβόλαια της πλάκας τύπου 2 gb για ένα μήνα με 13 ευρώ, ότι θα κάνουν ουρές όλοι. Κοινώς τους περνούσαν όλους για κοροϊδία. Την q ας πούμε γι αυτόν την κατέστρεψαν.. Και όλα αυτά, στην Ελλάδα του βασικού μισθού των 600 ευρώ... 

27 minutes ago, aektzhs 1 said:

710 ευρώ καθαρά και 830 ευρώ μεικτά 

Ε με τέτοιον πληθωρισμό και ακρίβεια, η 100αρα φεύγει αέρα 😏. Αλλά ναι, έχεις δίκιο 

34 minutes ago, johnny_htc said:

Ε με τέτοιον πληθωρισμό και ακρίβεια, η 100αρα φεύγει αέρα 😏. Αλλά ναι, έχεις δίκιο 

Αφού δεν μπορούν να δώσουν μεγάλους μισθούς ας μειώσουν τις τιμές. Από την μία Βλέπουν την ακρίβεια όλοι και από την άλλη οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο κάνουν και άλλες αυξήσεις

Από το 2020 (προ 4ετιας δηλαδή), στη Ρουμανία έχει το παιδί μου στο σπίτι 300άρα οπτική ίνα με δορυφορική τηλεόραση μέσα (χωρίς σταθερό τηλέφωνο) και κόστος 10€/μήνα. 

"Aυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό" Κ. Μ.

Παραγωγός όποια εταιρεία μπορεί να αυξήσει έτσι απλά τις τιμές και ο καταναλωτής να συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες

Ακριβώς, επειδή λοιπόν έρχεται η ώρα της ψήφου, ας αναλογιστούμε όλα αυτά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης