eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Kai mia teleytaia erwthsh bre paidia. Hdh sto For All exw ekptwsh 10% se 3 arithmous apo th sxetikh yphresia pou de thymamai pws thn legane otan thn eixa energopoihsei. Ean kanw thn allagh se Tim Card to xanw ayto? Ναι, το χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 OK! Eyxaristw poly paidia. Lew na parameinw sto For All..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Γιατί το χρώμα που έχει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν είναι ωραίο; Ένα τέτοιο χρώμα με πινελιές κόκκινου και μπλε δεν θα ήταν ωραίο; Και μάλλιστα πιο ωραίο αισθητικά θα είναι να χρησιμοποιήσει και πολύ γυαλί. Να κάνει κάτι aero όπως είπα και πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plateau Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Pe paidia edo tha exoume boues & seis kolisate sto xroma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Pe paidia edo tha exoume boues & seis kolisate sto xroma? Τι είναι... boues; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Pe paidia edo tha exoume boues & seis kolisate sto xroma? Eαν θελεις εξηγησε μας για να καταλαβουμε τι θα γινει! Ανοιξες το θεμα Ok εμεις εδω σχολιαζουμε τα παντα υποθετικα αλλα καμια πληροφορια δεν μας εδωσες να δουμε τι θα συμβει πραγματικα!:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 τιποτα δεν θα γινει...τουλαχιστον ακομα... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν τον καταναλωτή οι αισθητικού τύπου αλλαγές στα καταστήματα. Αν μείωναν πχ την τσουχτερή τιμή για κλήσεις μόλις ξεπεράσεις τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας σου, θα συγκινούσαν περισσότερο τους συνδρομητές τους! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Δεν διαφωνεί κανένας σε αυτό αλλά εφόσον έχουν την καλή διάθεση να κάνουν και μια αλλαγή, εμείς το οχι μας δεν θα το πούμε!! Τώρα από που έχουμε αυτές τις φήμες και γιατί και τι είδους αλλαγές θα γίνουν και πότε θα γίνουν και αν θα γίνουν αυτά μάλλον ανήκουν στην σφαίρα του αναπάντητου. Εμείς περιμένουμε απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν τον καταναλωτή οι αισθητικού τύπου αλλαγές στα καταστήματα. Αν μείωναν πχ την τσουχτερή τιμή για κλήσεις μόλις ξεπεράσεις τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας σου, θα συγκινούσαν περισσότερο τους συνδρομητές τους! Διαφωνώ κάθτα. Ξέρεις πόσοι που δεν ασχλούνται πάρα πολύ με την ουσία των προσφερόμενων υπηρεσιών εντυπωσιάζονται από την εμφάνιση των καταστημάτων? Δεν λέω πως συμφωνώ αλλά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Κοιτάξτε υπάρχουν δύο μερίδες καταναλωτών: αυτοί που τους ενδιαφέρει η ουσία και ψάχνονται πριν αγοράσουν κάτι ή είναι άμεσα "εμπλεκόμενοι" με το θέμα της κινητής τηλεφωνίας και αυτοί που παρασύρονται από πυροτεχνήματα τύπου "τι ωραίο κατάστημα ας μπω μέσα". Προφανώς αφού δεν μπορούν να φέρουν την πρώτη μερίδα καθώς αυτού του τύπου οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται ότι η ΤΙΜ τους γδέρνει κανονικά θέλουν τώρα να δώσουν βάση στην δεύτερη μερίδα μήπως και ψαρέψουν κανένα πελάτη παραπάνω. Εγώ είμαι της άποψης ότι μια αισθητική ανανέωση επιβάλλεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) pou einai to 3G F2G oeooo???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) pou einai to 3G F2G oeooo???? Νομίζω πως το έχουμε κουράσει πλέον το θέμα. Το είπαμε μία, το είπαμε δύο, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Το ακούσανε εκεί στη ΤΙΜ. Tώρα δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε παρά να περιμένουμε. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα περιμένουμε για πολύ και το αργότερο τον Άυγουστο θα έχουμε 3G, δεν είμαι βέβαια και 100% σίγουρος, άλλωστε η ΤΙΜ μας έχει αποδείξει πόσο σοβαρή εταιρία είναι. Αν το ήθελε πραγματικά θα το είχει δώσει καιρό τώρα, ο ανταγωνισμός (Vodafone) παρέχει 3G στα καρτοκινητά από το Φθινόπωρο του 2004! Τώρα απλά περιμένουμε. Πίστεψέ με sidera αν έχει κάποιος κάποια νεότερη πληροφορία θα ενημερώσει. Αρκετά το αναλύσαμε... Φιλικά πάντα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Αν το ήθελε πραγματικά θα το είχει δώσει καιρό τώρα, ο ανταγωνισμός (Vodafone) παρέχει 3G στα καρτοκινητά από το Φθινόπωρο του 2004! Πριν το φθινόπωρο, 11 Αυγούστου ήταν. Έχει σχεδόν 2 χρόνια δηλαδή ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=507759#post507759 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Έχει την καλοσύνη ο φίλος μας Plateau να εξηγήσει τη ακριβώς παει να πει η λέξη "boues" ? Παρατηρώ με ενδιαφέρον το θέμα αυτό, καθώς και τα σχόλια του εν λόγω φίλου μας... Μου έχει κανει ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε το θέμα, χωρίς να δίνει απολύτως καμία πληροφορία για την εγκυρότητα της πληροφορίας του, αλλα το κυριότερο... η πληροφορία του ήταν και παραμένει ασαφής. Ακόμη και τώρα κανείς μας δεν εχει καταλάβει τι εννοεί με την υποτιθέμενη αλλαγή στα καταστήματα Tim. Καθόμαστε και συζητάμε για κατι το οποίο δεν ξέρουμε καν αν στέκει... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Ναι, τότε ήταν, ίσως και νωρίτερα! Θυμάστε το club video-κλήσεων που είχαμε δημιουργήσει τότε με τα vodafone κινητά; Ωραίες εποχές ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Κοιτάξτε υπάρχουν δύο μερίδες καταναλωτών: αυτοί που τους ενδιαφέρει η ουσία και ψάχνονται πριν αγοράσουν κάτι ή είναι άμεσα "εμπλεκόμενοι" με το θέμα της κινητής τηλεφωνίας και αυτοί που παρασύρονται από πυροτεχνήματα τύπου "τι ωραίο κατάστημα ας μπω μέσα". Προφανώς αφού δεν μπορούν να φέρουν την πρώτη μερίδα καθώς αυτού του τύπου οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται ότι η ΤΙΜ τους γδέρνει κανονικά θέλουν τώρα να δώσουν βάση στην δεύτερη μερίδα μήπως και ψαρέψουν κανένα πελάτη παραπάνω. Εγώ είμαι της άποψης ότι μια αισθητική ανανέωση επιβάλλεται Εξαιρετική τοποθέτηση !!! :D Έχω αρχίσει πάντως να κουράζομαι από τις διαρροές περί αλλαγών στο βασίλειο της ΤΙΜ! Αν είναι να αλλάξει κάτι, ας το κάνει άμεσα. Έχω βαρεθεί να ακούω εδώ και καιρό για αλλαγές και υπηρεσίες που ΘΑ δώσει (πότε;;;;) και ακόμα τις περιμένουμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι απωθεί τους συνδρομητές της, πόσο να περιμένουν πια οι άνθρωποι; Έχουν γεράσει να περιμένουν τις "θεαματικές" αλλαγές της !! :X Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Εξαιρετική τοποθέτηση !!! :D Έχω αρχίσει πάντως να κουράζομαι από τις διαρροές περί αλλαγών στο βασίλειο της ΤΙΜ! Αν είναι να αλλάξει κάτι, ας το κάνει άμεσα. Έχω βαρεθεί να ακούω εδώ και καιρό για αλλαγές και υπηρεσίες που ΘΑ δώσει (πότε;;;;) και ακόμα τις περιμένουμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι απωθεί τους συνδρομητές της, πόσο να περιμένουν πια οι άνθρωποι; Έχουν γεράσει να περιμένουν τις "θεαματικές" αλλαγές της !! :X Πραγματικά είναι μια διαπίστωση που την έκανα και εγώ. Από τότε που συμμετέχω στο forum (ή μάλλον από τότε που μου ξύπνησε το "θεριό", κινητή τηλεφωνία!) ακούω για την ΤΙΜ ότι πρόκειται να δώσει και πρόκειται να κάνει. Τίποτα (ή σχεδόν τίποτα) δεν έχει γίνει στην πραγματικότητα. Έτσι όμως δεν πάμε μπροστά! Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους φίλους που φέρνουν τις ειδήσεις εδώ μέσα. Αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να ακούσω κάτι το οποίο είναι εγγυημένο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Εγώ κάπου άκουσα γύρω στη 1 Ιουλίου τώρα ακούω Αύγουστο. Μου φαίνεται ότι σε δύο χρόνια από τώρα (!) θα είμαστε πάλι εδώ και θα το πηγαίνουμε από μήνα σε μήνα... Εδώ το 3G εκεί το 3G που είναι το 3G στην καρτοκινητή; Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω εμείς... Δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Αλλά πολύ το κουράσαμε και εμείς το θέμα. έχουμε που το συζητάμε σε πόσα θέματα........ ότι και αν συνεπάγεται αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) egw lew na pame sta kentrika tis TIM aytoprwsopos kai na pwtisoume giati den exoume 3G stin kartokinit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Έχω έναν τηλεφωνικό αριθμό ο οπόιος είναι στο όνομα (στην αρχή ήταν κάρτα) μου και μεταφέρθει σε εταιρία.. Μετά από vodafone έγινε TIM.. Αυτό που θέλω τώρα είναι να ανακτήσω τώρα για κάποιους προσωπικού λόγους αν είναι βέβαια δυνατόν (με όποιο κόστος) μηνύματα απο Μάϊο 2004 μέχρι Μάϊο 2005 Αλήθεια οι εταιρίες τι αρχεία κρατάνε, τι χρονικά διαστήματα...Αυτό που ζητάω μπορεί να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Τα μηνύματα αν κρατιούνται, κρατιούνται μόνο για λόγους ασφαλείας και δε νομίζω οτι είναι προσβάσιμα σε κανέναν (ούτε στον αποστολέα-παραλήπτη) παρά μόνο στον εισαγγελέα και όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ασφαλείας. Δε νομίζω να καταφέρεις κάτι.. εξάλλου έχει περάσει και αρκετός καιρός απο τότε που θέλεις και δεν το κόβω και τόσο πιθανό να υπάρχουν ακόμα κρατημένα αυτά τα αρχεία. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Πριν το φθινόπωρο, 11 Αυγούστου ήταν. Έχει σχεδόν 2 χρόνια δηλαδή ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=507759#post507759 Διάβασα αυτή την ανακοίνωση και μου θύμισε τη σημερινή μορφή του TIM Plus!!!!! Βέβαια δεν λέω το TIM Plus είναι σαφέστατα καλύτερο από το Vodafone live! αλλά κάτι μου έκανε από TIM Plus... sidera κράτα μου μια θέση....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Παιδιά γιατί δε στέλνουμε όλοι ένα mail διαμαρτυρίας;;;Κρίμα,θα πάρει ζωή το F2g που έχω με το 3g.σε 128K powersim το έχω το F2g,κρίμα να λήξει άδοξα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Επίσημα νομίζω ότι οι εταιρίες κρατάνε αρχείο για 6 μήνες, αλλά χωρίς το περιεχόμενο των κλήσεων και των μηνυμάτων. Όπως και να έχει σου αποκλείω να καταφέρεις κάτι, για τους προαναφερθέντες λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts