hercoulis Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Υπέρβαση του λόγου 😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 34 minutes ago, VIPdriver said: Σιγά μη μάθουμε την αλήθεια. Θα δούμε αυτά που βλέπαμε την τελευταία 4ετια ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο λαός μίλησε (το 40τακατο και το υπόλοιπο στις παραλιες). Διαβάζω στο τουιτερ για φωτιές σήμερα και στα σχόλια ο κόσμος τα έχει παρατησει όλα. Η απάθεια είναι η νέα μόδα της επόμενης 4ετιας. Και με το δίκιο τους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα ουτε εσυ και ουτε εγώ να συνεχίζουμε να το γράφουμε. Θα συμφωνήσω ότι υπάρχει απάθεια. Αλλά το 40τακατο μίλησε. Το βλέπουμε στο Τουίτερ. Όπου πιάνει φωτιά, θα τους δείχνω τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος. Όπως και στα νησιά του Αιγαίου που κανένας δεν ξέρει πόσο και αν θα τα έχουμε, εγώ θα δείχνω τα ποσοστά που συγκέντρωσε το κόμμα σε κάθε ένα από αυτό. Σίγουρα δεν θέλουμε να προβάλουμε κανέναν και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Σίγουρα κάποιοι φίλοι από το φόρουμ επέλεξαν να δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα αυτό και είναι απολύτως σεβαστό 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Έτσι ακριβώς φίλε μου Εγώ θα τους δείχνω και τους λογαριασμούς του ρεύματος από το φθινόπωρο. Και τις τιμές στα σούπερ μάρκετ (25 € το κιλό το κασέρι πχ.) Δεν θα διαμαρτυρονται όμως. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Έτσι ακριβώς φίλε μου Εγώ θα τους δείχνω και τους λογαριασμούς του ρεύματος από το φθινόπωρο. Και τις τιμές στα σούπερ μάρκετ (25 € το κιλό το κασέρι πχ.) Δεν θα διαμαρτυρονται όμως. Επιδομα-φουστια-ξαπλα-δενβαριεσαιΒλέπεις και την φωτό από φωτιά φωτιά Ανάβυσσο κι όλα καλα, μην φυσήξει προς τα βόρεια και τους σηκώσει από ξαπλώστρα μόνοΗ χώρα-χωρος ζει από θαύμα και μόνο.Το έθνος δυστυχώς, τελειώνει....Sent from my iPad using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Στη φωτιά ήταν… καμμένη είναι κ δροσίζεται. 😊 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 28 minutes ago, p_k said: Έτσι ακριβώς φίλε μου Εγώ θα τους δείχνω και τους λογαριασμούς του ρεύματος από το φθινόπωρο. Και τις τιμές στα σούπερ μάρκετ (25 € το κιλό το κασέρι πχ.) Δεν θα διαμαρτυρονται όμως. Σωστά. Είμαστε οι δεύτεροι πιο ακριβοί μετά τη Μάλτα στο ρεύμα. Μην αγχώνεσαι θα έρθει το market pass τα 22€ τον μήνα και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια από το καλάθι του νοικοκυριού by Adonis. Και οι γονείς μου ψήφισαν για δεύτερη φορά και παραπονιούνται. Το 41% δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται 24 minutes ago, rebel1 said: Επιδομα-φουστια-ξαπλα-δενβαριεσαι Βλέπεις και την φωτό από φωτιά φωτιά Ανάβυσσο κι όλα καλα, μην φυσήξει προς τα βόρεια και τους σηκώσει από ξαπλώστρα μόνο Η χώρα-χωρος ζει από θαύμα και μόνο. Το έθνος δυστυχώς, τελειώνει.... Sent from my iPad using Tapatalk Από θαύμα δεν λες τίποτα! Σε αυτή τη χώρα δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει Ποιος του φταίει του κυρίου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Παλι τα ιδια οπως στα "Τεμπη" τσαμπουναμε; Δε προκειται να αλλαξει τιποτα: Ο,τι να'ναι θα παραμεινουμε (>99% μας), οπως οι "εκλεγμενοι" μας, οπως και οι εταιριες που μαζευει αυτη η χωρα. Η "Ισορροπια" μας βρισκεται στην ανισορροπια μας αιωνες τωρα, ισως και χιλιετιες. Γιατι "κλεγεστε"? Ανευθυνοι (το >99% μας). 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Αφού η συντριπτική πλειοψηφία του είδους μας, ούτε αντιλαμβάνεται/κατανοεί, ούτε ικανοποιείται, ούτε πείθεται με "γενικεύσεις" (χωρίς καμιά δόση "ό,τι να'ναι" αλλά από τη φύση της "αφηρημένης σκέψης" που δεν έχει "κατακτήσει" στα σχολειά που τον πήγαν, ούτε από την εμπειρία του), αλλά αποχαυνώνεται με μυθοπλασίες από όλα τα ελληνικά κανάλια μετά τις 20:00, ΝΑ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ της "Ιστορίας" (που προκύπτουν από τις Ιδιότητες, αλλά ας το αφήσουμε αφού δε δύναται να τις κατανοήσουν το >99%): H United Group, οι πιέσεις στα ομόλογα και οι διασυνδέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη Όποιος ούτε το παραπάνω δε δύναται να παρακολουθήσει, ας περιμένει τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ βιώνοντάς τα εκ των υστέρων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 https://www.in.gr/2023/07/17/economy/oikonomikes-eidiseis/nova-sykofanties-kata-tou-mega-anti-gia-apantiseis-monodromos-prosfygi-sti-dikaiosyni/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Παιδιά γνωρίζουμε αν έδωσε κάτι για τους πυρόπληκτους η Nova?Νομίζω μέχρι στιγμής μόνο η κόκκινη Vodafone έχει δώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Παιδιά γνωρίζουμε αν έδωσε κάτι για τους πυρόπληκτους η Nova?Νομίζω μέχρι στιγμής μόνο η κόκκινη Vodafone έχει δώσει Και η πράσινη έχει δώσει. Η Nova τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Και η πράσινη έχει δώσει. Η Nova τίποτα Έδωσε και μάλιστα όλα απεριόριστα! https://nova.gr/etairia/deltia-typou/dwrean-epikoinwnia-gia-tous-syndromhtes-nova-pou-exoun-plhgei-apo-tis-katastrofikes-pyrkagies Edited July 18, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Μάλιστα έδωσε και στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας όπου επειδή βρίσκεται κοντά στην πόλη μου γνωρίζω ότι οι άλλες δεν είχαν δώσει τίποτα εκεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 https://www.sportime.gr/media/nova-i-alithia-schetika-me-tous-anakrivis-ke-paraplanitikous-ischirismous-kata-tis-united-group/Βρες εσύ την άκρη...Πόλεμος εταιρειώνSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 12 ώρες πριν, rebel1 said: https://www.sportime.gr/media/nova-i-alithia-schetika-me-tous-anakrivis-ke-paraplanitikous-ischirismous-kata-tis-united-group/ Βρες εσύ την άκρη... Πόλεμος εταιρειών Sent from my iPhone using Tapatalk Ασχετό αυτό το site είναι από αυτά που είναι πρωταθλητές στα fakenews 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) Θέμα χρόνου να ενταχθεί στο πλευρό της nova και η cosmote. Ήδη η Amazon αγόρασε τα δικαιώματα για το champions league και το κασέρι ανέβηκε πολύ. Όλοι πλέον μιλούν για συνεργασίες καθώς ούτε η cosmote, ούτε η nova από μόνες τους μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Edited July 20, 2023 by EllinikoNisi 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Ασχετό αυτό το site είναι από αυτά που είναι πρωταθλητές στα fakenews Πιο fake από το mega mou?Αποκλείεται . Έχει ταισει σανό γενιές νεογραικων, μέχρι που ξέχασαν ποιοι είναι και από που έρχονται.Ανέβασα την είδηση γιατί έτυχε και την είδα εκεί. Τέρμα το οφτοπικ από μέναSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Άλλαξε το τραγουδι αναμονής κλήσεων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Internet χωρίς σταθερό από τη νόβα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 5 ώρες πριν, panos43 said: Άλλαξε το τραγουδι αναμονής κλήσεων. Μου φάνηκε βαρετό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Mobile home 4g γιατί παρακαλώ όχι 5g ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Mobile home 4g γιατί παρακαλώ όχι 5g ;Γιατί ένα αξιόλογο ρούτερ 5g κάνει πάνω από 200 ευρώ;Όσο για το "απεριόριστο" μετά τα 100gb αφήνει μέχρι 6mbps.Με τέτοια ταχύτητα, βλέπεις απλά βίντεο από YouTube και μέχρι εκεί.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Γιατί ένα αξιόλογο ρούτερ 5g κάνει πάνω από 200 ευρώ;Sent from my iPhone using TapatalkΑξιόλογα 5G ρούτερ ξεκινάνε απο 450 ευρώ. Τα mifi 5G κοστίζουν 240+ για ρούτερ της προκοπής απο 500+Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Αξιόλογα 5G ρούτερ ξεκινάνε απο 450 ευρώ. Τα mifi 5G κοστίζουν 240+ για ρούτερ της προκοπής απο 500+Sent from my iPhone using TapatalkΈχω Huawei cpe pro2... Αν ψαχτεις ebay βρίσκεις στα λεφτά που είπα ανάλογο, ειδικά zte έχει με το κιλόΤίποτα δεν φάγαμε αυτό το μήνα... Λείπαμε συνέχειαSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 59 minutes ago, Hliasat said: Mobile home 4g γιατί παρακαλώ όχι 5g ; Το 5G πρόγραμμα κοστίζει 45€ τον μήνα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts