Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

https://www.macrumors.com/2022/09/07/iphone-14-models-no-sim-card-tray-us/

Μόνο στην Αμερική εφαρμοζεται.. dual eSim

Αυτο ειπα…

23 ώρες πριν, damierom said:

Ο τρόπος που προσωπικά σκέφτομαι και ΠΑΝΤΑ είναι 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ προκειμένου να αποφασίσω για 1 εταιρία, είναι:

1) Πολλές και πολλαπλής φύσεως εμπειρίες (πχ επισκέψεις σε καταστήματα της, απαντήσεις που λαμβάνω σε θέματα, όσα μου λένε άλλοι συνδρομητές της που τα "καθαρίζω" από τα συναισθήματα τους, πορεία της στο χρόνο πχ διαρκείς συγχωνεύσεις-εξαγορές πως τροποποιεί υπηρεσίες ποιότητα και χρεώσεις και άλλα πολλά) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να διαγνώσω το "χαρακτήρα" της /Ιδιότητες, οι οποίες (ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, άλλωστε άνθρωποι διαχειρίζονται τις εταιρίες): Ποιά είναι η διαφοροποίησή/ομοιότητες από άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο.

2) Ορθολογισμός ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να προβλέψω ποιά θα είναι η "αντίδρασή" της σε πιθανές Καταστάσεις (ατομικές για μένα , αλλά και γενικότερες κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που ΠΙΘΑΝΟΝ προκύψουν στο μέλλον).

Αφού πια με την παραπάνω διαδικασία ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ/ΔΙΑΓΝΩΣΩ την (κάθε) συγκεκριμένη εταιρία:
Πια την "ξέρω" σε κάθε έκφανσή της.

Αναμενόμενο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτό που λίνκαρες και θα το επαναλάβει διαχρονικώς και ΔΕ πρόκειται ΠΟΤΕ όσο θα υφίσταται στην ελληνική αγορά να αλλάξει.

Θα είναι ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΑΓΟΣ της καρτοκινητής στη χώρα μας.

Όσοι για διάφορους λόγους (συναισθηματικούς, ιδεολογικούς, οικονομικούς):

α) είτε ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοήσουν όσα έγραψα (άλλωστε δε τους τα έμαθε και κανένας στη χώρα και τα σχολειά που πήγαιναν)

β) είτε τα θεωρούν "γραφικά",

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν αγνοώντας όσα μόλις έγραψα ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ (ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ, ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ):

Κανένα πρόβλημα: Εκείνοι θα υφισταθούν τις συνέπειες των στάσεων/πράξεών τους, απλά μαζί με εκείνους θα πρέπει να την υφιστάμεθα κι εμείς αυτης της ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ εταιρία, αφού θα καταφέρνει να επιβιώνει χάρη σε αυτούς.

Πόσο επηρέασε τιμές και ανταγωνισμό στην κινητή η νέα Nova | Capital

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3719054/poso-epirease-times-kai-antagonismo-stin-kiniti-i-nea-nova/

Να έφτιαχνε και το δίκτυο στην επαρχία καλά θα ήταν.

Τουλάχιστον βλέπω πολλές κοινές αναβαθμίσεις της βικτους παράλληλα οπότε καλό είναι αυτό και για τους δυο ανταγωνιστές της κοσμοτε. 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Πόσο επηρέασε τιμές και ανταγωνισμό στην κινητή η νέα Nova | Capital
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3719054/poso-epirease-times-kai-antagonismo-stin-kiniti-i-nea-nova/
Να έφτιαχνε και το δίκτυο στην επαρχία καλά θα ήταν.
Τουλάχιστον βλέπω πολλές κοινές αναβαθμίσεις της βικτους παράλληλα οπότε καλό είναι αυτό και για τους δυο ανταγωνιστές της κοσμοτε. 

Το αναφέραμε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα πακέτα της νέας νόβα.

Κάποτε 50 για πλάκα και τώρα ταβάνι τα 25....
Κι ορισμένοι τυχεροί 6.51

Sent from my iPad using Tapatalk

1 minute ago, rebel1 said:

Το αναφέραμε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα πακέτα της νέας νόβα.

Κάποτε 50 για πλάκα και τώρα ταβάνι τα 25....
Κι ορισμένοι τυχεροί 6.6
emoji41.pngemoji41.pngemoji41.pngemoji41.pngemoji41.pngemoji41.png

Για να είμαστε ακριβείς, 27 ευρώ στοιχίζει το απεριόριστο στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δε θα μαλώσουμε, πες 27-30max σε όλες τις εταιρείες
Εδώ η χαζοευρευνα

https://research.rewheel.fi/downloads/The_state_of_broadband_(FBB_FWA)_pricing_1H2023_PUBLIC_VERSION.pdf

Για να είμαστε ακριβείς.. Ξεχνάνε οι τύποι αυτοί της έρευνας... Οτι στην Ελλάδα υπάρχει και η καρτοκινητή πέραν της κινητής με τα γελοία συμβόλαια που αναφέρουν ως αρχικά με μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου να τα προτιμά έναντι των συμβολαίων οπότε όφειλαν να τα αναφέρουν και αυτά αν θέλουν να είναι αντικειμεινικοί και όχι συγκεκαλυμμένοι διαφημιστές.. Και εκεί η wind έκανε κάτι καλό και μετά πάτωσε σε παροχές ως nova.. Και την μέγιστη ταχύτητα που αναφέρουν πως την εννοούν? Αφού στα καρτοκινητά πιάνουμε κανονικά στα χρήματα που αναφέρουν και πιο κάτω ως εκκίνηση πακέτων ανάλογα και το σημείο εως και 1gbps+.. Γελοίες προσπάθειες διαφήμισης

Edited by bbbb

Το ότι η Νόβα έφερε τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο, είναι γεγονός. 

Μία χαρά είναι τα συμβόλαια σε τιμές και παροχές. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

47 minutes ago, p_k said:

Το ότι η Νόβα έφερε τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο, είναι γεγονός. 

Μία χαρά είναι τα συμβόλαια σε τιμές και παροχές. 

Εξαιτίας της νόβα έπεσαν τα περισσότερα συμβόλαια όλων των εταιριών συμφωνώ. Οι παροχές των unlimited δεν είναι καλές των συμβολαίων σε σχέση με τον ανταγωνισμό και λείπουν πολλά καλούδια ακόμα esim, extrasim κλπ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήραμε συμβόλαια unlimited της Cosmote στο 26αρι, της Vodafone στο 13-15αρι και της νόβα οι λίγοι τυχεροί από 6.5 €

Πάλι και στις αρχικές τους τιμές να τα πάρεις σε όλες τις εταιρίες είναι τεράστια πρόοδος και ευχαριστούμε τη νόβα για αυτό.

Όπως και στην καρτοκινητή παρότι χάλασε για εμένα το f2g έφερε την 8€ ανανέωση που την είχε τόσο ανάγκη η αγορά.

Όσο για τις αναβαθμίσεις και τα περί δικτύου τα λέμε στο σωστό θέμα τους διαξιφισμούς γιατί τα θέματα του φόρουμ έχουν γίνει @@@@@λο από το αναφέρουμε όλοι όλο αναφορές για τα  αλλά δίκτυα.  

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• 2 weeks later...

Αν αυτό που γράφω είναι σε λάθος νήμα,ας μεταφερθεί αλλού.Ειμαι συνδρομητής στο full pack με πιάτο,και ιντερνετ με σταθερό τηλέφωνο.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί πέρα.Συγκεκριμενα το συμβόλαιο μου λήγει 19-7 ,περνώντας προχθές σε κατάστημα nova ,τους λέω ενδιαφέρομαι να ανανεώσω σε eon tv, και τους ρωτώ το smartbox είναι δωρεάν;Ναι μου λένε.Με πήραν σήμερα τηλέφωνο ,για να ανανεώσω ,και τους λέω θέλω να πάω σε eon fiber 100 καθώς έχω την 50αρα γραμμή,και η τύπισσα στο τηλέφωνο μου είπε ότι το smartbox στοιχίζει 50 ευρώ ,και ότι το χρεώνομαι εγώ.Μα τους λέω σε καταστήμα μου είπαν ότι είναι δωρεάν,με δουλεύετε;και με πέταξαν το μπαλάκι να πάρω τηλέφωνο στο εμπορικό να ρωτήσω για το θέμα.Προσωπικα αν με χρεώσουν το smartbox ,θα φύγω θα πάω cosmote tv εκεί τουλάχιστον δωρεάν θα το πάρω.Υπαρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ να μου πει αν έχει eon και τι ισχύει τελικά;Είμαι 15 χρόνια συνδρομητής,δεν πρέπει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

11 ώρες πριν, paanos said:

Κάνε διακοπή το παλιό και νέα σύνδεση. 

αν κανω διακοπη κια νεα συνδεση,θα με χρεωσουν τελη ενεργοποιησης νομιζω

2 ώρες πριν, Hliasat said:

αν κανω διακοπη κια νεα συνδεση,θα με χρεωσουν τελη ενεργοποιησης νομιζω

Τα κάνουν δώρο τα τέλη ενεργοποίησης για eon

14 ώρες πριν, Hliasat said:

Αν αυτό που γράφω είναι σε λάθος νήμα,ας μεταφερθεί αλλού.Ειμαι συνδρομητής στο full pack με πιάτο,και ιντερνετ με σταθερό τηλέφωνο.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί πέρα.Συγκεκριμενα το συμβόλαιο μου λήγει 19-7 ,περνώντας προχθές σε κατάστημα nova ,τους λέω ενδιαφέρομαι να ανανεώσω σε eon tv, και τους ρωτώ το smartbox είναι δωρεάν;Ναι μου λένε.Με πήραν σήμερα τηλέφωνο ,για να ανανεώσω ,και τους λέω θέλω να πάω σε eon fiber 100 καθώς έχω την 50αρα γραμμή,και η τύπισσα στο τηλέφωνο μου είπε ότι το smartbox στοιχίζει 50 ευρώ ,και ότι το χρεώνομαι εγώ.Μα τους λέω σε καταστήμα μου είπαν ότι είναι δωρεάν,με δουλεύετε;και με πέταξαν το μπαλάκι να πάρω τηλέφωνο στο εμπορικό να ρωτήσω για το θέμα.Προσωπικα αν με χρεώσουν το smartbox ,θα φύγω θα πάω cosmote tv εκεί τουλάχιστον δωρεάν θα το πάρω.Υπαρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ να μου πει αν έχει eon και τι ισχύει τελικά;Είμαι 15 χρόνια συνδρομητής,δεν πρέπει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Εγώ έκανα πριν 2-3 μέρες ΕΟΝ (είχα COSMOTE TV αλλά το έκοψα) και έστειλαν δωρεάν το smart box το οποίο έβαλα στην τηλεόραση του σαλονιού (μπορω να κατεβάσω Και την εφαρμογή) ενώ στην τηλεόραση του δωματίου περασα την εφαρμογη. Ενημερωτικα η εφαρμογή λειτουργεί κανονικότατα και σε MacOS
Είναι εξαιρετική πλατφόρμα γιατί έχει και on demand ένα σωρό πράγματα, ενώ το κοσμοτε tv σχεδόν στα ίδια λεφτά (αλλά δορυφορικό) ήταν πετσοκομμένο. 

Edited by panos.k2

Εσένα στο έδωσαν δώρο διότι είσαι νέος συνδρομητής.Εγω θέλω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ήταν με πιάτο συνδρομητής και πήγε σε eon να μου πει τι γίνεται,αν του χρέωσαν το smartbox

Δεν χρεώνεται, όχι. Απλώς δεν είναι πλέον εφικτό να γινει μετατροπή και αναγκαστικά βγάζει τη χρέωση γιατί το δορυφορικό διατηρείται. 

Η λύση σε αυτό που θέλεις είναι η διακοπή. Κανεις διακοπή το υφιστάμενο πλάνο τηλεόρασης και στην νέα αίτηση (σκετη τηλεόραση ή με σταθερή) θα περάσει αυτόματα ως IPTV με δωρεάν χρήση Box 

Κάτσε ,δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να διατηρήσει και το δορυφορικό κάτοπτρο,οπότε σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεται επιπλέον το smartbox;προφανώς σε κατάστημα nova όταν ρώτησα και μου είπαν δωρεάν ,μου είπαν αυτό που λες φίλε paanos

Εσένα στο έδωσαν δώρο διότι είσαι νέος συνδρομητής.Εγω θέλω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ήταν με πιάτο συνδρομητής και πήγε σε eon να μου πει τι γίνεται,αν του χρέωσαν το smartbox

Περνώ τώρα τηλ να ρωτήσω τι είναι αυτά τα 16€ εάν μου χρέωσαν το Box σε νέα σύνδεση με 3 πάγια δώρο. 

Screenshot_20230617_182534.jpg

Για τι πρόγραμμα φίλε μου είναι με 200αρα γραμμή;Και γιατί 90 ευρώ;Έχει τέλη ενεργοποίησης;Δεν νομίζω σήμερα Σάββατο να βρεθεί κάποιος να συνενωηθεις

Edited by Hliasat

29 minutes ago, Hliasat said:

Κάτσε ,δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να διατηρήσει και το δορυφορικό κάτοπτρο,οπότε σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεται επιπλέον το smartbox;προφανώς σε κατάστημα nova όταν ρώτησα και μου είπαν δωρεάν ,μου είπαν αυτό που λες φίλε paanos

Ναι οι υφιστάμενοι δορυφορικοί μπορούν να κρατήσουν πιάτο. Αν μεταβείς με δορυφορικό σε EON και έχεις δέκτη NovaBox (με το λογότυπο κορώνα) τότε χάνεις On Demand και ερωτική ταινία στο NovaCinema 3. Αυτά είναι διαθεσιμα μόνο του Smart Box, των εφαρμογών για Smart TV/Box και εφαρμογής για κινητά ή site 

7 minutes ago, paanos said:

Ναι οι υφιστάμενοι δορυφορικοί μπορούν να κρατήσουν πιάτο. Αν μεταβείς με δορυφορικό σε EON και έχεις δέκτη NovaBox (με το λογότυπο κορώνα) τότε χάνεις On Demand και ερωτική ταινία στο NovaCinema 3. Αυτά είναι διαθεσιμα μόνο του Smart Box, των εφαρμογών για Smart TV/Box και εφαρμογής για κινητά ή site 

Σε αυτή την περίπτωση η ταυτόχρονη παρακολούθηση τριών συσκευών ισχύει;Η είναι 3 συσκευές με το δορυφορικό;Το έχω στο σαλόνι αυτήν την στιγμή ,θα το σκεφτώ αν το κρατήσω.Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ για τα αθλητικά το ήθελα μέχρι τώρα.Επι ευκαιρίας έχει μια λίστα με προτεινόμενες τηλεόρασεις.Σε αυτές που δεν είναι προτεινόμενες,προφανώς παίζει και εκεί να υποθέσω.

Σε αυτή την περίπτωση η ταυτόχρονη παρακολούθηση τριών συσκευών ισχύει;Η είναι 3 συσκευές με το δορυφορικό;Το έχω στο σαλόνι αυτήν την στιγμή ,θα το σκεφτώ αν το κρατήσω.Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ για τα αθλητικά το ήθελα μέχρι τώρα.Επι ευκαιρίας έχει μια λίστα με προτεινόμενες τηλεόρασεις.Σε αυτές που δεν είναι προτεινόμενες,προφανώς παίζει και εκεί να υποθέσω.

Το δορυφορικό αν θυμάμαι καλά δεν πιάνει θέση. Έχεις δηλαδή 2 θέσεις για τηλεοράσεις/smart boxes.

Η τηλεόραση παίζει σε Samsung / LG που έχει εκεί (από 2018 συνήθως κ μετά) και σε όλα τα Box και τηλεοράσεις Android TV 8.0+ που δεν είναι root. Χρειάζεται η Android TV έκδοση, όχι απλό Android όπως έχουν κάποια κινεζικά. 

Έχω αυτήν την στιγμή τηλεόραση fu στο ένα δωμάτιο android λειτουργικό.Στο καθιστικό ,και στο άλλο δωμάτιο είναι χωρίς ίντερνετ οι τηλεοράσεις,θα τις αλλάξω όμως.Στο καθιστικό έχω αυτήν με πιάτο.Για να ενεργοποιηθεί το smartbox με είπαν από το τεχνικό τμήμα ,ότι πρέπει πρώτα να δουλέψει με καλώδιο και όχι wifi,και αφού ενεργοποιηθεί τότε να κατεβάσω τις εφαρμογές.Επι ευκαιρίας μήπως ο τίτλος Γενικά περί wind να άλλαζε ,και να λέει Γενικά περί nova;

Edited by Hliasat

• The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was locked