panos43 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 17 ώρες πριν, kalitexnis_g said: https://www.macrumors.com/2022/09/07/iphone-14-models-no-sim-card-tray-us/ Μόνο στην Αμερική εφαρμοζεται.. dual eSim Αυτο ειπα… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prostimo-150000-eyro-sti-wind-gia-anepithymiti-ilektroniki-epikoinonia-kai-mi-ikanopoiisi 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 23 ώρες πριν, damierom said: https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prostimo-150000-eyro-sti-wind-gia-anepithymiti-ilektroniki-epikoinonia-kai-mi-ikanopoiisi Ο τρόπος που προσωπικά σκέφτομαι και ΠΑΝΤΑ είναι 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ προκειμένου να αποφασίσω για 1 εταιρία, είναι: 1) Πολλές και πολλαπλής φύσεως εμπειρίες (πχ επισκέψεις σε καταστήματα της, απαντήσεις που λαμβάνω σε θέματα, όσα μου λένε άλλοι συνδρομητές της που τα "καθαρίζω" από τα συναισθήματα τους, πορεία της στο χρόνο πχ διαρκείς συγχωνεύσεις-εξαγορές πως τροποποιεί υπηρεσίες ποιότητα και χρεώσεις και άλλα πολλά) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να διαγνώσω το "χαρακτήρα" της /Ιδιότητες, οι οποίες (ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, άλλωστε άνθρωποι διαχειρίζονται τις εταιρίες): Ποιά είναι η διαφοροποίησή/ομοιότητες από άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο. 2) Ορθολογισμός ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να προβλέψω ποιά θα είναι η "αντίδρασή" της σε πιθανές Καταστάσεις (ατομικές για μένα , αλλά και γενικότερες κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που ΠΙΘΑΝΟΝ προκύψουν στο μέλλον). Αφού πια με την παραπάνω διαδικασία ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ/ΔΙΑΓΝΩΣΩ την (κάθε) συγκεκριμένη εταιρία: Πια την "ξέρω" σε κάθε έκφανσή της. Αναμενόμενο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτό που λίνκαρες και θα το επαναλάβει διαχρονικώς και ΔΕ πρόκειται ΠΟΤΕ όσο θα υφίσταται στην ελληνική αγορά να αλλάξει. Θα είναι ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΑΓΟΣ της καρτοκινητής στη χώρα μας. Όσοι για διάφορους λόγους (συναισθηματικούς, ιδεολογικούς, οικονομικούς): α) είτε ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοήσουν όσα έγραψα (άλλωστε δε τους τα έμαθε και κανένας στη χώρα και τα σχολειά που πήγαιναν) β) είτε τα θεωρούν "γραφικά", ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν αγνοώντας όσα μόλις έγραψα ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ (ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ, ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ): Κανένα πρόβλημα: Εκείνοι θα υφισταθούν τις συνέπειες των στάσεων/πράξεών τους, απλά μαζί με εκείνους θα πρέπει να την υφιστάμεθα κι εμείς αυτης της ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ εταιρία, αφού θα καταφέρνει να επιβιώνει χάρη σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Πόσο επηρέασε τιμές και ανταγωνισμό στην κινητή η νέα Nova | Capital https://www.capital.gr/epixeiriseis/3719054/poso-epirease-times-kai-antagonismo-stin-kiniti-i-nea-nova/ Να έφτιαχνε και το δίκτυο στην επαρχία καλά θα ήταν. Τουλάχιστον βλέπω πολλές κοινές αναβαθμίσεις της βικτους παράλληλα οπότε καλό είναι αυτό και για τους δυο ανταγωνιστές της κοσμοτε. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Πόσο επηρέασε τιμές και ανταγωνισμό στην κινητή η νέα Nova | Capital https://www.capital.gr/epixeiriseis/3719054/poso-epirease-times-kai-antagonismo-stin-kiniti-i-nea-nova/ Να έφτιαχνε και το δίκτυο στην επαρχία καλά θα ήταν. Τουλάχιστον βλέπω πολλές κοινές αναβαθμίσεις της βικτους παράλληλα οπότε καλό είναι αυτό και για τους δυο ανταγωνιστές της κοσμοτε. Το αναφέραμε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα πακέτα της νέας νόβα.Κάποτε 50 για πλάκα και τώρα ταβάνι τα 25....Κι ορισμένοι τυχεροί 6.51Sent from my iPad using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 1 minute ago, rebel1 said: Το αναφέραμε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα πακέτα της νέας νόβα. Κάποτε 50 για πλάκα και τώρα ταβάνι τα 25.... Κι ορισμένοι τυχεροί 6.6 Sent from my iPad using Tapatalk Για να είμαστε ακριβείς, 27 ευρώ στοιχίζει το απεριόριστο στις περισσότερες περιπτώσεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Δε θα μαλώσουμε, πες 27-30max σε όλες τις εταιρείεςΕδώ η χαζοευρευναhttps://research.rewheel.fi/downloads/The_state_of_broadband_(FBB_FWA)_pricing_1H2023_PUBLIC_VERSION.pdfSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 (edited) Για να είμαστε ακριβείς.. Ξεχνάνε οι τύποι αυτοί της έρευνας... Οτι στην Ελλάδα υπάρχει και η καρτοκινητή πέραν της κινητής με τα γελοία συμβόλαια που αναφέρουν ως αρχικά με μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου να τα προτιμά έναντι των συμβολαίων οπότε όφειλαν να τα αναφέρουν και αυτά αν θέλουν να είναι αντικειμεινικοί και όχι συγκεκαλυμμένοι διαφημιστές.. Και εκεί η wind έκανε κάτι καλό και μετά πάτωσε σε παροχές ως nova.. Και την μέγιστη ταχύτητα που αναφέρουν πως την εννοούν? Αφού στα καρτοκινητά πιάνουμε κανονικά στα χρήματα που αναφέρουν και πιο κάτω ως εκκίνηση πακέτων ανάλογα και το σημείο εως και 1gbps+.. Γελοίες προσπάθειες διαφήμισης Edited June 2, 2023 by bbbb 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Το ότι η Νόβα έφερε τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο, είναι γεγονός. Μία χαρά είναι τα συμβόλαια σε τιμές και παροχές. 6 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 47 minutes ago, p_k said: Το ότι η Νόβα έφερε τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο, είναι γεγονός. Μία χαρά είναι τα συμβόλαια σε τιμές και παροχές. Εξαιτίας της νόβα έπεσαν τα περισσότερα συμβόλαια όλων των εταιριών συμφωνώ. Οι παροχές των unlimited δεν είναι καλές των συμβολαίων σε σχέση με τον ανταγωνισμό και λείπουν πολλά καλούδια ακόμα esim, extrasim κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήραμε συμβόλαια unlimited της Cosmote στο 26αρι, της Vodafone στο 13-15αρι και της νόβα οι λίγοι τυχεροί από 6.5 € Πάλι και στις αρχικές τους τιμές να τα πάρεις σε όλες τις εταιρίες είναι τεράστια πρόοδος και ευχαριστούμε τη νόβα για αυτό. Όπως και στην καρτοκινητή παρότι χάλασε για εμένα το f2g έφερε την 8€ ανανέωση που την είχε τόσο ανάγκη η αγορά. Όσο για τις αναβαθμίσεις και τα περί δικτύου τα λέμε στο σωστό θέμα τους διαξιφισμούς γιατί τα θέματα του φόρουμ έχουν γίνει @@@@@λο από το αναφέρουμε όλοι όλο αναφορές για τα αλλά δίκτυα. 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 https://typologies.gr/oi-s-amp-p-global-kai-moody-s-anatheoroyn-thetika-tis-prooptikes-gia-tin-united-group/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Αν αυτό που γράφω είναι σε λάθος νήμα,ας μεταφερθεί αλλού.Ειμαι συνδρομητής στο full pack με πιάτο,και ιντερνετ με σταθερό τηλέφωνο.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί πέρα.Συγκεκριμενα το συμβόλαιο μου λήγει 19-7 ,περνώντας προχθές σε κατάστημα nova ,τους λέω ενδιαφέρομαι να ανανεώσω σε eon tv, και τους ρωτώ το smartbox είναι δωρεάν;Ναι μου λένε.Με πήραν σήμερα τηλέφωνο ,για να ανανεώσω ,και τους λέω θέλω να πάω σε eon fiber 100 καθώς έχω την 50αρα γραμμή,και η τύπισσα στο τηλέφωνο μου είπε ότι το smartbox στοιχίζει 50 ευρώ ,και ότι το χρεώνομαι εγώ.Μα τους λέω σε καταστήμα μου είπαν ότι είναι δωρεάν,με δουλεύετε;και με πέταξαν το μπαλάκι να πάρω τηλέφωνο στο εμπορικό να ρωτήσω για το θέμα.Προσωπικα αν με χρεώσουν το smartbox ,θα φύγω θα πάω cosmote tv εκεί τουλάχιστον δωρεάν θα το πάρω.Υπαρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ να μου πει αν έχει eon και τι ισχύει τελικά;Είμαι 15 χρόνια συνδρομητής,δεν πρέπει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Κάνε διακοπή το παλιό και νέα σύνδεση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 11 ώρες πριν, paanos said: Κάνε διακοπή το παλιό και νέα σύνδεση. αν κανω διακοπη κια νεα συνδεση,θα με χρεωσουν τελη ενεργοποιησης νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 2 ώρες πριν, Hliasat said: αν κανω διακοπη κια νεα συνδεση,θα με χρεωσουν τελη ενεργοποιησης νομιζω Τα κάνουν δώρο τα τέλη ενεργοποίησης για eon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, Hliasat said: Αν αυτό που γράφω είναι σε λάθος νήμα,ας μεταφερθεί αλλού.Ειμαι συνδρομητής στο full pack με πιάτο,και ιντερνετ με σταθερό τηλέφωνο.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί πέρα.Συγκεκριμενα το συμβόλαιο μου λήγει 19-7 ,περνώντας προχθές σε κατάστημα nova ,τους λέω ενδιαφέρομαι να ανανεώσω σε eon tv, και τους ρωτώ το smartbox είναι δωρεάν;Ναι μου λένε.Με πήραν σήμερα τηλέφωνο ,για να ανανεώσω ,και τους λέω θέλω να πάω σε eon fiber 100 καθώς έχω την 50αρα γραμμή,και η τύπισσα στο τηλέφωνο μου είπε ότι το smartbox στοιχίζει 50 ευρώ ,και ότι το χρεώνομαι εγώ.Μα τους λέω σε καταστήμα μου είπαν ότι είναι δωρεάν,με δουλεύετε;και με πέταξαν το μπαλάκι να πάρω τηλέφωνο στο εμπορικό να ρωτήσω για το θέμα.Προσωπικα αν με χρεώσουν το smartbox ,θα φύγω θα πάω cosmote tv εκεί τουλάχιστον δωρεάν θα το πάρω.Υπαρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ να μου πει αν έχει eon και τι ισχύει τελικά;Είμαι 15 χρόνια συνδρομητής,δεν πρέπει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Εγώ έκανα πριν 2-3 μέρες ΕΟΝ (είχα COSMOTE TV αλλά το έκοψα) και έστειλαν δωρεάν το smart box το οποίο έβαλα στην τηλεόραση του σαλονιού (μπορω να κατεβάσω Και την εφαρμογή) ενώ στην τηλεόραση του δωματίου περασα την εφαρμογη. Ενημερωτικα η εφαρμογή λειτουργεί κανονικότατα και σε MacOS Είναι εξαιρετική πλατφόρμα γιατί έχει και on demand ένα σωρό πράγματα, ενώ το κοσμοτε tv σχεδόν στα ίδια λεφτά (αλλά δορυφορικό) ήταν πετσοκομμένο. Edited June 17, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Εσένα στο έδωσαν δώρο διότι είσαι νέος συνδρομητής.Εγω θέλω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ήταν με πιάτο συνδρομητής και πήγε σε eon να μου πει τι γίνεται,αν του χρέωσαν το smartbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Δεν χρεώνεται, όχι. Απλώς δεν είναι πλέον εφικτό να γινει μετατροπή και αναγκαστικά βγάζει τη χρέωση γιατί το δορυφορικό διατηρείται. Η λύση σε αυτό που θέλεις είναι η διακοπή. Κανεις διακοπή το υφιστάμενο πλάνο τηλεόρασης και στην νέα αίτηση (σκετη τηλεόραση ή με σταθερή) θα περάσει αυτόματα ως IPTV με δωρεάν χρήση Box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Κάτσε ,δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να διατηρήσει και το δορυφορικό κάτοπτρο,οπότε σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεται επιπλέον το smartbox;προφανώς σε κατάστημα nova όταν ρώτησα και μου είπαν δωρεάν ,μου είπαν αυτό που λες φίλε paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 2 ώρες πριν, Hliasat said: Εσένα στο έδωσαν δώρο διότι είσαι νέος συνδρομητής.Εγω θέλω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ήταν με πιάτο συνδρομητής και πήγε σε eon να μου πει τι γίνεται,αν του χρέωσαν το smartbox Περνώ τώρα τηλ να ρωτήσω τι είναι αυτά τα 16€ εάν μου χρέωσαν το Box σε νέα σύνδεση με 3 πάγια δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Για τι πρόγραμμα φίλε μου είναι με 200αρα γραμμή;Και γιατί 90 ευρώ;Έχει τέλη ενεργοποίησης;Δεν νομίζω σήμερα Σάββατο να βρεθεί κάποιος να συνενωηθεις Edited June 17, 2023 by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 29 minutes ago, Hliasat said: Κάτσε ,δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να διατηρήσει και το δορυφορικό κάτοπτρο,οπότε σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεται επιπλέον το smartbox;προφανώς σε κατάστημα nova όταν ρώτησα και μου είπαν δωρεάν ,μου είπαν αυτό που λες φίλε paanos Ναι οι υφιστάμενοι δορυφορικοί μπορούν να κρατήσουν πιάτο. Αν μεταβείς με δορυφορικό σε EON και έχεις δέκτη NovaBox (με το λογότυπο κορώνα) τότε χάνεις On Demand και ερωτική ταινία στο NovaCinema 3. Αυτά είναι διαθεσιμα μόνο του Smart Box, των εφαρμογών για Smart TV/Box και εφαρμογής για κινητά ή site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 7 minutes ago, paanos said: Ναι οι υφιστάμενοι δορυφορικοί μπορούν να κρατήσουν πιάτο. Αν μεταβείς με δορυφορικό σε EON και έχεις δέκτη NovaBox (με το λογότυπο κορώνα) τότε χάνεις On Demand και ερωτική ταινία στο NovaCinema 3. Αυτά είναι διαθεσιμα μόνο του Smart Box, των εφαρμογών για Smart TV/Box και εφαρμογής για κινητά ή site Σε αυτή την περίπτωση η ταυτόχρονη παρακολούθηση τριών συσκευών ισχύει;Η είναι 3 συσκευές με το δορυφορικό;Το έχω στο σαλόνι αυτήν την στιγμή ,θα το σκεφτώ αν το κρατήσω.Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ για τα αθλητικά το ήθελα μέχρι τώρα.Επι ευκαιρίας έχει μια λίστα με προτεινόμενες τηλεόρασεις.Σε αυτές που δεν είναι προτεινόμενες,προφανώς παίζει και εκεί να υποθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 2 ώρες πριν, Hliasat said: Σε αυτή την περίπτωση η ταυτόχρονη παρακολούθηση τριών συσκευών ισχύει;Η είναι 3 συσκευές με το δορυφορικό;Το έχω στο σαλόνι αυτήν την στιγμή ,θα το σκεφτώ αν το κρατήσω.Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ για τα αθλητικά το ήθελα μέχρι τώρα.Επι ευκαιρίας έχει μια λίστα με προτεινόμενες τηλεόρασεις.Σε αυτές που δεν είναι προτεινόμενες,προφανώς παίζει και εκεί να υποθέσω. Το δορυφορικό αν θυμάμαι καλά δεν πιάνει θέση. Έχεις δηλαδή 2 θέσεις για τηλεοράσεις/smart boxes. Η τηλεόραση παίζει σε Samsung / LG που έχει εκεί (από 2018 συνήθως κ μετά) και σε όλα τα Box και τηλεοράσεις Android TV 8.0+ που δεν είναι root. Χρειάζεται η Android TV έκδοση, όχι απλό Android όπως έχουν κάποια κινεζικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Έχω αυτήν την στιγμή τηλεόραση fu στο ένα δωμάτιο android λειτουργικό.Στο καθιστικό ,και στο άλλο δωμάτιο είναι χωρίς ίντερνετ οι τηλεοράσεις,θα τις αλλάξω όμως.Στο καθιστικό έχω αυτήν με πιάτο.Για να ενεργοποιηθεί το smartbox με είπαν από το τεχνικό τμήμα ,ότι πρέπει πρώτα να δουλέψει με καλώδιο και όχι wifi,και αφού ενεργοποιηθεί τότε να κατεβάσω τις εφαρμογές.Επι ευκαιρίας μήπως ο τίτλος Γενικά περί wind να άλλαζε ,και να λέει Γενικά περί nova; Edited June 17, 2023 by Hliasat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts