vasilhs_lamia Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 περιμενω ακομα να αλλαξη με γεματη την καραμπινα αλλα την βλεπω να μενη γεματη..Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Και σε μένα άλλαξε με iPhone. Μετά από airplane on/off. Αντε καλή αρχή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Με επανεκκινήσεις παρέμενε σταθερά wind. Πριν λίγα λεπτά το ίδιο. Μπήκα στις ρυθμίσεις sim Απενεργοποίηση sim, ενεργοποίηση sim ... Βουαλά! .... Nova 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 3 minutes ago, algedan said: Με επανεκκινήσεις παρέμενε σταθερά wind. Πριν λίγα λεπτά το ίδιο. Μπήκα στις ρυθμίσεις sim Απενεργοποίηση sim, ενεργοποίηση sim ... Βουαλά! .... Nova μόλις το έκανα. ΣΕ ευχαριστώ! 2 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 4 minutes ago, Antonio21 said: Άγιος Λουκάς ο Κριμαίας ..❤️ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Εμένα με τίποτα δεν αλλάζει. Μήπως φταίει που έχω Xiaomi;Poco X3 Pro via Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 6 minutes ago, georgeavl3 said: Εμένα με τίποτα δεν αλλάζει. Μήπως φταίει που έχω Xiaomi; Poco X3 Pro via Tapatalk θα αλλάξει.. υπομονή!🤣 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 8 minutes ago, georgeavl3 said: Εμένα με τίποτα δεν αλλάζει. Μήπως φταίει που έχω Xiaomi; Poco X3 Pro via Tapatalk Και μένα δεν φεύγει με τίποτα. Το Xiaomi κρατάει την παλιά 🤣🤣🤣🤣 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 2 minutes ago, cmvr said: Και μένα δεν φεύγει με τίποτα. Το Xiaomi κρατάει την παλιά 🤣🤣🤣🤣 Α ρε χιαομαρα δυναμηηηη🤣 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 3 minutes ago, Nickchris36 said: Α ρε χιαομαρα δυναμηηηη🤣 Edited January 10, 2023 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Βρε τι περιμένετε αυτόματα να αλλάξει από Wind σε Nova,κάντε το χειροκίνητα σε Xiaomi Edited January 10, 2023 by rob21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Μια παρατημένη κάρτα wind που είχα στο iPhone δείχνει Nova και στο Huawei δείχνει Wind Gr. Αναποφάσιστη…. Edited January 10, 2023 by tasosathan 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Είχα ανοικτές τις σελίδες Nova, F2G και myQ, εκανα refresh και στις 3 πριν λίγο, καμμία αλλαγή. Καληνύχτα σε όλους και "καληνύχτα" στην Νόβα... 1 1 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 2 minutes ago, Mobileras said: Είχα ανοικτές τις σελίδες Nova, F2G και myQ, εκανα refresh και στις 3 πριν λίγο, καμμία αλλαγή. Καληνύχτα σε όλους και "καληνύχτα" στην Νόβα... Καλά δεν περιμέναμε να το κάνει το βράδυ. Αύριο το μεσημέρι. Πιστεύω σήμερα ότι δεν κοιμάται κόσμος να τελειώσει την σελίδα. 🤣🤣🤣🤣🤣 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 4 minutes ago, cmvr said: Πψςςςςς🤣🤣🤣😀 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 42 minutes ago, Bayern7 said: Και σε μένα άλλαξε με iPhone. Μετά από airplane on/off. Αντε καλή αρχή. Same 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Κοιμηθείτε καλέ δεν θα στείλει …για την Nova η εντέκατη του μηνός είναι αύριο μετά το μεσημέρι …. Edited January 10, 2023 by Eliseos 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabulich Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 7 ώρες πριν, Nickchris36 said: Πψςςςςς🤣🤣🤣😀 Έφτασε η μεγάλη μέρα! 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Μάγκες. Έφτασε η μεγάλη μέρα. Και αντί να ξημερώσει με πλήρες site (σαν το φρέσκο γάλα ημέρας ), βλέπω ακόμα ένα μπάχαλο άλα τσαντίρι με μη λειτουργικά και μη ολοκληρωμένα λινκς... 🥲Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Καλημερα..στο realme 9 μου δεν αλλαξε τιποτα παντως!!Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Είναι ένα μήνυμα στον κόσμο και αυτη η συμπεριφορά. Θεωρώ ότι ο κυριος λόγος που ενώθηκαν οι 2 εταιρίες είναι μόνο και μόνο για να μειώσουν έξοδα. Μισά έξοδα καταστημάτων, μισά έξοδα υπαλλήλων. 4 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Έχουν εκδήλωση, πιστεύω το σαιτ τότε θα το έχουν στην νέα μορφή αφότου ενημερώσουν στην νέα εκδήλωση για την νέα εταιρία και τα νέα προγράμματα. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 3 minutes ago, lyricmyth said: Έχουν εκδήλωση, πιστεύω το σαιτ τότε θα το έχουν στην νέα μορφή αφότου ενημερώσουν στην νέα εκδήλωση για την νέα εταιρία και τα νέα προγράμματα. Αυτό θα έγραφα! Μετά το πέρας της παρουσίασης της νέας εταιρείας!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Είναι ένα μήνυμα στον κόσμο και αυτη η συμπεριφορά. Θεωρώ ότι ο κυριος λόγος που ενώθηκαν οι 2 εταιρίες είναι μόνο και μόνο για να μειώσουν έξοδα. Μισά έξοδα καταστημάτων, μισά έξοδα υπαλλήλων. Τι μύνημα;Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts