Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα φυγω απο την εταιρια γιατί δεν σέβεται τον πελάτη και κοιτάει να τον αρμέξει..

Να πω ότι μου το είχαν κόψει, και έκανα επανασύνδεση να πληρώσω πρόστιμο

Να πω ότι δεσμευόμουνα με συμβόλαιο, να πληρώσω πεναλτυ για το σπάσιμο του συμβολαίου

Αντε να πεις ότι άλλαξα και πάροχο να στέκει η φράσει "τέλη αποσυνδέσεις" μιας και έφυγα από την εταιρία

Εδώ μιλάμε ότι η φράση τέλη αποσυνδέσεις δεν κολλάει πουθενά

Και στο φιναλε όταν έκανα σύνδεση στη wind μου πλήρωσαν αυτοί κανένα τέλος συνδέσεις για το ευχάριστω? Εγώ για πιο λόγο να τους πληρώσω τέλος αποσυνδέσεις

Δεν ξέρω αλλα εγω αυτό το βλέπω τελείως εξωφρενικό

δε ξερω, αλλα μηπως σε ολες τις εταιρειες ισχυει το ιδιο;

οπως ειπα, εγω κοιταω την τσεπη μου :)

Σκαρφιζονται οτιδήποτε τους κατεβει στο κεφαλι με σκοπο να κονομησουν κανενα ευρω.

Mol στις περισσοτερες εταιριες επικράτει η ιδια τιμολογιακη πολιτικη.το να γλυτωσεις 1€ δεν λεει και κατι ομως.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

δε ξερω, αλλα μηπως σε ολες τις εταιρειες ισχυει το ιδιο;

οπως ειπα, εγω κοιταω την τσεπη μου :)

Προφανώς και ισχύει το ίδιο

Αλλα από μια εταιρία που είσαι πελάτης από το 1999! Θα περίμενες μια καλύτερη αντιμετωπισει

Ακόμα έχω αποδείξεις που γραφουν Τελεστετ

οι εταιρίες βλεπουν μονο νούμερα, δυστυχώς...

οσα χρονια και να ειναι καποιος συνδρομητης.... απλα εσοδα ειναι για την εταιρια.

αντιστοιχη περιπτωση συγγενικό πρόσωπο με κοσμοτε. τελικα εκοψε τη σύνδεση και το γυρισε σε whats up.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δυστηχως ολες οι εταιριες τα ιδια ειναι και την ιδια συμπεριφορα. ετσι ειναι η αγορα ... και η αγορα εργασιας.. αριθμοι απλα.Ουτε καλοι ουτε κακοι ουτε ανθρωποι.Αριθμοι.

• 2 weeks later...
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριο μελος. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Πηρα σημερα μια q κάρτα (αριθμο εννοω) εκανα ενεργοποιηση και δινει αν δεν κανω λαθος 100 μβ. Εχω iPhone 5 μετα απο δυσκολια μου ερχεται σημα 3 g αλλα Ίντερνετ δεν μπορω να μπορω τι πρεπει να κανω. Καποιος με ειπε θελει ρυθμισεις τι ρυθμισεις ειναι αυτες. Την εβαλα την κάρτα μου κ σε ακομη δυο iPhone φίλων μου αλλα παλι το ιδιο μπορειτε να με βοηθησετε. Ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριο μελος. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Πηρα σημερα μια q κάρτα (αριθμο εννοω) εκανα ενεργοποιηση και δινει αν δεν κανω λαθος 100 μβ. Εχω iPhone 5 μετα απο δυσκολια μου ερχεται σημα 3 g αλλα Ίντερνετ δεν μπορω να μπορω τι πρεπει να κανω. Καποιος με ειπε θελει ρυθμισεις τι ρυθμισεις ειναι αυτες. Την εβαλα την κάρτα μου κ σε ακομη δυο iPhone φίλων μου αλλα παλι το ιδιο μπορειτε να με βοηθησετε. Ευχαριστω

Καλησπέρα φίλε. Πήγαινε ρυθμίσεις και δίκτυα κινητής και άνοιξε την περιαγωγή δεδομένων. Επειδή η q λειτουργεί σε περιβάλλον roaming με τη wind απαιτείται αυτή η επιλογή.

Το εκανα τπτ.

Κανε επαναφορα ρυθμισεων δικτυου,μηπως φτιαξει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τπτ παιδια μου φαινεται θ πρεπει να παω σε κανενα καταστημα να με πουν εκτος αν χρειαζεται κατι αλλο

Μπορεις να ανεβασεις μεσω icloud,google drive μια φωτογραφια απο τις ρυθμισεις.Ενα screenshot θα βοηθουσε.Αλλα πριν πας κανε περιαγωγη και δοκιμασε να βρεις κανενα κινητο δικτυο δεδομενων.Εκει κανεις ενα apn για Internet και γραφεις ονομα MyQ και τελος.Λοιπον επειδη εχω Q σαν 2η καρτα την δοκιμασα στο 5s μου τωρα και βρηκα λυση.Πας Ρυθμισεις->Δεδομενα->Τα ανοιγεις πας επιλογες,βλεπεις ομιλια και δεδομενα και ενεργοποιεις το 4G(το γραφει ως LTE),πατας επιβεβαιωση στο μηνυμα και μετα πας πισω,ανοιγεις περιαγωγη και κατεβαινεις στο τελος που λεει κινητο δικτυο δεδομενων.Βλεπεις Δεδομενα,δεδομενα LTE και γραφεις στο Apn MyQ.Λογικα θα παιζει αλλα δεν εχω πακετο για να τεσταρω.Παρολα αυτα βλεπω 4G κανονικα που το ανοιξα και ανοιξα το service mode και το τσεκαρα.Δεν εχει διαφορα στη ληψη με ενα F2G.

Εχω iOS 9.3.5 στο κινητο.Δεν ξερω αμα παιζει ρολο ομως.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εφοσον βρεις το νουμερο χρηματα μπορεις να βαζεις και με paypal/karta εδω

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/fast-topup/

• 2 weeks later...

Καλημερα

Μου ερχοντε συνεχεια μηνυματα απο τη wind με διαφορα προγραμματα ομιλιας και internet και εχει καταντησει σπαστικο.

Ξερω οτι εδω στο forum υπαρχουν ατομα απο τη wind και θελω να μου πουν πως μπορω να σταματησω να δεχομαι συνεχεια τετοια μηνυματα?

Καλημέρα!Δεν είμαι της wind αλλά κάτι μπορώ να πω.Είναι καρτοκινητό;F2g;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Από την εφαρμογή ή online στο f2g.gr θα πας στο my account και εκεί που λέει ''ρυθμίσεις επικοινωνίας'' θα βάλεις σε όλα όχι.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Από την εφαρμογή ή online στο f2g.gr θα πας στο my account και εκεί που λέει ''ρυθμίσεις επικοινωνίας'' θα βάλεις σε όλα όχι.

το εκανα μολις :) σε ευχαριστω....ελπιζω να πιασει και να μην εχω αλλα :D

Οκ!Αν συνεχιστούν πάρε τηλέφωνο.....

Υπαρχει τροπος να λαμβανω email σε μορφη sms.Βρηκα αυτο οταν αν στειλεις εδω XXXXXXX@sms.b-online.gr (οπου χχχχχ ο αριθμος του κινητου) γινεται.Δυστυχως δε δουλευει

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καλημέρα! Θα πρέπει να κανείς μια ενεργοποίηση, διάβασε το παρακάτω από άλλο καλό forum.

http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php?t-635626.html

Ειναι πολύ ακριβό!!!

Αλλα πια υπάρχουν δυο ωραίες εφαρμογές για smartphone με email το push gateway. (Push notifications).

https://www.pushsafer.com/en/howto

https://pushover.net

Εχω κανει την ενεργοποιηση ηδη.Το κοστος δε με νοιαζει επειδη το sms θα ερχεται μονο αν η Ip camera που εχω ανιχνευσει κινηση.Αυτο σημαινει οτι μονο αν μπουν κλεφτες θα ερθει sms,οποτε το κοστος τοτε θα ειναι το τελευταιο που θα με νοιαζει :)

Θα δω και τις εφαρμογες που μου προτεινεις.

Σε ευχαριστω πολυ

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked