savvas15 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Θα φυγω απο την εταιρια γιατί δεν σέβεται τον πελάτη και κοιτάει να τον αρμέξει.. Να πω ότι μου το είχαν κόψει, και έκανα επανασύνδεση να πληρώσω πρόστιμο Να πω ότι δεσμευόμουνα με συμβόλαιο, να πληρώσω πεναλτυ για το σπάσιμο του συμβολαίου Αντε να πεις ότι άλλαξα και πάροχο να στέκει η φράσει "τέλη αποσυνδέσεις" μιας και έφυγα από την εταιρία Εδώ μιλάμε ότι η φράση τέλη αποσυνδέσεις δεν κολλάει πουθενά Και στο φιναλε όταν έκανα σύνδεση στη wind μου πλήρωσαν αυτοί κανένα τέλος συνδέσεις για το ευχάριστω? Εγώ για πιο λόγο να τους πληρώσω τέλος αποσυνδέσεις Δεν ξέρω αλλα εγω αυτό το βλέπω τελείως εξωφρενικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 δε ξερω, αλλα μηπως σε ολες τις εταιρειες ισχυει το ιδιο; οπως ειπα, εγω κοιταω την τσεπη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Σκαρφιζονται οτιδήποτε τους κατεβει στο κεφαλι με σκοπο να κονομησουν κανενα ευρω. Mol στις περισσοτερες εταιριες επικράτει η ιδια τιμολογιακη πολιτικη.το να γλυτωσεις 1€ δεν λεει και κατι ομως. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 δε ξερω, αλλα μηπως σε ολες τις εταιρειες ισχυει το ιδιο; οπως ειπα, εγω κοιταω την τσεπη μου :) Προφανώς και ισχύει το ίδιο Αλλα από μια εταιρία που είσαι πελάτης από το 1999! Θα περίμενες μια καλύτερη αντιμετωπισει Ακόμα έχω αποδείξεις που γραφουν Τελεστετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 οι εταιρίες βλεπουν μονο νούμερα, δυστυχώς... οσα χρονια και να ειναι καποιος συνδρομητης.... απλα εσοδα ειναι για την εταιρια. αντιστοιχη περιπτωση συγγενικό πρόσωπο με κοσμοτε. τελικα εκοψε τη σύνδεση και το γυρισε σε whats up. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δυστηχως ολες οι εταιριες τα ιδια ειναι και την ιδια συμπεριφορα. ετσι ειναι η αγορα ... και η αγορα εργασιας.. αριθμοι απλα.Ουτε καλοι ουτε κακοι ουτε ανθρωποι.Αριθμοι. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukou4a Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριο μελος. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Πηρα σημερα μια q κάρτα (αριθμο εννοω) εκανα ενεργοποιηση και δινει αν δεν κανω λαθος 100 μβ. Εχω iPhone 5 μετα απο δυσκολια μου ερχεται σημα 3 g αλλα Ίντερνετ δεν μπορω να μπορω τι πρεπει να κανω. Καποιος με ειπε θελει ρυθμισεις τι ρυθμισεις ειναι αυτες. Την εβαλα την κάρτα μου κ σε ακομη δυο iPhone φίλων μου αλλα παλι το ιδιο μπορειτε να με βοηθησετε. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πρεπει να ανοιξεις την περιαγωγη δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριο μελος. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Πηρα σημερα μια q κάρτα (αριθμο εννοω) εκανα ενεργοποιηση και δινει αν δεν κανω λαθος 100 μβ. Εχω iPhone 5 μετα απο δυσκολια μου ερχεται σημα 3 g αλλα Ίντερνετ δεν μπορω να μπορω τι πρεπει να κανω. Καποιος με ειπε θελει ρυθμισεις τι ρυθμισεις ειναι αυτες. Την εβαλα την κάρτα μου κ σε ακομη δυο iPhone φίλων μου αλλα παλι το ιδιο μπορειτε να με βοηθησετε. Ευχαριστω Καλησπέρα φίλε. Πήγαινε ρυθμίσεις και δίκτυα κινητής και άνοιξε την περιαγωγή δεδομένων. Επειδή η q λειτουργεί σε περιβάλλον roaming με τη wind απαιτείται αυτή η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukou4a Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Το εκανα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Το εκανα τπτ. Κανε επαναφορα ρυθμισεων δικτυου,μηπως φτιαξει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukou4a Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τπτ παιδια μου φαινεται θ πρεπει να παω σε κανενα καταστημα να με πουν εκτος αν χρειαζεται κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Τπτ παιδια μου φαινεται θ πρεπει να παω σε κανενα καταστημα να με πουν εκτος αν χρειαζεται κατι αλλο Μπορεις να ανεβασεις μεσω icloud,google drive μια φωτογραφια απο τις ρυθμισεις.Ενα screenshot θα βοηθουσε.Αλλα πριν πας κανε περιαγωγη και δοκιμασε να βρεις κανενα κινητο δικτυο δεδομενων.Εκει κανεις ενα apn για Internet και γραφεις ονομα MyQ και τελος.Λοιπον επειδη εχω Q σαν 2η καρτα την δοκιμασα στο 5s μου τωρα και βρηκα λυση.Πας Ρυθμισεις->Δεδομενα->Τα ανοιγεις πας επιλογες,βλεπεις ομιλια και δεδομενα και ενεργοποιεις το 4G(το γραφει ως LTE),πατας επιβεβαιωση στο μηνυμα και μετα πας πισω,ανοιγεις περιαγωγη και κατεβαινεις στο τελος που λεει κινητο δικτυο δεδομενων.Βλεπεις Δεδομενα,δεδομενα LTE και γραφεις στο Apn MyQ.Λογικα θα παιζει αλλα δεν εχω πακετο για να τεσταρω.Παρολα αυτα βλεπω 4G κανονικα που το ανοιξα και ανοιξα το service mode και το τσεκαρα.Δεν εχει διαφορα στη ληψη με ενα F2G. Εχω iOS 9.3.5 στο κινητο.Δεν ξερω αμα παιζει ρολο ομως. Edited September 9, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 εφοσον βρεις το νουμερο χρηματα μπορεις να βαζεις και με paypal/karta εδω https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/fast-topup/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημερα Μου ερχοντε συνεχεια μηνυματα απο τη wind με διαφορα προγραμματα ομιλιας και internet και εχει καταντησει σπαστικο. Ξερω οτι εδω στο forum υπαρχουν ατομα απο τη wind και θελω να μου πουν πως μπορω να σταματησω να δεχομαι συνεχεια τετοια μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημέρα!Δεν είμαι της wind αλλά κάτι μπορώ να πω.Είναι καρτοκινητό;F2g;; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημέρα!Δεν είμαι της wind αλλά κάτι μπορώ να πω.Είναι καρτοκινητό;F2g;; Ναι ειναι F2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από την εφαρμογή ή online στο f2g.gr θα πας στο my account και εκεί που λέει ''ρυθμίσεις επικοινωνίας'' θα βάλεις σε όλα όχι. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από την εφαρμογή ή online στο f2g.gr θα πας στο my account και εκεί που λέει ''ρυθμίσεις επικοινωνίας'' θα βάλεις σε όλα όχι. το εκανα μολις :) σε ευχαριστω....ελπιζω να πιασει και να μην εχω αλλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Οκ!Αν συνεχιστούν πάρε τηλέφωνο..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και κάποιοι άλλοι δεν έχουμε λάβει sms απο wind κάποια χρόνια!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Υπαρχει τροπος να λαμβανω email σε μορφη sms.Βρηκα αυτο οταν αν στειλεις εδω XXXXXXX@sms.b-online.gr (οπου χχχχχ ο αριθμος του κινητου) γινεται.Δυστυχως δε δουλευει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ολα καλα τελικα.... ησυχασα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavadias Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλημέρα! Θα πρέπει να κανείς μια ενεργοποίηση, διάβασε το παρακάτω από άλλο καλό forum. http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php?t-635626.html Ειναι πολύ ακριβό!!! Αλλα πια υπάρχουν δυο ωραίες εφαρμογές για smartphone με email το push gateway. (Push notifications). https://www.pushsafer.com/en/howto https://pushover.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εχω κανει την ενεργοποιηση ηδη.Το κοστος δε με νοιαζει επειδη το sms θα ερχεται μονο αν η Ip camera που εχω ανιχνευσει κινηση.Αυτο σημαινει οτι μονο αν μπουν κλεφτες θα ερθει sms,οποτε το κοστος τοτε θα ειναι το τελευταιο που θα με νοιαζει :) Θα δω και τις εφαρμογες που μου προτεινεις. Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts