Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πετάει. Τα 1Mbps down και 0,25Mbps up τα θεωρείς πέταγμα;

Μάλλον χαμηλή πτήση θα έλεγα....

Σε ποια περιοχή ακριβώς; Χρησιμοποιώ Wind και στην Αθήνα δεν παίζει πουθενά κάτω από τα 3Mbps, τουλάχιστον σε περιοχές που κινούμαι. Απόδειξη το παρακάτω - τραβήχτηκε μόλις στο Ψυχικό...

[ATTACH]35669[/ATTACH]

Σε ποια περιοχή ακριβώς; Χρησιμοποιώ Wind και στην Αθήνα δεν παίζει πουθενά κάτω από τα 3Mbps, τουλάχιστον σε περιοχές που κινούμαι. Απόδειξη το παρακάτω - τραβήχτηκε μόλις στο Ψυχικό...

Νομός Ηλείας (το αναφέρω και παραπάνω). Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα ο δήμος Ήλιδας, αλλά ενίοτε κινούμαι σε όλο το νομό.

Edited by socratisv

Νομός Ηλείας (το αναφέρω και παραπάνω). Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα ο δήμος Ήλιδας, αλλά ενίοτε κινούμαι σε όλο το νομό.

Για κάλυψη 3g στην επαρχία νομίζω ότι πρέπει να πας στην cosmote. Η wind όπου αναβαθμίζει όλα είναι υπέροχα αλλά όπου δεν έχει αναβαθμίσει οι ταχύτητες και η κάλυψη έχει μεγάλη διαφορά. Μην ασχοληθείς με την voda δεν είναι καλύτερη της cosmote σε κάλυψη και ανάλογα ακριβή στις τιμές.

Μέχρι στιγμής οι ανάγκες μου με καλύπτουν στην wind συνδυασμό τιμής και δεδομένων. Αλλά όπου δεν έχει κάλυψη με τυραννάει. Εύχομαι σύντομα να αναβαθμίσει παντού.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Γεια σας, ειμαστε μια παρεα 5 ατομων, χρηστες -ακομα- του what's up και θελουμε να κανουμε νεες συνδεσεις ολοι αλλα να παρουμε και κινητα μαζι. Η υποθεση μας ειναι οτι αν παμε ολοι σε νεα εταιρεια ολοι μαζι, θα παρουμε και καλυτερες προσφορες και ισως καποιες πολυ καλες συσκευες με χαμηλο παγιο, ισως και 5 iphone4s.

Ποια η αποψη σας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας, ειμαστε μια παρεα 5 ατομων, χρηστες -ακομα- του what's up και θελουμε να κανουμε νεες συνδεσεις ολοι αλλα να παρουμε και κινητα μαζι. Η υποθεση μας ειναι οτι αν παμε ολοι σε νεα εταιρεια ολοι μαζι, θα παρουμε και καλυτερες προσφορες και ισως καποιες πολυ καλες συσκευες με χαμηλο παγιο, ισως και 5 iphone4s.

Ποια η αποψη σας?

Αισιόδοξος. Οι επιδοτήσεις συσκευών έχουνε πέσει κάπως. Δοκιμάστεψτοω πάντως δεν έχετε να χάσετε κάτι!

Ναι εσας θα περιμενουν.. Το πολυ Πολυ καποια εκπτωση στο μηνιαιο παγιο σας και αυτο κατω απο ενα αφμ ολες οι συνδεσεις.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

[ATTACH]35669[/ATTACH]

Βέροια ας πούμε.

Έχω ποστάρει σχετικό σκρινσοτ παλιότερα με τις ταχύτητες που αναφέρω.

Ποια η αποψη σας?

Σας συνδέει κάποια συγγενική ιδιότητα; Το άλλο ενδεχόμενο ήταν να σχετιζόσασταν επαγγελματικά. Διαφορετικά μάλλον δεν έχετε τύχη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα επωφεληθείτε εξαρχής οικονομικά, εφόσον η Wind έχει σαφώς καλύτερες χρεώσεις. Μια ματιά εδώ θα σε πείσει ;)

Σας συνδέει κάποια συγγενική ιδιότητα; Το άλλο ενδεχόμενο ήταν να σχετιζόσασταν επαγγελματικά. Διαφορετικά μάλλον δεν έχετε τύχη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα επωφεληθείτε εξαρχής οικονομικά, εφόσον η Wind έχει σαφώς καλύτερες χρεώσεις. Μια ματιά εδώ θα σε πείσει ;)

Δυστυχώς οι επιδοτήσεις κόπηκαν...και οποιοι παίρνουν, τις παιρνουν με εντελώς ασύμφορα προγράμματα.Μου λεγε φίλη ότι πήρε ιφον 4s με συμβόλαιο 2χρόνο κάπου 60 ευρώ/μήνα :mad::X

Καλύτερα να επωφελήσε από χαμηλές χρεώσεις (βλ. wind) και να παίρνεις ανεξάρτητα τη συσκευή ;)

Ποια η αποψη σας?

Επιδότηση για συσκευή μάλλον δύσκολο αλλά με ένα καλό πακέτο στην Wind, καθώς είναι αρκετά οικονομική μπορείτε να πάρετε καλή έκπτωση στο πάγιο, τέτοια που τα χρήματα που θα γλιτώσετε να αντιστοιχούν σε ένα iphone 4s για παράδειγμα

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, τις συσκευές η Wind τις πουλάει πανάκριβα, στις υψηλότερες τιμές της αγοράς (και οι άλλες εταιρείς βέβαια).

Μόνο αν κάποιος δεν έχει τα λεφτά να πάρει μετρητοίς, "συμφέρει" να πάρει iphone από τη Wind με επιδότηση στο συμβόλαιο, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει μεγάλη σπατάλη. Ακόμη κι αν του δώσουν μεγάλη επιδότηση, τα χρήματα που θα εξοικονομούσε αν επέλεγε έκπτωση στο λογαριασμό είναι πολύ περισσότερα.

Think Positive

Το θέμα το έχω αναφέρει και στο topic για το πρόγραμμα του ΓΕΣ, ωστόσο όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες. Το πρόβλημά μου έχει ως εξής :

Πριν από λίγο καιρό ήμουν κάτοχος τηλεφωνικής σύνδεσης WIND (πλέον είμαι στο Whats up προσωρινά) για διάστημα 8 ετών περίπου, με τα 4 περίπου τελευταία έτη να έχω ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας του προσωπικού του ΓΕΣ.

Οι τηλεφωνικοί μου λογαριασμοί σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ήταν μέσοι προς υψηλοί ιδιαίτερα στο διάστημα που ήμουν κάτοχος 3 εταρικών γραμμών ΓΕΣ και 1 γραμμής σταθερού της εν λόγω εταιρείας . Οι τελευταίοι 12 λογαριασμοί μου έχουν μέσο όρο περίπου τα 34 €. Την Κυριακή 8 Σεπ 2013 ειδοποιήθηκα μέσω SMS για την έκδοση του τρέχοντος λογαριασμού, ο οποίος ανέρχεται στο ποσό των 50.59 €. Tο παραπάνω ποσό μου φάνηκε εξαιρετικά υψηλό και απείχε μακράν από το αναμενόμενο, καθώς η τηλεφωνική χρήση που είχα κάνει το τελευταίο μήνα ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, εξαιτίας διακοπών. Έπειτα από σύνδεση στο e-bill, διαπίστωσα ότι υπάρχει μια χρέωση 20,37 € (άνευ ΦΠΑ – 25 € με ΦΠΑ) για 5.9 ΜΒ χρήσης δεδομένων την οποία δεν αρνούμαι ότι την έχω κάνει.

Κατόπιν επικοινωνίας με το τηλ. 2105100100, μου έγινε γνωστό από εκπρόσωπό της Wind, ότι η τιμολόγηση είναι σε αυτό το ύψος καθώς για τους πελάτες του ΓΕΣ ισχύει πολιτική κόστους 4 € περίπου ανά ΜΒ, όπως αναγράφεται και στο τιμοκατάλογο του προγράμματος.

Την ίδια όμως στιγμή αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Wind στο σημείο (http://www.wind.gr/gr/gia-...nternet-daily/ ) :

«Με την πρώτη είσοδο από το κινητό σου σε κάποια σελίδα Internet, ενεργοποιείται το Mobile Internet Daily, ξεκινά η χρέωση του €1 και εξασφαλίζεις έτσι 20ΜΒ για πλοήγηση στο Internet έως τις 4 π.μ. για συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς) ή έως τις 00:00 της ίδιας ημέρας για συνδρομητές καρτοκινητής (F2G, Q Card & WIND CARD to ALL) / καρτοσύνδεσης & WIND to ALL».

Στη συγκεκριμένη παραπομπή, αναγράφει ρητά ότι το Mobile Internet Daily, ισχύει για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς) αλλά και καρτοκινητής, χωρίς να εξαιρεί καμία κατηγορία πελάτη (πχ συνδρομητές ΓΕΣ).

Για τον παραπάνω λόγο έστειλα επιστολή αμβισβήτσης για τη χρέωση των 20,37 € για τη χρήση δεδομένων που έκανα και στην οποία ΑΠΑΙΤΩ να προσαρμοστεί στο αντίστοιχο κόστος του Mobile Inernet Daily για το λόγο ότι όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας , δεν εξαιρείται κάποια κατηγορία συνδρομητή από τους δυνητικούς χρήστες του Mobile Internet Daily.

Απάντηση έως τώρα δεν έχω πάρει. Ξέρει κανένας αν τελικώς με γράψουν εντελώς μπορώ να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ? Γιατί 25 € νταβατζιλίκι δεν διατίθεμαι να πληρώσω.

ό,τι αναγράφει το συμβόλαιο ισχύει σαν χρέωση. Από εκεί και πέρα ζήτα αντίγραφο συμβολαίου να δεις πόσο χρεώνει το MB. Αν αναγράφει την τιμή που χρέωσε, μόνο λόγω "καλής θελήσεως" αν κάνουν κάποια πίστωση.

Μια παραπομπή για το mobile daily που δεν αναγράφει το συμβόλαιο δεν λέει κάτι, από τη στιγμή που πρόκειται για ειδικό project κι έχεις διαφορετικές χρεώσεις.

Αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσε.

Έχεις γερό επιχείρημα. Ότι λένε στην σελίδα τους ισχύει , Αν αρνηθούν στείλτο στην Ε.Ε.Τ.Τ.

"Το Mobile Internet Daily δημιουργήθηκε από τη WIND για 'σένα που δεν έχεις επιλέξει πρόγραμμα με ενσωματωμένη χρήση Internet ή πρόσθετη υπηρεσία Mobile Internet και σου προσφέρει μία μόνο χρέωση, είτε είσαι πελάτης Καρτοκινητής είτε Συμβολαίου!"

Είναι σαφές , εκτός αν έχεις άλλο πρόγραμμα Internet , εκεί δεν ισχύει .

Αυτό είναι γερό επιχείρημα.

http://www.army.gr/files/File/merimna/ANANEOSH_SYMBASHS_WIND.pdf

Δυστυχώς τα προγράμματα ΓΕΣ δεν τα αναφέρουν ούτε καν στο site της WIND. Αν βέβαια έχει αλλάξει κάτι από τις χρεώσεις που επισυνάπτω, κυνήγησέ το!

Ζήτα να γίνει πίστωση το mobile internet με 1€ την ημέρα, αλλά δέξου να πληρώσεις τις παραπάνω κλήσεις όχι με 0,0025 €/sec που είναι τώρα στο ΓΕΣ, αλλά με 20€/ώρα περίπου που πληρώνουν όλοι στα κανονικά συμβόλαια !

Μα γιατί τόσος ντόρος για viber?? Omnivoice με εισερχόμενο σταθερό νούμερο Ελλάδας και τέλος όλα! Και πάει όπου πας και εσύ. Φυσικά να έχεις internet, είτε μεσω wifi είτε με 3g δίκτυα. Για αυτό το F2G με 1GB/5 ευρώ μαζί με το roaming για ΕΕ με 5 ευρώ ακόμα ΚΑΡΑΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του...

Αν από την άλλη δεν σου αρέσουν τέτοιες λύσεις, μια χαρα σε βολεύει εντός ΕΕ οποιδήποτε πρόγραμμα καρτοκινητης. Με 0,35 ευρώ /λεπτό εξερχόμενης και, κυρίως, 0,09 ευρώ/ λεπτό εισερχόμενης με 1 10αρικο βγαίνεις ανετότατα, εκτός και αν μιλάς πολύ(εταιρία).

Μπορεί να επιβαιβεώσει κάποιος ότι αυτό ισχύει? Γιατί πήγα σε ένα κατάστημα της wind και ο υπάλληλος μου είπε πως όχι.

Όπως επίσης ότι καλύτερα να χρησιμοποιω wifi γιατι δεν υπάρχει τρόπος να καταναλώνονται τα free MB που έχω στην Ελλάδα και θα μου τραβάει τα χρήματα της κάρτας

Μπορεί να επιβαιβεώσει κάποιος ότι αυτό ισχύει? Γιατί πήγα σε ένα κατάστημα της wind και ο υπάλληλος μου είπε πως όχι.

Όπως επίσης ότι καλύτερα να χρησιμοποιω wifi γιατι δεν υπάρχει τρόπος να καταναλώνονται τα free MB που έχω στην Ελλάδα και θα μου τραβάει τα χρήματα της κάρτας

Όταν γράφτηκε ίσχυε ώρα όμως ...

Ανακοίνωση Διακοπής Data Roamer Prepaid

02/05/2013

Η WIND Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει ότι από την 3η Ιουνίου 2013 παύει να ισχύει η επιπρόσθετη υπηρεσία περιαγωγής Data Roamer για τους συνδρομητές καρτοκινητής (WIND & Q), που έδινε την δυνατότητα να χρησιμοποιείται ο δωρεάν όγκος δεδομένων από επιπρόσθετες υπηρεσίες στις χώρες εντός EE/EOX με 5€

ΔΕΝ ισχύει

Θα κατεβάσεις το πρόγραμμα της Cosmote από την παρακάτω διεύθηνση και θα σου δουλέψει

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_handset_software/section/InternetOnTheGo_Software_Prs

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked