morp Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 πολύ ωραίο app, μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλημερα παιδια. Εχω ενα θεμα τις τελευταιες μερες με τα μηνυματα. Ενω μπορω να στειλω κανονικα δεν μου ερχεται τιποτα. Εχω το xperia tipo dual και σαν δευτερη σιμ εχω μια κοσμοτε που εκει δουλευουν τα παντα τελεια. Τι σκατα γινεται; Απο εφαρμογες εχω το κανονικο προγραμμα του κινητου και το go sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Έχεις τελικά κανείς εμπειρία με το data roaming? Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Στις άλλες 2 εταιρείες που έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά. Δε βρίσκω τον λόγο να έχει πρόβλημα με Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 μπραβο!εξαιρετικη εφαρμογη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 γίνεται να ανανεώνεται αυτόματα το widget; q card έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Με το σημερινο update μπορουμε να κανουμε και αγορα πακετων.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Για δοκίμασε να βάλεις την κάρτα Q σε κάποιο άλλο κινητό,στείλε ένα μήνυμα από την Q και ένα προς την Q.Και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Ανέβηκα σε όλο τον Έβρο για δουλειές. Υποδειγματικό δίκτυο η wind τόσο σε κάλυψη και ταχύτητες. Η cosmote πολύ πίσω.... ναι δεν το πίστευα. Το νέο δίκτυο σφυράει με 16 mbps στα σύνορα Τουρκίας Ελλάδος Βουλγαρίας. Ναι η cosmote δεν έπιανε καθόλου εκεί που η wind μ@μουσε και έσπερνε... Νόμιζα ότι ήμουν Αθήνα..... :D:D:D Μου κάνει εντύπωση που δεν έχετε ανανεώσει και τον χάρτη κάλυψης (από εκείνον τον αρχαίο που έχετε στην Q) που στην πραγματικότητα έχετε πολύ μεγαλύτερη κάλυψη. Άντε και στην υπόλοιπη επαρχία με το καλό.... Edited February 16, 2013 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ναι μονο που ενω στο σαιτ του f2g μπαινω κανονικα με τα στοιχεια μου, στην εφαρμογη μου βγαζει λαθος κωδικος η username.τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ναι μονο που ενω στο σαιτ του f2g μπαινω κανονικα με τα στοιχεια μου, στην εφαρμογη μου βγαζει λαθος κωδικος η username.τι συμβαινει??? Κατι κανεις λαθος... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κατι κανεις λαθος...η καρτα που βρηκα ειναι παλια και δεν λεει f2g πανω μονο wind.μηπως αυτο φταιει?αλλα γιατι στο σαιτ του f2g εκανα κανονικα εγγραφη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δηλαδη μεσω pc μπαινεις κανονικα στην εφαρμογη και βλεπεις τα υπολοιπα σου και κανεις ανανεωσεις , αλλα μεσω της εφαρμογης android δεν μπορεις; Αν ισχυει αυτο τοτε κατι δεν κανεις καλα στην εισαγωγη των κωδικων μαλλον Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εξαιρετική εφαρμογή, κάτι αντίστοιχο για το iphone υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πολύ ωραία εφαρμογή και πολύ χρήσιμη, μπράβο. Αν μπορούσε να μικρύνει και το widget, κάτι σαν αυτό δηλαδή, εννοείται δείχνοντας μόνο τα ενεργοποιημένα όπως τώρα, θα ήταν άψογη. !!! και εμεις που εχουμε οθοναρα και θελουμε να μεγαλωσει το widget?:D Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Πολύ ωραία εφαρμογή και πολύ χρήσιμη, μπράβο. Αν μπορούσε να μικρύνει και το widget, κάτι σαν αυτό δηλαδή, εννοείται δείχνοντας μόνο τα ενεργοποιημένα όπως τώρα, θα ήταν άψογη. !!! και εμεις που εχουμε οθοναρα και θελουμε να μεγαλωσει το widget?:D Καλά, με το note2 δε χρειάζεσαι την εφαρμογή, μπαίνεις κατευθείαν στο site !!! :lol: Έχεις όμως ένα δίκιο, οπότε το ξαναγράφω πιο σωστά !!! :) Αν μπορούσε να φτιαχτεί και ένα μικρό widget, κάτι σαν αυτό δηλαδή, εννοείται δείχνοντας μόνο τα ενεργοποιημένα όπως τώρα, η εφαρμογή θα ήταν άψογη. !!! Edited February 22, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά έλαβα κι εγώ μνμ στις 7/8 από την υποτιθέμενη Μαρία που χώρισε και έστελνε μνμ στη φίλη της Ειρήνη. Τότε έκανα το λάθος και απάντησα και μου έφαγε τη κάρτα. Σήμερα έλαβα άλλο μνμ από τη Μαριλένα4 ...μπήκε στο τσατ του φεισμπουκ και βρηκε το ψευδώνυμό μου.. Τα έχω πάρει στο κρανίο με αυτά τα μνμτα. Και τα 2 δεν τα έχω σβήσει. Τί μπορώ να κάνω για να σταματήσουν να μου στέλνουν; Την πρώτη φορά έστειλα μνμ στη εταιρεία που ανήκει το καρτοκινητό μου. :angry::angry::angry: wtf..στις 23/1 πήρα και γω ένα τέτοιο μήνυμα από κανονικό αριθμό (vodafone)όμως,και νόμιζα ότι ήταν καμιά γνωστή μου:p Αλλά σήμερα πήρα από το 54787: Δωρεάν Μήνυμα:?Ο κωδικός σας είναι gl21051 Και πριν λίγο από το 54787 πάλι από μια ταινια26.. --- Τί είναι αυτά τα μηνύματα;Δεν έχω δώσει πουθενά τον αριθμό μου.:angry::angry: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 και εμεις που εχουμε οθοναρα και θελουμε να μεγαλωσει το widget?:D Ετσι ετσι..... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το πως βρίσκουν τον αριθμό μας, περιγράφεται πιο πάνω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να φτάσουν αυτά τα μηνύματα σε εμάς, από κακοήθιες μέχρι και ... στην τύχη !!! Αυτοί οι ψαράδες, κάνουν απλώς τη δουλειά τους... Το βασικότερο που έχουμε να κάνουμε εμείς, είναι να τα αγνοήσουμε. Επιπλέον μπορούμε να τα φράξουμε είτε με κάποια εφαρμογή, είτε μέσω της εκάστοτε εταιρίας. Tέλος, αν έχουμε όρεξη μπορούμε και να τα καταγγείλουμε. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μονο το 54000 να ξερετε ειναι της κοσμοτε για τα δωρεαν μηνυματα απο το mycosmos.Ολα τα αλλα-υποπτα διαγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλώς..Γιατί ήταν σπαστικό από το πουθενά.:mad: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μπράβο στο δημιουργό!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::respect: Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν ένα μεγάλο widget που να πιάνει όλη την οθόνη για να εμφανίζει τα υπόλοιπα με τη μία όπως η εφαρμογή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas87 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα δυο μερες και δεν ξερω γιατι γινεται αυτο και θελω αν ξερετε να με βοηθησετε.Εχω wind,στελνω μηνυματα σε εναν φιλο μου μου ερχεται κανονικα αναφορα παραδοσεις αλλα ο φιλος μου δεν λαμβανει κανενα μηνυμα για πιο λογο γινεται αυτο?ειναι προβλημα δικο μου η του φιλου μου?τι μπορει να φταει? μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 δοκιμασες τη σιμ σε αλλο τηλεφωνο; κανει τα ίδια; μιλα με τη wind να σε αλλαξουν την σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 δες την blacklist του κινητού του φίλου σου. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts