Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι εταιρειες θησαυριζουν απο τα data. συνεχως ολο και καποιος ξεχναει τα data ανοιχτα και ερχεται ενας λογαριασμο τουμπανο.

δεδομενα χρησιμοποιω μονο στο καρτοτηλεφωνο μου οπου και να τα ξεχασω θα φαει την καρτα που ποτε δεν μενει πανω απο 2-3 ευρω. προσοχη παιδια με τα δεδομενα γιαυτο τα δινουν σχεδον τζαμπα για να τα ξεχασεις και να ερθει ο λογαριασμος.

προχθες ενα παιδι εδω του ηρθε 1200.

iphone xs max ipad 6th gen

Ο κύριος λόγος που δεν έκανα Q συμβόλαιο αλλά Wind to All 35

Με έκπτωση σταθερού και πίστωση βγαινει περίπου 22€ μια χαρά! 250' προς όλους, 250MB και 60 sms

Ενημερώνει πριν καταναλωθούν και 25€ ανώτατο όριο.

Τώρα για την περίπτωση τη δική σου, η Wind καλύπτεται από τους όρους του συμβολαίου σου. Σε παλιά και μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα έχει αφήσει αυτή τη χρέωση ενώ στα καινούρια 0,10/MB. Στείλε γραπτά το αίτημά σου πως θεωρείς πως είναι αρκετά μεγάλη χρέωση και δυστυχώς δεν το γνώριζες, και στηρίξου στο γεγονός πως δεν σε κάλεσαν μιας και είδαν τόσο απότομη αύξηση κίνησης στο λογαριασμό σου. Θα σου κάνουν κάποια έκπτωση. Αλλά αν τους πάς κόντρα και νομικά, δεν έχεις "δίκιο" !

Επίσης, ανέφερε πως με τη σημερινή χρήση τα 70MB παραπάνω δεν θεωρούνται τεράστια υπέρβαση. Αυτό που είπε ο @haki, τότε που το παραπάνω MB το χρέωναν 7-8€ αν δεν είχες ενσωματωμένο όγκο!

Edited by DemetreKre

Καλησπερα παιδια,

Με εχούν ζαλισει οι κυριές της Wind με της <<υπέρ-τέλειες>> προσφορες τους. Με κάλεσαν για 4η φορα αυτη την εβδομαδα. Πριν λιγο παλι "Γιασας απο τη Wind σας καλουμε..." αμεσως την απαντησα "τι πρεπει να κανω για να σταματησετε να με καλειται? Μιλισα τρεις φορες με τη Wind απο την αρχη της εβδομαδας και ειπα ότι δεν θέλω τις προσφορές σας" και απανταει "Εγω δε μιλησα μαζι σας..... εχουμε μια προσφορα....." :lol: ειπα ευχαριστω και εκλεισα το κινητο. Είναι τόσο οργανωμένοι που θα με καλουν για προσφορες ακόμη και αν δεχτω το πακετο τους. Σίγουρα καλούν και έσας. Κάνατε κάτι ή είμαι υποχρεωμένος να τους ακουω σύνεχεια?

μιλησα με wind την προηγουμενη εβδομαδα και σημερα με cosmote.Μολις του πω τι προγραμμα εχω , με ευχαριστουν και μου το κλεινουν εκεινοι...Ποτε δεν ξανακαλουν εκ μερους της ιδιας εταιρειας.Αλλωστε ειναι πολλες επιχειρησεις που προωθουν προιοντα καποιας τηλεφωνικης εταιρειας οποτε δεν ξερει ο ενας ποτε σε πηρε καποιος αλλος.

Οσο το αφηνεις ανοιχτο το θεμα (δε θελω προσφορα) ελπιζουν να αλλαξεις γνωμη.Εγω τους λεω οτι εχω σε 2 νουμερα με 70% εκπτωση απο vodafone (δεν κανω πλακα) και εκανα συνδεση πριν 4 μηνες, ποτε δεν ξαναπηρε κανενας.

Τα σάμσουγκ κινητά έχουν λίστα απόρριψης(για να έβαζες τον αριθμό τους)

Αλλιώς αν έχεις σμάρτφοουν, ψάξε εφαρμογή για blacklist!

Eπίσης, πολλοί εδώ μέσα σε ανάλογες ενοχλητικές προσφορές, ζητάνε επίτηδες κάτι τελείως τρελό.... πχ. δώρο το iphone 5! :lol:

Μερικοί τα κατάφεραν και δεν τους ξαναπήραν!

Σε εμένα συνήθως αφού ενημερωθώ για τις "προσφορές" τους, μου κάνουν την κρίσιμη ερώτηση... "Πόσες κάρτες βάζετε τον μήνα"?

"10 ευρώ και τη βγάζουμε καθαρή!" (και όντως ισχύει)

Και μου το κλείνουν αυτοί! Και σε λίγες μέρες ξαναπαίρνουν!

Μια μέρα που έπηζα στη δουλειά, τους λέω κατευθείαν και κοφτά "ευχαριστώ - δε θέλω - γεια σας". Από τότε δεν ξαναπήραν Με πήραν πάλι σήμερα... :X

Edited by l3ft3r1s

μολις αρχισει να μιλαει, διεκοψε την και πες ''iPhone5 δωρεαν με παγιο 20 ευρω δινετε;''. Θα σου πει ''οχι'' και θα της πεις ''bye bye τοτε''. Ακολουθησε αυτην την τακτικη, και στο τελος θα το ξερουν ολοι οι τηλε-υπαλληλοι ;)

Όλοι οι παραπάνω τρόποι δεν αποδίδουν... Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και ζήτησα ΓΡΑΠΤΑ με ΦΑΞ στην εταιρεία να εξαιρεθώ από τις λίστες τους. Δεν με ξανακάλεσαν.

Το κείμενο που έστειλα ήταν:

ΠΡΟΣ: Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες

ΘΕΜΑ: ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Αξιότιμε Κύριε/Κυρία,

Επανειλημμένα έχω ζητήσει από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σας την εξαίρεσή του τηλεφωνικού μου αριθμού ... από τις λίστες τηλεφωνικής διαφήμισης και προώθησης υπηρεσιών της εταιρίας σας. Δυστυχώς εξακολουθούν να γίνονται τέτοια τηλεφωνήματα και μάλιστα και σε ακατάλληλες ώρες από εταιρίες-συνεργάτες σας, έχοντας μάλιστα στη διάθεσή τους πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης του κινητού μου (ύψος λογαριασμών κλπ). Τονίζω ότι ουδέποτε έχω συναινέσει γραπτώς ή προφορικώς για την χρήση των προσωπικών μου δεδομένων για διαφημιστικούς ή προωθητικούς λόγους.

Προς δική σας ενημέρωση, μερικοί από τους αριθμούς που με έχουν ενοχλήσει τελευταία είναι οι: ..., ..., ....

Ζητώ για τελευταία φορά, εγγράφως μάλιστα, την εξαίρεση του αριθμού μου από τις λίστες αυτές, καθώς και την μη πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα χρήσης της τηλεφωνικής μου σύνδεσης.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως για την πορεία του αιτήματός μου είτε στο FAX ... εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στο email ...

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος που απορρέει μεταξύ άλλων από τους Νόμους 2251/1994 περί διαφήμισης, 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Δεν θυμάμαι τον αριθμό FAX στο οποίο το έστειλα, αλλά πάντως έκανα δουλειά.

Γεια σας,

Πριν λίγο με πήραν τηλ και μου είπαν ότι θα έχω

Σταθερό: απεριόριστα αστικά & υπεραστικά

Κινητό: 250' προς όλα τα δίκτυα

Ιντερνέτ: εώς 24mbps

μόνο με 34,20€ !!!

ΑΛΛΑ αυτά που με παραξένεψαν:

1. Δεν δεσμεύομαι για Χ μήνες. Μπορώ να διακόψω όποτε θέλω χωρίς καμιά επιβάρυνση /εναπομείναντα πάγια!!!

2. Τα χαρτιά τα στέλνουν με κούριερ εφόσον υπογράψω την στιγμή της παράδοσης! Δηλαδή θα πρέπει τσακ-μπαμ να διαβάσω και υπογράψω!!!

Υποψιαζόμενος τους ρώτησα αν μπορώ να πάω σε κατάστημα wind και μου είπαν ότι η προσφορά με τα 34,20€ είναι μόνο τηλεφωνικά, από το κατάστημα είναι 70€!

Σας έχουν πάρει εσάς τηλέφωνο; Όλα αυτά είναι όντως εξωπραγματικά ή εγώ είμαι καχύποπτος;

Καλο ειναι εισαι καχυποπτος με της τηλεφωνικες προσφορες. Ζητα να σου στειλουν πρωτα τα χαρτια μεσω εμαιλ ή fax και μετα με κουριερ για να τα υπογραψεις!!! Αυτα που ανεφερες με ονλινε αιτηση και 12μηνη παραμονη στην εταιρια κοστιζουν 38,16 €. Ειναι το WIND to ALL 35 (24,50 € online offer) + WIND Double Play M (23,99 € online offer) - 10,33 € επιπλέον έκπτωση τον μήνα. Δηλαδη 24,50+23,99-10,33=38,16 €

1. Μην τους πιστεύεις δνε ισχύει είσαι δεσμευμένος κανονικά για 12 μήνες.

2.Καλά μην νομίζεις πως θα σε βάλουν να υπογράψεις κ τίποτε περίεργο.Οτι προβλέπει το συμβόλαιο της wind θα γράφει.Κ να πας οπωσδήποτε σε κατάστημα.Κ εμένα το ίδιο μου έλεγαν αλλά όταν πήγα σε κατάστημα η προσφορά ήταν καλύτερη.

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Eπίσης, πολλοί εδώ μέσα σε ανάλογες ενοχλητικές προσφορές, ζητάνε επίτηδες κάτι τελείως τρελό.... πχ. δώρο το iphone 5! :lol:

Μερικοί τα κατάφεραν και δεν τους ξαναπήραν!

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ!

Με έπαιρναν συχνά και πάντα τους έλεγα για το HTC ONE X με χαμηλό πάγιο. Δεν με ξαναενόχλησαν από τότε!

Αλλά και να με ξαναπάρπουν το ίδιο θα πω σε όποια εταιρία με καλέσει!

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

@zilot

ζήτα γραπτά να σου στείλει την προσφορά μέσω fax ή email μαζί με το όνομα του υπαλλήλου που μιλάς.

Πάντως είναι το Wind to All 35 πάγιο 29,9€ - 10,33€ = 19,57€ (21,91€ τελικό)

+ 23,99€ Double Play Medium

Δεν υπάρχουν συμβόλαια που να μην είναι το ελάχιστο 12μηνα!

PS: Δεν είναι και άσχημη προσφορά. Αυτό ακριβώς έχω σπίτι - κινητό!

εγω εχω αλλη απορια εμενα γιατι δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο το νουμερο μου το εχω στο ονομα μου απο το καλοκαιρι του 2010 πιο παλια ηταν σε αλλα ονοματα
υπογραφή εκτός ορίων

Σημερα καθως ετρεχα για να προλαβω το λεωφορειο, το κινητο μου (sony ericsson x10 mini pro) γλιστραει απ'την τσεπη,πεφτει κατω αναπηδαει στον δρομο και καθως ηταν βραγμενος γλιστραει και τσουπ πεφτει μεσα σε ενα φρεατιο ομβριων υδατων!Δεν υπαρχει καμια ελπιδα να το ξαναβρω.Εχει μεσα την sim μου.Πως μπορω να βγαλω μια καινουρια sim με το ιδιο νουμερο και να ακυρωσω την παλια και ποσο θα μου κοστισει?Εχω συμβολαιο στην wind.

Πω ρε ατυχία!!!!

Αν πας σε ένα κατάστημα wind, αυτό που ζητάς γίνεται εύκολα, αν είχες συμβόλαιο τουλάχιστον. Για καρτοτηλέφωνο δεν ξέρω να σου πώ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θα πας σε ενα κατάστημα Wind .Νομίζω ειναι 5ευρώ να σου ξαναβγάλουν το ίδιο νούμερο αλλα αν πεις μα κ μου κ θα παω στη vodafone κτλ το κάνουν δωρεάν

Πω ρε ατυχία!!!!

Αν πας σε ένα κατάστημα wind, αυτό που ζητάς γίνεται εύκολα, αν είχες συμβόλαιο τουλάχιστον. Για καρτοτηλέφωνο δεν ξέρω να σου πώ.

Η αντικατάσταση της κάρτας SIM κοστίζει 5€ και ισχύει τόσο για τους συνδρομητές συμβολαίου όσο και για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Φίλε μου, λυπάμαι για την απώλειά σου. :(

Θα πας σε ενα κατάστημα Wind .Νομίζω ειναι 5ευρώ να σου ξαναβγάλουν το ίδιο νούμερο αλλα αν πεις μα κ μου κ θα παω στη vodafone κτλ το κάνουν δωρεάν

Τί "μα και μου" ρε συ... δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μόνο αν είναι εντός εγγύησης. μην γίνει ρόμπα ο άνθρωπος που θα πάει για αντικατάσταση. αν του δώσουν απόδειξη 5€ και δεν πληρώσει, το κατάστημα θα την κεράσει;!

Τί "μα και μου" ρε συ... δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μόνο αν είναι εντός εγγύησης. μην γίνει ρόμπα ο άνθρωπος που θα πάει για αντικατάσταση. αν του δώσουν απόδειξη 5€ και δεν πληρώσει, το κατάστημα θα την κεράσει;!

Έτσι. σιγά ρε παιδιά μην κάνει ιστορία για 5 ευρώ. Μην τρελαθούμε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ελεος. δεν ειναι μαγαζι σε καποιο στενο ειναι αλυσιδα και εχει συγκεκριμενες τιμες και οσο και να θελει ο υπαλληλος δεν μπορει να κοψει ουτε cents εκτος αν τα βαλει απο την τσεπη του.

5 ευρω κανει και στην βγαζουν μεσα σε 1 λεπτο μην αγχωνεσαι γιαυτο.

iphone xs max ipad 6th gen

Τελικα πηγα σε καταστημα της wind και μου δωσανε καινουρια καρτα sim με 5 € μεσα σε 2 λεπτα.

Τελικα πηγα σε καταστημα της wind και μου δωσανε καινουρια καρτα sim με 5 € μεσα σε 2 λεπτα.

Μακάρι να μην σου ξανασυμβεί το σημερινό. :) Πάντως να ξέρεις πως από σήμερα έχεις 3 μήνες εγγύηση, οπότε αν σου πάθει τίποτα, θα πας σε ένα κατάστημα WIND και θα στην αλλάξουν δωρεάν. :)

Παιδιά, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Σε κάποια πράγματα ο πελάτης θα πρέπει να πληρώνει και να μην κάνει κόνξες, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Άλλο να "απειλήσεις" ότι θα πας αλλού για να σου δώσουν μεγαλύτερη επιδότηση ή να σου κάνουν κάποια μεγαλύτερη μείωση και άλλο να "απειλήσεις" για να πάρεις δωρέαν μια κάρτα SIM. Στην πρώτη περίπτωση κάτι θα γίνει, στη δεύτερη θα σου πουν "ώρα καλή". ;)

Περισσότερα για τις κάρτες SIM της WIND, εδώ.

Edited by DonJuan

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked