Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι νέες κινήσεις στοχεύουν και εξυπηρετούν πιο πολλά άτομα.

Πώς είναι δυνατόν η περικοπή υπηρεσιών και η αύξηση των χρεώσεων να θεωρηθεί ότι στοχεύει στην εξυπηρέτηση περισσότερων ατόμων; Στόχος αυτών των κινήσεων ήταν η συγκέντρωση ρευστού. Νομίζω ότι ο τρόπος υλοποίησης του στόχου αυτού επέφερε νέο πλήγμα στη wind και εδραίωσε περισσότερο τις θέσεις των ανταγωνιστών.

Δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπεί το sharing.

Δυστυχώς όλες οι ενδείξεις εκεί πάνε. Κάπως έτσι είχε καταργήσει σιωπηρά την ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας. Ήδη η υπηρεσία είναι σχεδόν μία εβδομάδα εκτός...

[sIGPIC][/sIGPIC]

γενικα θα ήμουν διατεθειμένος να δείνω π,χ 10 ευρώ για 1-1.5 γίγα

Το αν θα το κάνει η wind δεν το ξέρω όπως επίσης και το αν θα δουλέψει αυτό

Πάντως πρεπει να γίνει και αξιόπιστη:χωρίς ανακλήσεις προσφορών,χωρίς χρεώσεις ανύπαρκτες κτλ

Πάντως πρεπει να γίνει και αξιόπιστη:χωρίς ανακλήσεις προσφορών,χωρίς χρεώσεις ανύπαρκτες κτλ

Ναι όμως θα έδινες τα 10 ευρώ για να είχες μόνο internet;

Εννοώ δεν θα είχες ως κύρια γραμμή την WIND;

Πολλοί χρησιμοποίησαν το 1.5GB (προσφορά F2G) μόνο για το internet.

Γι΄αυτό και σταμάτησε την προσφορά και έπεσε στα 100MB.

Μια εταιρία κερδίζει από τις κλήσεις που κάνουν οι συνδρομητές της (αερόχρονο).

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο και από την χρήση του internet.

Δεν θεωρώ και πάρα πολύ καλή λύση αυτή που έχει αναφερθεί παραπάνω.

Ίσως ο συνδυασμός με καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις κινητής και σταθερής να αποφέρει περισσότερα κέρδη.

Kι εγω το ιδιο!

Και καποιος θα πει, αντε βαλε παγιο με τοσα χρηματα!

Και απαντω: οχι παγιο ως εξαναγκασμο για το internet.

Γουσταρω για τους δικους μου λογους να εχω καρτοκινητο.

Και καποτε το ιντερνετ ηταν για τους 'λιγους'. Σημερα ομως ειναι για 'ολους'.

Και στο κατω κατω, τον ενα μηνα χρειαζομαι mobile internet, τον αλλο δεν χρειαζομαι! Με το ζορι καθε μηνα?

Εγω παντως ξερω πολυ κοσμο που πηγε στη wind, μονο και μονο για το internet, και παλια με το wind plus, και με την προσφορα του μαρτη. Η wind ωφεληθηκε πολυ απο αυτες τις κινησεις.

Και νομιζω θα ηταν εξυπνο να βγει ξανα σε κατι παρομοιο, χωρις ανακλησεις προσφορων ομως και ειπα-ξειπα που δειχνουν προχειροτητες.

. Η wind ωφεληθηκε πολυ απο αυτες τις κινησεις.

Αυτές οι κινήσεις αποτέλεσαν και την ταφόπλακα της WIND.

Οι προσφορές που εκανε ήταν πολύ κάτω του κόστους και τις έκανε για να αποφύγει να βαρεσει κανόνι. Τελικά όπως αποδείχτηκε δεν τα κατάφερε γιατί από τις προσφορές αυτές είχε χασουρα.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Αυτές οι κινήσεις αποτέλεσαν και την ταφόπλακα της WIND.

Οι προσφορές που εκανε ήταν πολύ κάτω του κόστους και τις έκανε για να αποφύγει να βαρεσει κανόνι. Τελικά όπως αποδείχτηκε δεν τα κατάφερε γιατί από τις προσφορές αυτές είχε χασουρα.

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που λες. Ειναι δυνατον μια εταιρια να μην μελεταει καλα και πολυ προσεκτικα πριν βγαλει στην αγορα μια προσφορα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που λες. Ειναι δυνατον μια εταιρια να μην μελεταει καλα και πολυ προσεκτικα πριν βγαλει στην αγορα μια προσφορα;

Αν τα είχε μελετήσει καλά πριν τα βγάλει δεν θα τα ανακαλούσε μετά ούτε θα τα τροποποιούσε προς το χειρότερο. Εκτός αν το έκανε για να γίνει το μπαμ, σαν παγίδα δηλαδή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το φθηνότερο ιντερνετ και οι φθηνότερες χρεώσεις στα μηνύματα αποτέλεσαν τον λόγο που έφυγα απο vodafone και πήγα στην Q. Αλλα κυρίως για το ιντερνετ (είχε σταματήσει η προσφορά των 1,5GB στην wind).

Κι άλλοι θα πηγαίναν στην wind εαν έβγαζε προσφορά για φθηνό ιντερνετ ή εαν είχε οικονομικότερες χρεώσεις στον τομέα αυτό.

[ f i l i p p o s ]

Το μεγαλο και συνεχομενο λαθος της γουιντ δεν ειναι οι προσφορες. Τετοιες βγαζει πολλες και καλες. Το προβλημα ειναι οτι τις σταματαει η τις τροποποιει χωρις ενημερωση. Αυτο δειχνει ελειψη σεβασμου προς τους καταναλωτες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε σημαντικές αυξήσεις τιμών σε ομιλία, SMS και εξυπηρέτηση πελατών προχωρά η Wind από 5 Αυγούστου!

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρίας εδώ:

http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-WIND--ΚΑ.aspx

Σχολιασμός στο επισημασμένο θέμα για την καρτοκινητή εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164500

Η εταιρια δεν εβγαλε 1 GB ιντερνετ με χρεωση 10 ευρω?Η οχι?Το οποιο ειναι μηνιαιο. Edited by MPOMP
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Η εταιρια δεν εβγαλε 1 GB ιντερνετ με χρεωση 10 ευρω?Η οχι?Το οποιο ειναι μηνιαιο.

αν αναφερεσε στα καρτοκινητα, οχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν αυτό που πρόσεξα πριν λίγο είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.

Αν πατήσετε εδώ: http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Σταθερή-και-Internet/Για-τον-Ιδιώτη/Ya-Card/Τιμοκατάλογος/Τιμοκατάλογος-Yα!-€5.aspx

θα βρείτε στους προορισμούς και τη... Νότια Κύπρο!!!

Ξέρετε ποιοι άλλοι αποκαλούν την Κυπριακή Δημοκρατία ως Νότια Κύπρο; Αυτοί εδώ: http://www.trncpio.org/trncpio/gr/index.asp?sayfa=cms&dmid=0&cmsid=157&ssid=819849205

Συγχαρητήρια :mad:

Αίσχος! Ποιά ανιστόρητα (ή μήπως εγκάθετα) ανθρωπάρια άφησαν να συμβεί κάτι τέτοιο;

Θα έγραφα και άλλα όμως θα έχω σίγουρη επίπληξη απο κάποιον mod οπότε συγκρατούμαι!

Αναμένουμε την άμεση αντίδραση και απολογία της Wind για το συγκεκριμένο θέμα.

Όταν η εταιρία είναι Μουσουλμανικών συνφερόντων τι περιμένατε?! :mad:

Πάλι καλά που τα Σκόπια τα γράφουν FYROM!:confused:

Edited by elias_ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πιστευω οτι μια γερη προσφορα internet στα καρτοκινητα, θα κινητοποιούσε τα πληθη προς τη wind.

Χαχαχα,τι αλλο να κανει?κ*λ* να δωσει πια?υπαρχει πιο γερη απο αυτη που εκανε?

Ασε που δεν την ωφελησε σε κατι τελικα,αυξησε τους συνδρομητες αλλα οχι τα κερδη,αφου δεν απαιτει καν ανανεωση καρτας,εγω αυτο εχω και εχω μηηηνες να βαλω καρτα και ειμαι και ολη μερα μεσα...

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Είναι λάθος να κρίνετε/σκέφτεστε λύσεις που εξυπηρετούν τις ατομικές ανάγκες κάποιου. Η λύση πρέπει να καλύπτει μακροσκοπικά τους συνδρομητές.

Από μόνο του το ίντερνετ δεν θα δώσει καμία διέξοδο στην εταιρεία. Η διέξοδος θα δωθεί με τη μείωση του χρέους (που γίνεται ήδη) και με προσφορά προϊόντων πέρα της κλασικής κινητής τηλεφωνίας όπως τα συνδιαστικά σταθερό-κινητό-ίντερνετ. Αρκεί να μην χαλάσει πολύ τις χρεώσεις της κινητής (που έχει αρχίσει να τις χαλάει ήδη αν και πιστεύω οτι είναι οργανωμένη κίνηση και από τις τρεις εταιρείες με την wind να κάνει πρώτη τις αλλαγές). Καλό επίσης είναι να σκεφτεί και να δώσει κάποια πρωτοποριακή υπηρεσία για να την προτιμήσουμε όπως έκανε παλιά :-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τι να δωσει? Πακετα μηνυματων εν ετει 2010????

Φωνητκικα?

Εχουν κι αλλες.

Να δωσει internet που ΔΕΝ δινουν οι αλλοι.

Αυτο θα πει διαφοροποίηση εναντι του ανταγωνισμου.

Ναι αλλά το ποσοστό χρηστών κινητού τηλεφώνου που κάνουν χρήση ίντερνετ μέσω αυτού είναι εξαιρετικά μικρό. Δυστυχώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τις κλασικές υπηρεσίες. Γιαυτό σου λέω, μην το βλέπεις από την ατομική σου πλευρά :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το ποσοστό είναι εξαιρετικά μικρό επειδή οι χρεώσεις είναι μεγάλες. Αν πέσουν αισθητά οι χρεώσεις θα αυξηθεί αντίστοιχα και ο αριθμός αυτών που κάνουν χρήση του ίντερνετ από το κινητό.

Το τζάμπα limited edition 1,5GB αλλά και τα φτηνά 100MB της Q είναι καλές κινήσεις. Τα 4 ευρώ που πληρώνω στο συμβόλαιό μου για 40ΜΒ ΔΕΝ είναι!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked