Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία υπηρεσία δεν λέω αλλά φαντάσου κάπου μερικούς χιλιάδες πελάτες να στέλνουν το λεπτό από ένα μήνυμα και να περιμένουν όλοι αυτοί απάντηση αμέσως....Πολύ δύσκολη με αποτέλεσμα η φήμη της εταιρίας να πέσει κι άλλο!!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Έχω και εγώ μια απορία για το Avantage... αν θέλετε ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=178236#post178236

για να μη κάνω διπλό post...

EvEn DeAtH MaY DiE

Ξέρει κανείς για τις νέες υπηρεσίες imagine που θα αναγγείλει η εταιρία αν θα είναι σαν το Vodafone Live! ή το MYCOSMOSview?

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 5 Ιαν. 2004 , 14:56)

Ξέρει κανείς για τις νέες υπηρεσίες imagine που θα αναγγείλει η εταιρία αν θα είναι σαν το Vodafone Live! ή το MYCOSMOSview?

Η είδηση (που παρέθεσα παραπάνω) λέει πάντως "στα πρότυπα του Vodafone Live"... Μπορεί και να είναι τυχαία η παρομοίωση βέβαια, μπορεί όμως κι ενδεικτική... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 5 Ιαν. 2004 , 14:56)

πληροφοριες λενε οτι το imagine θα τιναξει στον αερα και το live! kai to view , το μονο που μενει ειναι να το δουμε στην πραξη ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Και μια λίγο άσχετη ερώτηση: όταν λέμε ότι η χωρητικότητα του δικτύου θα αυξηθεί με το edge εννούμε του GSM????? Αν ναι τότε τα νέα είναι πολύ καλά,αν όχι πρακτικό όφελος δεν θα έχουμε εμείς οι θνητοί εκτός από το ταχύτατο Ιnternet... Και κάτι άλλο: Το EDGE θα είναι κάτι σαν αναβάθμιση στο GPRS ή θα έχει και άλλες επιπτώσεις στην λειτουργία του δικτύου;(καλύτερες ελπίζω :p ) Αυτά...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν το κάνει και στα δικά σας κινητά ή αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά στο δικό μου(panasonic x70) ,σε ένα καρτοκινητό που έχω, όταν κάνω μια κλήση μετά από λίγο μου εμφανίζει στην οθόνη τη διάρκεια της κλήσης μου, το κόστος της καθώς και το υπόλοιπο του λογαριασμού μου.Το κάνει σε εσάς????το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;;;

Amanitou City

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia prin eipe kapoios(an katalava kala:whistle: ) oti uparxei to telestet menu!Pws mporw na to energopoiisw se kartokinita?

Φίλε μήτσο ήδη υπάρχει ένα μενού με εικονίδια που αν έχεις εγχρωμη συσκευή (με MMS) και ενεργοποιημένο το wap μπορείς να το δεις. Οστόσο φιμολογείται ότι η Telestet θα βγάλει ένα νέο μενού (κάτι σαν το Vodafone Live! και MYCOSMOSview) μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2004. Περιμένουμε!!!

Amanitou City

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Umts (12 Δεκ. 2003 , 01:29)

Η Telestet πρόκειται να αναπτυξει μεσα στο 2004, την τεχνολογια EDGE.

Παραλληλα με την εμπορική παροχή υπηρεσιων 3 γενιας, θα προσφερει φτηνοτερες λύσεις της τεχνολογιας EDGE.

Agapite UMTS an deis esy EDGE by Telestet emena na me *eseis :lol:

Ta newtera nea einai mallon anti8eta

Eidomen

McKlain

Το EDGE το υποστηρίζει η ΤΙΜ......

Αρα θα έρθει και εδώ σε λίγο διάστημα..... μετά τις αλλαγές που θα προκύψουν (εταιρική ονομασία .... και ΟΧΙ μόνο)....

WIND for EVER :!:

Yπάρχει η δυνατότητα να μαθαίνω πόσος δωρεάν χρόνος μου απομένει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (30 Ιαν. 2004 , 17:14)

1269 μηπως?

Λες ε;

Ευχαριστώ!!! :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που το βρηκες αυτο ρε,συ βγαινει η Μαγκι και μου λεει οτι δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος :)Ξερει κανεις?Κι εγω ενδιαφερομαι,πηρα telestet 130 για να μιλαω αν ειναι δυνατον ακριβως 130 λεπτα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (31 Ιαν. 2004 , 04:17)

...Κι εγω ενδιαφερομαι,πηρα telestet 130 για να μιλαω αν ειναι δυνατον ακριβως 130 λεπτα!

Καλά, το "ακριβώς" λίγο χλωμό το κόβω, καθώς ο μηδενισμός των μετρητών από την Telestet δεν γίνεται συγκεκριμένη ώρα. Τη μια μηδενίζουν στις 12:00 την άλλη στις 15:00 κ.λ.π... :)

Καταρχην δε καταλαβα τιποτα!Δευτερον υπαρχει νουμερο η οχι για να μαθαινεις ποσο χρονο εχεις ακομα?

Για να μάθεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που απομένει δεν έχω ακούσει τίποτα. Δεν χάνεις όμως τίποτα να στείλεις ένα mail στο cs@telestet.gr

Συνήθως απαντούν γρήγορα...

Όσο για το άλλο που δεν κατάλαβες: την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού σου, κάποια στιγμή, μηδενίζεται ο μετρητής του δωρεάν χρόνου. Αν λοιπόν εκείνη τη μέρα στις 13:30 κάνεις ένα τηλεφώνημα 15 λεπτών πώς θα ξέρεις αν τα λεπτά αυτά αφαιρέθηκαν από τα 130 του λογαριασμού που εκδίδεται εκείνη τη μέρα ή του επόμενου?

Αν βέβαια υπάρχει υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου δωρεάν χρόνου, κάτι γίνεται... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 2 Φεβ. 2004 , 02:16)

Για να μάθεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που απομένει δεν έχω ακούσει τίποτα. Δεν χάνεις όμως τίποτα να στείλεις ένα mail στο cs@telestet.gr

Πίστεψέ με, δενω γίνεται...Τους το χω τονίσει επανειλημμένως...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 2 Φεβ. 2004 , 02:16)

Συνήθως απαντούν γρήγορα...

Όσο για το άλλο που δεν κατάλαβες: την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού σου, κάποια στιγμή, μηδενίζεται ο μετρητής του δωρεάν χρόνου. Αν λοιπόν εκείνη τη μέρα στις 13:30 κάνεις ένα τηλεφώνημα 15 λεπτών πώς θα ξέρεις αν τα λεπτά αυτά αφαιρέθηκαν από τα 130 του λογαριασμού που εκδίδεται εκείνη τη μέρα ή του επόμενου?

Αν βέβαια υπάρχει υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου δωρεάν χρόνου, κάτι γίνεται... :confused:

Να μαθεις το δωρεαν χρονο απομενει το προσφερει μονο η Vodafone. 13830.

Είδε κανείς τη νέα υπηρεσία της ΤΙΜ? Εγκυκλοπαίδεια !!!!! Παρέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες!!! Εγώ ζήτησα πληροφορίες για την Κίνα και μου ήρθε ένα MMS μεγέθους 55ΚΒ(!!!!) με πάρα πολλές πληροφορίες!!! Από τι θρησκεία έχουν, τον πληθυσμό, μέχρι το πόσοι αποφοιτούν, τι τρώνε, τι παράγουν, τα κόμματα, τη θνησιμότητα!! Πολύ καλή υπηρεσία με την υπογραφή της TIM όπως πάντα!!!

Amanitou City

• 1 month later...
  • The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked