kinitoneidimonas Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 παιδιά με τις κάρτες είναι ότι έγινε κ με το ευρώ-δραχμη. Απαξιώνεται το ευρώ όταν τη κάρτα την ανεβάζεις 5 ευρώ. ΓΙατί λές μέσα σου "κ τι έγινε για 5 ψωροευρώ". Χώρια που 20 ευρώ στην κάρτα ξοδεύονται πιο γρήγορα απ'ότι 20 ευρώ σπαστά σε 2 κάρτες των 10. Ερώτηση: όταν ανανεώνεις την κάρτα σε κατάστημα τιμ σου δίνουν έξτρα χρόνο? Αληθεύει? Κ αυτές οι κάρτες για το winclub ποιός τις πουλάει? Ναι αυτή την στιγμή τρέχει προωθητική ενέργεια μόνο για τα ΤΙΜ καταστήματα για την έξτρα προώθησή τους(εμείς να ψοφήσουμε δηλαδή λες και δεν εφτανε η συνεχής διαφήμισή τους).Με καθε καρτα παίρνεις τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας! Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 δεν ειδοποιείται αυτός που καλεί αλλά αυτός που καλείται. την έχω ενργοοιήσει. αυτή η υπηρεσία που περιγράφεις γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνητή και αφού αφήσει μήνυμα αυτός που καλεί. βασικά γίνεται ακριβώς αυτό που περιέγραψα παραπάνω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 για να το γραφω εδω...μαλλον της ΤΙΜ θα ηταν!:wacko: Tosa xronia xerame pos mono i Tim xreoni amesos tis ipiresies tis tora pos antistrafikane i roli! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 δεν ξερω αν ειναι δηλωμενα τι μπορουν να κανουν.... γιατι εχουν αφμ και ΑΔΤ,οποτε αν το χασεις πχ και στο χρεωσει ο αλλος...εσυ πρεπει να πεις οτι μου το εκλεψαν. κατι τετοιο. αν ειναι ανωνυμο...ενταξει μωρε το πετας και τελος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Άρα έχεις λύσεις υπάρχουν για να μην σε κυνηγήσουν.... :p Αναρωτιέμαι αν σου συμβεί αυτό, έχεις δηλωμένα στοιχεία και σου ζητούν τα χρήματά σου πίσω, δεν μπορείς να τους καταγγείλεις; Με την δικαιολογία ότι εγώ συνέχιζα να κάνω αυτά νομίζοντας ότι το υπόλοιπό μου επαρκεί. Άλλωστε στους όρους και προϋποθέσεις δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο... ;) (αν υπάρχουν και όροι και προϋποθέσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 nai anaferomoun sthn yphresia ths vodafone Σε καρτοκινητό που είχα από παλιά και δοκιμάσα πριν λίγο καιρό, λειτούργησε η υπηρεσία, δίχως να χρειαστί να μπει κανείς στον τηλεφωνητή, απλά με το κλείσιμο της γραμμής κατά το "η κλήση σας προωθείτε". Το κακό (αλλά συννάμα λογικό για δωρεάν υπηρεσία) είναι πως λειτουργεί μονάχα εάν σε καλέσει κάποιος με νούμερο της ιδίας. δεν ειδοποιείται αυτός που καλεί αλλά αυτός που καλείται. την έχω ενργοοιήσει. αυτή η υπηρεσία που περιγράφεις γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνητή και αφού αφήσει μήνυμα αυτός που καλεί. Αυτό που λες, είναι η απλή ειδοποίηση κλήσεων, μπορείς όμως μέσα από το μενού του τηλεφωνητή, να ενεργοποιήσεις και την ειδοποίηση του καλούντα... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.70) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Esteila free gia ta dorean mms mexri tis 10.9... Pos mporo na do posa mou exoun apomeinei? Nomiza tha elege to 1269 opos me ta dorean minimata tou thematos alla mpa.... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το ξέρω και γω... Αν κάποιος ξέρει... Ίσως μέσω cs θα μπορούσαν να μας το πουν. Αν και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.70) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) A ok paidia.sorry! To katalava k to diorthosa! Tora mporeite na deite k ti thelo Κάλεσε στο 1260p8 και ζήτα τους να σ' ενημερώσουν για το υπόλοιπο. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Με καθε καρτα παίρνεις τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας! Δηλαδή αν πάω τώρα σε κατάστημα ΤΙΜ και βάλω 20 ευρώ θα μου προσθέσουν άλλα 20 δωρεάν;; Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ναι αυτή την στιγμή τρέχει προωθητική ενέργεια μόνο για τα ΤΙΜ καταστήματα για την έξτρα προώθησή τους(εμείς να ψοφήσουμε δηλαδή λες και δεν εφτανε η συνεχής διαφήμισή τους).Με καθε καρτα παίρνεις τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας! Είναι σίγουρο αυτό ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Σε καρτοκινητό που είχα από παλιά και δοκιμάσα πριν λίγο καιρό, λειτούργησε η υπηρεσία, δίχως να χρειαστί να μπει κανείς στον τηλεφωνητή, απλά με το κλείσιμο της γραμμής κατά το "η κλήση σας προωθείτε". Το κακό (αλλά συννάμα λογικό για δωρεάν υπηρεσία) είναι πως λειτουργεί μονάχα εάν σε καλέσει κάποιος με νούμερο της ιδίας. Αυτό που λες, είναι η απλή ειδοποίηση κλήσεων, μπορείς όμως μέσα από το μενού του τηλεφωνητή, να ενεργοποιήσεις και την ειδοποίηση του καλούντα... :) eimai sxedon siguros pws vgainei MONO otan mpei o allos ston thlefwnhth. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ναι αυτή την στιγμή τρέχει προωθητική ενέργεια μόνο για τα ΤΙΜ καταστήματα για την έξτρα προώθησή τους(εμείς να ψοφήσουμε δηλαδή λες και δεν εφτανε η συνεχής διαφήμισή τους).Με καθε καρτα παίρνεις τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας! Από πότε ισχύει αυτό? Πριν 2 εβδομαδες που φόρτωσα 20ε το f2g μου απο κατάστημα ΤΙΜ το Bonus ήταν 2ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg1 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αυτό ομως που εγω διαπίστωσα ειναι οτι τα links που παραθέτει ο φίλος πιο πάνω ειναι τα μόνα που κάποιος μπορεί να δει TV απροβλημάτιστα.Πολύ καλή ποιότητα, δυνατή φωνή και το κυριότερο δεν διακόπτεται κάθε δυο λεπτά για 'προσωρινή αποθήκευση'. Επίσης η καθυστέρηση μεταξυ φωνής και εικονας ειναι μηδαμινή. Φιλικά Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Σχετικά με το ποστ που είχα κάνει στο κλειδωμένο πλέον... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147869 και είχα πει ότι θα ενημερώσω, είδα τις παλιές κάρτες και ΔΕΝ είχαν ημερομηνία λήξης... :wink: Τελικά ξέρει κάποιος να απαντήσει αν όντως ισχύει ο διπλασιασμός στα καταστήματα ΤΙΜ ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Σχετικά με το ποστ που είχα κάνει στο κλειδωμένο πλέον... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147869 και είχα πει ότι θα ενημερώσω, είδα τις παλιές κάρτες και ΔΕΝ είχαν ημερομηνία λήξης... :wink: Τελικά ξέρει κάποιος να απαντήσει αν όντως ισχύει ο διπλασιασμός στα καταστήματα ΤΙΜ ??? Ισχύει! :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Ισχύει! :) Mήπως ξέρει κανείς μέχρι πότε τρέχει αυτή η προσφορά? (ο διπλασιασμός της κάρτας αν ανανεώσεις σε κατάστημα ΤΙΜ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Αφού ισχύει, πάω τώρα και με την ευκαιρία θα το ρωτήσω και αυτό... και θα ενημερώσω :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πάντως στο σάιτ της τιμ δεν αναφέρεται τίποτα.. μόνο για μια προσφορά η οποία έχει λήξει και έλεγε για 10% πάνω κάτω.. σε καμία περίπτωση για διπλασιασμό. Έχει διαφημιστεί η συγκεκριμένη προσφορά; Θα περάσω αύριο και γω να δω τι παίζει.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Ειναι προσφορά αυτό ή είναι αυτά τα μηνύματα που έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Τελικά... δεν ισχύει αυτό για τα καταστήματα !!! Ισχύουν μόνο τα ποσοστά, αλλά όχι διπλασιασμός. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Αντε ρε tim μας ξεχασες!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nzag1971 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδεθώ με το gmail η όποια άλλη υπηρεσία υποστηρίζει pop, έχω το SE K500i; Δοκίμασα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα! Πιο συγκεκριμένα έχει τις εξής επιλογές στις ρυθμίσεις (σε μερικές δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να βάλω!)... Σύνδεση με (Tim Internet) Πρωτόκολλο (POP3) Διακομιστής Εισερχομένων (pop.gmail.com) Θύρα Εισερχομένων (995) Κρυπτογράφηση... α) Διακομιστής Εισερχομένων TLS/SSL, Τομέας: pop.gmail.com β) Διακομιστής Εξέχομενων TLS/SSL, Τομέας: smtp.gmail.com Γραμματοκιβώτιο (έβαλα το όνομα που έχω για login/δοκίμασα και το Inbox) Κωδικός Πρόσβασης (ΧΧΧΧΧΧ) Διακομιστής Εξερχομένων (smtp.gmail.com) Θύρα εξερχομένων (587) Διευθυνση e-mail (xxxxxx@gmail.com) Αποστολέας (Δεν έβαλα τίποτα) Υπογραφή (Δεν έβαλα τίποτα) Αντίγραφο (Μη ενεργό) Συχνός Έλεγχος (Μη ενεργό) Έχω ενεργοποιήσει το POP μέσω του gmail! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; :) Έβγαλε ποτέ κανείς άκρη με αυτό το θέμα τελικά; Παράθεση The rewards of tolerance are treachery and betrayal. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Επιτέλους μου ήρθε μήνυμα μετά απο τόσο καιρό!! Αν ανανεώσω μέχρι 31/08 τότε έχω επιπλέον 50% της αξίας της κάρτας. Ξέρει κανείς αν γίνεται να ανανεώσω σε κατάστημα ΤΙΜ με 50ε, οπότε να πάρω 50+15%=57.5 + 25 = 82,5 ευρώ. Ισχύει η προσφορά για ανανέωση σε κατάστημα ΤΙΜ με τον ηλεκτρονικό τρόπο? Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 min ksexnate oti sta katastimata tim mporeite na fortosete monades sto kartokinito sas,apo 10 euro ews 50.! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts