Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν καταλαβαίνω το συμφέρει ή δεν συμφέρει. Όλες συμφέρουν με την έννοια ότι όσα βάζεις τόσα παίρνεις. Απλά καλό θα ήταν το ελάχιστο ποσό που θα ΜΠΟΡΕΙΣ να δίνεις να είναι χαμηλότερο. Να ξεκινάει ας πούμε από 5 ευρώ.

Κάποτε έδιναν μόνο στο τότε free2go κάρτες των 5 ευρώ... Τώρα σιγά μην ξαναδώσουν. Εδώ στην Q και κάτι άκουσα ότι θα καταργήσουν αυτές τις κάρτες...Εύχομαι λόγω ανταγωνισμού να μην το κάνουν.

Αν αυξήσουν και στην q-telecom οι μόνεs φθηνέs κάρτεs ανανέωσηs θα είναι στο πακέτο frog & momad.

Δεν καταλαβαίνω το συμφέρει ή δεν συμφέρει. Όλες συμφέρουν με την έννοια ότι όσα βάζεις τόσα παίρνεις. Απλά καλό θα ήταν το ελάχιστο ποσό που θα ΜΠΟΡΕΙΣ να δίνεις να είναι χαμηλότερο. Να ξεκινάει ας πούμε από 5 ευρώ.

Ώχ αν ακριβήνει και η 10άρα τι θα κάνουμε.

Που τέτοια τύχη αυτο που λεs με τα 5€ :)

Ώχ αν ακριβήνει και η 10άρα τι θα κάνουμε.

Που τέτοια τύχη αυτο που λεs με τα 5€ :)

Δεν νομίζω πια να φτάσουν σε σημείο να μας αναγκάζουν να βάζουμε 15 ευρώ ας πούμε για κάρτα... Τη στιγμή μάλιστα που στον ανταγωνισμό (βλέπε Frog) κυκλοφορούν κάρτες από μόνο 3 ευρώ (με 6μηνη διάρκεια βέβαια). Εκτός αν μας χρυσώσουν το χάπι και αυξήσουν την τιμή και τη διάρκεια σε 18 μήνες (ας πούμε).

Δεν νομίζω πια να φτάσουν σε σημείο να μας αναγκάζουν να βάζουμε 15 ευρώ ας πούμε για κάρτα... Τη στιγμή μάλιστα που στον ανταγωνισμό (βλέπε Frog) κυκλοφορούν κάρτες από μόνο 3 ευρώ (με 6μηνη διάρκεια βέβαια). Εκτός αν μας χρυσώσουν το χάπι και αυξήσουν την τιμή και τη διάρκεια σε 18 μήνες (ας πούμε).

Έτσι είναι καλύτερα.

18 μήνεs διάρκεια με 15€ είναι πολύ super :)

Αποκλείεται να μην το έχουν καταλάβει. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έφτασε στα αυτιά τους. Διότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν καλέσει στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και διαμαρτυρήθηκαν γι αυτό το θέμα... Αλλά και εκτός αυτού και οι ίδιοι υπάλληλοι της ΤΙΜ

Έχω στείλει e-mail στο τμήμα του TIMplus και έχω θέσει το ερωτημά μου σχετικά με το θέμα.Τώρα περιμένω απάντηση.

Den pisteuo na akrinivi i 10ara giati tote tha prepei na allaxi ke i 20ara ara kai 30ara...efoson i Tim apofasise na dietheti 3 kartes mono tha prepi na apexoun arketa i axies metaxi tous

Έτσι είναι καλύτερα.

18 μήνεs διάρκεια με 15€ είναι πολύ super :)

Προτιμάς δηλαδή να δίνεις κάθε φορά 15 ευρώ; Συγγνώμη αλλά εγώ βάζω συχνά κάρτα στο κινητό μου και δεν έχω διάθεση να δίνω 15 ευρώ για τις ίδιες κάρτες...

Έχω στείλει e-mail στο τμήμα του TIMplus και έχω θέσει το ερωτημά μου σχετικά με το θέμα.Τώρα περιμένω απάντηση.

Θέλεις να σου πω και την απάντησή τους; Ασ' το λοιπόν. Εδώ θέλει άγρια πράγματα εαν φυσικά είναι θέμα δικό τους.

Τουλάχιστον όσοι επικοινωνήσετε με το cs να έχετε επιθετικό και καυστικό ύφος... :p

Giati iparxoun poli xristes pou tha perasoun me 15e 18 mines?

Ουδείς! Εμείς θέλουμε 15 ευρώ (άντε μην πω την εβδομάδα) στις δύο εβδομάδες!

Όπως και να χει ας μη μιλάμε τώρα για πράγματα τα οποία ούτε έγιναν και εύχομαι να μην γίνουν...

Αποκλείεται να μην το έχουν καταλάβει. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έφτασε στα αυτιά τους. Διότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν καλέσει στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και διαμαρτυρήθηκαν γι αυτό το θέμα... Αλλά και εκτός αυτού και οι ίδιοι υπάλληλοι της ΤΙΜ (απ όσο γνωρίζω) έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν ειναι δυνατόν λοιπόν να μην το γνωρίζουν.

To να αναφερεις κατι στο CS δεν ειναι σαν να ενημερωνεις το τμημα που ειναι υπευθυνο για αυτα τα προβληματα .

Απο το CS , αν καποια στιγμη γινουν αρκετα παραπονα , θα παει σαν request λιγο πιο πανω σε αρμοδιο τμημα το οποιο θα το μεταβιβασει σε αλλο κλπ .

Μην νομιζεις οτι το CS (παντου , αλλα ειδικα στην ΤΙΜ) εχει καμια αμμεση ενημερωση για το τι συμβαινει τεχνικα στο δικτυο τους και φυσικα δεν εχει και την δυνατοτητα να ενημερωνει απευθειας αυτους που πρεπει .

Οσο για τους ιδιους τους υπαλληλους της ΤΙΜ , αν ενας υπαλληλος του marketing π.χ. εχει το ιδιο προβλημα , επισης δεν ειναι ακριβως αμμεση η επικοινωνια που μπορει να εχει με τους αρμοδιους .

Για την ΤΙΜ μιλαμε , που δυστυχως τις καταστασεις δισλειτουργιας που αναφερει κανεις για πλακα πολλες φορες τις κανουν πραξη .

To να αναφερεις κατι στο CS δεν ειναι σαν να ενημερωνεις το τμημα που ειναι υπευθυνο για αυτα τα προβληματα .

Απο το CS , αν καποια στιγμη γινουν αρκετα παραπονα , θα παει σαν request λιγο πιο πανω σε αρμοδιο τμημα το οποιο θα το μεταβιβασει σε αλλο κλπ .

Μην νομιζεις οτι το CS (παντου , αλλα ειδικα στην ΤΙΜ) εχει καμια αμμεση ενημερωση για το τι συμβαινει τεχνικα στο δικτυο τους και φυσικα δεν εχει και την δυνατοτητα να ενημερωνει απευθειας αυτους που πρεπει .

Οσο για τους ιδιους τους υπαλληλους της ΤΙΜ , αν ενας υπαλληλος του marketing π.χ. εχει το ιδιο προβλημα , επισης δεν ειναι ακριβως αμμεση η επικοινωνια που μπορει να εχει με τους αρμοδιους .

Για την ΤΙΜ μιλαμε , που δυστυχως τις καταστασεις δισλειτουργιας που αναφερει κανεις για πλακα πολλες φορες τις κανουν πραξη .

Προς θεού δεν ζω σε ουτοπία φίλε μου. Δεν είπα ότι με το να αναφέρεις το πρόβλημά σου στο cs έχει λυθεί κι όλας. Απλά εαν επιμείνεις και έχεις έντονο καυστικό ύφος ίσως κάτι να προωθηθεί το ζήτημά σου.

Και δεν μιλάω έτσι... Ξέρω που μιλάω.

Ακριβηναν στην ζουλα ολες οι καρτες και εμεις δεν ειπαμε τιποτα. Τουλαχστον στις καρτες με 20 ευρω ας εδιναν και επιπλεον χρονο ομιλιας.

Οχι στην 20αρα,αλλα στην τριανταρα οπωσδήποτε οπως εχει η Κοσμοτε τα 3 ευρώ!!Θα ηταν στο συμφερον και των δυο πλευρων αυτη η προσφορα!!Απορω γιατι καταργησε την καρτα των 20.000 δρχ με τα 2000 δωρα!!:(

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Προς θεού δεν ζω σε ουτοπία φίλε μου. Δεν είπα ότι με το να αναφέρεις το πρόβλημά σου στο cs έχει λυθεί κι όλας. Απλά εαν επιμείνεις και έχεις έντονο καυστικό ύφος ίσως κάτι να προωθηθεί το ζήτημά σου.

Και δεν μιλάω έτσι... Ξέρω που μιλάω.

Δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να σε προσβαλω ή να μειωσω αυτα που ειπες :)

Λιγη διαθεση να κραξω για αλλη μια φορα την ΤΙΜ ειχα μονο :) :) :)

:lol: ΑΦού κατά βάθος αγαπάς την ΤΙΜ...γιατί τα λες αυτά;;;:p

Το ξέρω αυτό που είπες απλά...δοκίμαζα! Άνθρωπος είμαι.

Πάντως το πρόβλημα είναι σίγουρα time out...!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν μειώθηκα! Απλά κράξιμο κράξιμο να στέκουν αυτά που λέμε!!!!

Και εγώ έκραξα :p Αλλά με μέτρο!!!!! :p

Πλάκα κάνω!

ναι αλλά δεν σου δινουν τη δυνατότητα να διαλέξεις. και εξάλου δεν έχουν όλοι πάντα 10 δυρώ για κάρτα. ξέρεις σε πόσους αρέσουν οι 3 και 6 ευρών κάρτες. υπάρχουν βέβαια και τα καταστήματα αλλά και πάλι...όταν θέλεις την ώρα που είναι κλειστά τα μαγαζιά τι να κάνεις?

βασικα και εγω θα ηθελα πολυ μια καρτα ανανεωσης των 3 ή και των 5 ευρω!

για οταν εχω ξεμεινει απο λεφτα...

μονο η frog εχει τοσο φθηνες καρτες πλεον...:(

μονο η frog εχει τοσο φθηνες καρτες πλεον...:(

και η MO'MAD και η Q έχει με 5 ευρώ...

Η Frog έκανε τη διαφορά. Αλλά με 6μηνη διάρκεια...

Απο την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2006 καταργείται η καρτα ανανεωσης των 15 ευρώ.Στην θεση της λανσαρεται ΄νεα καρτα ανανεωσης αξιας 20 ευρώ!Ετσι πλέον διαθεσιμες θαναι 3 καρτες!!10 ευρώ,20 ευρώ,30 ευρώ.

nai an eisai sto tim win club exeis 40 points:lol::lol:

http://www.mondogreco.net/images/logotim.jpgH tim F2G einai poli kalh

Μα δεν μειώθηκα! Απλά κράξιμο κράξιμο να στέκουν αυτά που λέμε!!!!

Και εγώ έκραξα :p Αλλά με μέτρο!!!!! :p

Πλάκα κάνω!

Παιδες και εγω αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα με W810i ενω με ΚΟΣΜΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...Πειρα τηλ στο CS ΑΛΛΑ πεφτω σε ασχετους...και μαλιστα την 1η φορα με ρωτησε η υπαλληλος "εχετε ξανακαλεσει γιατι μου ειπαν οτι το προβλημα εχει καταχωρηθει στο τεχνικο τμημα.." και της απαντησα οτι δεν ειμουν εγω αλλα αρκετοι συνδρομητες που εχουν προβλημα... και σαν χαζη λεει "και εσεισ που το ξερετε για αρκετους συνδρομητες?" αντε βγαλε ακρη...καντε κατι ρε καποιοσ με κανα κοννε στην ΤΙΜ ? ... Ουτε ενα μπ3 1200κβ δεν μπορω να κατεβασω...

[sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία!

Τι λεs τώρα? Στην ΤΙΜ είναι σχετικοι,όχι άσχετοι!;) πλάκα κάνω. Είναι σε ποιο υπάληλο θα 'πέσειs'... Σιγά ολόκληρο w800 να μην κατεβάζει άνω των 1024ΚΒ. Φίλε μου αυτό δεν γινεται απο το κινητό αλλά 100% έχει βάλει όριο η ΤΙΜ. Εγώ λέω να τουs πάρουμε τηλέφωνο και να τουs κράξουμε να απενεργοποιήσουν το όριο. Πρέπει να πάρουμε όλοι σε μια συγκεκριμένη ώρα!

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Τι λεs τώρα? Στην ΤΙΜ είναι σχετικοι,όχι άσχετοι!;) πλάκα κάνω. Είναι σε ποιο υπάληλο θα 'πέσειs'... Σιγά ολόκληρο w800 να μην κατεβάζει άνω των 1024ΚΒ. Φίλε μου αυτό δεν γινεται απο το κινητό αλλά 100% έχει βάλει όριο η ΤΙΜ. Εγώ λέω να τουs πάρουμε τηλέφωνο και να τουs κράξουμε να απενεργοποιήσουν το όριο. Πρέπει να πάρουμε όλοι σε μια συγκεκριμένη ώρα!

file egw katevazw aneta xwris kanena orio...mallon kati tha paizei me tis suskeyes kai oxi apo tin TIM.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked