kostasdiony Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Λοιπον φιλε θα του πονεσει πολυ αμα τους κανεις και μηνυση!Τους εκανε ο θειος μου και στην ΤΙΜ και στην Cosmote,και τωρα ξερεις τι συνδεση εχει παλι?Comsote!!Λαγους με πετραχηλια του ταξανε και τωρα τ'απολαμβανει....μοκο ολοι...και κανουν τουμπεκι... ΜΟΝΟ Η Q,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ... Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Γιατι τους εκανε μηνυση ο θειος σου; τι προβλημα ειχε; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Φαίνεται μόνο έτσι καταλαβαίνουν ότι έχουν και συνδρομητές που εκτός από υποχρεώσεις έχουν και δικαιώματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Για άλλη μια φορά οδηγούμαστε στην παράνοια. Λοιπόν να κάνω μια ερώτηση γιατί ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι λετε ή εσείς δεν καταλαβαίνετε τι λέω... Όταν λέτε ότι δεν κατεβάζει αρχεία πάνω από 1ΜΒ τι από τα δύο εννοείτε: 1. δεν δέχεται να κατεβάσει αρχείο που είναι πάνω από 1ΜΒ (ή 300ΚΒ όπως ανέφερε κάποιος εδώ -δεν θυμάμαι τώρα ποιός) ή 2. αρχίζει να κατεβάζει το αρχείο και μόλις φτάνει στο 1ΜΒ σταματά τη διαδικασία; Η σωστή απάντηση είναι το 1 :p ζητάω να κατεβάσω το αρχείο και μου πετάει εκείνο το ωραίο μηνυματάκι που έγραψα πιο πάνω! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Η σωστή απάντηση είναι το 1 :p ζητάω να κατεβάσω το αρχείο και μου πετάει εκείνο το ωραίο μηνυματάκι που έγραψα πιο πάνω! Αν βάλεις δηλαδή μικρότερο θα το κατεβάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Αν βάλεις δηλαδή μικρότερο θα το κατεβάσει; Ναι, έχω κατεβάσει μικρότερα αρχεία... Μόλις δοκίμασα να κάνω download ένα αρχείο jpg 1120 ΚΒ (γιατί σκέφτηκα ότι ίσως έχουν κλειδώσει το κατέβασμα μεγάλων ΜΡ3 ας πούμε) και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα σφάλματος... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ναι, έχω κατεβάσει μικρότερα αρχεία... Μόλις δοκίμασα να κάνω download ένα αρχείο jpg 1120 ΚΒ (γιατί σκέφτηκα ότι ίσως έχουν κλειδώσει το κατέβασμα μεγάλων ΜΡ3 ας πούμε) και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα σφάλματος... Όχι γενικά από την ίδια διεύθυνση μικρότερο αρχείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Όχι γενικά από την ίδια διεύθυνση μικρότερο αρχείο... Ναι, κατεβάζω κανονικά τα μικρότερα αρχεία. Συγκεκριμένα από webspace που έχω στην Q. Εκεί ανέβασα και το αρχείο άνω του ενός ΜΒ και δεν έπαιζε... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ναι, κατεβάζω κανονικά τα μικρότερα αρχεία. Συγκεκριμένα από webspace που έχω στην Q. Εκεί ανέβασα και το αρχείο άνω του ενός ΜΒ και δεν έπαιζε... Μάλιστα... Τότε κάτι μας έχουν κάνει... Τώρα πια δεν νομίζω ότι μιλάμε για πρόβλημα... Θα μιλήσω με την εξυπηρέτηση το απόγευμα και σας ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Μάλιστα... Τότε κάτι μας έχουν κάνει... Τώρα πια δεν νομίζω ότι μιλάμε για πρόβλημα... Θα μιλήσω με την εξυπηρέτηση το απόγευμα και σας ενημερώσω... Σιγά μην σου μιλήσουν 'καθαρά'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Σιγά μην σου μιλήσουν 'καθαρά'... Πας στοίχημα; Breaking news από Εξυπηρέτηση πελατών... Πήρα λοιπόν στο 1231 και τους ενημέρωσα για την κατάσταση. Ο άνθρωπος που έπεσα ήταν απόλυτα ενημερωμένος και ευγενέστατος (το λέω για μερικούς που ισχυρίζονται το αντίθετο :p ) Και ο συγκεκριμένος υπάλληλος αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την δική του Sony Ericsson συσκευή και μάλιστα ο ίδιος δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία πάνω από 300ΚΒ. Μου εξήγησε λοιπόν ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει στις περισσότερες συσκευές και ότι είναι ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. Μου είπε ότι η συσκευή είναι αυτή που βάζει τον περιορισμό και ότι υπάρχει κάποια ρύθμιση για απεριόριστο downloading για την οποία ρύθμιση πρέπει να απευθυνθούμε στον κατασκευαστή. Επίσης μου είπε πως υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα wap sites καθώς το ίδιο το TIM Plus στα μουσικά κομμάτια τα οποία ξεπερνούν το 1ΜΒ (του ανέφερα εγώ ως παράδειγμα τα μουσικά κομμάτια) πιθανόν να επιτρέπει το download (δεν το έχει δοκιμάσει γι αυτό και δεν είναι σίγουρο). Μπερδεμένη ιστορία. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει η ΤΙΜ ή καλύτερα, σίγουρα δεν βάζει περιορισμό στην υπηρεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Υπάρχει τρόποs να επικοινωνήσω με την Sony Ericsson μέσω e-mail?και να μου απαντήσουν σίγουρα?Ξέρειs την διεύθiνση e-mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Υπάρχει τρόποs να επικοινωνήσω με την Sony Ericsson μέσω e-mail?και να μου απαντήσουν σίγουρα?Ξέρειs την διεύθiνση e-mail? μπες στο site και θα δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 http://mobile.msn.com απο το κινητο σας να μπειτε, οχι απο web. η καλυτερη και επισημη σελιδα για msn.... try it Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Το απλό ενδεχόμενο να έχει ρυθμιστεί η θήρα 9401 να κόβει οποιαδήποτε συνεχόμενη ροή δεδομένων πάνω από 1024 KB σας έχει περάσει από το μυαλό?... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Το απλό ενδεχόμενο να έχει ρυθμιστεί η θήρα 9401 να κόβει οποιαδήποτε συνεχόμενη ροή δεδομένων πάνω από 1024 KB σας έχει περάσει από το μυαλό?... :O εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει και άλλες θύρες(UDP CL-9200,TCP without or with proxy-80 ή 8080) δε παίζει τίποτα από κατέβασμα. Μπορούμε να πάρουμε τελικά μια ξεκάθαρη απάντηση,φταίει η ΤΙΜ ή όλες οι συσκευές μας; Γιατί κάποιο configuration προφανώς χρειάζεται στα κέντρα τους. Ελέγχουν και στο ΤΙΜ+ τι συσκευή έχουμε αλλά ανεπιτυχώς όπως και στο MMSc τους.Τι κάνουν εκεί μέσα οι εργαζόμενοι δε ξέρω... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει και άλλες θύρες(UDP CL-9200,TCP without or with proxy-80 ή 8080) δε παίζει τίποτα από κατέβασμα. Μπορούμε να πάρουμε τελικά μια ξεκάθαρη απάντηση,φταίει η ΤΙΜ ή όλες οι συσκευές μας; Γιατί κάποιο configuration προφανώς χρειάζεται στα κέντρα τους. Ελέγχουν και στο ΤΙΜ+ τι συσκευή έχουμε αλλά ανεπιτυχώς όπως και στο MMSc τους.Τι κάνουν εκεί μέσα οι εργαζόμενοι δε ξέρω... Αν δεν είναι η θύρα, τότε είναι το APN [gwap.b-online.gr] που έχει ρυθμιστεί να κόβει οποιαδήποτε συνεχόμενη ροή δεδομένων πάνω από 1024 KB... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Το απλό ενδεχόμενο να έχει ρυθμιστεί η θήρα 9401 να κόβει οποιαδήποτε συνεχόμενη ροή δεδομένων πάνω από 1024 KB σας έχει περάσει από το μυαλό?... :O Δηλαδή? Πια είναι η θύρα? Εγώ έχω βάλει 9401. Παίζει ρόλο και αυτό??? ΕDIT: Ρύθμισα την θύρα στο 9201 και 8080 αλλά δεν μπαίνει στο wap καθόλου.Εσύ Δρομέα κατεβάζειs πάνω από 1ΜΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Τότε θα κάνουμε αναφορά στην εταιρία. Εφόσον το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν μπορεί να βοηθήσει... Ξεκινάω τη διαδικασία εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Τότε θα κάνουμε αναφορά στην εταιρία. Εφόσον το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν μπορεί να βοηθήσει... Ξεκινάω τη διαδικασία εγώ. Δηλαδή τι ακριβώs θα κάνειs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ρε παιδιά παρατήρησα κάτι στιs ρυθμίσειs wap στο κινητό μου αλλά δεν ξέρω αν έχει σημασία. Εκεί που λέει συμπίεση δεδομένων τι να επιλέξω?Ενεργό ή μη ενεργό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ρε παιδιά παρατήρησα κάτι στιs ρυθμίσειs wap στο κινητό μου αλλά δεν ξέρω αν έχει σημασία. Εκεί που λέει συμπίεση δεδομένων τι να επιλέξω?Ενεργό ή μη ενεργό? Να η λύση! Για πάτα μη ενεργό... και δες τι κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Να η λύση! Για πάτα μη ενεργό... και δες τι κάνει Tο έβαλα και πάλι δεν κατεβάζει. Πριν 5 λεπτά έβαλα κάρτα sim τηs cosmote και κατέβασα κανονικά αρχείο 1,4ΜΒ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Tο έβαλα και πάλι δεν κατεβάζει. Πριν 5 λεπτά έβαλα κάρτα sim τηs cosmote και κατέβασα κανονικά αρχείο 1,4ΜΒ... Καλά ασ'το θα το κοιτάξω εγώ... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Καλά ασ'το θα το κοιτάξω εγώ... :X Για κοίταξε και πεs τι έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts