Nikolas14 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 46 minutes ago, hercoulis said: Η Μ.Βρετανία έχει συμβόλαια ενός μηνός αλλά παράλληλα και καρτοκινητή τηλεφωνία; Ναι έχουν συμβόλαια Pay Monthly όπως το Cosmote Neo. Στην Ελλάδα θα έπρεπε να έρθουν τετοια συμβόλαια στη σταθερή ειδικα. 2 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Τι γίνεται αναβαθμίζουν την εφαρμογή Nova Αpp;; όσοι έχετε συμβόλαιο μπείτε στην αρχική κάτω από τις παροχές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 47 minutes ago, Chrischal1908 said: Τι γίνεται αναβαθμίζουν την εφαρμογή Nova Αpp;; όσοι έχετε συμβόλαιο μπείτε στην αρχική κάτω από τις παροχές. Μάλλον έτσι γίνεται, το είχα δει και εγώ προηγουμένως αυτό. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 34 minutes ago, p_k said: Μάλλον έτσι γίνεται, το είχα δει και εγώ προηγουμένως αυτό. Περίμενα ότι θα ερχόταν νέα ενημέρωση για το επανασχεδιασμενο app της United Group. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Αφού και επισήμως το γράφουν ότι γίνεται αναβάθμιση, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στην εφαρμογή, εκτός κι αν κάνουν καινούργια εφαρμογή. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, p_k said: Αφού και επισήμως το γράφουν ότι γίνεται αναβάθμιση, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στην εφαρμογή, εκτός κι αν κάνουν καινούργια εφαρμογή. Αυτό εννοώ να στείλουν νέα εφαρμογή όπως της Telemach ή της Vivacom!🫶 Εξ άλλου ανήκουν στον ίδιο όμιλο της United. Βλέπουμε... Edited 30 Ιανουαρίου by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/403110/oi-epomenes-kiniseis-tis-united-group-nova-meta-tin-anaxrimatodotisi-daneion/amp 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, p_k said: Μάλλον έτσι γίνεται, το είχα δει και εγώ προηγουμένως αυτό. Τι έβγαλε; Δεν βλέπω κάτι. Παντως ναι, μεσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε. Ήδη το http://nova.gr/account είναι έτοιμο 8 ώρες πριν, Chrischal1908 said: όπως της Telemach ή της Vivacom Η Vivacom πάντως έχει ακόμα την παλιά εφαρμογή και το παλιό site. Δεν υιοθετησε κανένα από τα 2 πρότυπα της united 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Έβγαλε αυτό το μπανερ 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Σε εμενα παίζει κανονικα πάντως. Για να δουμε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 13 minutes ago, p_k said: Έβγαλε αυτό το μπανερ Σε αυτό αναφέρομαι πιο πάνω. Λέτε σήμερα να δούμε αλλαγή;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Ποιος ξέρει; Στο account δεν μπήκα, έχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Σε κάνα μήνα υπολογίζω εγώ. Βέβαια σε εμένα όλα καλά με το τσατ. Και τα νέα app/web την ίδια υλοποιηση έχουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Άρα τι άλλαξε; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Αν μπεις στο http://Nova.gr/account θα δεις ένα διαφορετικό UI. Για την ώρα δεν έχει πρόσθετες δυνατότητες αλλά πάνω σε αυτά πατάνε και όλα τα συστήματα που σιγά σιγά εγκαθιστούν. Ενδεχομένως στο μέλλον να δούμε και λειτουργίες σχετικές με την eSIM. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Ωραία, θα μπω αργότερα 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Εξαιρετική ανταπόκριση σε καταγγελία μέσω ΕΕΤΤ δέχτηκα σήμερα από τη Nova. Επιτελους μπορώ να φυγω αζημίως και να τους πληρώσω μόνο την επιδότηση… Μαλλον η συγχώνευση έχει και τα θετικά της σε τέτοιες περιπτώσεις. Διότι η Wind ήταν βράχος σε αυτά τα θέματα. 8 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Εγώ από την Wind ήμουν αρκετά ικανοποιημένος από την διαχειριση σε θέμα καταγγελίας λόγω τροποποιήσεων. Έχω κόψει πάνω από 10 συνδέσεις γνωστών και σε καμία δεν υπήρξε θέμα, ούτε καν για καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Σε άλλα θέματα, είναι λίγο ξινοί ακόμα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) 4 minutes ago, Nikolas14 said: Επιτελους μπορώ να φυγω αζημίως και να τους πληρώσω μόνο την επιδότηση… Ξέρεις τι σημαίνει "αζημίως" φίλε μου; Edited 30 Ιανουαρίου by VIPdriver 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 19 minutes ago, VIPdriver said: Ξέρεις τι σημαίνει "αζημίως" φίλε μου; Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει… θα πληρώσω μόνο την επιδότηση που την εχω λάβει και την έκπτωση παγίου για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα πιστωθεί. Αν δεν ειχα επιδότηση θα έφευγα με 0€ χρέος. 22 minutes ago, paanos said: Εγώ από την Wind ήμουν αρκετά ικανοποιημένος από την διαχειριση σε θέμα καταγγελίας λόγω τροποποιήσεων. Έχω κόψει πάνω από 10 συνδέσεις γνωστών και σε καμία δεν υπήρξε θέμα, ούτε καν για καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Σε άλλα θέματα, είναι λίγο ξινοί ακόμα. Για αυτό το λόγο δεν έκοψα στη Wind,για κάλυψη δικτύου έκοψα το 2021. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 16 minutes ago, Nikolas14 said: Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει… θα πληρώσω μόνο την επιδότηση που την εχω λάβει και την έκπτωση παγίου για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα πιστωθεί. Αν δεν ειχα επιδότηση θα έφευγα με 0€ χρέος. Για αυτό το λόγο δεν έκοψα στη Wind,για κάλυψη δικτύου έκοψα το 2021. Προς τα που θα πας;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 19 minutes ago, Nikolas14 said: Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει… θα πληρώσω μόνο την επιδότηση που την εχω λάβει και την έκπτωση παγίου για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα πιστωθεί. Αν δεν ειχα επιδότηση θα έφευγα με 0€ χρέος. Απο τη στιγμή που πληρώνεις την επιδοτηση, δεν φεύγεις αζημίως. 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Απο τη στιγμή που πληρώνεις την επιδοτηση, δεν φεύγεις αζημίως. Δεν γίνεται να μην πληρώσει την επιδότηση 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, p_k said: Δεν γίνεται να μην πληρώσει την επιδότηση Αρα δεν φευγει αζημιως. 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Το αζημίως πάει στη μη πληρωμή πέναλτι αποδέσμευσης. Έτσι είναι η ορολογία σε όλες τις εταιρείες. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts