hercoulis Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) Τι θα γίνει σε 2 μέρες? 🤔📺 Υπάρχει και εδώ το θέμα Edited December 10, 2023 by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 14 minutes ago, hercoulis said: Τι θα γίνει σε 2 μέρες? 🤔📺 Υπάρχει και εδώ το θέμα Δωρεαν ΕΟΝ εως 10 Ιαν 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 48 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ εντυπωσιάστηκα με το χριστουγεννιάτικο δώρο της EON TV που ούτε κάρτα ζήτησε, ούτε να είσαι συνδρομητής και έδωσε όλα τα κανάλια δωρεάν! Πόλυ έξυπνη κίνηση, θα κερδίσει πελάτες σίγουρα. Και όλο το on demamd 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, aektzhs 1 said: Και όλο το on demamd Βασικά τα πάντα όλα. Τίμια προσφορά. 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εδώ και λίγη ώρα παρατηρείται πρόβλημα στις εισερχόμενες κλήσεις από σταθερά cosmote. Δοκίμασα να καλέσω 5 διαφορετικά κινητά nova για δοκιμή και δεν ανταποκρίνεται κανένα. Από κινητό σε κινητό μπορείς να καλέσεις. Υπάρχει επιβεβαίωση των λεγόμενων μου στο down detector 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Και από κινητό Cosmote το ίδιο. Όμως και η Cosmote έχει πρόβλημα σήμερα οπότε δεν ξέρω ποιος φταίει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 16 minutes ago, paanos said: Και από κινητό Cosmote το ίδιο. Όμως και η Cosmote έχει πρόβλημα σήμερα οπότε δεν ξέρω ποιος φταίει Και σεταρω μια καινούρια συσκευή, οπότε καταλαβαίνεις τι ένιωσα. Νόμισα ότι έχει πρόβλημα. 3 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 20 minutes ago, paanos said: Και από κινητό Cosmote το ίδιο. Όμως και η Cosmote έχει πρόβλημα σήμερα οπότε δεν ξέρω ποιος φταίει Εγώ καλώ κανονικά από κινητή Cosmote προς όλα τα σταθερά και τα κινητά οποιουδήποτε παρόχου. Σε εμένα Vodafone κινητή προς Nova κινητή δεν καλεί 5 minutes ago, p_k said: Και σεταρω μια καινούρια συσκευή, οπότε καταλαβαίνεις τι ένιωσα. Νόμισα ότι έχει πρόβλημα. Λύθηκε το πρόβλημα;;;;Καλή η συσκευή;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, aektzhs 1 said: Εγώ καλώ κανονικά από κινητή Cosmote προς όλα τα σταθερά και τα κινητά οποιουδήποτε παρόχου. Σε εμένα Vodafone κινητή προς Nova κινητή δεν καλεί Λύθηκε το πρόβλημα;;;;Καλή η συσκευή;;;; Καλά, η συσκευή μιλάμε είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται και είτε φταίει η nova είτε η cosmote (από, τι διαβάζω και σε άλλο thread). Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η συσκευή μου, οπότε έχω ηρεμήσει. Κατά πάσα πιθανότητα φταίει η NOVA για τη δυσλειτουργία αυτήν, διότι δεν μπορώ ούτε καν sms να στείλω και το χω δοκιμάσει από δύο διαφορετικές συσκευές. Μάλιστα προσπάθησα να στείλω sms στο 1202 για την ενεργοποίηση του wi-fi calling αλλά δεν παραδίδονται τα μηνύματα. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εγώ έχω EDGE only στο κινητό ( nova ) ενώ μπορώ να καλέσω κανονικά στο σταθερό cosmote αλλά από το σταθερό cosmote στο κινητό δεν καλεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) Τι να 'ναι πάλι αυτό... Περίεργο Edited December 10, 2023 by p_k 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 3 minutes ago, p_k said: Τι να 'ναι πάλι αυτό... Περίεργο Σε άλλο κινητό τελείως εκτός και μετά από επανεκκίνηση έχει μη λειτουργικό 4G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Και αν το βάλεις σε λειτουργία πτήσης και το ξανανοίξεις κάνει 100 ώρες να συνδεθεί είναι θέμα nova, τελείωσε. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 2 minutes ago, p_k said: Και αν το βάλεις σε λειτουργία πτήσης και το ξανανοίξεις κάνει 100 ώρες να συνδεθεί είναι θέμα nova, τελείωσε. Εύχομαι να το φτιάξουν σύντομα γιατί έχει μείνει πολύς κόσμος ξεκρεμαστος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 28 minutes ago, p_k said: Καλά, η συσκευή μιλάμε είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται και είτε φταίει η nova είτε η cosmote (από, τι διαβάζω και σε άλλο thread). Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η συσκευή μου, οπότε έχω ηρεμήσει. Κατά πάσα πιθανότητα φταίει η NOVA για τη δυσλειτουργία αυτήν, διότι δεν μπορώ ούτε καν sms να στείλω και το χω δοκιμάσει από δύο διαφορετικές συσκευές. Μάλιστα προσπάθησα να στείλω sms στο 1202 για την ενεργοποίηση του wi-fi calling αλλά δεν παραδίδονται τα μηνύματα. 16 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ έχω EDGE only στο κινητό ( nova ) ενώ μπορώ να καλέσω κανονικά στο σταθερό cosmote αλλά από το σταθερό cosmote στο κινητό δεν καλεί Και ο πατέρας μου συνεχείς εναλλαγές από EDGE σε μη λειτουργικό 4G. Την βάζω στο δικό μου κινητό την sim κολλημένο στο μη λειτουργικό 4G/5G και χωρίς VoLTE. Δηλαδή μόλις έβγαλα την sim τέλος το VoLTE. Μου μυρίζει κάτι αντίστοιχο με την Cosmote που κάνει συχνά πυκνά και πέφτει όλο το δίκτυο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εγώ τώρα έχω 4G+ B28 χωρίς voLTE και παίζει στα 20 mbps αλλά η απόκριση είναι τραγική 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Προσπαθώ να στείλω SMS εδώ και ώρα σε συνδρομητή Nova και δεν παραδίδεται. Έχω προσπαθήσει και από Cosmote και από Vodafone. Έχει θέμα η Nova. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εγώ παρόλα αυτά δεν έχω θέμα στο κομμάτι κλήσεων. Δηλαδή παίρνουν τον πατέρα μου από όλα τα δίκτυα και εκείνος παίρνει,απλά δεν στέλνει/λαμβάνει sms και επίσης ή έχει EDGE ή έχει μη λειτουργικά δεδομένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Πάθαμε κοσμοτε δηλαδή... Μόλις επικοινώνησα με το 13700 και μου είπαν ότι υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα και θα επιλυθείαν εντός της ημέρας. 3 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εδώ και λίγη ώρα έχει επανέλθει το voLTE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, p_k said: Πάθαμε κοσμοτε δηλαδή... Μόλις επικοινώνησα με το 13700 και μου είπαν ότι υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα και θα επιλυθείαν εντός της ημέρας. Βέβαια η επίλυση έχει αργήσει σε σύγκριση με την Cosmote 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 ώρα πριν, p_k said: Καλά, η συσκευή μιλάμε είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται και είτε φταίει η nova είτε η cosmote (από, τι διαβάζω και σε άλλο thread). Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η συσκευή μου, οπότε έχω ηρεμήσει. Κατά πάσα πιθανότητα φταίει η NOVA για τη δυσλειτουργία αυτήν, διότι δεν μπορώ ούτε καν sms να στείλω και το χω δοκιμάσει από δύο διαφορετικές συσκευές. Μάλιστα προσπάθησα να στείλω sms στο 1202 για την ενεργοποίηση του wi-fi calling αλλά δεν παραδίδονται τα μηνύματα. Ποιά συσκευή Παντελή;; Εγώ έχω πρόβλημα ενώ έχει καταχωρηθεί ο αριθμός μου, δεν έχω λάβει στοιχεία πρόσβασης! Αντιμετωπίζετε και οι άλλοι τέτοιο πρόβλημα;; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 34 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιά συσκευή Παντελή;; Εγώ έχω πρόβλημα ενώ έχει καταχωρηθεί ο αριθμός μου, δεν έχω λάβει στοιχεία πρόσβασης! Αντιμετωπίζετε και οι άλλοι τέτοιο πρόβλημα;; Poco X5 Pro 5G 58 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιά συσκευή Παντελή;; Εγώ έχω πρόβλημα ενώ έχει καταχωρηθεί ο αριθμός μου, δεν έχω λάβει στοιχεία πρόσβασης! Αντιμετωπίζετε και οι άλλοι τέτοιο πρόβλημα;; Τι ακριβώς εννοείς; Δεν κατάλαβα 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Προσπαθώ να Πάρω τον μου σε Nova κινητή που έχει συμβόλαιο και νεκρώνει και μετά τουτου. Δοκίμασα να καλέσω σε νούμερο Nova free to go και πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα εντοπίζεται από 14:30 μέχρι τώρα. Το δίκτυο σταθερής nova λειτουργεί κανονικά. Κάλεσα το 13700 και λέει ότι << η ανάγκη για εξυπηρέτηση παρουσιάζεται αυξημένη και προτείνει να μιλήσουμε στο chat του Nova. Gr. >> . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Υπάρχει από το απόγευμα γενικό πρόβλημα. Αναμένεται να λυθεί σύντομα είπαν από το 13700. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts