p_k Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Εξαιρετική καρτοκινητή, με πολλές επιλογές για όλους. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Καλησπερα! Έχω ενα θεμα με το ΕΟΝ app. Θελω να συνδέσω μια smart tv και μου λεει έχω υπερβεί το όριο συσκευών το οποιο νομίζω είναι 3. Εγω το έχω συνδεδεμένο σε ενα iPhone και σε εναν browser που νομιζω εχει αποσυνδεθεί πλέον. Αν πιάνεται και ο δορυφορικός αποκωδικοποιητή τοτε οκ. Το θεμα είναι ότι στο εφαρμογη nova στη διαχείριση συσκευών παω να καταργήσω τις συσκευές και μου λεει δεν υπάρχει καμία συσκευη. Είχα καλεσει στο 13700 για το ιδιο θεμα και τις σβήσανε τις συσκευές αυτοί επιτόπου. Τωρα που ξανακαλεσα να μου τις σβήσουν μου λεει θα προωθηθεί το θεμα και θα με καλεσουν… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Πολυ Αναποφάσιστοι είναι. Από το σιδηρόδρομο που έβγαζε στην αρχή, μετά έβγαζε Nova Greece και τώρα σκέτο Nova. Όλα αυτά στη σταθερή. Στην κινητή ακόμα WIND(σε iPhone). Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Τα Wind και τα Telestet δε νομίζω να τα αλλάξουν σύντομα!!Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Τα Wind και τα Telestet δε νομίζω να τα αλλάξουν σύντομα!!Poco X3 Pro via TapatalkΕσένα τελικά άλλαξε το λογότυπο σε νοβα στο κινητό σου;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Άλλαξε. Το έκανα reset (για άλλο λόγο). Τώρα όμως δεν βλέπει καθόλου 2G/3G (ενώ υπάρχουν)Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Κατω αυτή τη στιγμή ο server Nova Greece, μαζί με πολλούς ακόμη. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 43 minutes ago, panos.kar said: Κατω αυτή τη στιγμή ο server Nova Greece, μαζί με πολλούς ακόμη. Sent from my iPhone using Tapatalk Πάλι?? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Πάλι??Επανηλθε. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchman Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Καλησπέρα σε όλους, Ο πατέρας μου έχει συμβόλαιο w unlimited, τα πάντα απεριόριστα, με όριο 54 GB data σε roaming, είναι το πιο πρόσφατο συμβόλαιο πριν την αλλαγή της ονομασίας σε nova. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, αν υποστηρίζεται δεύτερη sim, data only, όπως η αντίστοιχη 4sharing της vodafone, από τη nova και με τι κόστος. Κάθε συμβουλή δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Καλησπέρα σε όλους, Ο πατέρας μου έχει συμβόλαιο w unlimited, τα πάντα απεριόριστα, με όριο 54 GB data σε roaming, είναι το πιο πρόσφατο συμβόλαιο πριν την αλλαγή της ονομασίας σε nova. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, αν υποστηρίζεται δεύτερη sim, data only, όπως η αντίστοιχη 4sharing της vodafone, από τη nova και με τι κόστος. Κάθε συμβουλή δεκτή.Δεν υπάρχει από την νοβα κάτι αντίστοιχο ακόμη. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchman Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση, αρα να σκεφτώ κάτι σε twin sim με όποιο κόστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Τουλάχιστον ενημέρωσαν επίσημα στο Instagram και το Facebook. Είχε κάποιος από εδώ θέμα;Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Στο adslgr είδα αναφορές, και αφορούσε συνδρομητές Nova-Forthnet. Εγώ με πρώην Wind δεν είχα θέμα.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Στο adslgr είδα αναφορές, και αφορούσε συνδρομητές Nova-Forthnet. Εγώ με πρώην Wind δεν είχα θέμα.Poco X3 Pro via TapatalkΚαι γω με 100αρα παλιά wind δεν είχα θέμα. Δεν άκουσα κάτι βέβαια για εδώ στα Γιάννενα, ούτε απο τους γείτονες άκουσα κάτι που έχουν παλιά Nova. Στην πιο πάνω περιοχή, πριν την Κενάν Μεσαρε, έπεσαν όλες οι εταιρίες. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Άσχετο θέμα θα είχε η CosmotePoco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Θα μας δείχνει ποτέ το σάιτ της Nova τι διαθεσιμότητα υπάρχει στις διευθύνσεις μας; Ή ακόμα δεν εχουν ξεκαθαρίσει τις συμφωνίες με άλλους παρόχους; Προκαταβολικά όμως θα έπρεπε να έχει σύστημα ελέγχου. Είναι απαράδεκτο να μην ξέρουμε τι γίνεται στις περιοχές μας. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 49 minutes ago, panos.kar said: Θα μας δείχνει ποτέ το σάιτ της Nova τι διαθεσιμότητα υπάρχει στις διευθύνσεις μας; Ή ακόμα δεν εχουν ξεκαθαρίσει τις συμφωνίες με άλλους παρόχους; Προκαταβολικά όμως θα έπρεπε να έχει σύστημα ελέγχου. Είναι απαράδεκτο να μην ξέρουμε τι γίνεται στις περιοχές μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα ωστόσο είναι το λιγότερο αυτό. Αν φτιάξει δίκτυο, ας πρέπει να καλούμε για να μαθαίνουμε. Από ότι έχω πληροφορηθεί η εξυπηρέτηση είναι πάρα πολύ καλή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Συμφωνώ απόλυτα ωστόσο είναι το λιγότερο αυτό. Αν φτιάξει δίκτυο, ας πρέπει να καλούμε για να μαθαίνουμε. Από ότι έχω πληροφορηθεί η εξυπηρέτηση είναι πάρα πολύ καλή Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με την εξυπηρέτηση τους γενικότερα. Απ όταν έγινε nova δεν μίλησα μαζί τους, αλλά οταν ασχολήθηκα για την ανανέωση με των εταιρικων που εχω στο όνομα μου, δεν είχα κανενα θέμα. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 6 ώρες πριν, georgeavl3 said: Στο adslgr είδα αναφορές, και αφορούσε συνδρομητές Nova-Forthnet. Εγώ με πρώην Wind δεν είχα θέμα. Poco X3 Pro via Tapatalk Ακριβώς,φίλος στο κέντρο Ιωαννίνων πρώην Forthnet-Nova είχε πέσει η adsl γραμμή του. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 11 ώρες πριν, panos.kar said: Θα μας δείχνει ποτέ το σάιτ της Nova τι διαθεσιμότητα υπάρχει στις διευθύνσεις μας; Ή ακόμα δεν εχουν ξεκαθαρίσει τις συμφωνίες με άλλους παρόχους; Προκαταβολικά όμως θα έπρεπε να έχει σύστημα ελέγχου. Είναι απαράδεκτο να μην ξέρουμε τι γίνεται στις περιοχές μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Πολύ σωστός για να δούμε τι θα γίνει. Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι πριν λίγους μήνες μου έδιναν την 200 άρα από την καμπίνα και πλέον δίνουν μόνο μέχρι 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Πολύ σωστός για να δούμε τι θα γίνει. Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι πριν λίγους μήνες μου έδιναν την 200 άρα από την καμπίνα και πλέον δίνουν μόνο μέχρι 100.Εδώ ρε παιδιά από 50αρα που είχα στη wind ζήτησα 100αρα γραμμή, με καμπίνες wind στην περιοχή και μου απάντησαν ότι δεν σηκώνει παραπάνω η περιοχή μου!!!Έβαλα Vodafone 100αρα...Sent from my RMX2170 using Tapatalk 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Η cosmote μου δίνει 200 άρα πάντως fttc. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μετά την ένωση των εταιριών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) Βand 20 και άγιος ο θεος Αναβαθμίσεις ουδέν.. στη μακρινή και εξωτική Βοιωτία. Περιμένω να δω πότε.. Edited February 15, 2023 by Nickchris36 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Μίλησα σήμερα και με Nova και Vodafone για προσφορές και μου ειπαν ότι στην διεύθυνση μου υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και έως 100mbps. Στην COSMOTE ομως που είμαι και τωρα μου λενε ότι το 50 είναι το μέγιστο. Πως εξηγείται αυτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts