MIKU Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Τελευταια παρατηρω οτι το ευρος της φωνής εχει μειωθει δραματικά. Πιστευω οτι εχει να κανει με τον codec του ηχου. Η επικοινωνία ειναι σχεδόν αδυνατη αφου δεν καταλαβαινω ουτε τα μισα απο αυτα που μου λεει ο συνομιλητης μου. Το παρατηρω με διαφορετικές συσκευες-μικροφωνα και ενω δίχνει 4-5 γραμμες 2g σημα. Περιοχη ανατολικη θεσσαλονικη. Συμβαίνει μόνο σε μένα; Εγώ από την άλλη Μελίσσια Αττικής έχω χάλια ήχο!Δεν καταλαβαίνω τίποτα ο ήχος ακούγεται σαν το χάλια σήμα του ραδιοφώνου όταν δεν έχει σήμα!Στην Κερατέα πάλι έχχει τέλειο σήμα!Δεν ξέρω τι γίνεται.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Τι συσκευη εχεις;; γιατι αν εχεις iphone ειδικα 4ς μετα απο καιρο βγαζουν προβλημα στην κεραια Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Εγώ έχω ένα Huawei δίκαρτο και έχω αλλάξει 4 κάρτες q και μόνο η μια, ενός φίλου, μου έχει δείξει 4g. Voda βγάζει 4g κανονικά. Root δύσκολο να κάνω γιατί πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader, το κλειδί πρέπει να ζητηθεί από Huawei ,και έτσι έχω κολλήσει με 3g. Επειδή δε κατάλαβα καλά, πρέπει να βάλω τη δικιά μου κάρτα σε άλλο κινητό 4g ή να βάλω άλλη κάρτα 4g στο κινητό μου μήπως και ενεργοποιηθεί το 4g. ? Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Τελευταια παρατηρω οτι το ευρος της φωνής εχει μειωθει δραματικά. Πιστευω οτι εχει να κανει με τον codec του ηχου. Η επικοινωνία ειναι σχεδόν αδυνατη αφου δεν καταλαβαινω ουτε τα μισα απο αυτα που μου λεει ο συνομιλητης μου. Το παρατηρω με διαφορετικές συσκευες-μικροφωνα και ενω δίχνει 4-5 γραμμες 2g σημα. Περιοχη ανατολικη θεσσαλονικη. Συμβαίνει μόνο σε μένα; Και εγώ έχω παρατηρήσει πτώση στην ποιότητα του ήχου. Στη Βέροια. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο κινητό lollipop είχα και πριν που άκουγα μια χαρά, lollipop έχω και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ούτε εγώ κανένα πρόβλημα με τον ήχο, πάντα εξαιρετικός σε πολλές συσκευές που έχω όπως iPhone 6, Nexus 5, Moto G είναι όλα με κάρτες Wind και παίζουν φοβερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Τελικά βρέθηκε η λύση. Έβαλα τη sim μου σε άλλο 4g κινητό. Έπιασε δίκτυο LTE, μετά ξαναεβαλα τη sim στο δικό μου και το 4g λειτούργησε κανονικά. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ούτε εγώ έχω δει διαφορά στον ήχο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billara Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Γεια σας βρίσκωμαι στο λαύριο και το σπίτι μου είναι πάνω στο βουνόκαι δεν πιάνει καθόλου σήμα το κινητού μου ξέρετε τι φταέι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) 1ον το κινητό σου και 2ον απόσταση ή έλλειψη κεραιών κινητής τηλεφωνίας Κατεβασε απο το play το opensignal, ανοιξε gps κ βγες στο μπαλκονι για να σου πει την αποσταση της κεραιας Edited July 19, 2015 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billara Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Γεια σου φίλη μου miku υπάρχει ένα βουνό απέναντί μου και έχει κεραίες και άλλα τηλέφωνα πιάνουν πολύ καλώ σήμα μόνο το δηκό μου δεν πιάνει.Και επίσης δεν πέζει η τηλεωρασή μου τι μπορεί να φταίει για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Φταίει το κινητό σου και η τηλεορασή σου. Για την τηλεόραση έχεις αποκωδικοποιητή digea? Στο κινητό δοκίμασες άλλη σιμ άλλη εταιρίας;Την δικιά σου σιμ την δοκίμασες σε αλλη συσκευή;Αλλοι στο ίδιο σημείο πιάνουν σήμα; Μηπως το έχεις μονο σε 3g το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billara Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις τώρα λιπόν το κινητό μου είναι wind και του αδελφού μου και της μαμάς μου είναι cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Τελευταια παρατηρω οτι το ευρος της φωνής εχει μειωθει δραματικά. Πιστευω οτι εχει να κανει με τον codec του ηχου. Η επικοινωνία ειναι σχεδόν αδυνατη αφου δεν καταλαβαινω ουτε τα μισα απο αυτα που μου λεει ο συνομιλητης μου. Το παρατηρω με διαφορετικές συσκευες-μικροφωνα και ενω δίχνει 4-5 γραμμες 2g σημα. Περιοχη ανατολικη θεσσαλονικη. Συμβαίνει μόνο σε μένα; Ποια περιοχη; Εγω που ειμαι Χαριλαου,κοντα στη Αερογεφυρα Χαλκιδικης δεν εχω κανενα προβλημα σε F2G και Q. Ακομα και σε 3G ειναι καλα παρολο που εχω στο σπιτι 2/4 μπαρες. Εχω στο σπιτι galaxy s3 neo,s duos 2,zte blade 3.Το s duos 2 και blade 3 ειναι σε Edge ενω το s3 neo σε 3G. Edited July 20, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Εγω δεν έχω εντοπίσει κάποια διαφορά. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 νομιζω οτι η wind εχει τον καλυτερο ηχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 νομιζω οτι η wind εχει τον καλυτερο ηχο.. Και εγώ αυτό πιστεύω καθώς έχω και ένα καρτοκινητό cosmote και έχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο της Wind. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marku Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Οτι θελεις να μαθεις μπορεις να με ρωτησεις σε pm. Οτι ειχα να πω για ενημερωση στους υπολοιπους το ειπα. Γεια χαρα. Μολις εγινα μελος, βασικα για τον εξης λογο: Αγορασα ενα lg g2 32 mb rom, απο το εξωτερικο, unlocked, καινουργιο, μοντελο LS980, το οποιο απο οτι καταλαβαινω φτιαχνεται για τη SPRINT USA. Το τηλεφωνο ειναι ενταξει, εκτος απο το γεγονος οτι επρεπε να τοποθετησω την καρτα σε αλλο κινητο και να την ξεπιναρω πρωτα. Ολα δουλευουν ενταξει εκτος δεδομενα απο την vodafone. Δηλαδη δεν εχω 3g, 4g η lte. Το wifi δουλευει μια χαρα. Στις ρυθμισεις πας "tethering και δικτυα"-"δικτυα κινητης"-"4g" και δεν μπορεις να ρυθμισεις παροχο η ip. Καθοσον ειμαι ασχετος, δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να παρω και να δεχθω τηλεφωνηματα και να μην εχω ιντερνετ μεσω παροχου. Μηπως μπορεις να βοηθησεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Γεια χαρα. Μολις εγινα μελος, βασικα για τον εξης λογο: Αγορασα ενα lg g2 32 mb rom, απο το εξωτερικο, unlocked, καινουργιο, μοντελο LS980, το οποιο απο οτι καταλαβαινω φτιαχνεται για τη SPRINT USA. Το τηλεφωνο ειναι ενταξει, εκτος απο το γεγονος οτι επρεπε να τοποθετησω την καρτα σε αλλο κινητο και να την ξεπιναρω πρωτα. Ολα δουλευουν ενταξει εκτος δεδομενα απο την vodafone. Δηλαδη δεν εχω 3g, 4g η lte. Το wifi δουλευει μια χαρα. Στις ρυθμισεις πας "tethering και δικτυα"-"δικτυα κινητης"-"4g" και δεν μπορεις να ρυθμισεις παροχο η ip. Καθοσον ειμαι ασχετος, δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να παρω και να δεχθω τηλεφωνηματα και να μην εχω ιντερνετ μεσω παροχου. Μηπως μπορεις να βοηθησεις? Ευχαριστω Mήπως δεν υποστηρίζει τις ευρωπαικές μπαντες;Αν ναι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Συνεχίζω να ακούω καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Και γω με την σειρά μου θα επιβεβαιώσω ότι ο ήχος είναι κρύσταλλο! Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Προσωπικά θεωρώ τις αυξήσεις μηδαμινές με όλο τον άπλετο τσάμπα χρόνο που έχουμε. Από εκεί και πέρα η ενεργοποίηση του πακέτου προς σταθερά δεν είναι αυθαίρετη, υπάρχει ενημέρωση όπως αυτή που παρατέθηκε παραπάνω. Οπότε όποιος το θέλει το διαγράφει ή όχι. Συμφωνώ για τα πακέτα της αλλά για ποιο λόγο με υποχρεώνει να χρεωθώ 0,25 € την κλήση για να απενεργοποιήσω κάτι που μόνη της ενεργοποιεί???? Τραγικό και γελοίο .......Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Κάτι αστείο : Από τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για την ακύρωση του πακέτου. Wind: Μα εμείς σας ειδοποίησαμε στον προηγούμενο λογαριασμό εγγράφως ότι θα γίνει ενεργοποίηση του πακέτου. Πελάτης: Δηλαδή εγώ αν σας είχα ειδοποιήσει εγγράφως 1 μήνα πριν ότι δεν θα σας πληρώσω τον λογαριασμό, θα μπορούσα να το κάνω???? Wind:................... Edited August 13, 2015 by Petran3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ξέρει κανείς με πιο κυπριακό δίκτυο συνδέεται η WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) 1. Δίκτυο: Primetel Cyprus Συχνότητα: Κωδικός Δικτύου: 280 20 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Κλήσεις & SMS GPRS /MMS 3G Roaming Roaming καρτοκινητής 2. Δίκτυο: Cyprus Telecommunications Authority (CYTA) Συχνότητα: 900/1800 Κωδικός Δικτύου: 280 01 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Κλήσεις & SMS GPRS /MMS 3G Roaming Roaming καρτοκινητής 3. Δίκτυο: MTN (ex. Areeba Ltd / Scancom) Συχνότητα: 900/1800 Κωδικός Δικτύου: 280 10 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Κλήσεις & SMS GPRS /MMS 3G Roaming Roaming καρτοκινητής http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/pagosmia-kalupsi/?country=9406 Edited August 16, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 1. Δίκτυο: Primetel Cyprus Συχνότητα: Κωδικός Δικτύου: 280 20 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Κλήσεις & SMS GPRS /MMS 3G Roaming Roaming καρτοκινητής 2. Δίκτυο: Cyprus Telecommunications Authority (CYTA) Συχνότητα: 900/1800 Κωδικός Δικτύου: 280 01 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Κλήσεις & SMS GPRS /MMS 3G Roaming Roaming καρτοκινητής 3. Δίκτυο: MTN (ex. Areeba Ltd / Scancom) Συχνότητα: 900/1800 Κωδικός Δικτύου: 280 10 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Κλήσεις & SMS GPRS /MMS 3G Roaming Roaming καρτοκινητής http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/pagosmia-kalupsi/?country=9406 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 καλησπέρα, το πρόβλημα το έχει φίλος, με την Wind, που μπορεί να μιλήσει μόνον σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ δεν μπορεί να κάνει χρήση του stick για να έχει ιντερνετ στο λαπτοπ. δεν ξέρω αν στην περιοχή του έχει 3G, 4G ή 5G.. βρήκε λοιπον αυτο: http://www.ebw.gr/el/product/49920/Enischyti%CF%82-3G-GSM-2100MHz-300t-m-Me-esoteriki-kai-exoteriki-YAGI-adiavrochi-keraia-Enischyti%CF%82-S θα του κάνει δουλειά ή τζάμπα θα τρέχω να του το περάσω; :) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts