kirdou Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ήξερες όμως ότι τα 500 είχαν τελειώσει , και είχες αγοράσει μόνο 100 ΜΒ Παρόλο που είχες μόνο 100ΜΒ προσπάθησες να καλύψεις τις ανάγκες ενός λάπτοπ για 3 ημέρες. Πράγμα αδύνατον φυσικά ...... Αγόρασα μόνο 100 επειδή τόσα μπορώ να αγοράσω.Αυτό δηλαδή βρίσκεις να σχολιάσεις άπο όσα αναφέρω;Το ότι με εκβίασαν να τους φέρω ένα καρο λεφτά την άλλη μέρα κιόλας λές και έκανα κάνα εγκλημα δεν σου κάνει εντύπωση.Η χρέωση καμία εντύπωση πάλι.Μάλιστα aτchaic Δεν έχει κάποιο όριο το πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Γνωρίζεις πολύ καλά ότι 100 ΜΒ δεν φτάνουν για 3 ημέρες σε χρήση Laptop. Επειδή το γνώριζες πολύ καλά πήρες και τηλέφωνο να δεις αν υπάρχει "υπέρογκη χρέωση" Και μόνο αυτή η αναφορά σου δείχνει ξεκάθαρα ότι ήξερες τι συνέβει . Και όπως λές όχι μόνο 100 ΜΒ κατέβασες αλλά έφτασες να κατεβάσεις 2048 ΜΒ . Επίσης να μου επιτρέψεις να σχολιάζω ότι θέλω, Υπάρχουν και άλλοι χρήστες σε αυτό το forum , ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει . Όλες οι εταιρείες βάζουν ένα πλαφόν στους λογαριασμούς και αυτό γίνεται και για την προστασία του πελάτη από υπερχρέωση . Από κει και πέρα είναι λογικό να σου βάζουν φραγή για να σε προστατέψουν ή πρέπει να πληρώσεις για να συνεχίσεις να χρεώνεσαι Όσο αφορά την ερώτηση σου για το αν είναι δυνατόν να χρεώνονται τόσο πολύ τα 2048 ΜΒ θα σου απαντήσω ότι τιμή του 0,1 ευρώ το ΜΒ είναι ότι φτηνώτερο υπάρχει στην αγορά . Καμμία άλλη εταιρεία στην Ελλάδα και πιθανόν σε όλη την Ευρώπη δεν έχει φτηνώτερη χρέωση. Edited December 3, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Επίσης καμία εταιρεία δεν ενημερώνει με μήνυμα για το υπόλοιπο επιπλέον αγορασμένων υπηρεσιών (πχ MB, χρόνος ομιλίας κ.λπ.). Ενημερώνουν μόνο για το βασικό πακέτο του συμβολαίου... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αγόρασα μόνο 100 επειδή τόσα μπορώ να αγοράσω.Αυτό δηλαδή βρίσκεις να σχολιάσεις άπο όσα αναφέρω;Το ότι με εκβίασαν να τους φέρω ένα καρο λεφτά την άλλη μέρα κιόλας λές και έκανα κάνα εγκλημα δεν σου κάνει εντύπωση.Η χρέωση καμία εντύπωση πάλι.Μάλιστα aτchaic Δεν έχει κάποιο όριο το πάγιο. Με τον τροπο σου χανεις το δικιο σου. 100 mb σε σερφαρισμα για 3 ημερες απο laptop και αναρωτιεσαι ακομη γιατι; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Θεωρω υποχρεωση μου να πω κ το τελος της ιστοριας . Πριν εναν μηνα μου ηρθε ενας φακελος με δυο πιστωτικα ποσα 90 Ε περιπου. Εχτες ειδα οτι ηρθε κ ενας αλλος λογ/μος οτι υπαρχει ενα ανεξωφλητο ποσο 45 Ε . Δεν ξερω αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι η εταιρεια εκρινε οτι καπου ειχα δικιο κ μου ''εκοψε'' τα περισσοτερα. Στην επιστολη υπαρχει κ ενα τηλ για πληροφοριες εαν εχω αποριες. Ουτε τηλ/νο πηρα ουτε θελω να ξαναασχοληθω με το θεμα ,αρκετα με κουρασε. Πηγα σημερα πληρωσα το υπολοιπο ποσον που λενε κ ελπιζω τελος! Αυτο που εχω να πω ειναι να εχουμε τα ματια μας ανοικτα (οχι σαν εμενα:wacko: :)) κ να ειμαστε παντα υποψιασμενοι οτι μπορει να μας την φερουν. Ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες σας κ το ενδιαφερον σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Επίσης καμία εταιρεία δεν ενημερώνει με μήνυμα για το υπόλοιπο επιπλέον αγορασμένων υπηρεσιών (πχ MB, χρόνος ομιλίας κ.λπ.). Ενημερώνουν μόνο για το βασικό πακέτο του συμβολαίου... H Vodafone ενημερωνει πληρως. Η Cosmote νομίζω πως και αυτη ενημερωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Επειδή είμαι στην Cosmote ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση με μήνυμα για επιπλέον πακέτα. Την έχω πατήσει με επιπλέον πακέτα ομιλίας γι' αυτό και το ξέρω. Ενημέρωση μόνο μετά από αποστολή μηνύματος στο 1256 ή με χρήση του Cosmote app αλλά και πάλι δεν υπάρχει ειδοποίηση για την εξάντληση του επιπλέουν πακέτου. Μόνο στα βασικά πακέτα που περιλαμβάνονται στο πάγιο του συμβολαίου υπάρχει ενημέρωση στο 80%. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σου εκαναν πακετο wind one το οποιο εχει και κινητο και σταθερο μεσα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σου εκαναν πακετο wind one το οποιο εχει και κινητο και σταθερο μεσα. Μπορει να μου εκαναν αυτο το πακετο ,δεν επρεπε ομως να μου εδιναν κ συσκευη με καρτα συμ; Και η Ξανθη που υποτιθεται εγινε το συμβολαιο που κολαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Δεν δικαιούτε μόνο η Αθήνα να Κάνει συμβόλαια σε όλη την Ελλάδα. Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα , μπορεί και μία εταιρεία να κάνει συμβόλαια στην Αθήνα και στο Ηράκλειο και όπου αλλού εδρεύοντας στην Ξάνθη. Όπως γράφεις : Ήρθαν δυο παιδια στο σπίτι σου και υπέγραψες. Προφανώς εκπροσωπούσαν εταιρεία που δεν εδρεύει στο σπίτι σου αλλά σε μια άλλη πόλη . Edited December 10, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δεν δικαιούτε μόνο η Αθήνα να Κάνει συμβόλαια σε όλη την Ελλάδα. Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα , μπορεί και μία εταιρεία να κάνει συμβόλαια στην Αθήνα και στο Ηράκλειο και όπου αλλού εδρεύοντας στην Ξάνθη. Όπως γράφεις : Ήρθαν δυο παιδια στο σπίτι σου και υπέγραψες. Προφανώς εκπροσωπούσαν εταιρεία που δεν εδρεύει στο σπίτι σου αλλά σε μια άλλη πόλη ., :confused:Δεν το πολυκαταλαβαινω αυτο αλλα τεσπα οκ. Επρεπε ομως στα αρχικα χαρτια του συμβολαιου που ειχα στα χερια μου να το αναγραφει; Επρεπε απο τους πρωτους λογ/μους που μου ερχοντουσαν να αναφερει κ το κινητο; Κ οχι μετα απο καποιους μηνες; Επρεπε εν τελη να μου εδιναν την συσκευη με την συμ; Δεν με απασχολει πλεον το θεμα μια κ πληρωσα το τελευταιο μειωμενο ποσο που μου ειπαν ,αλλα ετσι κουβεντα να γινεται για να καταλαβουμε αν η ολη διαδικασια ηταν σωστη εκ μερους της εταιρειας. Εγω σε παραπανω ποστ μου αποδεχομαι το λαθος μου ,οχι ομως κ να ''βγει λαδι'' η wind!:geek: Εγω παντως απο δω κ περα ακουω wind κ :sick::heat: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Είμαι νέος κάτοχος iPhone 6 με σύνδεση Wind. Δεν είναι πάνω από 2 ημέρες που έχω το κινητό και σε τακτά μα πολύ τακτά χρονικά διαστήματα το κινητό βγαίνει εκτός δικτύου με μηδενικό σήμα,για την ακρίβεια αναγράφει "καμία υπηρεσία". Δοκίμασα την επιλογή επαναφορά δικτύου - και μερικές επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Πριν λίγο από τις ρυθμίσεις δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα δεδομένα, και το 4G και μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. Βέβαια με ανοικτά τα δεδομένα και το 4G δεν φορτώνει τίποτα από το ίντερνετ. Να φταίει άραγε η SIM; Πρέπει να είναι τύπου 4G; Στο προηγούμενο τηλέφωνο αν τη βάλω (iPhone 4S) παίζει εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 σου εκοψαν την καρτα σε nano??? πηγαινε απο Δευτερα να σου κανουν αντικαταστση κατευθειαν σε nano, δεν κοβονται καλα με τα κοπτακια! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ναι την έκοψαν. Θα πάω να ζητήσω νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Την άλλαξα την κάρτα. Αλλά και πάλι το κάνει το πρόβλημα όμως πιο σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Την άλλαξα την κάρτα. Αλλά και πάλι το κάνει το πρόβλημα όμως πιο σπάνια. Δοκίμασε και μια κάρτα άλλου παρόχου να δεις αν το κάνει. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Wind φίλε ότι χειρότερο δεν πιάνει πουθενά μα πουθενα ούτε στο Σύνταγμα. Μόνο η cosmote ψιλοαξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Wind φίλε ότι χειρότερο δεν πιάνει πουθενά μα πουθενα ούτε στο Σύνταγμα. Μόνο η cosmote ψιλοαξίζει Wind εχεις ; φανταζομαι οχι... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Τελικά η κάρτα ήταν το πρόβλημα μιας και 2 μέρες τώρα το πρόβλημα φαίνεται να έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Αλλά ρε παιδιά αυτά τα γατάκια οι πωλητές, βλέπουν ότι έχω iPhone 6, τους ζητάω αλλαγή κάρτας από microSim σε nano και επιμένουν να την κόψουν αντί να την αντικαταστήσουν. Αφού δεν κάνει η προηγούμενη βρεεεεε... γατάκια... μάθετέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 ολά καλά οπότε! ό,τι χρειαστείς καλύτερα ρώτα πρώτα από εδώ μέσα, πριν επισκεφτείς κατάστημα. Καλές γιορτές! ας κλείσει το θέμα οπότε κάποιος Mod Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Τελικά η κάρτα ήταν το πρόβλημα μιας και 2 μέρες τώρα το πρόβλημα φαίνεται να έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Αλλά ρε παιδιά αυτά τα γατάκια οι πωλητές, βλέπουν ότι έχω iPhone 6, τους ζητάω αλλαγή κάρτας από microSim σε nano και επιμένουν να την κόψουν αντί να την αντικαταστήσουν. Αφού δεν κάνει η προηγούμενη βρεεεεε... γατάκια... μάθετέ το Ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι δεν έχουν μεγάλο στοκ σε nano sim και θέλουν να έχουν απόθεμα για κάποιον σημαντικό πελάτη (με υψηλούς λογαριασμούς). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Wind εχεις ; φανταζομαι οχι... Η χειρότερη ρε με διαφορά, παίζει ρόλο τη έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Η χειρότερη ρε με διαφορά, παίζει ρόλο τη έχω? Υποθετω οτι το "ρε" ειναι στην καθημερινη σου επικοινωνια..... Χρονια πολλα... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Υποθετω οτι το "ρε" ειναι στην καθημερινη σου επικοινωνια..... Χρονια πολλα... αχαχαχα χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gadgetarius Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μπορω επειδη το κινητο μου παιρνει 2 sim να εχω στην μια what'sup(για φιλους κτλ) και στην αλλη q wind, με τον ιδιο ομως αριθμο τηλεφωνου ??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts