billakosss Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Η επιδότηση και οι πόντοι advantage συνδυάζονται. Χρησιμοποίησα το άθροισμά τους για αναβάθμιση συσκευης. advantage????? :wacko::wacko::wacko::wacko: pes to swsta!! a-v-a-n-t-a-g-e!! :p:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδεθώ με το gmail η όποια άλλη υπηρεσία υποστηρίζει pop, έχω το SE K500i; Δοκίμασα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα! Πιο συγκεκριμένα έχει τις εξής επιλογές στις ρυθμίσεις (σε μερικές δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να βάλω!)... Σύνδεση με (Tim Internet) Πρωτόκολλο (POP3) Διακομιστής Εισερχομένων (pop.gmail.com) Θύρα Εισερχομένων (995) Κρυπτογράφηση... α) Διακομιστής Εισερχομένων TLS/SSL, Τομέας: pop.gmail.com β) Διακομιστής Εξέχομενων TLS/SSL, Τομέας: smtp.gmail.com Γραμματοκιβώτιο (έβαλα το όνομα που έχω για login/δοκίμασα και το Inbox) Κωδικός Πρόσβασης (ΧΧΧΧΧΧ) Διακομιστής Εξερχομένων (smtp.gmail.com) Θύρα εξερχομένων (587) Διευθυνση e-mail (xxxxxx@gmail.com) Αποστολέας (Δεν έβαλα τίποτα) Υπογραφή (Δεν έβαλα τίποτα) Αντίγραφο (Μη ενεργό) Συχνός Έλεγχος (Μη ενεργό) Έχω ενεργοποιήσει το POP μέσω του gmail! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Να συμπληρώσω ότι όταν πάω να δω αν δουλεύει κάνοντας "Λήψη", μου βγάζει... Ευρεση διακομιστη... μετά από λίγο Ο διακομιστής βρέθηκε... Λήψη e-mail... και εκεί όσο και να το αφήσω μένει έτσι!!! Στο Γραμματοκιβώτιο δουλεύει με το login Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) To gmail 8elei ssl authentication k an dn exei tetoia epilogh dn 8a doulepsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Ναι το έχω γράψει και στο πρώτο μου post, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Καμία άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) To ekana edit dn to eixa prosejei des ti egrapsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Κρυπτογράφηση... α) Διακομιστής Εισερχομένων TLS/SSL, Τομέας: pop.gmail.com β) Διακομιστής Εξέχομενων TLS/SSL, Τομέας: smtp.gmail.com Αυτό δηλαδή δεν κάνει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Δοκίμασα το e-mail του b-online και λειτούργησε!!! Οπότε θα κάνω redirect τα mails του gmail στο b-online και όλα ο.κ!!! Από Αθήνα για Θεσσαλονίκη μέσω Λονδίνου... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Δοκίμασα το e-mail του b-online και λειτούργησε!!! Οπότε θα κάνω redirect τα mails του gmail στο b-online και όλα ο.κ!!! Από Αθήνα για Θεσσαλονίκη μέσω Λονδίνου... :p Για το gmail δοκίμασες χωρίς κρυπτογράφηση; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Για το gmail δοκίμασες χωρίς κρυπτογράφηση; Ναι, αλλά δεν συνδέεται! Παρατήρησα ότι εάν δεν έχω κανένα e-mail στο inbox του gmail, συνδέεται και μου λέει κανονικά ότι δεν υπάρχουν mails! Όταν όμως έχω, συνδέεται και μένει στο "Λήψη e-mail..." χωρίς να κάνει τίποτα! Με το e-mail του b-online ολά είναι Ο.Κ (δεν χρειάζεται το συγκεκριμένο κρυπτογράφηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 avantage, c'est Francais, nespa? While Advantage is the noun in English. δεν κατεχω πως ειναι στα ιταλικα (avantaggio?) Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 an valo pop3 server ton mailsrv.mycosmos.gr (mycosmos e-mail) tha doulepsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Ναι, αλλά δεν συνδέεται! Παρατήρησα ότι εάν δεν έχω κανένα e-mail στο inbox του gmail, συνδέεται και μου λέει κανονικά ότι δεν υπάρχουν mails! Όταν όμως έχω, συνδέεται και μένει στο "Λήψη e-mail..." χωρίς να κάνει τίποτα! Με το e-mail του b-online ολά είναι Ο.Κ (δεν χρειάζεται το συγκεκριμένο κρυπτογράφηση). Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με εμενα αν εχει κανεις καμμια ιδεα Ευπροσδεκτη!!! Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Το POP3 του Gmail δεν μου δουλεύει ούτε εμένα σε όλες τις συσκευές που έχω δοκιμάσει, με TIM GPRS και Profimail ή άλλες εφαρμογές e-mail. Ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα... "Ο διακομιστής βρέθηκε", "Λήψη e-mail" και μένει εκεί ακόμη κι αν το αφήσω για 10 χρόνια... Δοκίμασα ενεργοποίηση/απενεργοποίηση SSL, APOP κλπ, αλλά πάντα τζίφος... Με οποιοδήποτε άλλο POP3 mail δεν έχω πρόβλημα, λειτουργεί άψογα. Τι φταίει; Το GPRS της TIM ή το Gmail; Μάλλον το δεύτερο... Αν περάσει από τα χέρια μου καμιά κάρτα άλλου δικτύου με ενεργοποιημένο GPRS, θα δοκιμάσω και με αυτή για να βεβαιωθώ. (Προς το παρόν το topic παραμένει στο TIM forum, μέχρι να βρούμε αν φταίει η TIM ή όχι) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Kserei kanenas ta seTtings gia to mycosmos mail? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 έχω την εντύπωση ότι το edge έχει αργήσει λίγο να κυκλοφορήσει,μήπως ήρθε η ώρα; το 3g είναι πολύ ακριβό και καθόλου προσιτό με περιορισμένη κάλυψη.Το edge γιατί δε δίνεται στην κυκλοφορία;Τα tests δεν έχουν τελειώσει;Μπορεί να πει κάποιος ποιες περιοχές καλύπτονται; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 έχω την εντύπωση ότι το edge έχει αργήσει λίγο να κυκλοφορήσει,μήπως ήρθε η ώρα; το 3g είναι πολύ ακριβό και καθόλου προσιτό με περιορισμένη κάλυψη.Το edge γιατί δε δίνεται στην κυκλοφορία;Τα tests δεν έχουν τελειώσει;Μπορεί να πει κάποιος ποιες περιοχές καλύπτονται; Ti na to kaneis re mixtri to EDGE? pisteyeis oti h TIM 8a to exei fthna??? edw me to Gprs se ena 10 lepto exei fygei h karta,oi times tous asta na pane + oti anebhke to fpa,ti na to kanw to EDGE meta? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 ρε παιδιά κάνω λογαριασμό γύρω στα 45-50 ευρώ εδώ και ένα χρόνο. Κάτω από τα 45 έχω πέσει μια-δυο φορές. Παρόλα αυτά ποτέ δεν είχα μια ειδοποίηση από την ΤΙΜ για το avantage. Ti να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 αν κρίνω από το εξωτερικό το edge είναι πάρα πολύ φθηνό γιατί απλά είναι πολύ γρήγορα και τα δεδομένα φέυγουν χωρίς να το καταλάβεις.Επιπλέον αν λειτουργήσει επιπλέον το edge θα επωφεληθούμε στην χωρητικότητα! Ελπίζω να μην είναι ακριβό γιατί θα πιάσει πάτο όπως άλλωστε και το gprs... :mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 An den ftiaksoun flat tarifes se gprs kai Edge mh perimenoun na doun kerdos-xrhsh autwn twn uphresiwn OUTE GIA PLAKA! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 σε Τ610 δεν βλέπω επιλογές για SSL, TLS... οπότε το gmail το ξεχνάω? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. May 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Kserei kanenas ta seTtings gia to mycosmos mail? Στον εισερχόμενο και εξερχόμενο server (POP3 και SMTP) δίνεις τη διεύθυνση mailsrv.mycosmos.gr και σαν username τον αριθμό του κινητού Cosmote με το οποίο έχεις account στο MyCosmos. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 thelw na rwtisw: mporw na dw thleorash me tim freetogo? exw to 6600 :blink: h einai mono gia sindesi? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 nomizw pleon ginetai kathos i tim edose to gprs sta kartokinita. file pare dorean sto 1231 -> 8 cc kai tha sta poun analitika. (panakrivo afou einai re paidia!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 το δοκίμασα σε Κ700i και η ποιότητα ήταν πολύ καλή.με full σήμα.Αλλά η χρέωση ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ! :( :cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts