angelique_dim Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 εννοείται παιδιά ΜΟΝΟ γραπτες προσφορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εφόσον κινηθείς νομικά τότε (λογικά) θα ζητηθούν τα αρχεία των τηλεφωνικών κλήσεων που οφείλουν να διατηρούν όλες οι εταιρίες... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Παιδιά, τις κατάρες μόνο σε πολιτικούς... ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ σε κάτι. Όχι έτσι. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemant Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Στις αρχές Μαρτίου δέχτηκα τηλεφωνικώς μια προσφορά της Wind συνδυασμός σταθερής και κινητής τηλεφωνίας με μεταφορά της ήδη υπάρχουσας τηλεφωνικής μου γραμμή και αλλαγή ενός αριθμού f2go που είχα σε συμβόλαιο. O παροχής στον οποίο βρισκόταν η τηλεφωνική μου γραμμή (Forthnet) επικοινωνώντας μαζί μου μου είπε οτι αν φύγω απο αυτούς θα πρέπει να πληρώσω 130€ penalty διότι το συμβόλαιο μου έληγε τον Αύγουστο φυσικά δεν γινόταν αυτό και λέω ας μείνω έτσι μέχρι τον Αύγουστο και τότε θα πάω στην Wind ,έτσι και εγώ στέλνω μια αίτηση με ακύρώσης με fax με όλα μου τα στοιχεία και παρακαλώντας τους τους να μου ακυρώσουν την αίτηση για την σταθερή και να μου γυρίσουν το νούμερο του κινητού ξάνα σε f2go το οποίο ως συμβόλαιο εγώ δεν το χρησιμοποιούσα ούτε την sim κάρτα δεν έβαλα. Εντωμεταξύ με καλεί η forthnet για να δεί αν έχω προχωρήσει στην αίτηση ακύρωσης και με ηχογραφεί να λέω ότι θέλω να παραμείνω σε αυτούς. Επικοινωνώντας με την wind είπαν οτι την άιτηση μου την έλαβαν και θα προχωρήσουν στην ακύρωση, μιλώντας αρκετές φορές μαζί τους διότι ήθελα να μου επαναφέρουν το νούμερο του κινητού σε f2go (άραγε γιατί αργούσαν??? τους πήρε μια εβδομάδα να το κάνουν) μου είπαν οτι η αίτηση ακύρωσης προχώρησε και επειδή το συμβόλαιο που έχεται για το κινητό έτσι όπως είναι χωρίς στην σταθερή δεν στέκει μόνο του θα ακυρωθεί και αυτό και θα γίνει f2go. Εντωμεταξύ λαμβάνω σπίτι με courier ένα modem της Wind καθώς και ένα λογαριασμό στης 2/4 για το κινητό χωρίς την σταθερή μέσα ,μιλώντας πάλι μαζί τους για να δω για το καρτοκινητό γιατί αργούν να το συνδέσουν καθώς γιατι μου έστειλαν λογαριασμό και router, πήρα απάντηση το καρτοκινητό σας θα συνδεθεί ξανά αγνοήστε το λογαριασμό εφ' όσον ακυρώσατε το συμβόλαιο και το router στείλτε το πίσω από εκεί που πήρατε την προσφορά. Χθές έπαθα εγκεφαλικό πάω στην Forthnet να μεταφέρω την γραμμή μου γιατι μετακομίζω και μου λένε οτι δεν μπορούμε διότι κάνατε αλλαγή πάροχου(άλλοι καλύτεροι αυτοί ενώ έχουν ηχογραφημένο μήνυμα οτι ο πελάτης θέλει να παραμείνει σε αυτούς δεν επικοινωνούν μαζί του να δουν τι έγινε και έφυγε τελικά ) μιλώντας με την Wind μου είπαν οτι δεν κάναμε τελικά την αίτηση ακύρωσης διότι δεν φιανόταν τα στοιχεία της ταυτότητας σας και οταν την ρώτησα πως ακυρώθηκε το ένα μέρος του συμβολαίου(το κινητό νούμερο) και όχι και το άλλο(σταθερό νούμερο) η απάντηση ήταν μισό να σας συνδέσω με το τμήμα κινητής, ενώ εγώ δεν είχα πρόβλημα με το κινητό και σας στείλαμε μύνημα για την μεταφορά σας στο νούμερο κινητού που τους είχα δηλώσει για ακύρωση και δεν το είχα συνδέσει ενω στη αίτηση ακύρωσης ξέραν και το σταθερό μου που λειτουργούσε και τους είχα και δεύτερο κινητό. Είναι μεγάλοι απατεώνες,απαράδεκτοι διότι με δόλο προχώρησαν μαι αίτηση που εγώ ακύρωσα και τώρα έιμαι ανγκασμένος να πληρώσω στην forthenet 130€ ενώ αυτά ήθελα να αποφύγω !!!!Εγώ τους είπα οτι δεν πρόκειται να πληρώσω λογαριαμό,ηδη έκανα καταγγελία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών και φυσικά θα πάω και στο Ινστιτούτο Καταναλώτη,δεν θα κάνει η κάθε εταιρία τηλεπικοινωνιών οτι γουστάρει και μπαλάκι τον πελάτη. Και κρίμα γιατί έχει καλά προγράμματα αλλά με απατεωνιές πελάτες δεν πιάνονται και φυσικά ούτε και έμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 έχεις υπογράψει τα συμόλαια;;; όταν έκανες αίτημα υπαναχώρησης από κατάστημα ή fax (κινητό & σταθερό) κάλεσες να δεις αν γίνει αποδεκτό το αίτημά σου;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Στις αρχές Μαρτίου δέχτηκα τηλεφωνικώς μια προσφορά της Wind συνδυασμός σταθερής και κινητής τηλεφωνίας με μεταφορά της ήδη υπάρχουσας τηλεφωνικής μου γραμμή και αλλαγή ενός αριθμού f2go που είχα σε συμβόλαιο. O παροχής στον οποίο βρισκόταν η τηλεφωνική μου γραμμή (Forthnet) επικοινωνώντας μαζί μου μου είπε οτι αν φύγω απο αυτούς θα πρέπει να πληρώσω 130€ penalty διότι το συμβόλαιο μου έληγε τον Αύγουστο φυσικά δεν γινόταν αυτό και λέω ας μείνω έτσι μέχρι τον Αύγουστο και τότε θα πάω στην Wind ,έτσι και εγώ στέλνω μια αίτηση με ακύρώσης με fax με όλα μου τα στοιχεία και παρακαλώντας τους τους να μου ακυρώσουν την αίτηση για την σταθερή και να μου γυρίσουν το νούμερο του κινητού ξάνα σε f2go το οποίο ως συμβόλαιο εγώ δεν το χρησιμοποιούσα ούτε την sim κάρτα δεν έβαλα. Εντωμεταξύ με καλεί η forthnet για να δεί αν έχω προχωρήσει στην αίτηση ακύρωσης και με ηχογραφεί να λέω ότι θέλω να παραμείνω σε αυτούς. Επικοινωνώντας με την wind είπαν οτι την άιτηση μου την έλαβαν και θα προχωρήσουν στην ακύρωση, μιλώντας αρκετές φορές μαζί τους διότι ήθελα να μου επαναφέρουν το νούμερο του κινητού σε f2go (άραγε γιατί αργούσαν??? τους πήρε μια εβδομάδα να το κάνουν) μου είπαν οτι η αίτηση ακύρωσης προχώρησε και επειδή το συμβόλαιο που έχεται για το κινητό έτσι όπως είναι χωρίς στην σταθερή δεν στέκει μόνο του θα ακυρωθεί και αυτό και θα γίνει f2go. Εντωμεταξύ λαμβάνω σπίτι με courier ένα modem της Wind καθώς και ένα λογαριασμό στης 2/4 για το κινητό χωρίς την σταθερή μέσα ,μιλώντας πάλι μαζί τους για να δω για το καρτοκινητό γιατί αργούν να το συνδέσουν καθώς γιατι μου έστειλαν λογαριασμό και router, πήρα απάντηση το καρτοκινητό σας θα συνδεθεί ξανά αγνοήστε το λογαριασμό εφ' όσον ακυρώσατε το συμβόλαιο και το router στείλτε το πίσω από εκεί που πήρατε την προσφορά. Χθές έπαθα εγκεφαλικό πάω στην Forthnet να μεταφέρω την γραμμή μου γιατι μετακομίζω και μου λένε οτι δεν μπορούμε διότι κάνατε αλλαγή πάροχου(άλλοι καλύτεροι αυτοί ενώ έχουν ηχογραφημένο μήνυμα οτι ο πελάτης θέλει να παραμείνει σε αυτούς δεν επικοινωνούν μαζί του να δουν τι έγινε και έφυγε τελικά ) μιλώντας με την Wind μου είπαν οτι δεν κάναμε τελικά την αίτηση ακύρωσης διότι δεν φιανόταν τα στοιχεία της ταυτότητας σας και οταν την ρώτησα πως ακυρώθηκε το ένα μέρος του συμβολαίου(το κινητό νούμερο) και όχι και το άλλο(σταθερό νούμερο) η απάντηση ήταν μισό να σας συνδέσω με το τμήμα κινητής, ενώ εγώ δεν είχα πρόβλημα με το κινητό και σας στείλαμε μύνημα για την μεταφορά σας στο νούμερο κινητού που τους είχα δηλώσει για ακύρωση και δεν το είχα συνδέσει ενω στη αίτηση ακύρωσης ξέραν και το σταθερό μου που λειτουργούσε και τους είχα και δεύτερο κινητό. Είναι μεγάλοι απατεώνες,απαράδεκτοι διότι με δόλο προχώρησαν μαι αίτηση που εγώ ακύρωσα και τώρα έιμαι ανγκασμένος να πληρώσω στην forthenet 130€ ενώ αυτά ήθελα να αποφύγω !!!!Εγώ τους είπα οτι δεν πρόκειται να πληρώσω λογαριαμό,ηδη έκανα καταγγελία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών και φυσικά θα πάω και στο Ινστιτούτο Καταναλώτη,δεν θα κάνει η κάθε εταιρία τηλεπικοινωνιών οτι γουστάρει και μπαλάκι τον πελάτη. Και κρίμα γιατί έχει καλά προγράμματα αλλά με απατεωνιές πελάτες δεν πιάνονται και φυσικά ούτε και έμενα. μπαρβο πολυ καλα εκανες..ελπιζω να δικαιωθεις.περιμενουμε νεα σου! δυτυχως το καρτελ της τηλεφωνιας δρα ανεξελεγκτο, οπως και οτιδηποτε αλλο στην Ελλαδα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 μπαρβο πολυ καλα εκανες..ελπιζω να δικαιωθεις.περιμενουμε νεα σου! δυτυχως το καρτελ της τηλεφωνιας δρα ανεξελεγκτο, οπως και οτιδηποτε αλλο στην Ελλαδα. Δυστυχώς από γνωστούς μου έχω ακούσει οτι είναι πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο να ακυρώσεις στην σταθερή της WIND. Με το ζόρι σε ενεργοποιούν. Πολύ σωστά έκανες με την καταγγελία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ελπιζω να βγαλεις ακρη και να δικαιωθεις φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkadi Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Γειά σας! Ενώ τυχαίνει να παρακολοθώ συχνά-πυκνά το site, δεν χρειάστηκα μεχρι σήμερα να κάνω εγγραφή στο forum.. Έχω το εξης πρόβλημα και όσο το σκέφτομαι τόσο μεγαλυτερη μ@λ_κία σκέφτομαι οτι έκανα. Μένω στο εξωτερικό. Ήρθα Ελλάδα για μερικές μέρες. Όταν έφτασα κατάλαβα οτι δεν μπορώ να βρώ πουθενά την sim cosmote που είχα.. Έ, με την ξένη, θα χρεωνόμουν πιο πολύ, ΟΠΟΤΕ, είπα να παρω καινούριο αριθμό έστω προσωρινά.. Για "καλή" μου τύχη, αυτές τις μέρες η Αθήνα είναι γεμάτη απο φοιτητές(?) που προμοτάρουν τις εταιρείες... Πάω και ζητάω εναν αριθμό από μια κοπελιά που μοιραζε για την Wind. Έβγαλε φωτογραφια το διαβατήριο, συμπλήρωσε μια φόρμα, περασε την sim στο κινητό της να την ενεργοποιησει λεει, και τέλος, αυτό ηταν.Εγώ όμως βιαστικός για ενα μεταφραστικός γραφειο είπα να την βάλω αργοτερα στο κινητο.. Τελικά, την ξέχασα/ Έχασα κάπου.. Τη δευτερη μέρα πήγαινα για το νησί μου, ξαναπετυχαίνω παρόμοιους να δίνουν τσάμπα αριθμούς.. Ζητάω ένα νεο.. ΠΑΛΙ φωτογραφία διαβατηρίου, ΠΑΛΙ υπογραφή.. (Είμαι βιαστικός-καράβι) αρχίζει και με πρήζει "η άλλη" να της βάλω 2-3 υπογραφές ακόμα, να μου δώσει πιο πολλους αριθμούς... :wacko: Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα, αλλά να την αγνωήσω δεν με αφήνει.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: κατέληξα να έχω 2 αγνώστους με φωτογραφία του διαβατηρίου μου ΚΑΙ 4 χαρτιά με την "υπογραφή" μου, χωρίς να έιμαι σίγοθρος για το τι διαβασα :!::!::!: Φεύγω σύντομα από την Ελλάδα πάλι και δεν έχω χρησημοποιησει κανέναν αριθμό απο αυτούς. Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο την WIND και να ζητήσω να ακυρώσει/ καταργήσει οτι υπάρχει στο όνομά μου.. Οι φωτογραφίες όμως του διαβατηρίου μένουν ακόμα σε άγνωστους.. 1) ΠΟΣΟ ΝΟΡΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, το να παίρνουν φωτό την "ταυτότητα"? 2)Άν πάρω, θα μπορέσω να το ακυρώσω? Κάποιο σχετικό πρόβλημα? 3)Είναι Κυριακή.. δουλεύουν τα κέντρα εξυπηρέτησης? 4)Πόσο να αγχωνομαι που έγινα τόσο βλάκας στα.. ξαφνηκά? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :O :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γειά σας! Ενώ τυχαίνει να παρακολοθώ συχνά-πυκνά το site, δεν χρειάστηκα μεχρι σήμερα να κάνω εγγραφή στο forum.. Έχω το εξης πρόβλημα και όσο το σκέφτομαι τόσο μεγαλυτερη μ@λ_κία σκέφτομαι οτι έκανα. Μένω στο εξωτερικό. Ήρθα Ελλάδα για μερικές μέρες. Όταν έφτασα κατάλαβα οτι δεν μπορώ να βρώ πουθενά την sim cosmote που είχα.. Έ, με την ξένη, θα χρεωνόμουν πιο πολύ, ΟΠΟΤΕ, είπα να παρω καινούριο αριθμό έστω προσωρινά.. Για "καλή" μου τύχη, αυτές τις μέρες η Αθήνα είναι γεμάτη απο φοιτητές(?) που προμοτάρουν τις εταιρείες... Πάω και ζητάω εναν αριθμό από μια κοπελιά που μοιραζε για την Wind. Έβγαλε φωτογραφια το διαβατήριο, συμπλήρωσε μια φόρμα, περασε την sim στο κινητό της να την ενεργοποιησει λεει, και τέλος, αυτό ηταν.Εγώ όμως βιαστικός για ενα μεταφραστικός γραφειο είπα να την βάλω αργοτερα στο κινητο.. Τελικά, την ξέχασα/ Έχασα κάπου.. Τη δευτερη μέρα πήγαινα για το νησί μου, ξαναπετυχαίνω παρόμοιους να δίνουν τσάμπα αριθμούς.. Ζητάω ένα νεο.. ΠΑΛΙ φωτογραφία διαβατηρίου, ΠΑΛΙ υπογραφή.. (Είμαι βιαστικός-καράβι) αρχίζει και με πρήζει "η άλλη" να της βάλω 2-3 υπογραφές ακόμα, να μου δώσει πιο πολλους αριθμούς... :wacko: Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα, αλλά να την αγνωήσω δεν με αφήνει.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: κατέληξα να έχω 2 αγνώστους με φωτογραφία του διαβατηρίου μου ΚΑΙ 4 χαρτιά με την "υπογραφή" μου, χωρίς να έιμαι σίγοθρος για το τι διαβασα :!::!::!: Φεύγω σύντομα από την Ελλάδα πάλι και δεν έχω χρησημοποιησει κανέναν αριθμό απο αυτούς. Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο την WIND και να ζητήσω να ακυρώσει/ καταργήσει οτι υπάρχει στο όνομά μου.. Οι φωτογραφίες όμως του διαβατηρίου μένουν ακόμα σε άγνωστους.. 1) ΠΟΣΟ ΝΟΡΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, το να παίρνουν φωτό την "ταυτότητα"? 2)Άν πάρω, θα μπορέσω να το ακυρώσω? Κάποιο σχετικό πρόβλημα? 3)Είναι Κυριακή.. δουλεύουν τα κέντρα εξυπηρέτησης? 4)Πόσο να αγχωνομαι που έγινα τόσο βλάκας στα.. ξαφνηκά? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :O :worry::worry: Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που γραφεις. Ετσι γινεται η διαδικασια απο αυτους που μοιραζουν αριθμους στο δρομο. Αν δεν ησουν σιγουρος ας μην εμπαινες στην διαδικασια. Επισης δε γινεται να ακυρωσεις κατι, τα καρτοκινητα λειγουν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το 1260 (και Κυριακή) να αναφέρεις τα στοιχεία σου, και να ζητήσεις φραγή σε όσα καρτοκινητά έχεις στο όνομά σου και δεν χρησιμοποιείς. Μετά από 12 μήνες θα κλείσουν αυτόματα. Αυτό περισσότερο, μην κι αυτοί από το δρόμο έχουν δώσει σε άλλους κάποιο από τα νούμερα στο όνομά σου. Την επόμενη φορά από κατάστημα. Κι αυτοί δωρεάν τα δίνουν. Στο δρόμο τα δηλώνουν όπως να' ναι ( και γίνονται συχνά "λάθη" ) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μα γιατί τόσος ντόρος για viber?? Omnivoice με εισερχόμενο σταθερό νούμερο Ελλάδας και τέλος όλα! Και πάει όπου πας και εσύ. Φυσικά να έχεις internet, είτε μεσω wifi είτε με 3g δίκτυα. Για αυτό το F2G με 1GB/5 ευρώ μαζί με το roaming για ΕΕ με 5 ευρώ ακόμα ΚΑΡΑΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του... Αν από την άλλη δεν σου αρέσουν τέτοιες λύσεις, μια χαρα σε βολεύει εντός ΕΕ οποιδήποτε πρόγραμμα καρτοκινητης. Με 0,35 ευρώ /λεπτό εξερχόμενης και, κυρίως, 0,09 ευρώ/ λεπτό εισερχόμενης με 1 10αρικο βγαίνεις ανετότατα, εκτός και αν μιλάς πολύ(εταιρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbats Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 :wacko: δεν βλέπω να μπορώ να το κάνω edit το ποστ ώστε να μην το βλέπει ο κόσμος και να προσπαθεί άδικα... τέλος πάντων, αν το δει κανένας admin το thread τον παρακαλώ να κάνει edit στο αρχικό post (αν μπορεί) και να γράψει (ευανάγνωστα) πως το νούμερο έχει διατεθεί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Μπα. Δεν είναι απαραίτητο. Τα άτομα της Wind συνήθως δίνουν παραπάνω νούμερα για να δείξουν παραπάνω ποσοστά στην εταιρία (μιας και οι πιο πολλοι δουλεύουν για ~400€ το μήνα). Αν τύχεις σε (συγγνώμη για την έκφραση) χαζούς καταχωρητές της προωθητικής του στυλ "έχω τα στοιχεία, τα καταχωρώ αλλά μοιάζει αυτός στην φωτογραφία της ταυτότητας΄Δεν βαριέσαι" υπάρχει πιθανότητα 1 στις 1000 να δηλωθεί σε άλλον. Επειδή κι εγω δουλεύω σε παρόμοια εταιρία (promote της vodafone) τα στοιχεία τα συμπληρώνουμε, αφήνουμε τα στοιχεία στην προωθητική εταιρία και έπειτα γίνεται η καταχώρηση στα μητρώα της εκάστοτε εταιρίας. Και αυτό για τους φοιτητές είναι ΜΕΓΑ ψέμα γιατί πολλά από αυτά τα άτομα δεν μπορούν να βρουν άλλη δουλειά (όπως εγώ καλή ώρα) μιας και δεν υπάρχουν πουθενά θέσεις εργασίας. Κι αν δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο καταχώρησης των στοιχείων ρωτήστε τους τον τρόπο καταχώρησης των δεδομένων. ;) Και δεν είναι όλα τόσο ύποπτα όσο φαίνονται. Να γυρίσουν στην εταιρία με ένα νούμερο ατόμων που έχουν πάρει αριθμούς για να μην τους διώξουν θέλουν. ;) Το χειρότερο που μπορεί να πάθετε από αυτούς είναι να σας παίρνουν στο νούμερο αυτό για προσφορά της Wind/Q. :P Νίκος Τ. Edited April 9, 2013 by menidara Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Ερώτηση γιατί με ενδιαφέρει και εμένα το πακέτο της Wind για ένα εξαήμερο που θα πάω Λονδίνο. Μόλις κοίταξα για το 1GB/5 ευρώ και αναφέρει ότι : Τα δωρεάν MB των Online Πακέτων δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής. Ή μήπως επειδή ενεργοποιείς το roaming παύει να ισχύει ο περιορισμός?? Επίσης δεν αναφέρει το unlimited surf μέσα στις επιπρόσθετες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο Data Roamer. Edited April 10, 2013 by jobous Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 έχω αναφέρει το πρόβλημα μου και σε άλλο θέμα, αλλά νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο.... Επανέρχομαι λοιπόν με το θέμα μου που ήταν (είναι) οι πολύ χαμηλές ταχύτητες που έχω σε 3g και που είναι ίδιες με το απλό και "καλό" gprs... αφού επι βδομάδες παιδεύομαι και ψάχνω να βρω τι φταίει, σήμερα πήρα την επίσημη απάντηση από WIND/Q. Μετά από αίτημα μου να καταγράφει το πρόβλημα και να κάνουν μετρήσεις στην περιοχή μου εχθές, σήμερα μου απάντησαν το εξής: δεν προχωράνε σε ερεύνα για τις χαμηλές ταχύτητες γιατί η Q επίσημα ΔΕΝ υποστηρίζει 3G.... αν τώρα με μια τέτοια απάντηση νομίζουν οτι τελείωσε το θέμα ειναι γελασμένοι. επειδή όπως έγραψα πιο πάνω το μόνο που με ενδιαφέρει από το δεύτερο κινητό μου είναι το ίντερνετ (mail, παρακολούθηση παραγωγής Φ/Β πάρκων, κάμερες κλπ) μέχρι τώρα αγόραζα κάθε μήνα το πακέτο των 120 + 120 (μπόνους) ΜΒ ή το 500 + 100 (μπόνους) ΜΒ, λόγω όμως οτι συνήθως είμαι σε Wifi δεν είχα καταλάβει τις χάλια ταχύτητες παρά μόνο πριν 20-25 μέρες που έτυχε να χρειαστώ ίντερνετ και δεν είχα wifi... ρωτάω λοιπόν (αν διαβάζει κάνεις της εταιρείας) και θα το θέσω στην ΕΕΤΕ, για ποιον λόγο ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ το σαιτ myq εκεί που δίνει την ενεργοποίηση των πακέτων οτι η Q ΔΕΝ έχει 3g...πως μπορεί κάποιος να καταναλώσει από το κινητό του 600ΜΒ με gprs? και τέλος, ποιους νομίζουν οτι κοροϊδεύουν? και για παρετε μια γευση της κοροιδιας.... http://prntscr.com/100fb6 http://prntscr.com/100fk1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR79 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Λοιπόν θέλω να συζητήσουμε ένα θέμα μαζί: Είσαι εσυ και θέλεις να κάνεις διακοπή στο καρτοσυμβόλαιό σου το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2013, για να το κάνεις καρτοκινητό στην ίδια εταιρία. Πας σε ένα κατάστημα και ρωτάς τον υπάλληλο αν μπορεί να γίνει αυτό, αφού δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιό σου. Εκείνος σου απαντάει οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά επείδη φυσικά δεν αποφασίζει ο ίδιος, θα πρέπει να κάνεις μια αίτηση πρός την εταιρία με το παραπάνω αίτημά σου, και όπως είναι λογικό αυτό παίρνει κάποιο χρόνο για να γίνει,αφου πρεπει να μεταφερθεί η αίτηση σου προς τα γραφεία της εταιρίας και προς το άτομο που θα την εγκρίνει ή θα την απορρίψει. Το διάστημα 30 ημερών είναι ενα λογικό διαστημα αναμονής. Επίσης, επειδή θα διακόψεις το συμβόλαιό σου πριν τη λήξη του, και επειδή όταν έκανες το συμβόλαιό σου πήρες καινούριο κινητό με την επιδότηση της εταιρίας, σου λέει ο υπάλληλος ότι θα πρέπει να επιστρέψεις ένα ποσό πίσω. Τον ρωτάς ποιό είναι αυτό το ποσό και σου λέει π.χ. 5 ευρώ. Κι εσύ συμφωνείς και αποφαζίζεις να κάνεις αυτή την αίτηση για την διακοπή του συμβολαίου σου. Ώς εδώ όλα καλά. Συντάσσει λοιπόν ο υπάλληλος του καταστήματος την αίτησή σου προς την εταιρία. Στην αίτηση αναφέρει το αίτημά σου για διακοπή, κάποιο λόγο για τον οποίο θέλεις να διακόψεις, ότι θα πρέπει να επιστρέψεις ένα ποσό από την επιδότηση που έχεις πάρει (λόγω διακοπής πριν τη λήξη του συμβολαίου) όπως επίσης και ότι χρειάζονται 30 ημέρες "για να παράγει αποτελέσματα" η αίτησή σου. Για να σου απαντήσουν δηλαδή αν έγινε δεκτή η αίτησή σου ή αν απορρίφθηκε. Σου ζητάει ο υπάλληλος να την υπογράψεις την αίτηση, του δίνεις και την ταυτότητά σου για να δεί ότι είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης του λογαριαμού και οτι είσαι εσύ ο ίδιος που αιτείσαι τη διακοπή του συμβολαίου. Εσύ την υπογράφεις επειδή συμφωνείς με αυτά που αναφέρει η αίτηση. Ώς εδώ όλα καλά και όλα λογικά και κανένα πρόβλημα. Σου δίνει και ο υπάλληλος και την καινούρια κάρτα που θα χρησιμοποιήσεις μόλις διακοπεί το συμβόλαιό σου και χαθεί το σήμα για να γίνεις καρτοκινητός. Μετά τι κάνεις; Λογικό είναι να το ξεχάσεις λίγο το θέμα για να περάσουνε αυτές οι 30 μέρες και να μάθεις τι έγινε τελικά με την αίτηση, αν εγκρίθηκε ή οχι, σωστά; Περνάνε αυτές οι 30 μέρες, στο ενδιάμεσο σε παίρνουνε τηλέφωνο καμιά 3-4 φορές για να σου κάνουνε καλύτερη προσφορά, σε ενημερώνουνε κιόλας ότι η κλήση καταγράφεται, και εσύ δεν δέχεσαι καμία προσφορά, και δηλώνεις σε κάθε υπάλληλο που σου κάνει προσφορά ότι δεν δέχεσαι καμια από αυτές τις προσφορές και ότι θελεις να διακόψεις για να γίνεις καρτοκινητός. Τώρα για ποιό λόγο σου κάνουνε την ίδια προσφορά 3 φορές δεν καταλαβαίνω....τελοσπάντων. Εσύ επιμένεις να διακόψεις. Περνάνε λοιπόν αυτές οι 30 μέρες και κανένα νέο από την εταιρία, ούτε τηλέφωνο, ούτε επιστολή ούτε τίποτα, και το κινητό να δουλεύει κανονικά. Περνάνε άλλες 5-6 μέρες πέρα από τις 30 και ακόμα κανένα νέο. Πάιρνεις λοιπόν κι εσύ τηλέφωνη στην εκσυπηρέτηση πελατών για να ρωτήσεις τι έγινε με την αίτησή σου και το μόνο που ξέρει ο υπάλληλος είναι ότι "η αίτησή σου έχει καταχωρηθεί" !!!! ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ; ; αν σε μερικές μέρες εκδίδεται και από πάνω και ο επόμενος λγαριασμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καταγγελια παντου. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 @GR79 απλά τα πράγματα. Όταν έκανες το αίτημα ακύρωσης, λογικά θα πήρες και ένα αντίγραφο για το πότε θα γίνει η ακύρωση και το αναπόσβεστο ποσό. Αν εσύ μέσα στις 30 μέρες δεν αποδέχτηκες κάποια προσφορά υπαναχώρησης, ζήτα να ακούσεις (μιας και ηχογράφονται όπως λες) το αίτημα αρχειοθέτησης της ακύρωσης. Διαφορετικά, πληρώνεις μέχρι την ημέρα που γράφει πάνω η αίτηση ακύρωσης και περιμένεις να γίνει καρτοκινητό! Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR79 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μέχρι στιγμής έχω κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ, και μου έχει έρθει ήδη κοινοποίηση επιστολής της ΕΕΤΤ προς την εταιρία από την οποία ζητεί εξηγήσεις. Τώρα περιμένω....... απλά ήθελα να δώ αν καλώς έκανα καταγγελία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/ και με το viber καθαρησες... θα μιλας με ελλαδα και θα εχεις ινερνετ. Φίλε στέλνω DATAROAM ΝΑΙ στο 1284 και μου έρχεται μήνυμα Λάθος εντολή... Τι κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Λοιπόν , πήγα σήμερα και ρώτησα στο κατάστημα της Wind στο Mall και μου είπαν ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το unlimited surf και το 1 GB στο εξωτερικό με το Dataroaming. Τωρα τι να πω? Τελικά ξέρει κανείς άλλος αν ισχύει ή μου είπε μπαρούφες το παλικάρι ??? Η αν το έχει χρησιμοποιήσει τελικά σε άλλη χώρα. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Τελικά τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών. Φυσικά και μπορείς (δεν ξέρω αν μπορείς για τα συγκεκριμένα πακέτα), αλλά για το δικό μου (Talk & Surf 300+) μπορείς κανονικά. Στέλνεις DATAROAM NAI (το NAI με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1284 και με χρέωση 5€ μεταφέρεις τα δωρεάν mb σου στο εξωτερικό (σε χώρες της ΕΕ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Ανοίγω καινούριο θέμα καθώς δεν ξέρω αν εμπίπτει πουθενά. Ένα φιλαράκι μου πήρε ένα σετάκι (reader software) για κλωνοποίηση καρτων sim για να βάζει την sim του σε ένα δευτερο κινητό (χωρίς να αλλάζει sim). Το δοκίμασε με επιτυχία σε μία κάρτα cosmote (λιγο παλιά όχι πολύ παλιά ας πούμε του 2008 αν κατάλαβα καλά). Το λογισμικό βρήκε το κλειδί Ki (μυστικό κλειδί) σε περίπου 45 λεπτά. Επειτα προσπάθησε να κλωνοποιήσει/αντιγράψει μια q sim (καινούρια). Αν και το άφησε να δουλέψει για περίπου 2 ωρες δεν είχε αποτέλεσμα και σταμάτησε την διαδικασία. Από ότι το έψαξα οι τεχνολογίες κλωνοποίησης λειτουργούν για το αλγόριθμο comp128v1 και όχι νεότερους πχ comp128v2-v3 (η vodafone χρησιμοποιεί νεότερους και δεν κλωνοποιούνται οι sim της). Νομίζω η wind/q κλωνοποιούνται (comp128v1). Μήπως έπρεπε απλά να αφήσεις το πρόγραμμα να τρέξει περισσότερο ή απλά οι Q sim δεν κλωνοποιούνται? Ξέρει κανείς.. :confused: Edit ---------------------------- Από ότι είδα στο internet οι κάρτες Q, και Voda δεν κλωνοποιούνται (νεότερες εκδόσεις το comp128v1). Περίεργο να κλωνοποιούνται οι wind (ίσως όχι όλες και εκεί) και όχι οι q (που είναι ίδια εταιρία). Edited April 14, 2013 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ και αρκετούς μήνες... Έχω επικοινωνήσει άπειρες φορές με την εξυπηρέτηση, αρχικά μου συνέστησαν και άλλαξα καρτα sim κι έπειτα συσκευή! Έλεγξαν και τη γραμμή μου, την έκαναν και reset! Το ίδιο πρόβλημα παντού! Ακόμα κι η σιμ μου σε αλλά κινητά το ίδιο! Το 3G πιό χάλια κι από το GPRS! Το παράδοξο ειναι πως νέες κάρτες Q έχουν φοβερές ταχύτητες! Οπότε μάλλον κάτι παίζει με τις παλαιότερες ενεργοποιήσεις! Αν δείτε παλαιότερα posts μου θα δείτε και screenshots! Να αναφέρω πως το πρόβλημα αφορά όλη την επικράτεια κι οχι μόνο την Θεσσαλονίκη στην οποία μένω... ΥΓ: Το μόνο που μου έμεινε να πραγματοποιήσω ειναι να τελειώσω τις μονάδες μου και να κάνω φορητότητα σε άλλο δίκτυο κι έπειτα ξανά πίσω στην Q! Μόνο έτσι θα μηδενιστεί το κοντέρ! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts