Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή σε καλούν στον αριθμό που δίνεις για να σε ενημερώσουν για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς κινητής ή σταθερής γραμμής αν έχεις;;;;

Ή λες πως σε καλούν για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ΔΕΗ αν έχεις;

Νομίζω πως καταχωρείται για την περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος με λογαριασμό της ΔΕΗ για να μπορουν να σε βρουν! Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι online με τη ΔΕΗ για αυτό δεν μπορούν να εξοφλήσουν και λογαριασμούς που έχουν λήξει ή να βάλουν διαφορετικό ποσό από αυτό που λέει το χαρτί!

Σήμερα πλήρωσα κι εγώ για πρώτη φορά έναν λογαριασμό ΔΕΗ σε κατάστημα Wind μιας και μου ήρθε σχεδόν παράλληλα με λογαριασμό της Wind πριν λίγες μέρες. Χρήσιμη ευκολία, να μην περιμένεις και στην ουρά στην ΔΕΗ..

Δεν μου ζήτησαν κάποιο σταθερό.

--- Sony Xperia 5 II ---

Αναφερθηκε σε κυριακατικο φυλλο, οτι κατατεθηκε μη δεσμευτικη προσφορα για τη 4νετ. Γι' αυτο και το σχολιο μου. Βεβαια, με τοσες προσφορες εχουν μπλεξει τα παντα :D

Αναφερθηκε σε κυριακατικο φυλλο, οτι κατατεθηκε μη δεσμευτικη προσφορα για τη 4νετ. Γι' αυτο και το σχολιο μου. Βεβαια, με τοσες προσφορες εχουν μπλεξει τα παντα :D

Ποιο Κυριακάτικο φύλο; Έχεις link;

Edited by energeiakos
http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

...μάλιστα, αν κάποιος αφιερώσει λίγο, ελάχιστο, χρόνο, θα βρει και το επίσημο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286533

ΨΑΧΝΟΥΜΕ πριν γράψουμε, τα έχουμε πει πολλές φορές...

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

δεν ειδα κανεναν να λεει για την μη δεσμευτικη προσφορα που ειχε γινει απο την forthnet στην Wind! και τωρα πουλαει τρελα η wind γιατι δε μασαει πουθενα!

Never Give Up:!:

Join friend!

Βασικά αυτά τα λινκ είναι σχετικά παλιά (1 βδομάδα και πάνω). Δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι τώρα. Αυτό που γίνεται στη Forthnet είναι ότι κάποιοι μεγαλώνουν τη θέση τους στην εταιρεία και αυτό που γίνεται στη Wind είναι ένα beautification για να πουληθεί (εγώ έτσι το βλέπω).

Νομίζω πως ακόμα και αν οι μέτοχοι της Wind αγοράσουν όλες τις μετοχές της Forthnet, δεν θα είναι το Brand της wind αυτό που θα κρατηθεί και δεν θα είναι απορόφηση της forthnet αφού είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος. Συνένωση είναι πιθανή αν και αυτό μου φαίνεται λίγο μακρινό σενάριο.

Γνωριζει κανεις αν η wind εχει φερει το iphone 3gs? Eχω επιδοτηση και δεν θελω να την χασω!

Μπορω να παω και να ζητησω να μου το φέρουνε??

νομιζω οτι μπορεις να παραγγειλεις μονο το iphone 4 αλλα και αυτο ενας θεος ξερει αν θα στο φερουν.....

εγω περιμενα πανω απο μηνα και δεν ειχαν ιδεα αν θα ερθει τελικα!!!!

Δεν ξέρω πόσο καλή ήταν αυτή η εξαγορά. Η TELLAS γενικά είχε μάλλον αρνητικό Momentum καθώς όλο προβλήματα ακουγόντουσαν γι'αυτή. Όπως και να έχει, στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό και νομίζω πως δεν διαφοροποιείται και στις τηλεπικοινωνίες αυτό :)

Είδομεν!

Νομίζω πως αν γίνει κάτι θα γίνει συνένωση και όχι εξαγορά. Άλλωστε η wind είναι πολύ μικρότερο μέγεθος από τη forthnet ενώ και η διοίκηση της δεύτερης αφού είναι ήδη ο μεγαλύτερος εναλλακτικός θα το προσπαθήσουν για να μεγαλώσουν το brand forthnet ακόμα περισσότερο.

Βασικά αυτά τα λινκ είναι σχετικά παλιά (1 βδομάδα και πάνω). Δε νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι τώρα. Αυτό που γίνεται στη Forthnet είναι ότι κάποιοι μεγαλώνουν τη θέση τους στην εταιρεία και αυτό που γίνεται στη Wind είναι ένα beautification για να πουληθεί (εγώ έτσι το βλέπω).

Νομίζω πως ακόμα και αν οι μέτοχοι της Wind αγοράσουν όλες τις μετοχές της Forthnet, δεν θα είναι το Brand της wind αυτό που θα κρατηθεί και δεν θα είναι απορόφηση της forthnet αφού είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος. Συνένωση είναι πιθανή αν και αυτό μου φαίνεται λίγο μακρινό σενάριο.

Υπαρχει τετοιος ορος στα οικονομικα; beautification; Πολυ ωραιο μου ακουγεται. Ο πιθανος αγοραστης δεν εχει λογιστες να του ξετρυπωσουν τις βρωμιες κατω απο το χαλακι;

Εδώ ολόκληρη χώρα έκρυβε τρύπτες δισεκατομυρίων και τα έσπρχωνε όλα κάτω από το χαλάκι, η Wind θα δυσκολευτεί;;;; :)

Σημείωση: Το beautification είναι δική μου έμπνευση, όχι οικονομικός όρος :)

Άλλωστε η wind είναι πολύ μικρότερο μέγεθος από τη forthnet

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει φίλε μου, η Forthnet είναι μια εταιρεία σταθερής και Internet, ενώ η Wind είναι μια εταιρεία σταθερής, κινητής, και Internet, με ασύλληπτα μεγαλύτερα οικονομικά και υλικοτεχνικά μεγέθη σε σχέση με τη Forthnet αλλά και οποιουδήποτε άλλου παρόχου σταθερής και Internet στην Ελλάδα, μετά τον ΟΤΕ.

Αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος, αλλά και η ίδια η Wind, είναι πως η μεγαλύτερη εταιρεία μετά τον ΟΤΕ, από άποψης δικτύου, είναι η Wind, διότι είναι η μόνη που έχει ενιαίο δίκτυο σταθερής, κινητής, και Internet.

Η Vodafone έχει το πλεονέκτημα της σχεδόν ατέρμονης χρηματοδότησης από τη μαμά εταιρεία, αλλά κατέχει ένα ποσοστό μικρότερο του 20% της HOL, η οποία HOL πλεονεκτεί σε σχέση με τους άλλους εναλλακτικούς -εξαιρουμένου του ΟΤΕ- μόνο στο κομμάτι της υποδομής οπτικών ινών.

Με απλά λόγια, η Wind είναι ο γίγαντας που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, χρόόόνια τώρα, μέχρι πότε, άγνωστο, αλλά αν ξυπνήσει, αν, θα κλάψουν μανούλες.

Mετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς η wind πιθανόν αλλάξει ξανά όνομα....Το πιο πιθανό αν αλλάξει είναι να ονομαστεί όλη η εταιρία Q...

πως ξέρεις οτι είναι το Q πιο πιθανό;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Θα προτιμούσα να ξαναγίνει telestet. με όλες τις αλλαγές που υπόσχεται αυτή η αλλαγή :love:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τelestet και πάλι Τelestet. Το όνομα Q μόνο κακό θα κάνει αφού όλοι την έχουν ως το δίκτυο που δανείζεται σήμα από άλλα ,πιστεύω..

Telestet for ever συμφωνώ :love:

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked