Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ως 30/6 η δεσμευση επισκευης. γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που τους ενδιαφερει πραγματικα η εγγυηση για παντα.

Γιατί δίνουν παράταση σε κάτι που δεν μπορούν να υποστηρίξουν σωστά;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Για να προσελκύσουν κόσμο.:)

Τον οποίο θα δυσαρεστήσουν και θα χάσουν για πάντα...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τον οποίο θα δυσαρεστήσουν και θα χάσουν για πάντα...

Πρέπει να φτιάξουν την υπηρεσία αυτή γιατί θα χάσουν τον κόσμο που τους εμπιστεύονται.:)

Απο ποια ημερομηνια και μετα πρεπει να εχεις αγορασει το κινητο; Με αυτα που βλεπω λεω να το αντικαταστησω με ενα καινουργιο αφου σε μια εβδομαδα δε προλαβαινουν ουτε στο σερβις να το στειλουν :)

Απο ποια ημερομηνια και μετα πρεπει να εχεις αγορασει το κινητο; Με αυτα που βλεπω λεω να το αντικαταστησω με ενα καινουργιο αφου σε μια εβδομαδα δε προλαβαινουν ουτε στο σερβις να το στειλουν :)

Αν θυμάμαι καλά ήταν για αγορές από τέλος Σεπτέμβρη 2008 και μετά! Αλλά είσαι σίγουρος ότι θα σου το αντικαταστήσουν; το πιο πιθανό είναι να σου επιστρέψουν το ίδιο σε ένα εικοσαήμερο και να σου πούνε ότι πέρασαν μόνο πέντε εργάσιμες από τη μέρα που το άφησες και οι υπόλοιπες ήταν αργίες :p

κάποιος που να την πήρε τελικά;

την εχουν παρει αρκετοι μπορω να πω.

Never Give Up:!:

Join friend!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Συμβαινει το εξης....καλουνε ενα φιλο στο σταθερο στο μαγαζι του (οτε) απο τηλεφωνο wind ..με το που το σηκωνει κλεινει η γραμμη....??εαν το καλεσεις απο σταθερο ειτε απο κινητο (πλην wind) σου λεει οτι δεν υπαρχει......???? εαν δεν υπαρχει προβλημα με το φορουμ μπορω να αναρτησω και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νουμερο (693**21000) ...τι πορει να συμβαινει ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

LG G4

Πιθανότατα είναι από κάποιο εσωτερικό της wind ή ακόμη και από τηλεφωνικό κέντρο άλλης εταιρίας. Με είχαν καλέσει παλιότερα από την τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 6933ΧΧ0000.

Πάντως δεν διατίθεται πλέον. Είχαν μείνει κάποια (σχεδόν όλα για την ακρίβεια) κομμάτια σε πολλά καταστήματα και τα ζήτησε πίσω η εταιρία πριν αρκετούς μήνες. Τώρα τι τα έκανε αυτή...; δεν το γνωρίζω!

Εχει δικιο ο πετρος, γιαυτο σε ρωτησα... παντως, πιθανοτατα ειναι εσωτερικο της Wind γιατι εαν καταλαβα καλα απο Wind μπορεις να το καλεσεις? στα κεντρα αλλης εταιρειας που δινει η Wind (κατι σαν FCT) οντως, δεν μπορεις να το καλεσεις ουτε απο κινητο Wind, αλλα εσωτερικα της Wind μπορεις μια χαρα να τα καλεσεις απο οποιοδηποτε κινητο Wind.

Ναι, ηταν τρελη επιτυχια η 3G Live Camera.... ο/η product manager που το ....σκεφτηκε σιγουρα αξιζε οτι bonus πηρε...

Μήπως είναι 6933521000;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εμένα με κάλεσαν απο εναν αριθμό + 201882435ΧΧ απο ποιο δίκτυο προέρχεται?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Εμένα με κάλεσαν απο εναν αριθμό + 201882435ΧΧ απο ποιο δίκτυο προέρχεται?

δίκτυο κινητής Mobinil Αίγυπτος :)

Ισχύει ακόμα η δέσμευση τιμής? Τί γίνεται δηλαδή, αν βρω κάπου αλλού φθηνότερα, μου πληρώνουν τη διαφορά?

Ψιλοσχετικό-άσχετο:

Τις προάλλες είχα ρωτήσει για μια συσκευή που έχει 117 ευρώ, με το καρτοσυμβόλαιο 25 πήγαινε στα 70 απ'ότι θυμάμαι, και αφού είδε ότι το σκεφτόμουν, μου έκανε μια καλύτερη προσφορά στα 35 ευρώ και μου είπε ότι ισχύει μόνο για εκείνη τη μέρα, γιατί από εβδομάδα αλλάζουν τα πράγματα. Κάτι τέτοιο...

Μήπως χτυπάνε μύγες στη wind?

Αχα! Ο κατάλογος της Wind είναι δηλαδή το 11818...

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked