petros_dl Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Πολύ καλή υπηρεσία ήταν το πραγματικά απεριόριστο non stop! Θυμάμαι και την διαφήμιση! ''Θέλω να πάρω τηλέφωνο τον Γιάννη...και να μην το κλείσω ποτέ''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 to free wind plus non stop xoris ton periorismo sta 40 mb. idi exw stamatisei na mpainw sto wind plus genika kai nomizo oti polloi akoma kanoun to idio. Μεχρι στιγμης παραμενει απεριοριστο.Δεν εχει εφαρμοστει ακομα η αλλαγη και ισως να μην εφαρμοστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiMoC Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 nai..apoti ida k egw i AB exei tin f8inoteri gia kupro opote an isxiei akoma 8a valw autin=] elpizw mono n mn xriazete n paw sta AB gia ananewsi kartas ka8e fora:P hahaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Μην ανυσηχείς μπορείς να κάνεις κανονικές ανανεώσεις με κάρτες WIND , Η μόνη διαφορά είναι ότι αν κάνεις ανανέωση από κατάστημα πάνω από 20 ευρώ , δεν σου δίνει 15% Bonus όπως στα κανονικά καρτοκινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Πως ειναι δυνατόν να συζητάτε με άτομα που φέρουν το λογότυπο της εταιρίας.... Ατομα που εκπροσωπούν την εταιρία ως συνεργάτες και έχουν συμφέρον από αυτην. Γι'αυτούς η εικόνα της εταιρίας είναι τα χρήματα στο πορτοφόλι τους. Ξέρω οτι θα αποδοκιμαστώ για τα λόγια μου ,αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οι <<κύριοι>> αυτοί κάθε αλλο παρα αντικειμενική κρίση δεν έχουν για το όλο θέμα,αντιθέτως επισκιάζουν και ρίχνουν στάχτη για να περιορίσουν την απογοητευτική εικόνα της εταιρίας.Μάταια ομως...... η σαπίλα στο εσωτερικό μπορεί να μην ειναι εύκολα ορατή αλλα η μυρωδιά ειναι έντονη!!! ydrohoos1980 ξερουμε ολοι ποιος εισαι και που δουλευες.. γιαυτο ασε ησυχη την wind, γιατι και ο δικος σου πρωιν αφεντικος ειναι για πεταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Λυπάμαι που θα το πω, και συγνώμη στον billako, αλλά επείδή εργαζόμουν ένα χρόνο στην εταιρεία αυτή, έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.. Το μόνο που θέλει είναι να "φάει" τον Γερμανό και να ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθρου (αλήθεια, έτσι ακριβώς μας το μετέφερε ο επιθεωρητής μας) , χωρίς όμως καμία οργάνωση και καμία σκέψη για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη... μη μου ζητας συγνωμη,πλεον δεν εχω τετοια κοληματα..ο καθενας λεει αυτο που νομιζει και δεν σε παρεξηγω. οσο για να φαει τον γερμανο..δεν ειναι τετοια η γραμμη της εταιριας φανταζομαι. πριν 1 χρονο ισως..τωρα δεν παμε για εκει.. τελος παντων !:D ydrohoos1980 ξερουμε ολοι ποιος εισαι και που δουλευες.. γιαυτο ασε ησυχη την wind, γιατι και ο δικος σου πρωιν αφεντικος ειναι για πεταμα. εσυ τι αγχωνεσαι? για μενα λεει!:lol: γιατι εγω αν χασω 10 συνδρομητες απο σας εδω μεσα...δεν θα χω να φαω! και δεν θα χει να φαει και η wind..και παει λεγοντας. τρεχα γυρευε. γενικα παντως ,βλεπω οτι το myphone..λυπαμαι που θα το πω αλλα εχει δωσει μεγαλη ελευθερια στο θεμα με την wind και να μπαινει ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του. χωρις να θελω να θιξω καποιον προσωπικα και φυσικα χωρις να θελω να παρω το μερος της εταιριας. θα παρακαλουσα λοιπον(απο τα μελη) αν γινεται τουλαχιστον να μη βγαινουν ονοματα και συκοφαντιες εις βαρος της εταιριας οπως και να λεγεται αυτη. Yπαρχουν ανθρωποι που βγαζουν το ψωμι τους καθημερινα και ειναι κριμα λογο εμφανισης των ονοματων να ριψοκινδυνευουν την θεση τους. Nομιζω αυτα ειναι προσωπικα του καθενος το τι κανει στην επαγγελματικη του ζωη. Αν υπαρχει καποια ενσταση απο τους moderators ή καποιο μελος μπορει να μου στειλει pm. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 γενικα παντως ,βλεπω οτι το myphone..λυπαμαι που θα το πω αλλα εχει δωσει μεγαλη ελευθερια στο θεμα με την wind και να μπαινει ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του. [/i] Εγω θα ελεγα πως εχει δωσει μεγαλη ελευθερια στους υπαλληλους της wind να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους. Επειδη θα με ρωτησεις, ναι εισαι ενας απο αυτους αλλα σιγουρα ο τελευταιος που θα ελεγα οτι εχει γινει ενοχλητικος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Νομιζω οτι εχετε "ξεφυγει" λιγο..... Στο τελος θα μας πειτε (αυτοι οι λιγοι θελω να πιστευω) να μην γραφουμε και στα φορουμ γιατι ειμαστε εργαζομενοι στην Wind ή φερουμε το λογοτυπο της στην σφραγγιδα μας. Ελεος ρε παιδια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Εγώ θα το φέρω τούμπα. Σε λίγο θα μας πείτε(οι εργαζόμενοι της Wind και οι εκπρόσωποί της) να μην εκφράζουμε τις απόψεις και τις δυσαρέσκειές μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Σήμερα ήμουν στο κατάστημα της WIND των Βριλησσίων, και είδα την υπεύθυνη να φορτώνει 4 iphones στα κουτιά τους, στην σακούλα wind-tellas και να τα δείνει σε κάποιον. Όταν μπήκα ήμουν προς το τέλος της συναλλαγής. Ρώτησα μια άλλη κοπέλα που με εξηπυρετούσε αν αυτά είναι iphones και μου λέει: "Ναι το iphone είναι.....αλλά εσείς δεν είδατε τίποτα και μου χαμογέλασε." Δεν ρώτησα κάτι παραπάνω, αλλά ξέρει κανείς τι παίζει; Πρόκειται να κυκλοφορήσει το iphone και στην Wind; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 profanos itan kati off-the-record kai enoite pos to katastima pou ides na ginete afto itan franchise. kai episis OXI den prokite POTE h wind na ferei to iphone... exei to omnia pou prosferei...poli perisotera....opos aloste kai h wind :D Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ...ελπιζω και το φορουμ να μην ειδε τιποτα!! :ninja: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ...ελπιζω και το φορουμ να μην ειδε τιποτα!! :ninja: Είδε το forum..............:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Πολύ πιθανόν να το φέρει, από 2009 και έπειτα (που νομίζω ότι λήγει η αποκλειστικότητα της Voda με την Apple). Σε κάθε περίπτωση, το κατάστημα είναι franchise και αν τους πιάσουν θα τους κόψουν τον... αέρα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Γι'αυτό σταμάτησε η Vodafone να δίνει σκέτες συσκευές απο τα καταστήματα. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos P800 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Καλα δουλευόμαστε? Αν ΕΣΥ ελβεπες κάθε μέρα εκκατομύρια να εισερχονται στα ταμεία του αφεντικού σου, να κυκλοφορεί με Ακριβά αυτοκινητα και να τα σκορπάει σε κάθε είδος βλακεια και εσενα σου έλεγε ότι δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και να ξεχάσεις αυξησεις και ιστορίες θα ΕΚΑΝΕΣ κάτι διαφορετικό? Πόσο μπορεί ενας εργαζόμενος να ανεχτεί την κοροϊδία? Πολυ καλα κάνει το ΣΩΜΑΤΕΙΟ (που είναι από τα λίγα στον ιδιωτικό τομεα ΓΕΝΙΚΩΣ) Παράθεση http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 kai na to dosei,ti tha ginei re paidia?! siga to tilefono! na mou peite gia kanena android,na pw malista!!! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 το λες αυτο γιατι ακομα δεν εχει ερθει Ελλαδα. ετσι εκαναν και για το iphone μεχρι που ηρθε. το android θα γινει καλυτερο μολις αξιοποιηθει ο ανοιχτος κωδικας του. ακομα ειναι ενα συνηθισμενο touch τηλεφωνο... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 profanos itan kati off-the-record kai enoite pos to katastima pou ides na ginete afto itan franchise. kai episis OXI den prokite POTE h wind na ferei to iphone... exei to omnia pou prosferei...poli perisotera....opos aloste kai h wind :D kai na to dosei,ti tha ginei re paidia?! siga to tilefono! na mou peite gia kanena android,na pw malista!!! Μήπως να σας θυμήσω τις περίπου 15000 πωλήσεις που έχει κάνει το iPhone μέσα σε 2 μήνες στην Ελλάδα (και οι περισσότερες με νέο συμβόλαιο ή ανανέωση αφού τα καταστήματα της Vodafone δύσκολα το δίνουν σκέτο)??? Ποιά άλλη συσκευή κάνει τέτοιες πωλήσεις? Για να μην αναφερθώ στις εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο το κόσμο. Δεν κατηγορώ τη Wind γιατι πραγματικά δεν γνωρίζω αν ήταν σε θέση να εξασφαλίσει συνεργασία με την Apple ή η τελευταία έχει αποκλειστική συνεργασία με τη Vodafone Group για την ελληνική αγορά. Γιατι δεν νομίζω ότι η Wind είναι ηλίθια για να σνομπάρει τόσες χιλιάδες πωλήσεις και συμβόλαια... Βέβαια και να το έφερνε τώρα δεν θα είχε και πολύ νόημα. Ας ελπίσουμε ότι όταν με το καλό βγει καινούργιο iPhone θα το φέρει και εκείνη, πιο πολύ για να υπάρχει ανταγωνισμός στα προγράμματα και την εξυπηρέτηση (αν και μου φαίνεται δύσκολο...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasvas100 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εμενα παντως μου προτειναν απο τη wind να το παρω απ τη βοντα κ το ποσο της επιδοτησης να μου το αφαιρουν καθε μηνα δια δωδεκα δηλαδη απο το λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εμενα παντως μου προτειναν απο τη wind να το παρω απ τη βοντα κ το ποσο της επιδοτησης να μου το αφαιρουν καθε μηνα δια δωδεκα δηλαδη απο το λογαριασμο Δηλαδή να κάνεις συμβόλαιο στη Wind,να πάρεις τη συσκευή από τη Vodafone και να σου την πληρώνει κάθε μήνα η Wind?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Για να ειπε δεν ειδες τιποτα αρα ηταν παρανομη συναλλαγη.....:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δηλαδή να κάνεις συμβόλαιο στη Wind,να πάρεις τη συσκευή από τη Vodafone και να σου την πληρώνει κάθε μήνα η Wind?:worry: εννοει να αγορασει κανονικα με 500 ευρω το κινητο και αντι για εκπτωση στην συσκευη να του αφαιρεσουν απο το λογαριασμο το ποσο της επιδοτησης. και ολα αυτα μεσω της vodafone Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εννοει να αγορασει κανονικα με 500 ευρω το κινητο και αντι για εκπτωση στην συσκευη να του αφαιρεσουν απο το λογαριασμο το ποσο της επιδοτησης. και ολα αυτα μεσω της vodafone Τώρα το κατάλαβα.Thanks Στάθη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα εδώ και καιρό. Με ορισμένα κινητά δεν μου έρχονται τα μηνύματα χαμένων κλήσεων καθόλου είτε αργούν και 20 ώρες. Μάλιστα εάν βάλω την sim μετά σε άλλο κινητό που μου έρχονταν κανονικά τα μηνύματα, για να λειτουργήσει η υπηρεσία θα πρέπει να την ενεργοποιήσω ξανά στο 1265. Το πρόβλημα αυτό δεν το έχω αντιμετωπίσει καθόλου με κινητά της ΝΟΚΙΑ και SAMSUNG ενώ παρουσιάζεται σχεδόν σε όλα τα άλλα!!! Από την εξυπηρέτηση πελατών δηλώνουν παντελή άγνοια και μου λένε άσχετα πράγματα όπως αν τυχόν δεν έχω υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας, λάθος αριθμό κέντρου μηνυμάτων κλπ Φυσικά και όλα αυτά είναι εντάξει. Τι μπορεί να φταίει και να πω εδώ ότι η κάρτα sim μου είναι μεν παλιά από το 1999 αλλά δεν μπορεί να οφείλεται σε αυτό αφού όλα τα κανονικά μηνύματα έρχονται και φεύγουν κανονικά και λειτουργεί η υπηρεσία επίσης κανονικά σε πολλά άλλα κινητά όπως τα ΝΟΚΙΑ και τα SAMSUNG! Και πήγα σα μαλάκ@ς και αγόρασα το SE C902 και νά'τα πάλι, η υπηρεσία μπλόκαρε! Δεν καθόμουν με το παλιό καλό Σαμσουγκάκι μου το 590 που λειτουργούσε τζάμι? Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η παλαιότητα της κάρτας sim? Κουλό δεν ακούγεται αυτό? ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts