sounik Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 .... κ μια ερωτηση κ απο μενα..... υπαρχει καποιο αξιολογο προγραμμα που να κανει καποια οικονομια στην μπαταρια η οτι κ να βαλει κανεις δεν θα δει διαφορα..... ευχαριστω! Root με το kingoroot και greenify!Δοκιμασμενο απο τους περισσοτερους εδω μεσα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εγω λεω να περιμενω δυο βδομαδουλες για να φερουν κ αλλες καινουργιες παρτιδες και να παω να το παρω. και να ρωτησω και κατι αλλο, αν βαλω την εφαρμγη viber και whatsapp και περασω στις επαφες μου τα κινητα των φιλων μου. θα δουλευει κανονικα? Το Whatsapp δεν λειτουργεί σίγουρα καθώς χρειάζεται σύνδεση σε δίκτυο κινητής για να γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω άλλης εφαρμογής αλλά είναι μπέρδεμα και δεν το προσπάθησα καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά μην αγχώνεστε για προβλήματα και μπλε γραμμές. Προτιμήστε media markt που έχει 14 μέρες επιστροφή χωρίς να σε ρωτήσουν το παραμικρό αλλά και καινούργιο στοκ αρκετά συχνά. Τα καινούργια δεν φαίνεται να έχουν κανένα θέμα πλην του bleed το οποίο εκτός του ότι περνάει απαρατήρητο, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Η ταμπλετάρα είναι όλα τα λεφτά! Χαίρεσαι και μόνο που την κρατάς βλέποντας την! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μπορούμε με κάποιο τροπο κωδικό κτλ να δούμε αν ειναι καινούργια παρτίδα ή παίρνοντας μια ταμπλετα απο γνωστό μαγαζί π.χ πλαίσιο media markt λογω επισκεψιμότητας και κατανάλωσης θα πάρουμε καινούργια ταμπλετα οπως και να εχει;Ξέρουμε τι DOA δίνουν τα 2 παραπάνω μαγαζιά ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μπορούμε με κάποιο τροπο κωδικό κτλ να δούμε αν ειναι καινούργια παρτίδα ή παίρνοντας μια ταμπλετα απο γνωστό μαγαζί π.χ πλαίσιο media markt λογω επισκεψιμότητας και κατανάλωσης θα πάρουμε καινούργια ταμπλετα οπως και να εχει;Ξέρουμε τι DOA δίνουν τα 2 παραπάνω μαγαζιά ; Δεν ξέρω πως βλέπουμε την ημερομηνία παραλαβής/κατασκευής, αλλά μπορείς να ρωτήσεις έναν υπάλληλο να σου πει. Έχει έναν μεγάλο κωδικό το κουτί και κάπως το καταλαβαίνουν απ εκεί(μου το χε δείξει αλλά δεν το θυμάμαι). Εγώ έβαλα έναν (να ναι καλά το παλικάρι, τον απασχολούσα 40 λεπτά :p ) να μου ψάξει όλα όσα είχαν εκεί και να μου βρει το πιο καινούργιο! :lol: Και έτσι και έγινε. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα ;) Τα πλαίσιο και media markt έχουν τα πιο φρέσκα στοκ συνήθως. Το πλαίσιο δίνει 7 μέρες DOA και το MM 14 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εγω λεω να περιμενω δυο βδομαδουλες για να φερουν κ αλλες καινουργιες παρτιδες και να παω να το παρω. και να ρωτησω και κατι αλλο, αν βαλω την εφαρμγη viber και whatsapp και περασω στις επαφες μου τα κινητα των φιλων μου. θα δουλευει κανονικα? Το βάιμπερ εδώ και περίπου ένα-δύο μήνες λειτουργεί και στα τάμπλετ. Δε χρειάζεται να περάσεις επαφές φίλων. Κατεβάζεις την εφαρμογή, στέλνει ένα κωδικό στο ΚΙΝΗΤΌ σου, το βάζεις στο ΤΑΜΠΛΕΤ, και είσαι έτοιμος. Σου έχει όλες τις επαφές που έχεις στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το βάιμπερ εδώ και περίπου ένα-δύο μήνες λειτουργεί και στα τάμπλετ. Δε χρειάζεται να περάσεις επαφές φίλων. Κατεβάζεις την εφαρμογή, στέλνει ένα κωδικό στο ΚΙΝΗΤΌ σου, το βάζεις στο ΤΑΜΠΛΕΤ, και είσαι έτοιμος. Σου έχει όλες τις επαφές που έχεις στο κινητό σου. Σωστά. Κατέβασε την εφαρμογή στην ταμπλέτα και φρόντισε να έχεις ανοιχτό, σε Wi-Fi και το κινητό. Θα στείλει κωδικό. Τον βάζεις στην ταμπλέτα κι είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν ξέρω πως βλέπουμε την ημερομηνία παραλαβής/κατασκευής, αλλά μπορείς να ρωτήσεις έναν υπάλληλο να σου πει. Έχει έναν μεγάλο κωδικό το κουτί και κάπως το καταλαβαίνουν απ εκεί(μου το χε δείξει αλλά δεν το θυμάμαι). Εγώ έβαλα έναν (να ναι καλά το παλικάρι, τον απασχολούσα 40 λεπτά :p ) να μου ψάξει όλα όσα είχαν εκεί και να μου βρει το πιο καινούργιο! :lol: Και έτσι και έγινε. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα ;) Τα πλαίσιο και media markt έχουν τα πιο φρέσκα στοκ συνήθως. Το πλαίσιο δίνει 7 μέρες DOA και το MM 14 ;) Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μια βοηθεια ρε παιδια. Επειδη την δευτερα παω για αγορα android κινητου. Το qpair δουλευει με οποιοδηποτε android κινητο; Και να το κανω πιο συγκεκριμενο με το samsung s4 λειτουργει;η πρεπει να ειναι lg το τηλ; Συγνωμη που ξανακανω ποστ την ερωτηση αλλα μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Λοιπόν για όποιον θέλει να βελτιώσει τον ήχο και έχει κάνει root αλλά θέλει (όπως εγώ) να κρατήσει τη stock rom Υπάρχει το απίστευτο ViPER4Android Fx. Το πρόγραμμα απλά κάνει τα πάντα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Εχει πολλές ρυθμίσεις και θέλει αρκετό ψάξιμο αλλά μπορεί και στα ηχεία (όπου υστερεί το g pad) πραγματικά να μεταμορφώσει τα πάντα. Δείτε στο στο official thread των xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Αλλά και εδώ για πιο απλές οδηγίες:http://highonandroid.com/android-apps/viper4android-app-for-rooted-android-best-audio-app/ Οπως λένε και οι οδηγίες θα πρέπει να κατεβάσετε τον built prop editor (εγω τον κατέβασα από το aptoide, μάλλον δεν το έχει πια το google play) και να αλλάξετε τις γραμμές που λέει. Μην ψάξετε να βρείτε την επιλογή Music effects στο μενού για τον ήχο του gpad γιατί δεν υπάρχει. Απλά κάντε τις αλλαγές με τον built prop editor και θα δουλέψει. Edited January 13, 2014 by Denant ορθογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Συγνωμη που ξανακανω ποστ την ερωτηση αλλα μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει! Δουλεύει με οποιοδήποτε android κινητό αρκεί να φοράει jelly bean 4.1 τουλάχιστον. ;) Με Gingerbread και ice cream δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν για όποιον θέλει να βελτιώσει τον ήχο και έχει κάνει root αλλά θέλει (όπως εγώ) να κρατήσει τη stock rom Υπάρχει το απίστευτο ViPER4Android Fx. Το πρόγραμμα απλά κάνει τα πάντα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Εχει πολλές ρυθμίσεις και θέλει αρκετό ψάξιμο αλλά μπορεί και στα ηχεία (όπου υστερεί το g pad) πραγματικά να μεταμορφώσει τα πάντα. Δείτε στο στο official thread των xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Αλλά και εδώ για πιο απλές οδηγίες:http://highonandroid.com/android-apps/viper4android-app-for-rooted-android-best-audio-app/ Οπως λένε και οι οδηγίες θα πρέπει να κατεβάσετε τον built prop editor (εγω τον κατέβασα από το aptoide, μάλλον δεν το έχει πια το google play) και να αλλάξετε τις γραμμές που λέει. Μην ψάξετε να βρείτε την επιλογή Music effects στο μενού για τον ήχο του gpad γιατί δεν υπάρχει. Απλά κάντε τις αλλαγές με τον built prop editor και θα δουλέψει. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, βλέπω έχουν και έκδοση για windows! Θέλει βέβαια λίγο ψάξιμο το πράγμα αλλά φαίνεται να αξίζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλημερα παιδια!!!! Μια ερωτηση ακομα.... πως μπορω στο ταμπλετ να παιζω μουσικη (απο youtube η αλλου) στο παρασκηνιο χωρις να διακοπτεται? Γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Pvstar+ και έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Pvstar+ και έτοιμος Ολα τα λεφτα!!!! Σ ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Pvstar+ και έτοιμος Πολυ καλο!Δεν ειχα ιδεα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Με ποια εφαρμογή μπορώ να απενεργοποιησω πυρήνες να τρέχει με 3; Είμαι root και stock Rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Με ποια εφαρμογή μπορώ να απενεργοποιησω πυρήνες να τρέχει με 3; Είμαι root και stock Rom. Νομίζω πως αυτό θέλει και custom kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Με ποια εφαρμογή μπορώ να απενεργοποιησω πυρήνες να τρέχει με 3; Είμαι root και stock Rom. Ενεργοποιησε το eco mode του κινητου που απενεργοποιει τους 2 πυρηνες οταν δεν χρειαζονται.. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδες εγω ειχα την γνωστη μπκε γραμμη αλλα ειχε περασει το doa. Το εστειλα στην lg για επισκευη. Και μου τηλεφωνησαν σημερα και μου ειπαν οτι δεν θα μου το φτιαξουν αλλα θα μου στειλουν καινουριο σφραγισμενο. Ουαου. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν για όποιον θέλει να βελτιώσει τον ήχο και έχει κάνει root αλλά θέλει (όπως εγώ) να κρατήσει τη stock rom Υπάρχει το απίστευτο ViPER4Android Fx. Το πρόγραμμα απλά κάνει τα πάντα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Εχει πολλές ρυθμίσεις και θέλει αρκετό ψάξιμο αλλά μπορεί και στα ηχεία (όπου υστερεί το g pad) πραγματικά να μεταμορφώσει τα πάντα. Δείτε στο στο official thread των xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Αλλά και εδώ για πιο απλές οδηγίες:http://highonandroid.com/android-apps/viper4android-app-for-rooted-android-best-audio-app/ Οπως λένε και οι οδηγίες θα πρέπει να κατεβάσετε τον built prop editor (εγω τον κατέβασα από το aptoide, μάλλον δεν το έχει πια το google play) και να αλλάξετε τις γραμμές που λέει. Μην ψάξετε να βρείτε την επιλογή Music effects στο μενού για τον ήχο του gpad γιατί δεν υπάρχει. Απλά κάντε τις αλλαγές με τον built prop editor και θα δουλέψει. Αν και έχω περάσει custom (cmb), θα με ενδιέφερε να ξαναγυρίσω σε stock ή στη malladus αν μπορούσα να διορθώσω το θέμα του ήχου. Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει ακριβώς για να βελτιώσεις τον ήχο? Μπορείς να βάλεις κάποιο screenshot? Η εφαρμογή λειτουργεί σαν dsp manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ρε παιδια το imei του ταμπλετ που το βρισκω γιατι εχω φαει σκαλωμα!Θελω να το τσεκαρω στο sndeep.info.Στις πληροφοριες υλικου παντως δεν υπαρχει.. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν έχει ΙΜΕΙ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ενεργοποιησε το eco mode του κινητου που απενεργοποιει τους 2 πυρηνες οταν δεν χρειαζονται.. Από που γίνεται αυτό φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts