Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να σας ευχαριστησω γενικα για τα θεματα και τις συζητησεις οι οποιες με βοηθησαν να παρω σχετικα ευκολα την αποφαση ωστε να αγορασω και εγω,το περιοβοητο lg g pad 8.3.Το εχω 5 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του cpu-gpu και κυριος της οθονης λογο οτι εχω δει αρκετες ταινιες και η αναλυση της ειναι υπεροχη.Οσων αφορα το θεμα προβληματος η καποιας δυσλειτουργιας,δεν μου εχει βγαλει κατι ακομα και μετα απο αρκετες ωρες χρησης.Με 50% φωτεινοτητα η μπαταρια κρατησε 9 ωρες και 40 λεπτα,με 100% φωτεινοτητα η μπαταρια μου κρατησε 6 και 50 λπετα και η φορτιση του απο 0% εως και 100% διαρκει 2 ωρες και 37.Τα ηχεια του παιζουν αρκετα δυνατα και η καμερα του βγαζει σχετικα καλες φωτογραφειες.Οσων αφορα το θεμα για την θυκη,εγω αγωρασα την Handmade (και καλα) της VOIA η οποια το κανει εξισου ομορφο(το ταμπλετ το πηρα απο το πλαισιο και την θυκη την πηρα απο το play247).Το μοναδικο μειονεκτιμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ζελατινες οθονης.Ελπιζω να βοηθησα με την προσωπικη μου εμπειρια και να μην φανηκα πολυ κουραστικος.Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια,αγαπη και με καλες αγορες.Σας ευχαριστω θερμα!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα που δούλεψε αρκετά τα έβγαλε ολα πάντως. Μπλε γραμμη, bleed και ενα κολλημένο πιξελ. Αυτα είναι! Μέχρι τρίτη θα έχω χάσει και τις 5 μέρες από το doa τσάμπα..

Τι έκανες και το ζόρισες και σε πόση ώρα? Με βίντεο, σερφάρισμα και ελαφρά παιχνίδια που παίζω δεν την έχει βγάλει σε εμένα.

Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να σας ευχαριστησω γενικα για τα θεματα και τις συζητησεις οι οποιες με βοηθησαν να παρω σχετικα ευκολα την αποφαση ωστε να αγορασω και εγω,το περιοβοητο lg g pad 8.3.Το εχω 5 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του cpu-gpu και κυριος της οθονης λογο οτι εχω δει αρκετες ταινιες και η αναλυση της ειναι υπεροχη.Οσων αφορα το θεμα προβληματος η καποιας δυσλειτουργιας,δεν μου εχει βγαλει κατι ακομα και μετα απο αρκετες ωρες χρησης.Με 50% φωτεινοτητα η μπαταρια κρατησε 9 ωρες και 40 λεπτα,με 100% φωτεινοτητα η μπαταρια μου κρατησε 6 και 50 λπετα και η φορτιση του απο 0% εως και 100% διαρκει 2 ωρες και 37.Τα ηχεια του παιζουν αρκετα δυνατα και η καμερα του βγαζει σχετικα καλες φωτογραφειες.Οσων αφορα το θεμα για την θυκη,εγω αγωρασα την Handmade (και καλα) της VOIA η οποια το κανει εξισου ομορφο(το ταμπλετ το πηρα απο το πλαισιο και την θυκη την πηρα απο το play247).Το μοναδικο μειονεκτιμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ζελατινες οθονης.Ελπιζω να βοηθησα με την προσωπικη μου εμπειρια και να μην φανηκα πολυ κουραστικος.Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια,αγαπη και με καλες αγορες.Σας ευχαριστω θερμα!

Η θηκη που πηρες απενεργοποιει την οθονη οταν κλεινεις το καπακι?

:cool:

Γεια σου! Χρόνια πολλα και σε σένα :) προστατευτικά είχε σε κάποια φάση το 247 αλλα αρκετά πιο ακριβα απο το ebay.

Να σε ρωτήσω, οι χρόνοι που αναφέρεις είναι λειτουργίας οθόνης ή γενικά πόσο λειτούργησε η συσκευή;

Η θηκη που πηρες απενεργοποιει την οθονη οταν κλεινεις το καπακι?

Ναι, και γω αυτή έχω (#846)

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Καλημέρα σας και καλή χρονιά σας εύχομαι. Καινούργια στο φόρουμ και νέα κάτοχος του lg g tablet. Το ταμπλετ πολυ καλό, κανένα πρόβλημα δεν είδα, προς το παρόν. Η ερώτηση μου είναι η εξής, θέλω να σβήσω τις περισσότερες εφαρμογές, γιατί 1ον δεν μ'αρέσουν και 2ον τρώνε χώρο. Τι μπορώ να κάνω? :)

Υ.Γ. Οταν μπένω fb, η δεξιά μπάρα με συνομιλίες γιατί δεν φαίνετε?

Edited by DimiKgianni

Το μοναδικο μειονεκτιμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ζελατινες οθονης.

Το tablet ευτυχώς είχε από την μάνα του ζελατίνα και μέχρι να χρειαστεί αλλαγή σίγουρα θα υπάρχουν πολλές στην αγορά.

Τι έκανες και το ζόρισες και σε πόση ώρα? Με βίντεο, σερφάρισμα και ελαφρά παιχνίδια που παίζω δεν την έχει βγάλει σε εμένα.

Το πιο απλό. Το άφησα στη μάνα μου και έλιωσε ένα 3ωρο στο youtube :lol:

Η ωρες που ανεφερα και η χρυση που του εκανα ειναι οτι εβλεπα ταινιες HD για 5-6 ωρες και εφτασε 10%,με 100% φωτεινοτητα(εχω δει και για 3 ωρες HD βιντεο στο youtube)να προσθεσω επισης οτι γνωριζω για το θεματακι με την οθονη απο εναν φιλο ο οποιος το αλαξε 2 φορες με DOA και απο οτι φαινεται τωρα λειτουργει κανονικα.Ναι η θυκη απενεργοποιει την οθονη. Edited by Tciou

Καλημέρα σας και καλή χρονιά σας εύχομαι. Καινούργια στο φόρουμ και νέα κάτοχος του lg g tablet. Το ταμπλετ πολυ καλό, κανένα πρόβλημα δεν είδα, προς το παρόν. Η ερώτηση μου είναι η εξής, θέλω να σβήσω τις περισσότερες εφαρμογές, γιατί 1ον δεν μ'αρέσουν και 2ον τρώνε χώρο. Τι μπορώ να κάνω? :)

Πρέπει να ρουτάρεις το tablet, για να διαγράψεις τις προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Πρέπει να ρουτάρεις το tablet, για να διαγράψεις τις προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου και είναι εύκολο η θέλει κάποιον που ξέρει?

Υ.Γ. Οταν μπένω fb, η δεξιά μπάρα με συνομιλίες γιατί δεν φαίνετε?

Καλώς ήρθες και καλορίζικο.

Γιατί να τις σβήσεις; Εκτός του ότι είναι επικίνδυνο κάτι τέτοιο αν δεν ξέρεις πολύ καλά τι κανεις, δεν έχει και νόημα.

Αν οι εφαρμογές είναι πρόσθετες μπορείς απλά να τις σβήσεις και τώρα. Αν είναι συστήματος μπορείς να τις απενεργοποιήσεις (τις περισσοτερες), ώστε να μην σου καταναλώνουν πόρους.

Έτσι και χαζομάρα να κανείς, μπορείς και πάλι να την ενεργοποιήσεις ή στην χειρότερη πια, να κανείς ένα factory reset μέσα από το boot. Αν τώρα, όπως λες, τα σβησεις ...... την έκατσες, εφόσον γίνει η στραβή και σβήσεις κάτι που δεν πρέπει.

Όσο για την μνήμη, εφόσον μιλάμε για εφαρμογές συστήματος, δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα. Νορμάλ, δεν μπορείς να εγκαταστάσεις εφαρμογές εκει.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν νομίζω ότι έχει βγει 3G έκδοση.

γμτ γιατι εχει φοβερα χαρακτηριστικα!και τις ιδανικες ιντσες !ουτε 7 ουτε 10 ακριβως στην μεση!

ps αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι με αυτα τα τρελα χαρακτηριστικα αντε με 3g να ανεβαινε κανενα πενηνταρικο ακομα πως ειναι τοσο φτηνο οταν ενα αντιστοιχο κινητο κανει 700 ευρω!

Edited by fuorigioco1981

γμτ γιατι εχει φοβερα χαρακτηριστικα!και τις ιδανικες ιντσες !ουτε 7 ουτε 10 ακριβως στην μεση!

Το 3G την πινει την μπαταρια σε 2 με 3 ωρες αστο καλυτερα.

Λυσεις: κανεις share μεσω του κινητου wifi hotspot

Λυσεις: μπορεις να παρεις 3G στικακι και εισαι οκ για το αυτοκινητο η το εξοχικο.

Υποψιν οτι ειδα στικακι στην wind με δικο του τροφοδοτικο 12v που μπορεις να το εχεις και στο αυτοκινητο.απο τον αναπτηρα.

Edited by jonakic
:cool:

Το 3G την πινει την μπαταρια σε 2 με 3 ωρες αστο καλυτερα.

Λυσεις: κανεις share μεσω του κινητου wifi hotspot

Λυσεις: μπορεις να παρεις 3G στικακι και εισαι οκ για το αυτοκινητο η το εξοχικο.

Υποψιν οτι ειδα στικακι στην wind με δικο του τροφοδοτικο 12v που μπορεις να το εχεις και στο αυτοκινητο.απο τον αναπτηρα.

α ναι δεν ειχα σκεφτει απο το κινητο wifi hot spot!

Φαντάζομαι έχει Ελληνικό μενού και play store, έτσι; Γιατί για 279 με τέτοια χαρακτηριστικά δεν νομίζω να αξίζει ούτε κινέζικο με 200 να ψάξω,ε;

Edited by fuorigioco1981

Γιατι να μην εχει ελληνικα και play? Lg ειναι οχι gl :p

Lol! Δίκιο έχεις! Από αυτονομία πως πάει για να μην διαβάζω τόσες σελίδες; αναμμένη οθόνη πόσες ώρες; ευχαριστώ!

Ps πιστεύεις ότι για αυτές τις ίντσες είναι μονόδρομος; Για μένα είναι οι ιδανικές.απλά πριν το δω κοιτούσα και το nexus 7

5μιση μου εβγαλε εμενα με 60% φωτεινότητα σαν πρωτη χρηση και πρόχειρο στήσιμο.

Με απλό διαβασμα manga βεβαια η αυτονομια σχεδον διπλασιάζεται :p

Εμενα με βολευει παντως περισσότερο απο 7αρια και 10αρια :)

Όταν διαβάζεις τα σπεκς οκ είναι πολύ καλές προτάσεις και τα 2 ...όταν όμως τα δεις πραγματικά δίπλα δίπλα και τα χουφτωσεις θα νιώσεις διάφορα. Η fhd οθόνη αλλά και οι περισσότερες ίντσες δεν παραβλέπονται εύκολα. Είχα μπει και γω στο ίδιο δίλημμα πριν 2 μήνες.

Ακομα καλωδια χρησιμοποιειται?

http://www.ebay.com/itm/201004045427?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για αυτό εδώ του ΙΚΕΑ τι λέτε? http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=88018