sakis1234567 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 παιδια ξερει κανεις πως βαζουμε κωδικο για να μην μπορει καποιος να μπει στο δικο μου user. εννοω εχω φτιαξει στο gpad δυο user και δεν θελω καποιος να μπαινει στο δικο μου ελευθερα αλλα μονο με κωδικο που θα τον γνωριζω μονο εγω. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 παιδια ξερει κανεις πως βαζουμε κωδικο για να μην μπορει καποιος να μπει στο δικο μου user. εννοω εχω φτιαξει στο gpad δυο user και δεν θελω καποιος να μπαινει στο δικο μου ελευθερα αλλα μονο με κωδικο που θα τον γνωριζω μονο εγω. ευχαριστω. Απλά ρυθμίζεις κλείδωμα οθόνης: με μοτίβο, πιν, ή σε βολεύει :) Είναι από της ρυθμίσεις οθόνης (display) εάν δε με απατά η μνήμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά να ρωτήσω το qpair και γενικά για να συνδέσω ένα smartphone με το ταμπλετ λειτουργεί καλα? Τοκινιτοπρεπει να είναι android LG Η οποιαδήποτε μάρκα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 @ adelfiaZEITE Λοιπόν πατάς 1. Network 2. Create 3. LAN Connection 4. Στο πεδίο server βάζεις την IP του υπολογιστή στον οποίο θέλεις να δεις (π.χ. 192.168.1.2) 5. Στο Display Label μπορείς να βάλεις οτιδήποτε θέλεις για να αναγνωρίζεις τον υπολογιστή στον οποίο συνδέεται το συγκεκριμένο connection που δημιουργείς (π.χ. "Υπολογιστής στο σαλόνι") 6. Αν έχεις κάνει χωρίς περιορισμούς share το folder, δεν χρειάζεται να βάλεις username και password οπότε αφήνεις τσεκαρισμένο το Anonymous. Αν έχεις πρόβλημα να συνδεθείς, τότε ξετσεκάρεις το Anonymous και βάλε το username/ password του χρήστη των windows ή του Linux. 7. Πατάς Test Connection και σου λέει αν η σύνδεση πέτυχε ή όχι. Εναλλακτικά μπορείς να πατήσεις το κουμπί scan και να επιλέξεις από τη λίστα που θα σου βγάλει, όμως το σκανάρισμα αυτό παίρνει αρκετό χρόνο (περισσότερο απ΄ ότι θα περίμενες). Στη συνέχεια στην οθόνη του network σου εμφανίζει ένα σπιτάκι που είναι συνδεμένο σε ένα καλώδιο (κλασικό εικονίδιο δικτύου για home network στα Windows) και δίπλα την περιγραφή της σύνδεσης που δημιούργησες (π.χ. 192.168.1.2 ή "Υπολογιστής στο σαλόνι") και απο κάτω γράφει <LAN Connection>. Πατάς τη γραμμή αυτή και βλέπεις τα περιεχόμενα του σκληρού του υπολογιστή για τον οποίο έκανες τη σύνδεση. Καλή διασκέδαση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 @ adelfiaZEITE Λοιπόν πατάς 1. Network 2. Create 3. LAN Connection 4. Στο πεδίο server βάζεις την IP του υπολογιστή στον οποίο θέλεις να δεις (π.χ. 192.168.1.2) 5. Στο Display Label μπορείς να βάλεις οτιδήποτε θέλεις για να αναγνωρίζεις τον υπολογιστή στον οποίο συνδέεται το συγκεκριμένο connection που δημιουργείς (π.χ. "Υπολογιστής στο σαλόνι") 6. Αν έχεις κάνει χωρίς περιορισμούς share το folder, δεν χρειάζεται να βάλεις username και password οπότε αφήνεις τσεκαρισμένο το Anonymous. Αν έχεις πρόβλημα να συνδεθείς, τότε ξετσεκάρεις το Anonymous και βάλε το username/ password του χρήστη των windows ή του Linux. 7. Πατάς Test Connection και σου λέει αν η σύνδεση πέτυχε ή όχι. Εναλλακτικά μπορείς να πατήσεις το κουμπί scan και να επιλέξεις από τη λίστα που θα σου βγάλει, όμως το σκανάρισμα αυτό παίρνει αρκετό χρόνο (περισσότερο απ΄ ότι θα περίμενες). Στη συνέχεια στην οθόνη του network σου εμφανίζει ένα σπιτάκι που είναι συνδεμένο σε ένα καλώδιο (κλασικό εικονίδιο δικτύου για home network στα Windows) και δίπλα την περιγραφή της σύνδεσης που δημιούργησες (π.χ. 192.168.1.2 ή "Υπολογιστής στο σαλόνι") και απο κάτω γράφει <LAN Connection>. Πατάς τη γραμμή αυτή και βλέπεις τα περιεχόμενα του σκληρού του υπολογιστή για τον οποίο έκανες τη σύνδεση. Καλή διασκέδαση!!! μπορεις να μου πεις ποιον file manager χρησιμοποιης,υπαρχουν αρκετοι στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Απλά ρυθμίζεις κλείδωμα οθόνης: με μοτίβο, πιν, ή σε βολεύει :) Είναι από της ρυθμίσεις οθόνης (display) εάν δε με απατά η μνήμη μου. σωστα ειναι αυτα που λες και σε ευχαριστω αλλα να ρωτησω αυτο το κλειδωμα ειναι κεντρικο και για τους δυο users, η ο καθενας εχει το δικο του κλειδωμα? ακυρο φιλε μου το βρηκα .ευχαριστω παντως. Edited June 30, 2014 by sakis1234567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 σωστα ειναι αυτα που λες και σε ευχαριστω αλλα να ρωτησω αυτο το κλειδωμα ειναι κεντρικο και για τους δυο users, η ο καθενας εχει το δικο του κλειδωμα? Ο καθένας το δικό του. Στο κάτω μέρος της lock screen έχει ξεχωριστό εικονίδιο για να επιλέγεις χρήστη. Σαν προεπιλογή ξεκινάει από τη lock screen του τελευταίου χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ο καθένας το δικό του. Στο κάτω μέρος της lock screen έχει ξεχωριστό εικονίδιο για να επιλέγεις χρήστη. Σαν προεπιλογή ξεκινάει από τη lock screen του τελευταίου χρήστη. φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, το βρηκα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όταν λέω file manager εννοώ τον file manager :lol: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm.hd&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όταν λέω file manager εννοώ τον file manager :lol: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm.hd&hl=el οκ.ευχαριστω συνδεθηκα. τους υποτιτλους γιατι δεν τους παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τους υπότιτλους καλέ μου φίλε δεν τους παίζει γιατί o player της LG δεν υποστηρίζει να τραβάει εξωτερικούς υπότιτλους από το δίκτυο. Για να δεις υπότιτλους κανονικά και όπως τους θέλεις σου προτείνω τον MX Player. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=el και κάπως έτσι αναγκάζεσαι να φύγεις από το περιβάλλον της LG για να κάνεις τα αυτονόητα και μετά μπορεί να διαπιστώσεις ότι στον MX Player δεν βυθίζεται η μπαρα με το back, το home, κλπ (αν και νομίζω στο kit kat βυθίζεται) και τελικά λες ένα Ελληνικότατο "Άι Σιχτιρ" ρουτάρεις την ταμπλετα κι ό,τι ήθελε προκύψει. Και γι΄αυτό αγαπητοί μου φίλοι δεν πήραμε i-Pad (και επειδή ήταν ακριβότερο, αλλά να τελικά που το φθηνό μας βγήκε και καλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έχω το nexus 7 και είμαι ανάμεσα στο LG και στο καινούργιο nexus 2013 καμιά γνώμη θα ήταν ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αν θες να γίνονται όλα ακαριαία πας σε νεξους. Αν θες πολύ πιο άνετη και μεγαλύτερη οθόνη πας σε gpad Προσωπικά προτιμησα το δευτερο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Και γω ανάμεσα στα 2 ήμουν και τελίκα πήρα το gpad λόγω οθόνης. Δεν το μετάνιωσα καθόλου! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σε άσπρο φόντο, δεξιά γωνία ξεχωρίζει μια άσπρη 'βούλα' Είναι τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τους υπότιτλους καλέ μου φίλε δεν τους παίζει γιατί o player της LG δεν υποστηρίζει να τραβάει εξωτερικούς υπότιτλους από το δίκτυο. Για να δεις υπότιτλους κανονικά και όπως τους θέλεις σου προτείνω τον MX Player. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=el και κάπως έτσι αναγκάζεσαι να φύγεις από το περιβάλλον της LG για να κάνεις τα αυτονόητα και μετά μπορεί να διαπιστώσεις ότι στον MX Player δεν βυθίζεται η μπαρα με το back, το home, κλπ (αν και νομίζω στο kit kat βυθίζεται) και τελικά λες ένα Ελληνικότατο "Άι Σιχτιρ" ρουτάρεις την ταμπλετα κι ό,τι ήθελε προκύψει. Και γι΄αυτό αγαπητοί μου φίλοι δεν πήραμε i-Pad (και επειδή ήταν ακριβότερο, αλλά να τελικά που το φθηνό μας βγήκε και καλό) κατι τελευταίο και σταματάω να σε ενοχλώ (πρηζω) Ο file manager βλέπει τον φάκελο (στο pc)που εχει μέσα ταινια,υπότιτλους. Ανοιγω την ταινία με τον mx player αλλα δεν παίζει τους υποτιτλους. Πως τους βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μόλις το πείρα και στο antutu μου σβήνει λόγο λέει θερμοκρασίας να το πάω πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μόλις το πείρα και στο antutu μου σβήνει λόγο λέει θερμοκρασίας να το πάω πίσω;/QUOTE] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μόλις το πείρα και στο antutu μου σβήνει λόγο λέει θερμοκρασίας να το πάω πίσω Όχι το κανει σε όλα όταν είναι ζεστα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 κατι τελευταίο και σταματάω να σε ενοχλώ (πρηζω) Ο file manager βλέπει τον φάκελο (στο pc)που εχει μέσα ταινια,υπότιτλους. Ανοιγω την ταινία με τον mx player αλλα δεν παίζει τους υπότιτλους. Πως τους βρισκω? Εγώ δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Αν η ταινία έχει ίδιο file name με τους υπότιτλους, τότε τα βλέπει αυτόματα. Ο MX Player σου δίνει τον τρόπο να διαλέξεις του υπότιτλους χεράτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο επιλογέας υποτίτλων βλέπει δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση αν τρως τόσο πολύ ζόρι με τους υπότιτλους, μετάφερε του υπότιτλους στην ταμπλέτα (είναι πολύ μικρό αρχείο), παίξε την ταινία streaming και επίλεξε του υπότιτλους χεράτα από τον MX Player. Για να επιλέξεις υπότιτλους πατάς το κουμπί του μενου (οι 3 κατακόρυφες τελίτσες) που βρίσκεται πάνω δεξία όταν βλέπεις ταινία. Επιλέγεις subtitle-->Open και διαλέγεις το αρχείο υπότιτλων που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Όχι το κανει σε όλα όταν είναι ζεστα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχω το nexus 7 και είμαι ανάμεσα στο LG και στο καινούργιο nexus 2013 καμιά γνώμη θα ήταν ευπρόσδεκτη. Και γω ανάμεσα στα 2 ήμουν και τελίκα πήρα το gpad λόγω οθόνης. Δεν το μετάνιωσα καθόλου! Κ γω το ίδιο,διάλεξα το g pad και δεν το εχω μετανιώσει καθόλου...Πλέον οι 7'' είναι πολύ μικρές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Κ γω το ίδιο,διάλεξα το g pad και δεν το εχω μετανιώσει καθόλου...Πλέον οι 7'' είναι πολύ μικρές! Στην ίδια φάση μαζί σου ήμουν είχα το nexus 7 αγόρασα το 2013 δε με βόλεψε ,το έδωσα πήρα Gpad και είμαι πολύ πιο χΑΡΟΎΜΕΝΟς με την επιλογή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 To Tablet τα σπάει !!! Φοβερή οθόνη , άφθονη μνήμη , ταχύτατο και τα πρόσθετα της Lg στο λειτουργικό ... όλα τα λεφτά . Το συνδύασα και με μια θήκη της Sentio που επιτρέπει να περιστρέφετε το Tablet ( βολεύει όταν συνδέω Flasάκι ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Καλημέρα, Μου έβγαλε εχθές update.. Είμαι 4.4.1 official.. κάτι έλεγε για βελτιώσεις σταθερότητας και για το knock code... Σας έβγαλε εσάς τίποτα? Το δοκίμασε κανένας που να είναι root? Υπάρχει σχετικό θέμα στο xda... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2782422 Edited July 4, 2014 by argi73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts