D_Angelos Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/themes-apps/split-window-g-pad-t2796066 Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το mod; Δουλευει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αξίζει ακόμα η αγορά του; Μπορώ να περιμενω καμια εβδομαδα μηπως πέσει στα 205 πάλι; Σκεφτομουν και το samsung pro αλλα με χαλαει που εχει τα κουμπια πάνω μιας και στο tab 3 ειχα προβλημα πατιώντουσαν μονα τους και αν το κανεις rotate ειναι αβολα καθως και το lag κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 όσοι το έχετε...έχετε προβλήματα με το skype όπως και στο LG G2 ; στο παραπάνω κινητό έχω διάφορα προβλήμα με την έπίσιμη D80220d ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 όσοι το έχετε...έχετε προβλήματα με το skype όπως και στο LG G2 ; στο παραπάνω κινητό έχω διάφορα προβλήμα με την έπίσιμη D80220d ευχαριστώ Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με το ένα, ούτε με το άλλο :). Δέχεται μηνύματα ακόμη κι αν είναι παρατημένο κλειδωμένο με το WiFi ανοιχτό, ενώ δουλεύει αξιοπρεπώς ακόμα και σε βιντεοκλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εχω στο ταμπλετ 2 λογαριασμους,εναν κατοχου και ενα χρηστη.Εβαλα στο χρηστη μια εφαρμογη να κρυβει τα soft keys και εχω βαλει pie control που με βολευουν περισσοτερο.Ομως οταν μπαινεις στο λογαριασμο κατοχου ειναι κρυμμενα και εκει τα softkeys(χωρις να υπαρχει η αντιστοιχη εφαρμογη στο app drawer) και δε μπορω να κανω τιποτα..Υπαρχει καποιος τροπος ωστα να λειτουργει η εφαρμογη αυτη μονο στον χρηστη; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πώς αποσυνδέομαι απο το dropbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παίδες καλημέρα.Θέλω την βοήθεια σας γιατι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.μόλις πέρασα την Mahdi Rom και το πρόβλημα μου είναι η αυτόματη φωτεινότητα..το έβαλα στο αυτοματο και είναι παρά πολύ χαμηλή ακομηβκαι σε φωτεινό δωμάτιο...κοίταξα τα lux και στα 0 ενώ έπρεπε να είναι η φωτεινότητα στο 33% πρέπει να είναι 0% το ίδιο και στα 100+ lux..δεν ξέρω τι να κανω..αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πώς αποσυνδέομαι απο το dropbox Ρυθμισεις, λογαριασμοι και συγχρονισμός, πατας το soft key μετις 3 γραμμουλες, καταργηση λογαριασμου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Η τιμή πάντως κυμαίνεται. Ηταν στο πλαισιο και αλλα μεγαλα μαγαζια τη κυριακή 245 και επεσε σημερα 239 και τωρα 229! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα,δεν εχω περάσει ακόμα την 4.4.2(καλά ντε,μην βαράτε:O:O) και σκέφτομαι σιγά σιγά να το κάνω...Είμαι μαμά,ρούτ κ TWRP και εχω 2-3 ερωτησούλες... 1.Με ποιόν τρόπο να την περάσω?LG support tool?Δεν με νοιάζει να κρατήσω εφαρμογές κ δεδομένα,προτιμώ full wipe για να κάτσει καλά η 4.4.2... 2.Θέλω να κρατήσω δεδομένα για 1 μόνο εφαρμογή,το save ενός παιχνιδιού.Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? 3.Έχει βγεί 4.4.4 για το ταμπλετάκι μας?Official,οχι cm κτλ...Αφού θα περάσω που θα περάσω καινούργιο update,έλεγα να την δοκίμαζα,αν υπάρχει... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα,δεν εχω περάσει ακόμα την 4.4.2(καλά ντε,μην βαράτε:O:O) και σκέφτομαι σιγά σιγά να το κάνω...Είμαι μαμά,ρούτ κ TWRP και εχω 2-3 ερωτησούλες... 1.Με ποιόν τρόπο να την περάσω?LG support tool?Δεν με νοιάζει να κρατήσω εφαρμογές κ δεδομένα,προτιμώ full wipe για να κάτσει καλά η 4.4.2... 2.Θέλω να κρατήσω δεδομένα για 1 μόνο εφαρμογή,το save ενός παιχνιδιού.Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? 3.Έχει βγεί 4.4.4 για το ταμπλετάκι μας?Official,οχι cm κτλ...Αφού θα περάσω που θα περάσω καινούργιο update,έλεγα να την δοκίμαζα,αν υπάρχει... Ευχαριστώ προκαταβολικά... 1.εγω το εκανα με support tool,ειναι ευκολο και το προτεινω. 2.με το titanium backup μπορεις να κανεις backup το data η τα παντα και να το βαλεις οπως ειναι τωρα μετα. 3.δε νμζ να εχει βγει 4.4.4 γτ το support tool υποτιθεται κατεβαζει την τελευταια εκδοση που λογικα ειναι η 4,4,2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ερώτηση μέχρι πόσα gb παίρνει Micro sd το εργαλείο.. Και αν έχει να προτείνει κάποιος από που να αγοράσουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Παιδια μια βοηθεια γιατι εχω χαθει. Πως θα περασω ενα e-book απο τον υπολογιστη? Το λεω γιατι με το pc-suite βαζει μονο φωτογραφιες και βιντεο η εγω κατι δεν κανω σωστα? Και μια δευτερη ερωτηση: Πως θα περασω απο την εσωτερικη μνημη, στην εξωτερικη καρτα, φακελο με 3000 φωτογραφιες? Υπαρχει κανενα προγραμματακι καλο? Thanks. Edited July 15, 2014 by buuren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα,δεν εχω περάσει ακόμα την 4.4.2(καλά ντε,μην βαράτε:O:O) και σκέφτομαι σιγά σιγά να το κάνω...Είμαι μαμά,ρούτ κ TWRP και εχω 2-3 ερωτησούλες... 1.Με ποιόν τρόπο να την περάσω?LG support tool?Δεν με νοιάζει να κρατήσω εφαρμογές κ δεδομένα,προτιμώ full wipe για να κάτσει καλά η 4.4.2... 2.Θέλω να κρατήσω δεδομένα για 1 μόνο εφαρμογή,το save ενός παιχνιδιού.Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? 3.Έχει βγεί 4.4.4 για το ταμπλετάκι μας?Official,οχι cm κτλ...Αφού θα περάσω που θα περάσω καινούργιο update,έλεγα να την δοκίμαζα,αν υπάρχει... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Και εγω θα σου πρότεινα το support tool. Οχι ομως, οπως κανεις απλη αναβαθμιση. Απο το μενου που εχει στο επανω μερος που κανεις επαναφορα προβληματικου update. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και εγω θα σου πρότεινα το support tool. Οχι ομως, οπως κανεις απλη αναβαθμιση. Απο το μενου που εχει στο επανω μερος που κανεις επαναφορα προβληματικου update. Έχει την συγκεκριμένη επιλογή?Μόλις τώρα κατεβάζω την αναβάθμιση... Η συγκεκριμένη επιλογή που λές,βρίσκεται πρίν ή μετα την λήψη της νέας έκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει την συγκεκριμένη επιλογή?Μόλις τώρα κατεβάζω την αναβάθμιση... Η συγκεκριμένη επιλογή που λές,βρίσκεται πρίν ή μετα την λήψη της νέας έκδοσης? Βασικα δεν πας κανονικα για αναβαθμιση. Αφου το βαλεις σε download mode, το συνδεεις και πας απο τις επανω επιλογες, "προσθετα χαρακτηριστικα" και μετα "σφαλμα επαναφορας αναβαθμισης". Απο εκει πλεον κατεβαζει και περναει το τελευταιο firmware, νομιζω blind εντελως. Το κανει σαν να βγηκε απο το κουτι. Τωρα εμενα μου τα βγαζει στα Ελληνικα, στα Αγγλικα δεν ξερω πως μπορει να τα λεει. Ειναι παντως η δευτερη επιλογη στο μενου των προσθετων (additional). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Βασικά μόλις τελείωσε με την εγκατάσταση:lol::lol:...Δεν έκανα απολύτως τίποτα εξτρά...μέσω support tool,εγκατάσταση νέου λογισμικού και αυτό ήταν...δεν έσβησε τίποτα,έχω όλα τα δεδομένα κ εφαρμογές που είχα κ πηγαίνει μια χαρά...μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα...εννοείται οτι έχασα ρούτ,superuser κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Οκ, μια χαρα λοιπον. Αν ομως αρχισει τα κολπα (πολυ πιθανο μετα απο major αναβαθμισεις), να εχεις στο νου σου πιθανο factory reset. Edited July 15, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Οκ, μια χαρα λοιπον. Αν ομως αρχισει τα κολπα (πολυ πιθανο μετα απο major αναβαθμισεις), να εχεις στο νου σου πιθανο factory reset. Ναι,το γνωριζω....ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ναι,το γνωριζω....ευχαριστω παντως Παρακαλω! Ερώτηση μέχρι πόσα gb παίρνει Micro sd το εργαλείο.. Και αν έχει να προτείνει κάποιος από που να αγοράσουμε!! 64GB. Θελεις τοσο μεγαλη; Σ' αυτες τις χωριτικοτητες νομιζω μονο απο ebay συμφέρει. Αν εχει αγορασει καποιος απο Ελλαδα σε νορμαλ τιμη, ας βοηθησει. Αν παμε ομως σε ebay, θελει προσοχη γιατι κυκλοφορει πολυ μαιμου (Κινεζικη της συμφοράς). Στα 32GB βρισκεις άνετα και εδώ και σε καλη τιμη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 εχετε εντοπισει καποια πτωση στη διαρκεια της μπαταριας οταν το ταμπλετ ειναι σε αναμονη; ή γενικοτερα στην αυτονομια; Έχει τις στιγμές του. Μπορεί να κάθεται όλη τη νύχτα και να φάει 1%, μπορεί και να πέφτει 3% την ώρα, χωρίς να δουλεύει κάποια εφαρμογή. Πρόσφατα εγκατέστησα το fb messenger και το skype. Άμεσα είδα μεγάλη κατανάλωση στην αναμονή. Έτρωγε τόσο που όταν ερχόταν η ˊώρα να το φορτίσω, ζήτημα να το είχα χρησιμοποιήσει 3 ώρες. Δρόμο! :lol: Και που τα έβγαλα, δεν έστρωσε εντελώς. Ζημιά :confused: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κάποιος εύκολος τρόπος για ρούτ στην 4.4.2?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αγορασα ενα slimport hdmi για το tablet.το συνδεσα με το hdmi της τηλεορασης μου ομως δεν λειτουργησε,μαυρο σκοταδι. Χρειαζονται καποιες ρυθμίσεις στο tablet? Mηπως η τηλεοραση πρέπει να είναι full hd? Το καταστημα με διαβεβαίωσε οτι ειναι δοκιμασμενο και συμβατό με το tablet, βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κάποιος εύκολος τρόπος για ρούτ στην 4.4.2?Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825 Απο εδω το εκανα χωρις καποιο προβλημα και ειναι και ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) EDIT: Παρέλαβα τελικά μετά από 5 μέρες το gpad στα 205 από pubic. Δεν πολυπίστευα ότι θα το πάρω τελικά στην τιμή αυτή αλλά ήρθε. Φυσικά και δεν ήταν όλα ρόδινα... Η συσκευή που παρέλαβα δεν άνοιγε με κανένα τρόπο. Εντελώς νεκρή. Φυσικά και έγινε άμεση αντικατάσταση και ήμουν τυχερός που είχαν στο κατάστημα stock και δεν χρειάστηκε να περιμένω και άλλο καιρό. Οι πρώτες ώρες με το gpad είναι πολύ όμορφες, άψογο tablet, φυσικά παρόλο του ότι είναι πανίσχυρο κάτι πολύ ελάχιστα ανεπαίσθητα lags βλέπεις που και πού. Όπως και να το κάνουμε, android υλοποίηση που να μην κολλάει με τίποτα μόνο η HTC προσφέρει. Αυτά. Όλα κομπλέ με τη συσκευή, απόλυτα ικανοποιημένος από την σχέση ποιότητας-τιμής. :D Edited July 16, 2014 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts