Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγουρα ομως πρέπει κάποιες εφαρμογές να αναβαθμιστούν γιατι παρουσιάζουν προβλήματα. Ακομη και καποιες system εφαρμογές εχουν πρόβλημα με το ART. Απαράδεκτο κατα την γνωμη μου αλλά υπαρκτό.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι κανω λαθος? Παρελαβα το tablet και εκανα ανβαθμιση στην kitkat. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, ενεργοποιησα το usb debbuging, συνδεομαι με το kingo root και μου γραφει οτι το root FAILED......
Φιλικά, Κατερίνα

Τo "location" ενεργοποιεί το GPS όπως έκανε και η προηγούμενη επιλογή. Η διαφορά φαίνεται πως είναι ότι ο χαφιές της Google επιμένει να ρωτάει αν θέλεις να δίνεις στην Google στοιχεία σε σχέση με το που βρίσκεσαι. Πρέπει να υπάρχει τρόπος να πείς οριστικό όχι σ' αυτό διαφορετικά η Google είναι για πολλές κλωτσιές...

Το γεγονός ότι το LG Pad μπορεί να "φορέσει" την 4.4.2 είναι ένα ακόμα added value της συσκευής, αν βρώ χρόνο θα επανέλθω, αλλά διαβάζω πολλές υπερβολές σε σχέση με αυτή την έκδοαη, δεν είναι ούτε κοσμογονική αλλαγή σε σχέση με την jelly bean, αλλά ούτε και πισωγύρισμα. Εξαρτάται πάντα από το πως χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του, κατά την άποψή μου βελτιώνει οριακά αλλά εμφανώς μία ούτως ή άλλως εξαιρετική ταμπλέτα.

Η google χρησιμοποιεί την τεχνική "σαλάμι": σε κάθε αναβάθμιση μπαίνει λίγο πιο βαθιά στα προσωπικά μας, ειδικά σε θέματα τοποθεσίας. Με την ενοποίηση του "location" ευτυχώς μπορείς ακόμα να ανοίξεις GPS + εντοπισμό μέσω δικτύου χωρίς να τα στείλεις στη google, αλλά με το που θα τα χρειαστείς σε μια υπηρεσία της (πχ Maps) πρέπει να τα ανοίξεις για όλες μαζί και να τα στείλεις, είναι "όλα ή τιπότα".

Επανέρχομαι για το θέμα external bluetooth keyboard εγκατέστησα τελικά το external keyboard helper και έχω τώρα την demo version και δουλεύει εξαιρετικά.Για όσους πληκτρολογούν γρήγορα στο εικονικό πληκτρολόγιο είναι ίσως περιττό.Για όσους όμως θέλουν να γράφουν κάποια μακροσκελή κείμενα και θέλουν και λίγο αίσθηση laptop τότε το λευκό πληκτρολόγιο που βρήκα με μόνο 23 ευρώ bluetooth ultra thin wireless keyboard rf7000 κάνει εξαιρετική δουλειά και με καλή εργονομία.Κινεζάκι βέβαια αλλά value for money.

Τέλος βρήκα και μια καλούλα θήκη στο πλαίσιο για το ταμπλετάκι μας sentio for lg pad v500 με 19,90 ευρώ.Χρησιμοποιείται σαν θήκη αλλά και σαν βάση στήριξης με 3 κλίσεις αλλά στην portrait θέση μάλλον δεν........κρατάει καλά.

Ορισμένα εικονίδια εφαρμογών της LG δεν εμφανίζονται στον Apex Launcher (εμφανίζεται ένα γενικό android εικονίδιο).

Το παρατήρησα κι εγώ. Ανεξήγητο!

Παιδια ρουτ γινεται με αλλο τροπο.

Ουτε κινγκο ουτε φραμα

Ειμαι απο το κινητο τωρα μπειτε χδα θα το βρειτε

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδια ρουτ γινεται με αλλο τροπο.

Ουτε κινγκο ουτε φραμα

Ειμαι απο το κινητο τωρα μπειτε χδα θα το βρειτε

Αυτο εννοεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553192

Εγκατεστησα τους drivers και κατεβασα το zip. Ti κανω μετα ρε παιδια?

Οκ καταλαβα τι πρεπει να κανω αλλα μου γραφει δεν αναγνωριζεται..

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Επανέρχομαι για το θέμα external bluetooth keyboard εγκατέστησα τελικά το external keyboard helper και έχω τώρα την demo version και δουλεύει εξαιρετικά.Για όσους πληκτρολογούν γρήγορα στο εικονικό πληκτρολόγιο είναι ίσως περιττό.Για όσους όμως θέλουν να γράφουν κάποια μακροσκελή κείμενα και θέλουν και λίγο αίσθηση laptop τότε το λευκό πληκτρολόγιο που βρήκα με μόνο 23 ευρώ bluetooth ultra thin wireless keyboard rf7000 κάνει εξαιρετική δουλειά και με καλή εργονομία.Κινεζάκι βέβαια αλλά value for money.

Τέλος βρήκα και μια καλούλα θήκη στο πλαίσιο για το ταμπλετάκι μας sentio for lg pad v500 με 19,90 ευρώ.Χρησιμοποιείται σαν θήκη αλλά και σαν βάση στήριξης με 3 κλίσεις αλλά στην portrait θέση μάλλον δεν........κρατάει καλά.

δηλαδη φιλε μου αλλαζεις γλωσσα απο το πληκτρολογιο πατωντας καποιο πληκτρο? γιατι το ρωταω διοτι εχω και εγω αγορασμενο το app αυτο αλλα μολις παω να πατησω καποιο πληκτο που εχω δηλωση μεσα στο app αυτο δεν αλλαζει. εχω την VSTN®LG G Pad 8.3 Bluetooth Keyboard Portfolio Case - DETACHABLE Bluetooth Keyboard Stand Case / Cover (Bluetooth keyboard, Black) αλλα μαλλον δεν συνεργαζετε το app με αυτην την θηκη η δεν κανω κατι σωστα ?που δεν νομιζω. αν καποιος εχει το αντιστοιχο προβλημα αν μπορει να μα δωσει τα φωτα του!

Ρε παιδια εβαλα την κιτ κατ εκανα hard reset, εκανα και φορματ την sd καρτα και το προβλημα παραμενει. Οταν αφησω σε αναμονη το ταμπλετ καμποσες ωρες στην επαναφορα δεν βλεπει την sd και για να τη δει θελει restart. Edited by serafims

δηλαδη φιλε μου αλλαζεις γλωσσα απο το πληκτρολογιο πατωντας καποιο πληκτρο? γιατι το ρωταω διοτι εχω και εγω αγορασμενο το app αυτο αλλα μολις παω να πατησω καποιο πληκτο που εχω δηλωση μεσα στο app αυτο δεν αλλαζει. εχω την VSTN®LG G Pad 8.3 Bluetooth Keyboard Portfolio Case - DETACHABLE Bluetooth Keyboard Stand Case / Cover (Bluetooth keyboard, Black) αλλα μαλλον δεν συνεργαζετε το app με αυτην την θηκη η δεν κανω κατι σωστα ?που δεν νομιζω. αν καποιος εχει το αντιστοιχο προβλημα αν μπορει να μα δωσει τα φωτα του!

Στις ρυθμίσεις για προχωρημένους πάς στις ενναλαγές γλωσσών και δηλώνεις με alt+shift εδώ βέβαια βάζεις όποιο πλήκτρο επιθυμείς. το οποίο ερμηνεύεται με έναν αριθμό και voila!!!Σου γράφει και στην οθόνη βέβαια προαιρετικά την εναλλαγή γλώσσας.Σημειωτέο ότι εγώ χρησιμοποιώ την demo version για πρώτη μέρα ενώ εσύ έχεις και την αγοραστή.Για παίξε μπάλλα να δούμε!

Edited by bernard

Εδω το καλο το ρουτ! :p

Ουτε ποτο δε μπορουμε να πιουμε! :D

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825

Edited by sounik

...Νίκος...

Εδω το καλο το ρουτ! :p

Ουτε ποτο δε μπορουμε να πιουμε! :D

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825

Nα εισαι καλα !!!!! Απιστευτη ωρα εφαγα με την αλλη μεθοδο......Με αυτο το εκανα σε 2 λεπτα!!!!!!

Μα για ποτο και εσυ Σαββατιατικα?:lol:

Φιλικά, Κατερίνα

Στις ρυθμίσεις για προχωρημένους πάς στις ενναλαγές γλωσσών και δηλώνεις με alt+shift εδώ βέβαια βάζεις όποιο πλήκτρο επιθυμείς. το οποίο ερμηνεύεται με έναν αριθμό και voila!!!Σου γράφει και στην οθόνη βέβαια προαιρετικά την εναλλαγή γλώσσας.Σημειωτέο ότι εγώ χρησιμοποιώ την demo version για πρώτη μέρα ενώ εσύ έχεις και την αγοραστή.Για παίξε μπάλλα να δούμε!

δηλαδη εσενα παιζει κανονικα ? δηλαδη πατας alt+shift και αλλαζει γλωσσα?εγω που λες εχω κανει τα παντα αλλα δεν αλλαζει. η την μια γλωσσα θα διαλεξω η την αλλη ,αν θελω την δευτερη πρεπει να μπω μεσα στο μενου του και να την αλλαξω. ψαχνω να βρω αλλο app μηπως συνεργαζετε, γιατι με αυτο δεν .

Edited by sakis1234567

Ρε παιδιά μια ερώτηση, πόση ώρα κάνει για μια πλήρη φόρτιση το tablet μετά από την αναβάθμιση σε kitkta; Γιατί το άφησα όλο το βράδυ με 25% (από 12,30-9,00) και το πρωί το βρήκα στο 75%. :!: Είναι φυσιολογικό?

Ρε παιδιά μια ερώτηση, πόση ώρα κάνει για μια πλήρη φόρτιση το tablet μετά από την αναβάθμιση σε kitkta; Γιατί το άφησα όλο το βράδυ με 25% (από 12,30-9,00) και το πρωί το βρήκα στο 75%. :!: Είναι φυσιολογικό?

οχι δεν ειναι φυσιολογικο. θελει περιπου 4-5 ωρες.κοιτα τον φορτιστη σου.

Με τον δικό του φορτιστή ή μήπως χρησιμοποίησες κανέναν από άλλο κινητό τηλέφωνο ή USB από υπολογιστή?

Ακριβως στα ιδια 4.2 και 4.4( το link ειναι 4.2 και η φωτο ειναι 4.4)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41590&d=1393251924

Edited by sounik

...Νίκος...

Ρε παιδια εβαλα την κιτ κατ εκανα hard reset, εκανα και φορματ την sd καρτα και το προβλημα παραμενει. Οταν αφησω σε αναμονη το ταμπλετ καμποσες ωρες στην επαναφορα δεν βλεπει την sd και για να τη δει θελει restart.

Να το επιβεβαιωσω και εγω. Μετα απο παρατεταμενη αναμονη κανει disconnect την sd. Σιγουρα μιλαμε για bug. Το πιθανοτερο ειναι οτι με ολα αυτα που αλλαξε η google στο access της sd, οι κατασκευαστές δεν εχουν ακομη κατανοήσει πως πρεπει να την χειριζονται.

Ακριβως στα ιδια 4.2 και 4.4( το link ειναι 4.2 και η φωτο ειναι 4.4)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41590&d=1393251924

Και εγω δεν εχω αντιληφθεί κατι παραπανω στο θεμα μπαταρία.

Μια απο τα ιδια νομιζω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Να το επιβεβαιωσω και εγω. Μετα απο παρατεταμενη αναμονη κανει disconnect την sd. Σιγουρα μιλαμε για bug. Το πιθανοτερο ειναι οτι με ολα αυτα που αλλαξε η google στο access της sd, οι κατασκευαστές δεν εχουν ακομη κατανοήσει πως πρεπει να την χειριζονται.

Και εγω δεν εχω αντιληφθεί κατι παραπανω στο θεμα μπαταρία.

Μια απο τα ιδια νομιζω.

Και εγώ θέμα με sd....

Ειναι θεμα αυτο με την αποσυνδεση της εξωτερικης καρτας ......πρεπει να κατανοησουμε γιατι δεν συμβαινει σε ολους. Ποια και που ειναι η διαφορα. Εγω δεν εχω παρατηρησει στην μια βδομαδα τωρα καποια αποσυνδεση.

Παιδιά το antutu στο 27% κολλάει και κλείνει το tablet λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Έχω κάνει αναβάθμιση σε kit Kat. Εσείς έχετε τέτοιο θέμα;
Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol:

Παιδιά το antutu στο 27% κολλάει και κλείνει το tablet λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Έχω κάνει αναβάθμιση σε kit Kat. Εσείς έχετε τέτοιο θέμα;

Αν είναι κρύο δεν θα κλείσει.

...Νίκος...

δηλαδη εσενα παιζει κανονικα ? δηλαδη πατας alt+shift και αλλαζει γλωσσα?εγω που λες εχω κανει τα παντα αλλα δεν αλλαζει. η την μια γλωσσα θα διαλεξω η την αλλη ,αν θελω την δευτερη πρεπει να μπω μεσα στο μενου του και να την αλλαξω. ψαχνω να βρω αλλο app μηπως συνεργαζετε, γιατι με αυτο δεν .

Ναί παίζει κανονικά και αυτή τη στιγμή πληκτρολογώ με αυτό.Το alt+shift ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό πλήκτρων το ορίζεις εσύ.Δηλαδή στο πεδίο επιλογής εναλλαγής γλωσσών έβαλα alt+shift code 42.Πατώντας όποιο πλήκτρο επιλέξεις εσύ, (DEMO VERSION!)αυτό δίνει έναν δικό του κωδικό.Διάταξη 2ου πληκτρολογίου ορίζεις english (GB).Αν δεν.......τότε δεν γίνεται hardware σύζευξη με το πληκτρολόγιο σου.Πάντως κάποιος που τόχει να γράφει γρήγορα με πληκτρολόγιο και θέλει να βλέπει το lg pad του να μην έχει να ζηλέψει τίποτα απο ένα netbook η φάση αυτή λέει.Απο ταχύτητα έτσι κι αλλιώς σκίζουμε!!!!