nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν ετυχε να καταλαβω ποτε καθολου ζεσταμα. Μπορει να μην παει το χερι μου εκει που πρεπει βεβαια, οποτε δεν ξερω. Το nexus 2013 που εχει φιλος μου δεν βγαζει παραπανω παντως. Δεν ξερω αν φταιει το δικο του βεβαια, για 1 μερα και κατι το ειχα δουλεψει μονο πριν παρω το g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Οπότε ερώτηση να αλλάξω το nexus 7 2013 με Gpad? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχεις πιάσει στα χέρια σου το g pad? Εγώ με το που επιασα και τα 2 μου έφυγαν τα διλλήματα στο δευτερόλεπτο.Βαλτα μαζί δίπλα δίπλα και αποφάσισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ενημέρωσε μας για την πορεία γιατί και το δικό μου το κάνει... Ηρθε το ταμπλετ με αλλαγμένη την μπροστινή προσοψη, ετσι το γραφουν, το οποιο περιλαμβανει και οθονη οπως μου ειπαν. Ολα μια χαρα τωρα, ελπιζω να μην ξανα'χουμε προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εγώ πάνω από 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ. Πιθανότατα έχει να κάνει με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε + το location services που σκίζει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εγώ πάνω από 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ. Πιθανότατα έχει να κάνει με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε + το location services που σκίζει την μπαταρία. Ούτε γω, αλλά δεν έχω ούτε εντοπισμό, ούτε εφαρμογές που τρέχουν μόνιμα, όπως παιχνίδια, skype, fb κλπ. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ηρθε το ταμπλετ με αλλαγμένη την μπροστινή προσοψη, ετσι το γραφουν, το οποιο περιλαμβανει και οθονη οπως μου ειπαν. Ολα μια χαρα τωρα, ελπιζω να μην ξανα'χουμε προβλημα. Ποσες μερες πήρε να το φτιαξουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Σχεδον μια βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αγόρασα και γω την Voia,συμφωνώ με τους περισσότερους οτι είναι πάρα πολύ καλή θήκη...ακριβούτσικη,αλλά προσδίδει πολυτέλεια στο τάμπλετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αγόρασα και γω την Voia,συμφωνώ με τους περισσότερους οτι είναι πάρα πολύ καλή θήκη...ακριβούτσικη,αλλά προσδίδει πολυτέλεια στο τάμπλετ... Αν έκλεινε και με μαγνητακι θα ήταν ακόμα καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εχω την voia σε μπλε και ειναι κορυφη η θηκη. Την προτεινω σε ολους. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τελικά όποτε το πιάνω στα χέρια μου το ταμπλετάκι δεν χορταίνω να το θαυμάζω! :lol: Πριν καν του χτυπήσω την οθόνη να το ξυπνήσω, το κοιτάω περίφανος γύρω γύρω ! :p Αχ... έρωτας αυτό το διαολάκι! :) Είναι και η μέρα σήμερα ... χαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τελικά όποτε το πιάνω στα χέρια μου το ταμπλετάκι δεν χορταίνω να το θαυμάζω! :lol: Πριν καν του χτυπήσω την οθόνη να το ξυπνήσω, το κοιτάω περίφανος γύρω γύρω ! :p Αχ... έρωτας αυτό το διαολάκι! :) Είναι και η μέρα σήμερα ... χαχαχα :lol: Δεν είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 παιδια , δεν το εχω κανει ροοτ το ταμπλετ και ουττε μου εχει χρειαστει μεχρι στιγμης θα βελτιωθει αισθητα η μπαταρια αν βαλω greenfiy ? οποιος το εχει κανει ροοτ σε τι του του εχει χρησιμευσει αραγε ? Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 καλησπέρα σε όλους τους Ερωτευμένους!!! θέλω να αγοράσω αυτήν εδώ για πείτε την γνώμη σας! http://www.ebay.com/itm/1X-New-TPU-Gel-Rubber-Soft-Case-Back-Cover-Pouch-Skin-For-LG-G-Pad-8-3-inch-V500-/400637020249?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item5d47d3c859 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 παιδια , δεν το εχω κανει ροοτ το ταμπλετ και ουττε μου εχει χρειαστει μεχρι στιγμης θα βελτιωθει αισθητα η μπαταρια αν βαλω greenfiy ? οποιος το εχει κανει ροοτ σε τι του του εχει χρησιμευσει αραγε ? Greenify :) Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω αγορασει το ταμπλετ εδω και μια εβδομαδα. Σημερα παρατηρησα και εγω την μπλε γραμμη. Τι γινεται τελικα, ειναι επικυνδινη να παθει ζημια σε βαθος χρονου η ταμπλετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 καλησπέρα σε όλους τους Ερωτευμένους!!! θέλω να αγοράσω αυτήν εδώ για πείτε την γνώμη σας! http://www.ebay.com/itm/1X-New-TPU-Gel-Rubber-Soft-Case-Back-Cover-Pouch-Skin-For-LG-G-Pad-8-3-inch-V500-/400637020249?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item5d47d3c859 Τσάμπα τη δίνουν, οπότε γιατί όχι? :) Θα τσιμπήσω και γω τη γκρι :p ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια , δεν το εχω κανει ροοτ το ταμπλετ και ουττε μου εχει χρειαστει μεχρι στιγμης θα βελτιωθει αισθητα η μπαταρια αν βαλω greenfiy ? οποιος το εχει κανει ροοτ σε τι του του εχει χρησιμευσει αραγε ? Βέβαια και κάνει δουλειά! Αδρανοποιεί όσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν χρησιμοποιείς! :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια. Εχω αγορασει το ταμπλετ εδω και μια εβδομαδα. Σημερα παρατηρησα και εγω την μπλε γραμμη. Τι γινεται τελικα, ειναι επικυνδινη να παθει ζημια σε βαθος χρονου η ταμπλετα; Πήγαινε το πίσω αν έχεις ακόμα DOA. Κανείς δεν ξέρει αν προκαλεί πρόβλημα η γραμμή μακροπρόθεσμα. Πολλά παιδιά το κράτησαν πάντως και ας είχε θεματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Doa οχι δεν εχω εχει τελειωσει ηταν μια εβδομαδα και περασανε 9 μερες. Πραγματτκα δεν εχω κανενα προβλημα με την γραμμη, δεν με ενοχλει καθολου, βασικα αν δεν διαβαζα εδω για την γραμμη δεν θα την εβρισκα ποτε. Εχει εγγυηση (public) ενα χρονο, οποτε θα το κρατησω (ετσι και αλλιως δεν μου παει η καρδια να το δωσω δεν μπορω ουτε λεπτο μακρια του :rolleyes: ) . Αν μελλοντικα αρχισει και μεγαλωνει η γραμμη τοτε θα χρησιμοποιησω την εγγυηση. Την γραμμη παντως την βγαζει πανω, οπως κραταω το lg πλαγια (landscape) την βγαζει στην πανω την μακροστενη πλευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παιδιά αυτοί που αλλάξατε οθόνη και δεν είχατε θέμα με την εταιρεία είχατε μόνο τα προβολάκια ή και τη μπλε γραμμη μαζί? Το greenify δουλεύει χωρίς root ? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 καλημερα παιδια θελω να παρω το ταμπλετακι απο media markt,μπορει να μου πει καποιος που το εχει παρει απο εκει τωρα τελευταια πια θηκη δινουν δωρο.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 καλημερα παιδια θελω να παρω το ταμπλετακι απο media markt,μπορει να μου πει καποιος που το εχει παρει απο εκει τωρα τελευταια πια θηκη δινουν δωρο.ευχαριστω πολυ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=80702 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=80702 και εγω νομιζα οτι θα ειναι η αλλη με το ενεργο καλλυμα,δεν πειραζει ομως και αυτη καλη ειναι αν του βαλω κανενα screen protector.καπου διαβασα οτι αυτα με τον σειριακο που ξεκινανε απο 4 δεν εχουν το προβλημα με την μπλε γραμμη ισχυει η τελικα ειναι θεμα τυχης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα, δεν άντεξα το πήρα και εγώ να κάνει παρέα στο LG G2 μου, αν και έχω και ipad 3, πιστεύω θα με βολέψει από θέμα μεγέθους, βάρους. Επειδή δεν κρατιέμαι πειράζει αν κατά την πρώτη φόρτιση που πρέπει να διαρκέσει κάνα οκτάωρο απ' ότι ξέρω, το χρησιμοποιώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλυτερα να μην το χρησιμποιεις. Θα το φορτισεις μεχρι να φορτισει. 2 3 φορες κατεβασε οσο μπορεις την μπαταρια (0 5 10 15 %, οσο μπορεις) και φουλαρε το χωρις διακοπη. Το μονο που μπορεις να κανεις για την μπαταρια ειναι αυτο (αν και εγω προσωπικα κανω μια πληρη φορτιση-αποφορτιση) και μετα να μην το αφηνεις να πεφτει σε χαμηλα επιπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts