Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπω ότι το ubuntu βγάζει διαφορετικά σκόρ από gpad σε gpad! :lol: Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? Τ δικό μου για παράδειγμα έβγαλε διαφορετικό από του φίλου παραπάνω. Τι γίνεται??? Παίζει ρόλο το πόσο φορτωμένο το χεις το pad? :wacko:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν διαβάζεις τα σπεκς οκ είναι πολύ καλές προτάσεις και τα 2 ...όταν όμως τα δεις πραγματικά δίπλα δίπλα και τα χουφτωσεις θα νιώσεις διάφορα. Η fhd οθόνη αλλά και οι περισσότερες ίντσες δεν παραβλέπονται εύκολα. Είχα μπει και γω στο ίδιο δίλημμα πριν 2 μήνες.
ειδικά το μέγεθος είναι το ιδανικό πιστεύω.

Ήμουν σίγουρος ότι ήθελα ταμπλετ με 3g αλλά από ότι καταλάβω αφού υπάρχει το Wi-Fi tethering από το κινητό που έχει πολλά data, τελικά να μην ψάχνω για κάτι με 3g, έτσι;

Η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ανάγνωση pdf, kindle books και εγγραφή μπόλικων σημειώσεων.

Οπότε έρχομαι στις ερωτήσεις μου, καθ' ότι λίγο (βασικά πολύ λολ) άσχετος με τα τάμπλετ.

1) Γραφίδα δεν έχει, μπορώ όμως να αγοράσω επιπλέων σωστά;

2) Το kindle app for android το έχει κανείς δουλέψει στην εν λόγω συσκευή; Εντυπώσεις;

3) Ποιά επιλογή app για pdf προτείνεται;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

1. Ναι μπορείς, θα σου προτείνα κάτι σαν και αυτή λόγω μικρής μύτης

2.Ναι, το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Για διάβσμα των βιβλίων της είναι μια χαρά (η φωτεινότητα για βράδυ όμως δεν πέφτει όσο χαμηλά θα ήθελα)

3. Έχω περάσει από διάφορους reader. Κατέληγα στα εξής: για γρήγορο pdf reader: Foxit, για σημειώσεις σε PDF ezpdf reader. Για pdf ως βιβλιοθήκη, epubs Moonreader + Pro

4. Επειδή το χρησιμοποιώ για σημειώσεις κατέληξα στο Handy Note Pro.

Καλησπέρα,

αφού διάβασα 60 σελίδας, βρήκα μόνο μία αναφορά σε θέμα σύνδεσης με wifi, κάτι το οποίο δεν είναι η περίπτωσή μου. Θα ήθελα τα φώτα σας λοιπόν.

Συσκευή lg g pad 8.3 (προφανώς), non routed, με ότι update υπάρχει περασμένο.

Πρόβλημα: σε κάφε βλέπω το δίκτυο τους ως wpa2/ AES, βάζω τον κωδικό και δεν το δέχεται. Connection to network failed.

Κάνω restast τη συσκευή το ίδιο. Βάζω τον ίδιο κωδικό στο S4 συνδέεται. Βάζω τον κωδικό σε S3 mini συνδέεται. Δοκιμάζω πάλι στο g pad. Τίποτα. Δοκιμάζει άλλος να βάλει τον κωδικό (μήπως ένα μ@..κια) τίποτα.

Την ίδια μέρα (μετά από καμιά ώρα) πάω σε άλλο cafe. Έγινα ακριβώς το ίδιο σκηνικό.

Το tablet έχει συνδεθεί με επιτυχία σε WPA, WPA2 PSK, χωρίς αποσυνδέσεις.

Καμία ιδέα κανείς; ευχαριστω

Φαντάζομαι ότι έχεις αυτόματες ρυθμίσεις DHCP στο tablet. Αλλιώς, θα πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάξεις. Αν και στο android, αυτό είναι από default στο αυτόματο για καινούργια δίκτυα. Επίσης, η ισχύς του σήματος στα δίκτυα που δοκίμασες, ήταν αρκετή; Σκέψου ότι ήταν δημόσια & τα 2 που ανέφερες.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι θέμα του modem που προσπαθείς να συνδεθείς. Αφού δουλεύει σε WPA/2 σε άλλα δίκτυα, προφανώς και δεν είναι θέμα του tablet. Επειδή λοιπόν δοκιμάζεις σε δημόσιο δίκτυο, ίσως να υπάρχουν περιορισμοί στις διαθέσιμες συνδέσεις, είτε λόγω dhcp είτε λόγω bandwidth της γραμμής, είτε πάλι λόγω ρυθμίσεων του modem να μην δέχεται πάνω από κάποιο συγκεκριμένο αριθμό συσκευών.

Το μόνο που από την πλευρά σου μπορείς να δοκιμάσεις για να διασταυρώσεις αν είναι θέμα dhcp του modem, είναι να βάλεις στατικές ip στο tablet. Βέβαια, για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να γνωρίζεις την local ip και το dhcp pool του modem. Αυτά μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις από το S4 αφού συνδέεται αυτό. Αλλιώς, ξεκινάς την προσπάθεια από το να ρωτήσεις κάποιον δίπλα σου, που έχει συνδεθεί, ή αλλιώς να ρωτήσεις κάποιον υπάλληλο. Αν είναι δύσκολο να στα δώσουν από το μαγαζί (επειδή πολύ δύσκολα να τα γνωρίζουν αυτά οι υπάλληλοι), τότε μπορείς να ρωτήσεις ποιο modem έχουν και να δοκιμάσεις με τα defaults του αν δεν έχουν αλλάξει. Αλλιώς, αν έχεις την όρεξη, ξεκινάς και ψάχνεις με δοκιμές.

Τα πιο κοινά default gateways είναι τα 192.168.0.1, 192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.254, 192.168.10.254.

Αυτό είναι το μόνο που μπορείς εσύ να δοκιμάσεις. Το επόμενο βήμα θα ήταν, αν είχες διαχείριση του modem, να δοκίμαζες με WEP, ή περαιτέρω ρυθμίσεις του modem.

Όλα τα παραπάνω, ισχύουν φυσικά για όλα τα δίκτυα, ασύρματα και μη. Να γνωρίζεις επίσης, ότι μπορεί να βρεις ξεκλείδωτο (φαινομενικά) δίκτυο, ίσως να καταφέρεις να συνδεθείς κανονικά χωρίς κωδικό, αλλά να μην παίρνεις internet λόγω mac filtering στο modem. Εκεί απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς διαχείριση στο modem, τζάμπα κόπος :)

Edited by Stavros_595

Να και ένα ss.

2 αποφόρτιση ειναι βέβαια, νωρις ακομα

[ATTACH]39425[/ATTACH]

Βρε παιδιά, θα ανησυχήσω... εγώ με 3μισι ώρες οθόνη στο 35% πανω κατω φωτεινότητα, πέφτω στο 10% μπαταρία :( Χωρίς να παίζω! Μόνο browsing και ένα κόμικ που διαβάζω με μορφη εικονων jpeg.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Παρομοίως

Λιγο browsing/tapatalk/fb, ένα δίωρο που θα το αφήσω στη μάνα η στην κοπέλα (youtube) και λιώνω σε manga το βράδυ που τελειώνω τη δουλειά.

60% φωτεινότητα το δουλεύω, αν τύχει να κουραστώ το βράδυ 40%

Η συνεχόμενα αναμμένη οθόνη φαίνεται να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από να ξυπνάς κάθε λίγο το τάμπλετ από την κατάσταση αναμονής. Αυτό το παρατηρώ και στις ταινίες όπου έχει διαρκή αλλά σταθερή κατανάλωση (~ 14% ανά ώρα). Αν δηλαδή είναι ανοιχτό το pad επί μία ώρα συνεχόμενα surfάροντας, θα κάψει λιγότερο από να το ανοιγοκλείνεις για μια ώρα (~ 20% ανά ώρα!!!! )

Επίσης επιμένω ότι root και greenify είναι must για το τάμπλετ μας! :)

Για αυτό εδώ του ΙΚΕΑ τι λέτε? http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=88018

Πρεπει να δεις αν υποστηριζει MIRACAST και DLNA.Το MIRACAST ειναι για screen mirroring και το DLNA για foto video και mp3.

Edited by jonakic
:cool:

Πρεπει να δεις αν υποστηριζει MIRACAST και DLNA.Το MIRACAST ειναι για screen mirroring και το DLNA για foto video και mp3.

το εχει αγορασει κανεις?

Βλέπω ότι το ubuntu βγάζει διαφορετικά σκόρ από gpad σε gpad! :lol: Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? Τ δικό μου για παράδειγμα έβγαλε διαφορετικό από του φίλου παραπάνω. Τι γίνεται??? Παίζει ρόλο το πόσο φορτωμένο το χεις το pad? :wacko:

Αν εννοείς το antutu (benchmark) είναι αναμενόμενο. Ακόμα και στην ίδια συσκευή μπορεί να έχει σημαντική διαφορά - εξαρτάται από το εάν τρέχουν άλλες εφαρμογές, εάν είναι ζεστός ο επεξεργαστής κλπ. Προσωπικά δεν δίνω τόσο μεγάλη αξία σε ένα αυθαίρετο νουμεράκι ενός συνθετικού μετροπρογράμματος, όσο στην πραγματική εμπειρία χρήσης μιας συσκευής.

Το ubuntu είναι έκδοση linux, εσχάτως διαθέσιμη και για κινητά.

Φαντάζομαι ότι έχεις αυτόματες ρυθμίσεις DHCP στο tablet. Αλλιώς, θα πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάξεις. Αν και στο android, αυτό είναι από default στο αυτόματο για καινούργια δίκτυα. Επίσης, η ισχύς του σήματος στα δίκτυα που δοκίμασες, ήταν αρκετή; Σκέψου ότι ήταν δημόσια & τα 2 που ανέφερες.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι θέμα του modem που προσπαθείς να συνδεθείς. Αφού δουλεύει σε WPA/2 σε άλλα δίκτυα, προφανώς και δεν είναι θέμα του tablet. Επειδή λοιπόν δοκιμάζεις σε δημόσιο δίκτυο, ίσως να υπάρχουν περιορισμοί στις διαθέσιμες συνδέσεις, είτε λόγω dhcp είτε λόγω bandwidth της γραμμής, είτε πάλι λόγω ρυθμίσεων του modem να μην δέχεται πάνω από κάποιο συγκεκριμένο αριθμό συσκευών.

Το μόνο που από την πλευρά σου μπορείς να δοκιμάσεις για να διασταυρώσεις αν είναι θέμα dhcp του modem, είναι να βάλεις στατικές ip στο tablet. Βέβαια, για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να γνωρίζεις την local ip και το dhcp pool του modem. Αυτά μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις από το S4 αφού συνδέεται αυτό. Αλλιώς, ξεκινάς την προσπάθεια από το να ρωτήσεις κάποιον δίπλα σου, που έχει συνδεθεί, ή αλλιώς να ρωτήσεις κάποιον υπάλληλο. Αν είναι δύσκολο να στα δώσουν από το μαγαζί (επειδή πολύ δύσκολα να τα γνωρίζουν αυτά οι υπάλληλοι), τότε μπορείς να ρωτήσεις ποιο modem έχουν και να δοκιμάσεις με τα defaults του αν δεν έχουν αλλάξει. Αλλιώς, αν έχεις την όρεξη, ξεκινάς και ψάχνεις με δοκιμές.

Τα πιο κοινά default gateways είναι τα 192.168.0.1, 192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.254, 192.168.10.254.

Αυτό είναι το μόνο που μπορείς εσύ να δοκιμάσεις. Το επόμενο βήμα θα ήταν, αν είχες διαχείριση του modem, να δοκίμαζες με WEP, ή περαιτέρω ρυθμίσεις του modem.

Όλα τα παραπάνω, ισχύουν φυσικά για όλα τα δίκτυα, ασύρματα και μη. Να γνωρίζεις επίσης, ότι μπορεί να βρεις ξεκλείδωτο (φαινομενικά) δίκτυο, ίσως να καταφέρεις να συνδεθείς κανονικά χωρίς κωδικό, αλλά να μην παίρνεις internet λόγω mac filtering στο modem. Εκεί απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς διαχείριση στο modem, τζάμπα κόπος :)

Συμπληρωματικά να πω, ότι έχω παρατηρήσει προβλήματα, με πολλά ΑΡ και WiFi Adsl της Linksys. Μάλλον σωστότερα, με ορισμένα μοντέλα της Linksys σε συνδυασμό πάντα με κάποιους clients.

Ενώ το log in είναι επιτυχές, υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τον dhcp. Γίνονται συνεχόμενα retry/fail μέχρι που στο τέλος ..... disconnect!

Δύο λύσεις. Αλλού δουλεύει η μια, αλλού η άλλη. WEP αντί WPA

και εφόσον μιλάμε για private network, static ip addresses με έλεγχο MAC address.

Πληροφοριακά και στο σπίτι έπεσα σε τέτοια περίπτωση, όταν είχα (για κάποια φεγγάρια) ένα extender της Linksys. Κάποια κινητά απλά ΔΕΝ! Με τιποτα! Αλλα παλι, δεν είχαν πρόβλημα και συνδέονταν κανονικά. Μόλις το γύρισα σε WEP, σταμάτησαν τα προβλήματα.

Αν και νομίζω, δεν είμαι όμως σίγουρος γιατί έχει περάσει καιρός, ότι κάποιοι φίλοι που ήρθαν σπίτι και προσπάθησαν να μπουν είχαν πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορούσα να ξέρω τι μπορεί να είχαν πειράξει στα τηλέφωνα τους.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν εννοείς το antutu (benchmark) είναι αναμενόμενο. Ακόμα και στην ίδια συσκευή μπορεί να έχει σημαντική διαφορά - εξαρτάται από το εάν τρέχουν άλλες εφαρμογές, εάν είναι ζεστός ο επεξεργαστής κλπ. Προσωπικά δεν δίνω τόσο μεγάλη αξία σε ένα αυθαίρετο νουμεράκι ενός συνθετικού μετροπρογράμματος, όσο στην πραγματική εμπειρία χρήσης μιας συσκευής.

Το ubuntu είναι έκδοση linux, εσχάτως διαθέσιμη και για κινητά.

Χαχα ναι εκανα λαθος :p το antutu εννοουσα! Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!

Συμπληρωματικά να πω, ότι έχω παρατηρήσει προβλήματα, με πολλά ΑΡ και WiFi Adsl της Linksys. Μάλλον σωστότερα, με ορισμένα μοντέλα της Linksys σε συνδυασμό πάντα με κάποιους clients.

Ενώ το log in είναι επιτυχές, υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τον dhcp. Γίνονται συνεχόμενα retry/fail μέχρι που στο τέλος ..... disconnect!

Δύο λύσεις. Αλλού δουλεύει η μια, αλλού η άλλη. WEP αντί WPA

και εφόσον μιλάμε για private network, static ip addresses με έλεγχο MAC address.

Πληροφοριακά και στο σπίτι έπεσα σε τέτοια περίπτωση, όταν είχα (για κάποια φεγγάρια) ένα extender της Linksys. Κάποια κινητά απλά ΔΕΝ! Με τιποτα! Αλλα παλι, δεν είχαν πρόβλημα και συνδέονταν κανονικά. Μόλις το γύρισα σε WEP, σταμάτησαν τα προβλήματα.

Αν και νομίζω, δεν είμαι όμως σίγουρος γιατί έχει περάσει καιρός, ότι κάποιοι φίλοι που ήρθαν σπίτι και προσπάθησαν να μπουν είχαν πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορούσα να ξέρω τι μπορεί να είχαν πειράξει στα τηλέφωνα τους.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα dhcp, είναι θέμα αυθεντικοποίησης κάρτας δικτύου. Προφανώς, οι κάρτες ασύρματου δικτύου των συσκευών που μπαίνουν με WEP αλλά όχι με WPA, δεν υποστηρίζουν την αυθεντικοποίηση αυτή. Αλλά επειδή το WEP δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές, πριν καταφύγεις σε αυτήν την λύση, καλό να έχεις βεβαιωθεί ότι δεν συνδέεται σε WPA/2 authentication.

Αλλαγές SSID, channel, πρωτόκολλα μετάδοσης a/b/g/n, encryption & φυσικά κωδικό. Θα πρέπει να συνδέεσαι με WPA/2 για δική σου ασφάλεια.

Το mac filtering είναι μπελάς, αν έρθει κανας φίλος/συγγενής σπίτι, τι θα κάνεις; Όλη την ώρα σετάρισμα των mac?

Μεγάλο πρόβλημα με WPA/2 έχουν τα winXP (επειδή όταν βγήκαν δεν υπήρχε η αυθεντικοποίηση αυτή, άρα και οι απαραίτητοι drivers στις κάρτες), αλλά και τα Vista (σε τι δεν έχουν πρόβλημα αυτά θα μου πεις) όπως επίσης και πολλές apple συσκευές.

Κινητά και tablets δεν (θα έπρεπε να) έχουν θέμα με authentication.

Edited by Stavros_595

Εχθές είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το G Pad γιά αρκετές ωρες και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :

*Από φόρτιση (η τρίτη) 100%, άρχισα με φωτεινότητα 20%

*Περίπου μία (1) ώρα παιχνίδι η κόρη μου

*Internet browsing & live betting με ταυτόχρονη παρακολούθηση video αγώνων από την εταιρεία

μέσω της εφαμογής 'Βίντεο' του G Pad γιά περίπου δύο (2) ώρες

*Περίπου δέκα (10) λεπτά Gmail & Yahoo mail

Η μπαταρία κράτησε οχτώ (8) ώρες με υπόλοιπο 18%.

Το άφησα δέκα (10) ώρες standby, και το χρησιμοποίησα γιά ακόμα μία ώρα internet browsing & live betting.

Προσωπικά βρίσκω τα παραπάνω νούμερα κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατα.:-))

RedMi Note 8:music:

Μεγάλο πρόβλημα με WPA/2 έχουν τα winXP (επειδή όταν βγήκαν δεν υπήρχε η αυθεντικοποίηση αυτή, άρα και οι απαραίτητοι drivers στις κάρτες), αλλά και τα Vista (σε τι δεν έχουν πρόβλημα αυτά θα μου πεις) όπως επίσης και π

ολλές apple συσκευές.

Δεν άφησες και καμία συσκευή απ' έξω, όλες με πρόβλημα τις έβγαλες :-P :-P :eek:

Ένα παλιό laptop και ένα παλιό desktop μία χαρά παίζουν με WPA2 που έχω. Οι drivers είναι των καρτών και όχι των XP. Αν υπάρχουν drivers και γι αυτά θα παίζουν μία χαρά.

Ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ασύρματο και έχουν περάσει από τα χέρια μου ΠΟΛΛΆ μηχανάκια και routers. Μόνο το Sony PSP και το Nintendo DS ήταν λίγο δύστροπα.

Μπορεί κάτι να παίζει και με τα channels, ψάξε το λίγο..

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Σε αυτό το ταμπλετ γίνεται εύκολα ρουτ; όπως π.χ με το framaroot;

παρε μια ιδεα απο εδω: http://androidcentral.us/2013/12/root-and-flash-custom-recovery-lg-g-pad-8-3-tutorial/

εγω περιμενω λιγες μερες ακομη να κατασταλλαξω σε εαν θα το κρατησω η οχι(DOA ληγει την παρασκευη) και τοτε οπος ολα μου τα ταμπλετ θα του βγαλω τα ματια(παρεπιπτοντως υπαρχουν πολλα custom roms)

Υπερβάλλεις λίγο. Όλες οι συσκευές είναι XP, Vista & apple? Το πολύ 20%, και δεν έχουν όλες πρόβλημα. Το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως σε αυτές.

Και εγώ αυτό είπα, ότι είναι θέμα καρτών δικτύου οι drivers. Αλλά δεν γίνεται μια κάρτα σε υπολογιστή που έχει XP να έχει περασμένους drivers για WPA authentication, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν τότε που μπήκαν οι κάρτες αυτές σε εκείνους τους υπολογιστές.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα dhcp, είναι θέμα αυθεντικοποίησης κάρτας δικτύου. Προφανώς, οι κάρτες ασύρματου δικτύου των συσκευών που μπαίνουν με WEP αλλά όχι με WPA, δεν υποστηρίζουν την αυθεντικοποίηση αυτή. Αλλά επειδή το WEP δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές, πριν καταφύγεις σε αυτήν την λύση, καλό να έχεις βεβαιωθεί ότι δεν συνδέεται σε WPA/2 authentication.

Αλλαγές SSID, channel, πρωτόκολλα μετάδοσης a/b/g/n, encryption & φυσικά κωδικό. Θα πρέπει να συνδέεσαι με WPA/2 για δική σου ασφάλεια.

Το mac filtering είναι μπελάς, αν έρθει κανας φίλος/συγγενής σπίτι, τι θα κάνεις; Όλη την ώρα σετάρισμα των mac?

Μεγάλο πρόβλημα με WPA/2 έχουν τα winXP (επειδή όταν βγήκαν δεν υπήρχε η αυθεντικοποίηση αυτή, άρα και οι απαραίτητοι drivers στις κάρτες), αλλά και τα Vista (σε τι δεν έχουν πρόβλημα αυτά θα μου πεις) όπως επίσης και πολλές apple συσκευές.

Σταυρο, αλλου οι συσκευές συνδέονταν κανονικά με wpa. Στα linksys είχαν θέμα. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε θέμα authentication με wpa. Και ούτε ήταν στάνταρ οι συσκευές. Διάφορες είχαν θέμα. Και κινητά και ταμπλέτες και net books. Απλά ήταν τόσο "ασχετο" το ολο σκηνικό που δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Επεισης, επειδή παρακολουθούσα όλο το "handshaking" (στην προσπάθειά μου για να βρω λυση), έβλεπα ότι όλο το πρόβλημα δημιουργούνταν στο "acquiring ip address". Εκεί κολλούσε, έκανε fail και μετά ξανά acquire ...... fail, κλπ. Τρεις φορές και μετά έβγαζε bad network. Προφανώς δεν μπορούσε για κάποιο λόγο να πάρει ip address από τον dhcp. Αν του έκλεινα τον dhcp, έβαζα static ip και κλειδωνα με MAC filtering τότε είχα κανονικά επικοινωνία. Το ίδιο netbook, το πήγαινα αλλού και δεν χρειαζόταν να κάνω τίποτα. Έμπαινε με την μία.

Τες πα, είμαστε off topic και ας μην το πλατιασουμε άλλο. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν προβληματάκια γενικότερα με κάποια ap και κάποιες συσκευές. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι οι συσκευές έχουν πρόβλημα αφού αλλου συνδέονται κανονικά.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το αγόρασα στις 24/12 από το Πλαίσιο και θέλω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου:

Παρόλα τα λίγα μειονεκτήματα του που θα περιγράψω πιο κάτω μπορώ ξεκάθαρα να πω πως είναι το καλύτερο "μικρό" android tablet που μπορεί να αγοράσει κάποιος

το λοιπόν:

Μετά από μέρες εντατικής χρήσης δεν παρουσίασε κανένα από τα προβλήματα που διάβασα εδώ. ούτε μπλε γραμμή,ούτε bleeding, ουτε προβολακια (ακόμη κι αν υπάρχουν ποτέ δεν τα είδα). Επίσης έτρεξα 4 συνεχόμενες φορές το antutu χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμη η φωτεινότητα είναι μια χαρά .Νομίζω αυτά δείχνουν πως οι νέες παρτίδες δεν έχουν τα αρχικά προβλήματα.

Τώρα τα θετικά:

Άριστη οθόνη

Τέλειες διαστάσεις και αναλογίες (το nexus 7είναι περισσότερο σαν μεγάλο κινητο)

Ποιότητα κατασκευής

micro sd card

Άψογο otg usb

Τα αρνητικά:

Πολύ κακό user interface. Λύση: αλλαγή launcher (έβαλα το nova)

(Μικρό-)Λαγκαρισματα. Λύση: root και εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως το ram booster (gejos)

Κακός ήχος στα ηχεία. Λύση: δεν εχω βρει ακόμη

Κακό πληκτρολόγιο. Λύση: Εγκατάσταση άλλου πληκτρολογίου (εγώ έβαλα το swiftkey)

Επίσης: 1.το ρουταρα πανευκολα με το kingo root.

2. Έβαλα το greenify και κάνει πολύ καλή δουλειά με τη μπαταρία

3. Τα κουμπιά κάτω τρώνε πολύ οθόνη. Τα έβγαλα με την καταπληκτική εφαρμογή full!screen που κρύβει και τη notification bar οπότε κερδιζεις κοντά 2 εκ οθόνη. Τα παραπάνω θέλουν root το οποίο είναι πανεύκολο και συμβάλει στην απογείωση μιας έτσι και αλλιώς πολύ καλής συσκευής.

Edited by Denant
προσθήκες

@Denant, δύο ερωτήσεις:

To Kingo βλέπω θέλει windows?

Δεν βλέπω τη συσκευή μας στον πίνακα με τις LG, έχει μόνο τηλέφωνα. Ή κάτι δεν βλέπω σωστά;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10