Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μισό λεπτό φίλε .. τι σημαίνει κρύο σε μια συσκευή? αν είσαι στο μενού και μόνο πριν το τεστ και δεν το ολοκληρώνει σημαίνει ότι δεν είναι κρύο? από τι και με τι standard ζεστού-κρύου? αν δεν πρέπει να έχεις κάνει τίποτα ώρες πριν το βρίσκεις νορμάλ δηλαδή? Καταλαβαίνω το να έχεις παίξει ένα παιχνίδι πριν και να μην ολοκληρώνει ένα τεστ αλλά το να ήσουν πχ απλά στο μενού 10 και 15 λεπτά πριν χωρίς να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο και μετά να μην ολοκληρώνει ένα τεστ ε όπως και να το κάνεις είναι κάποιο θέμα. Δείχνει προφανώς είτε 1) ότι δεν κάνει σωστή απαγωγή θερμότητας από την cpu, είτε 2) έχει bug το firmware με τις διακυμάνσεις στην θερμοκρασία στην cpu και το πότε θεωρεί πως υπάρχει πραγματικό πρόβλημα (δηλαδή να κλείνει λόγω απότομης μεταβολής ενώ στην ουσία η θερμοκρασία είναι ακόμα σε νορμάλ επίπεδα). Δεν πρέπει να ξέρουμε όμως αν είναι το ένα ή το 2? Δεν πρέπει να μας παραξενέψει που ίσως άλλα το ολοκληρώνουν πιο εύκολα και άλλα πιο δύσκολα το τεστ? (και στην ουσία αυτό ήθελα να μάθω.. όσοι λένε ότι δεν έχουν δει πρόβλημα, αν είχαν κάνει την παραμικρή χρήση έστω και στα μενού κάποια λεπτά πιο πριν) αν και αρχίζω να καταλαβαίνω ότι σε όλα συμβαίνει με έστω και ελάχιστη χρήση πιο πριν. Στα πρόβολάκια είπα ακριβώς αυτό που λες, ότι τι το κάνετε θέμα είναι κάτι νορμάλ για την τεχνολογία της οθόνης που δεν προκαλεί πρόβλημα παρά αισθητικό σε πολύ χαμηλές φωτεινότητες. Εδώ όμως που είναι κάτι πιο σοβαρό να το αφήσω στην τύχη του σαν να μην υπάρχει και να μην το ψάξουμε? Πολύ πιθανόν να είναι ένα bug αλλά στην μικρή περίπτωση που δεν είναι καλό είναι να ξέρουμε πότε και γιατί συμβαίνει.

Δεν μπορώ να ξέρω τι δικλείδες έχουν βάλει στη συσκευή..αναφέρομαι σε θερμοκρασία επεξεργαστη η οποία αυξάνεται και απο την οθόνη αλλά και απο κάτι που τρέχεις εκείνη τη στιγμή..

Νομίζω πάντως πώς αν εμφανίζεται σε όλους δεν είναι κάτι ανησυχητικό...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω πάντως πώς αν εμφανίζεται σε όλους δεν είναι κάτι ανησυχητικό...

...Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να μάθω ;)

Πάντως ισχύει τελικά ότι όταν είναι εντελώς κρύο (εντελώς όμως.. να μην έχεις κάνει τίποτα στην ουσία τα τελευταία 15-20 λεπτά ούτε ανοιχτή οθόνη) τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα τεστ.. μόλις το ξαναολοκλήρωσα χωρίς προβλήματα.. πιθανόν και μόνο που ανοίγεις την οθόνη αρχίζει και περνάει κάποια θερμότητα στον επεξεργαστή μετά από λίγο απο ένα επίπεδο φωτεινότητας και πάνω. Τουλάχιστον επιβεβαίωσα χθες σε πολύ εντατικά τεστ (gaming 2 ωρες με βαριά παιχνίδια) ότι μπλέ γραμμή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα σε αυτές τις παρτίδες.

Edited by Craven

...Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να μάθω ;)

Πάντως ισχύει τελικά ότι όταν είναι εντελώς κρύο (εντελώς όμως.. να μην έχεις κάνει τίποτα στην ουσία τα τελευταία 15-20 λεπτά ούτε ανοιχτή οθόνη) τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα τεστ.. μόλις το ξαναολοκλήρωσα χωρίς προβλήματα.. πιθανόν και μόνο που ανοίγεις την οθόνη αρχίζει και περνάει κάποια θερμότητα στον επεξεργαστή μετά από λίγο απο ένα επίπεδο φωτεινότητας και πάνω. Τουλάχιστον επιβεβαίωσα χθες σε πολύ εντατικά τεστ (gaming 2 ωρες με βαριά παιχνίδια) ότι μπλέ γραμμή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα σε αυτές τις παρτίδες.

Ε οκ ρε συ, αφου το λιώνεις τόσο και ανταπεξέρχεται μια χαρά, καλά είσαι, μη σκας!

Βtw σε μένα η μπλε γραμμή εμφανίζεται στο πεντο-δεκάλεπτο σε χαμηλή φωτεινότητα, με απλή χρήση και διακρίνεται εύκολα. Αλλά αφού δεν έχει επιπτώσεις, ούτε που της δίνω σημασία :p

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Καλημερα, Απο τις 20/12 εχω στα χερια μου αυτο το υπεροχο tab(παρα το ρισκο με την μπλε γραμμη που διαβασα απο τα πολυτιμα revews). Αντιθετως εγω εχω διαπιστωσει ειτε οριζοντια ειτε καθετα μια κιτρινη ξεθωριασμενη γραμμη σε ολο το μηκος, κατω απο το σημα Lg. Το εχει καποιος αλλος;

Από Media Markt μου είπαν ότι είναι 14 μέρες DOA .. χθες φίλος πήρε απο πλαίσιο (το γυρνάει σήμερα γιατί είχε ένα περιθώριο το bezel πάνω απ το σήμα της LG ανάμεσα στο γυαλί και στο πλαστικό αρκετά μεγαλούτσικο) και στο πλαίσιο του είπαν 7 μέρες..

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εσύ φίλε μου το πήρες από media markt και δεν έχεις μπλε γραμμή ?

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εσύ φίλε μου το πήρες από media markt και δεν έχεις μπλε γραμμή ?

Ναι .. όταν αποφάσισα να το πάρω πήγα να το πω στον πωλητή και πριν καν το αναφέρω μου απάντησε απο μόνος του πως για το θέμα της μπλε γραμμής η LG τους έστειλε νέα παρτίδα και πως εγγυάται πως δεν θα την δω όπερ και εγένετο. Μάλιστα είχα πάει να το αναφέρω επίτηδες για να είμαι καλυμμένος αν το γύρναγα γιαυτό τον λόγο αλλά όπως είπα ήξερε πριν το πω τι θα ρωτήσω. Τώρα φυσικά δεν ήμουν σίγουρος για τα περί νέας παρτίδας αλλά απ ότι κατάλαβα μάλλον ισχύει σύμφωνα με το ότι στους περισσότερους που παρουσιάζεται είτε τα είχαν πάρει Νοέμβρη και πίσω είτε από μαγαζιά που είχαν ξεμείνει παλιότερα (όχι δηλαδή μεγάλες Πλαίσο, media markt κτλ). Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου όμως γιατί φυσικά.. τίποτα δεν είναι σίγουρο :)

Λέτε να βγάλουν την GPE οι xda για το V500 και να μπορέσει να πάρει έστω και σε costum, pure android ? :D Κάτι φαίνεται να κινείται στον ορίζοντα!

Ναι .. όταν αποφάσισα να το πάρω πήγα να το πω στον πωλητή και πριν καν το αναφέρω μου απάντησε απο μόνος του πως για το θέμα της μπλε γραμμής η LG τους έστειλε νέα παρτίδα και πως εγγυάται πως δεν θα την δω όπερ και εγένετο. Μάλιστα είχα πάει να το αναφέρω επίτηδες για να είμαι καλυμμένος αν το γύρναγα γιαυτό τον λόγο αλλά όπως είπα ήξερε πριν το πω τι θα ρωτήσω. Τώρα φυσικά δεν ήμουν σίγουρος για τα περί νέας παρτίδας αλλά απ ότι κατάλαβα μάλλον ισχύει σύμφωνα με το ότι στους περισσότερους που παρουσιάζεται είτε τα είχαν πάρει Νοέμβρη και πίσω είτε από μαγαζιά που είχαν ξεμείνει παλιότερα (όχι δηλαδή μεγάλες Πλαίσο, media markt κτλ). Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου όμως γιατί φυσικά.. τίποτα δεν είναι σίγουρο :)

Μακάρι να χει λυθεί λοιπόν το θέμα. Βλέπω, στο media markt είναι και 15 ευρουλάκια ακριβότερο :p χμμμ καλύτερα να πάνε στη θήκη αυτά τα 15.. :)

Μακάρι να χει λυθεί λοιπόν το θέμα. Βλέπω, στο media markt είναι και 15 ευρουλάκια ακριβότερο :p χμμμ καλύτερα να πάνε στη θήκη αυτά τα 15.. :)

Ναι δεν ξέρω τι παίζει με την τιμή γιατί όταν το πήρα 15/12 απο εκεί είχε 285 μάλιστα απ ότι θυμάμαι ήταν το πρώτο που είχε ρίξει την τιμή στα 285.. τώρα γιατί γράφει στο site τους 299 και αν όντως ισχύει.. μακάρι να ήξερα. Αν όντως έχει τόσο δεν νομίζω να αξίζει να τα δώσει κανείς ακόμα και αν ήταν το μόνο που έδινε 14 μέρες doa (που σίγουρα δεν θα είναι). Τα τυχόν θέματα είναι γνωστά πλέον και ο καθένας μπορεί να δει αν υπάρχουν ή όχι απ την πρώτη μέρα.

Καλησπέρα κοινότητα το avast είναι ενεργό πάντα η θα πρεπει με κάθε επανεκκίνηση να πατάω πάνω στην εφαρμογή για να ανοίγει?
Using Tapatalk

Παιδιά σκέφτομαι αυτές τις μέρες να το τσιμπήσω...Πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο από το note 8.0...??
Ξυπνήστε ρεεεε...

Παιδιά σκέφτομαι αυτές τις μέρες να το τσιμπήσω...Πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο από το note 8.0...??

Και γω το σκεφτόμουν και κατέληξα στο note 8. Και τα δύο νομίζω είναι αρκετά καλά, σκέψου τις ανάγκες σου. Πχ εμένα με βοηθάει το πενάκι στο διάβασμα της σχολής απο pdf.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

οπως εχω αναφερει και σε πιο παλια posts,επειδη το ειχα γυρισει πισω 2 φορες λογω μλπε γραμμης,υπερθερμανσης κτλ,ναι θα αξιζε ΑΝ δεν εβγαζε τοσα προβληματα.δεν μπορω να ακουω ιδιοκτητες να συμβιβαζονται μονο και μονο επειδη θελουν να υποστηριξουν την επιλογη τους,και ετσι εθελοτυφλουν.να σου πω την αληθεια εγω και παλι θα φοβομουνντις νεες παρτιδες,κανεις δε μπορει να πει με βεβαιοτητα οτι δε θα εχουν προβληματα,και γενικα λενε οτι οποιος καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι..ετσι κατεληξα και γω στο note 8,που gpad δεν ειναι,ειναι ομως μια συσκευη τουμπανο πολυ κοντανσε επιδοσεις και εχει και πενακι που βολευει πολυ;)πλεον στα 299 αξιζει τον κοπο νομιζω.

οπως εχω αναφερει και σε πιο παλια posts,επειδη το ειχα γυρισει πισω 2 φορες λογω μλπε γραμμης,υπερθερμανσης κτλ,ναι θα αξιζε ΑΝ δεν εβγαζε τοσα προβληματα.δεν μπορω να ακουω ιδιοκτητες να συμβιβαζονται μονο και μονο επειδη θελουν να υποστηριξουν την επιλογη τους,και ετσι εθελοτυφλουν.να σου πω την αληθεια εγω και παλι θα φοβομουνντις νεες παρτιδες,κανεις δε μπορει να πει με βεβαιοτητα οτι δε θα εχουν προβληματα,και γενικα λενε οτι οποιος καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι..ετσι κατεληξα και γω στο note 8,που gpad δεν ειναι,ειναι ομως μια συσκευη τουμπανο πολυ κοντανσε επιδοσεις και εχει και πενακι που βολευει πολυ;)πλεον στα 299 αξιζει τον κοπο νομιζω.

Αν και οφ τόπικ, το note σε πιο θέμα δεν είναι gpad, εκτός από την ανάλυση;;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πενάκι τότε σίγουρα ναι.. αν σε ενδιαφέρει όμως για τον οποιονδήποτε λόγο το πενάκι και σκοπεύεις να κάνεις χρήση αυτού τότε πήγαινε στο note.

Αυτά είναι! Πάνω που λέγαμε με τον φίλο craven για το media markt, έριξαν την τιμή στα 280! :D :D Να η ευκαιρία ! Θα πάω μέχρι αύριο μου φαίνεται!

Παιδιά απ ότι ακούω το note δεν είναι τόσο smooth όσο το gpad.. επίσης δεν έχει την ποιότητα του gpad στα υλικά κατασκευής.

Μόλις το παρήγγειλα από τα Media Markt (από εκεί γιατί είναι το μόνο από τα μεγάλα καταστήματα που χρησιμοποιεί Paypal) και θα πάω από το κατάστημα να το πάρω σε καμιά ώρα για να το δώσω μαζι με ένα smartphone για δώρο. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως και κάνουν καμιά προσφορά ΣΟΚ...του στυλ 199 ευρώ ή 229 ευρώ αλλά τπτ :) Δεν πειράζει όμως αρκεί που θα χαρίσω λίγη χαρά σε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που δεν τα βγάζει καθόλου με τα χρήματα !!! Για ότι πρόβλημα προκύψει, που πάνω κάτω είναι γνωστά, εδω θα ναι πιστεύω όλοι οι φίλοι να βοηθήσουν !!! Καλές γιορτές σε όλους παιδιά !!! Edited by aggelosn

Αυτά είναι! Πάνω που λέγαμε με τον φίλο craven για το media markt, έριξαν την τιμή στα 280! :D :D Να η ευκαιρία ! Θα πάω μέχρι αύριο μου φαίνεται!

Παιδιά απ ότι ακούω το note δεν είναι τόσο smooth όσο το gpad.. επίσης δεν έχει την ποιότητα του gpad στα υλικά κατασκευής.

Εκτός από το θέμα γραφίδα που για κάποιους είναι σημαντικό πουθενά αλλού δεν θα επέλεγα το note 8 σε σχέση με το lg...

Τα είχα και τα δύο στην κατοχή μου.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά, βλέπω το συγκεκριμένο tablet στην αγορά εδώ και λίγο καιρό κ μιας τωρα βρεθηκαν τα λεφτά λέω να το πάρω.

Θέλω να κάνω μια μικρη ερώτηση κ αν ειναι ευκολο να με απαντησει οποιος γνωρίζει. Μπορώ να συνδέσω με καλώδιο το tablet και να βαλω 3g stick στην αλλη άκρη με μια sim card για συνδεση σε 3G δίκτυο; το έχει δοκιμάσει κανεις αυτο,ξέρετε αν ειναι εφικτό;

Γνωρίζω οτι το tablet έχει wifi αλλά εκει που το θελω το ιντερνετ (μέσα στο δάσος δλδ)δν υπάρχει παραμονο το δικτυο των εταιρειων και επειδη δν θα πηγαινω συχνα στο δασος κ 1-2 φορες το μηνα δν θελω να αγορασω καποιο μοντελο με 3g, μπορει η ερωτηση μου να ειναι κ χαζή απλα θα ήθελα να γνωριζω αν ειναι εφικτό ή οχι.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά, βλέπω το συγκεκριμένο tablet στην αγορά εδώ και λίγο καιρό κ μιας τωρα βρεθηκαν τα λεφτά λέω να το πάρω.

Θέλω να κάνω μια μικρη ερώτηση κ αν ειναι ευκολο να με απαντησει οποιος γνωρίζει. Μπορώ να συνδέσω με καλώδιο το tablet και να βαλω 3g stick στην αλλη άκρη με μια sim card για συνδεση σε 3G δίκτυο; το έχει δοκιμάσει κανεις αυτο,ξέρετε αν ειναι εφικτό;

Γνωρίζω οτι το tablet έχει wifi αλλά εκει που το θελω το ιντερνετ (μέσα στο δάσος δλδ)δν υπάρχει παραμονο το δικτυο των εταιρειων και επειδη δν θα πηγαινω συχνα στο δασος κ 1-2 φορες το μηνα δν θελω να αγορασω καποιο μοντελο με 3g, μπορει η ερωτηση μου να ειναι κ χαζή απλα θα ήθελα να γνωριζω αν ειναι εφικτό ή οχι.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δεν γνωρίζω αν γίνεται αυτό που λες αλλά λίγο χλωμό το κόβω. Μπορείς όμως ή να κάνεις το κινητό σου hotspot και να πάρεις απ εκεί ιντερνετ με το wifi του pad ή πολύ απλά να κοιτάξεις κάποιες άλλες συσκευές που έχουν 3g όπως το note 8 και το nexus 7(2013). :)

καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση, απλα ειδα ενα βιντεακι στο youtube με εναν Ινδο που κανει συνδεση με 3G dongle σε ενα noname και σκεφτηκα μηπως ειναι εφικτο και στο συγκεκριμενο μοντελο...

Μην πετάς τα λεφτά σου για κάτι που έχεις ήδη αγοράσει. Αφού το θες μόνο για κανα-δυό φορές τον μήνα (εγώ επιμένω ότι είναι το ίδιο καλό και σε καθημερινή χρήση), το tethering είναι η λύση που ψάχνεις, αυτό που σου πρότεινε και ο Antonis. Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, η τεχνολογία είναι εκεί για να σε βοηθάει, όχι να σε προβληματίζει.

Γιατί να μπλεχτείς με καλώδια και extra συσκευές, αφού μπορείς να το κάνεις με την μια ασύρματα χωρίς τίποτα άλλο επιπλέον; Δεν αξίζει στο ελάχιστο. Όπως επίσης, δεν αξίζουν αγορές tablets 3-4G. Παρά μόνο σε πολύ εξαιρετέες περιπτώσεις.

Edited by Stavros_595