Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στο κινητό πως και από που θα βάλουμε το qpair αφού δεν φαίνεται στο play store?

Στο τηλέφωνο φαίνεται κανονικά (τουλάχιστον στο one).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και στο κινητό πως και από που θα βάλουμε το qpair αφού δεν φαίνεται στο play store?

Για ψάξε το λιγάκι...;) μπες απο το PC σου στο link και "στείλε" το στο κινητό σου...

https://play.google.com/store/search?q=qpair

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

http://www.ebay.ca/itm/Samsung-64GB-Micro-SD-SDHC-Memory-Card-Class-10-Flash-Adapter-/231108635465?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

64άρα 24€. Είναι SDHC, όχι SDXC. Που σημαίνει ότι είναι στα 10Mbps read/write. Υπερβολικά γρήγορη για κινητά/tablets. Μην κάνεις το λάθος και σου πουλήσουν SDXC για κινητό/tablet, σπατάλη τρελή. Δεν χρειάζεσαι 40-90Mbps, αυτές είναι για κάμερες DSLR και μόνο.

Έχω παραγγείλει 2 για κινητό & tab. Το κατάστημα είναι καναδικό, και στέλνονται από Hong Kong. Έχει και 32άρα, αλλά 3€ κάτω, δεν αξίζει. Υπάρχουν και πιο φθηνές φυσικά, αλλά όχι Samsung, no name.

Ευχαριστώ να σαι καλά. Το τιμησα το παλικάρι.

Τελικά ποιοι από εμάς το έχουν rootaρει και με τι?

(4 μέρες νομίζω ότι είναι αρκετές που το άφησα μαμα)

Εγώ να ρωτήσω κάτι τους άλλους ιδιοκτήτες. Η συσκευή μου τρέχει άψογα όλες τις εφαρμογές και κολλάει στον launcher. Δηλαδή αν πχ προσπαθήσω να μεταφέρω μια εφαρμογή από μια οθόνη σε κάποια άλλη πηγαίνει καρέ καρέ. Αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία ή μήπως κάτι δεν πάει καλά; Αν είναι να αλλάξω launcher ή να κάνω επαναφορά.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=80696

Τελικά πήρα πριν λίγο αυτή την θήκη.πρώτη εντύπωση θετική ειδικά ως προς την κομψότητα της.

Θα συμφωνησω με τον agiosg. Την πηρα σε μαυρη και γαλαζια (μιας κι εχω το λευκο g pad). Ποιοτικη, ομορφη και βολικοτατη!

+1 για την VOIA. Την πήρα από το ebay βέβαια στα 40ευρώ την Παρασκευή καθότι δεν το ήξερα πως την έφερε το play σε μπλε αλλά οκ..:cry:
Google Pixel 5

Αύριο το επιστρέφω με κούριερ, όπως το έλαβα (βλ. παραπάνω, πρόβλημα με δύο κιτρινίλες στην οθόνη) και ζητώ αντικατάσταση. Το πρόβλημα ήταν (προφανώς) στο μηχάνημα, ξέρει κανείς λοιπόν αν πρέπει να χρησιμοποιήσω τη δική τους κούριερ με χρέωση παραλήπτη ή δική μου;

Απάντηση: Ζήτησαν αποστολή με δική μου χρέωση.

Edited by nikosal
Δίνω απάντηση στο ερώτημά μου

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Καλησπέρα παιδιά..Ενδιαφερομαι για την αγορά του συγκεκριμένου tablet..Μετα απο αναζήτηση που εκανα στο θέμα δεν βρήκα ακριβως αυτά που θέλω να μάθω..Οποτε τα γράφω και οποιος θέλει ας με διαφωτίσει..

1)Μπαταρία, πως τα παει;;Πόσες ώρες οθόνη βγάζει;;Δεν με ενδιαφέρει η αναμονή.

2)Να φανταστώ τώρα με το google edition θα μπορείς να φλασαρεις aosp και θα έχει τρελη υποστήριξη απο χda

3)Η οθόνη εχει καλες γωνίες θέασης και χρωματα;;(αν δεν Τύχω σε προβληματικο)

4)Σαν κατασκευή είναι στιβαρή??Υπαρχουν τριξηματα;

5) Έχει υποστήριξη για hdmi???

1. Αν και ειμαι στις 5 πρωτες φορτισης, μιλαμε για 5-6 ωρες οθονης με 70% φωτεινοτητα και παντα το wifi ανοιχτο! Πολυ καλη μπαταρια, κατα την γνωμη μου. Στην αναμονη μου τρωει 1% στις 12 ωρες...τιποτα δηλαδη.

2. Δεν γνωριζω..

3. Πολυ καλες γωνιες θεασης, σχεδον στο 100%.

4. Ποιοτητα ipad! Ουτε τριζει ουτε κουνιεται τιποτα, τα κουμπια σταθερα!

5. Εξοδο hdmi δεν εχει, αλλα υποστηριζει συνδεση με ανταπτορα.

Ελπιζω να βοηθησα.

1. Αν και ειμαι στις 5 πρωτες φορτισης, μιλαμε για 5-6 ωρες οθονης με 70% φωτεινοτητα και παντα το wifi ανοιχτο! Πολυ καλη μπαταρια, κατα την γνωμη μου. Στην αναμονη μου τρωει 1% στις 12 ωρες...τιποτα δηλαδη.

2. Δεν γνωριζω..

3. Πολυ καλες γωνιες θεασης, σχεδον στο 100%.

4. Ποιοτητα ipad! Ουτε τριζει ουτε κουνιεται τιποτα, τα κουμπια σταθερα!

5. Εξοδο hdmi δεν εχει, αλλα υποστηριζει συνδεση με ανταπτορα.

Ελπιζω να βοηθησα.

Βοηθήσες παρα πολύ φίλε,,Πιστευω ειναι αρκετή καλη επιλογή.Μάλλον θα έρθω και εγώ στην παρέα σας..

Όλα καλά εκτός από τον ήχο σ' αυτό το tablet. Η συσκευή σταθεροποιήθηκε αλλά ο ήχος είναι μέτριος στην καλύτερη, όχι σε ένταση αλλά σε καθαρότητα. Κάνει αντήχηση στο εσωτερικό της συσκευής με αποτέλεσμα σε ένταση μικρότερη της μέγιστης να ακούγεται μια βαβούρα. Τι σκέφτονταν;

Το πήρα χθες από MM στα 285 σε άσπρο ... ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το toshiba encore για διαφορετικούς λόγους το καθένα χωρίς να τα χω δει από κοντά αλλά όταν τα είδα από κοντά αποφάσισα πως δυστυχώς είναι νωρίς ακόμα για tablet με full windows. Σίγουρα τα 8.1 είναι το πρώτο καλό βήμα στο να γίνουν τα windows επιτέλους tablet friendly και σίγουρα θετικό το ότι βγήκαν επιτέλους 8άρια tablet (η τέλεια διάσταση για μένα) με full windows, αλλά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο δεν είναι τα ίδια τα windows αλλά η σύγκριση των 2 tablet μεταξύ τους. Ήταν δυστυχώς για το encore ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα το ένα στο άλλο και όσον αφορά οθόνη, ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση ήταν η μέρα με την νύχτα. Έχοντας και το δίλημμα στο αν όντως χρειάζομαι windows σε ένα tablet αφού πάντα λόγο εργασίας στην ουσία στο τέλος θα έχω το laptop μαζί όταν χρειάζεται να κάνω δουλειά και καθώς πρωταρχικός ρόλος του θα είναι ταινίες, σερφάρισμα κτλ, κατέληξα μετά από εσωτερική πάλη στο LG. Προφανώς στην επόμενη γενιά των tablet τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα υπέρ των windows tablet και η απόφαση δυσκολότερη για κάποιον.

Το πρώτο πράγμα που πήγα να πω κατά την αγορά ήταν τα περί μπλε γραμμής θέλοντας να είμαι σίγουρος ότι αν το γυρίσω μετά δεν θα έχω μα μου σου του αλλά πριν τελειώσω την φράση μου καν ο πωλητής μου είπε ότι το ξέρει το θέμα και έχει διορθωθεί πλέον (?!?) καθώς όντως υπήρχε θέμα με τις πρώτες παρτίδες και η LG τους έστειλε νέες παρτίδες απ ότι μου είπε. Καλού κακού απ τα πρώτα πράγματα που έκανα σπίτι είναι να το βάλω να παίζει σε FULL φωτεινότητα με τον bsplayer και HW decoding μια 720p ταινία μέσω δικτύου για 45-50 λεπτά... μπλε γραμμή δεν είδα όσο και αν έψαξα στο σημείο που θα έπρεπε να εμφανιστεί. Επίσης δεν παρατήρησα bleeding, ανομοιομορφίες στην φωτεινότητα, κιτρινίλες και όλα αυτά που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς. Αυτά για όσους το σκέφτονται, ΑΝ ισχύουν τα περί παρτίδων, να σιγουρέψουν ότι όντως θα πρόκειται για νέα παρτίδα (φαντάζομαι εκτός του MM και το Πλαίσιο πρέπει να χει φέρει νέες παρτίδες και πιθανόν και οι άλλες μεγάλες αλυσίδες). Να τονίσω εδώ πως το DOA απ ότι μου είπαν είναι 14 μέρες. Καλού κακού τις επόμενες μέρες θα κοιτάξω να το τσεκάρω ακόμα περισσότερο σε αυτό το θέμα ώστε να το σιγουρέψω εντελώς.

Με εντυπωσίασε η μπαταρία του καθώς ήταν με 45-50% εργοστασιακή φόρτιση και μέχρι να το βάλω στο φορτιστή (20%) έχασε αυτό το 25% μετά από ώρες αφού το έλιωσα στην κυριολεξία με εγκαταστάσεις, ρυθμίσεις, την ταινία, σερφάρισμα κτλ. Φοβερή πραγματικά οθόνη.. μου θύμισε το asus tf700 με την IPS+ που είχα για ένα φεγγάρι. Τρομερά smooth (όσο smooth και το xperia Z μου) και πολύ σταθερό και καλοπειραγμένο firmware και επιτέλους φανταστικό wifi (έχοντας εμπειρία με κινέζικο που έπρεπε να κάνω DIY).

Το μόνο ίσως που θα ήθελα λίγο καλύτερο είναι τα ηχεία που στην ταινία μου φάνηκε αρκετά χαμηλή η ένταση τους (ναι άλλαξα την ρύθμιση έντασης συγκεκριμένα για video/μουσική). Τέλος δεν συζητάμε για την ποιότητα κατασκευής. Η γυναίκα μου είπε ότι έμοιαζε με το samsung το 8άρι το άσπρο που ήταν δίπλα (με το LG να είναι κάτι κλικ πιο όμορφο) μέχρι που τα έπιασε (όπως και το encore) και κατάλαβε την διαφορά (και το αλουμίνιο κτλ). Αν το σιγουρέψετε πως είναι απ τις νέες παρτίδες τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Όλα καλά εκτός από τον ήχο σ' αυτό το tablet. Η συσκευή σταθεροποιήθηκε αλλά ο ήχος είναι μέτριος στην καλύτερη, όχι σε ένταση αλλά σε καθαρότητα. Κάνει αντήχηση στο εσωτερικό της συσκευής με αποτέλεσμα σε ένταση μικρότερη της μέγιστης να ακούγεται μια βαβούρα. Τι σκέφτονταν;

Το να έχεις κατά λάθος καλύψει 1 ή όλα τα ηχεία δεν παίζει ε..

Google Pixel 5

Το να έχεις κατά λάθος καλύψει 1 ή όλα τα ηχεία δεν παίζει ε..

Μόνο το να έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή σκέφτομαι. Θα πάω να δω αν μπορώ να ακούσω κάποια άλλη συσκευή. Σοβαρά πάντως ο ήχος είναι φυσιολογικός σε όλους; Δεν ακούγεται σαν να είναι "πιεσμένος", όχι καθαρός ειδικά σε χαμηλή ένταση (ένα βίντεο με ομιλία ακούγεται σαν κάποιος να έχει βάλει μαντήλι στο στόμα). Τουλάχιστον να ξέρω που πατάω...

Edited by bouss

Με 35-40% φωτεινοτητα μπορεις να κερδισεις αλλη μια ωρα με την ιδια χρηση. Το λεω επειδη την ιδια χρηση κανω και γω και φαινονται μια χαρα ολα με τοση φωτεινοτητα. Συνηθως πιανω το 7ωρο.

Αυτή είναι η περιγραφή που βρήκα στο ίντερνετ.

We have two complaints. The first is with the speakers. We’re happy to have stereo sound, but playing music on the G Pad’s rear-facing speakers is painful. It comes out tinny, and reverberates inside the shell of the tablet instead of escaping from the two thin recessed speakers. Trying to understand dialogue in a TV show on an app like Hulu is difficult as well. You often have to turn the volume almost up to max to understand what people are saying, but then it’s too loud. Placing the Pad down on your legs or on a surface will easily mute your sound.

Είναι ακριβώς η αίσθηση που έχω κι εγώ. Ισχύει και στους υπόλοιπους;

Δεν ξέρω αν είμαι αντικειμενικός κριτής καθώς έχω άποψη από άλλες κινεζικές ταμπλέτες που ήταν χειρότερες.Σε σχέση με τα λάπτοπ μου......ναι είναι χειρότερος.συγκεκριμένα μου κάνει λίγο τσιριχτός.Όμως έχει σχέση και με το τι περιμένεις να ακούσεις , με τι το συγκρίνεις. Edited by agiosg

Το έβαλα δίπλα δίπλα με το one. Δεν είναι τραγικός ο ήχος του, σίγουρα αρκετά ανεκτός. Απλά μάλλον περίμενα καλύτερα. Πάντως από ένταση και καθαρότητα σε υψηλή ένταση δεν τα πάει κι άσχημα. Στις χαμηλές εντάσεις είναι που πάσχει.

Πάντως εξακολουθεί να είναι ό,τι καλύτερο στις 8 ίντσες.

Edited by bouss

ειχα το lg πριν καποιες ημερες και ειχα πει στο service της lg (procordia) οταν θα φερουν θηκες να με ιδοποιησουν.σημερα με πηραν τηλεφωνο οτι εχουν ερθει.αρα οσοι θελουν την θηκη ας επικοινωνησουν μαζι τους

Kαλησπέρα σε όλους :) Έχω εδώ και λίγες μέρες το τάμπλετ:

1)Σχετικά με lag. Τίποτα αξιοπρόσεκτο μέχρι τώρα, πολύ ομαλό και γρήγορο.

2)Σχετικά με τον ήχο. Ναι, παίζει 'μπουκωμένα'.

3)Σχετικά με το wifi. Δεν έχει σχολιάσει κανείς κάτι αντίστοιχο, είδα όλα τα μηνύματα. Σε μένα για κάποιο λόγο αποσυνδέεται από το δίκτυο, είτε στο σπίτι, είτε και όταν έχει συνδεθεί σε wifi εκτός και μέχρι να το ζέψει η κεφάλα του, δεν ξανασυνδέεται! Τι reboot και του ρούτερ του σπιτιού (αν και το έκανε και έξω... άρα δεν έφταιγε αυτό) αλλά και της ταμπλέτας, τι δοκιμές με άλλες συσκευές, τι ξαναπέρασμα της σύνδεσης. Τίποτα! Σήμερα το παράκανε, από το πρωί που κόλλησε ξαναμπήκε το απόγευμα... :( Συμβαίνει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο; Παρακαλώ ας σχολιάσει κάποιος...

4)Μπαταρία. Ε... σήκωνε λίιιιγο καλύτερη.

5)Σχετικά με την οθόνη, δεν το κούρασα ακόμα για να δω μπλε γραμμή. Γενικά, έχοντας συνηθίσει στην απίστευτη απεικόνιση της super amoled του galaxy s, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την lcd του gpad. Μόνο στα πολύ σκούρα και μαύρα υστερεί λόγω τεχνολογίας αλλά και πάλι οκ. Από περιέργεια όμως το έβαλα να 'παίξει' ντιπ μαύρο με 80% φωτεινότητα. Αυτό το screenshot που ανεβάζω, δεν παίζει με την καμία είναι φυσιολογικό! :blink:

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Καλησπέρα σε όλους.. διαβάζοντας όσα αναφέρει παραπάνω ο φίλος Crave, τηλεφώνησα στα mm και ο υπάλληλος, ο οποίος δεν γνώριζε για το πρόβλημα με την μπλε γραμμή, μου είπε ότι πράγματι ήρθε καινούρια παραλαβή στα λευκά gpad προχθές 13 του μηνός και στα μαύρα 3 του μηνός. Λέτε πράγματι να είναι με διορθωμένο το γνωστό πρόβλημα; Επειδή ενδιαφέρομαι μόνον για το μαύρο, είναι πιθανό αυτά που ήρθαν 3/12 να ανήκουν στα πρώτης ‘γενιάς’;