Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις επεσε παραγγελια για xiaomi 10.000mah powerbank σε χρυσαφι, original θηκη σιλικονης και το φωτακι :) Ομολογω πως οσον αφορα τη θηκη μαλλον εκανα πατατα γιατι εχει και μια που ειναι ολοϊδια αλλά δεν γραφει "original" και ειναι πιο φθηνη, δηλαδη η original ειναι στα 4 κατι και η αλλη στα 2 κατι. Μικροποσα βεβαια αλλά οκ :O

@^Deadly_Sin^ Καλώς να μας έρθει. Και εγώ την τσίμπησα από banggood σε ασημί αλλά παίζει και να μας έπιασε η πρωτοχρονιά τους και να παραλάβουμε πολύ αργά. Δε βαριέσαι.

καλησπέρα σας ψάχνω να βρω ένα καλό power bank για να το έχω μαζί μου και το θέλω για το S3 mini μου.

Έχω αυτό κατά νου http://www.mediamarkt.gr/el/product/_isy-iap-1000-black-500651--1136455.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 , θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν έχω και πολύ γνώση επί του θέματος

καλησπέρα σας ψάχνω να βρω ένα καλό power bank για να το έχω μαζί μου και το θέλω για το S3 mini μου.

Έχω αυτό κατά νου http://www.mediamarkt.gr/el/product/_isy-iap-1000-black-500651--1136455.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 , θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν έχω και πολύ γνώση επί του θέματος

Οχι,δεν νομιζω να ειναι καλο.Δοκιμασε καποιο xiaomi 10.400 απο Κινα να παρεις(βγαζει και πολλες φορτισεις,καλυτερο value for money).Αλλιως δες αυτο http://www.skroutz.gr/s/5610594/Puro-SmartLine-2200mAh-SLBB22C1.html.Μια πληρη φορτιση χαλαρα θα βγαλει στο s3 mini.Εψ και εγω ενα τετοιο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μολις επεσε παραγγελια για xiaomi 10.000mah powerbank σε χρυσαφι, original θηκη σιλικονης και το φωτακι :) Ομολογω πως οσον αφορα τη θηκη μαλλον εκανα πατατα γιατι εχει και μια που ειναι ολοϊδια αλλά δεν γραφει "original" και ειναι πιο φθηνη, δηλαδη η original ειναι στα 4 κατι και η αλλη στα 2 κατι. Μικροποσα βεβαια αλλά οκ :O

Το 10.000 δεν γράφτηκε σε προηγουμένα ποστ ότι είναι χειρότερο του 10.600 σε διάρκεια μπαταρίας;

Τουλάχιστον το πήρες φτηνότερα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το 10.000 δεν γράφτηκε σε προηγουμένα ποστ ότι είναι χειρότερο του 10.600 σε διάρκεια μπαταρίας;

Μπορεί να είναι λίγο χειρότερο σε επιδόσεις αλλά το Compact μέγεθος του αξίζει σε σχέση με το 10.400

Παιδιά θέλω να αγοράσω το xiaomi power bank 10000mah αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στις τιμές που έπαιζε πριν λίγους μήνες γύρω στα 13 δολάρια.. Υπάρχει πουθενά σε προσφορά?

Παιδιά θέλω να αγοράσω το xiaomi power bank 10000mah αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στις τιμές που έπαιζε πριν λίγους μήνες γύρω στα 13 δολάρια.. Υπάρχει πουθενά σε προσφορά?

Για δες στο chinaprices.us

Δεν το έψαξα καν ομολογώ :O Το είδα και το πήρα, στα 17 και κάτι από banggood.

Το ποσταρα και χθες αλλά δεν ξέρω το γιατί το μήνυμα μου δεν υπάρχει..

Το 10000mah της xiaomi αν το πάρεις συνδιαστικα με την θήκη του που κοστίζει 2 μιση δολάρια το παίρνεις στα 11.6 δολάρια από το gearbest.. Σημαντικό : πρώτα πας στην θήκη και κάτω θα γράφει buy together και έτσι τα παίρνεις και τα δύο μαζί 14 δολάρια..

Αποφασισα να δυναμωσω τον εξοπλισμο μου σε θεμα power bank μιας και το ενα απο τα δυο κινητα μου εχει πλεον ασυρματη φορτηση και πηρα τελικα αυτο............

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/_577809980_zpsyaplxkef.jpg

εχω ενα xiaomi 10000. οταν το φορτιζω και δε το χρησιμοποιησω αυτο χανει τη φορτιση του οσο περνουν οι μερες. ειναι φυσιολογικο αυτο?

εχει παρει κανεις το καινουριο το zmi ? ειναι καλυτερο;

εχω ενα xiaomi 10000. οταν το φορτιζω και δε το χρησιμοποιησω αυτο χανει τη φορτιση του οσο περνουν οι μερες. ειναι φυσιολογικο αυτο?

Εμένα πάντως για να απαντήσω στο ερώτημα σου, έχω ένα romos και δεν αποφορτίζεται ακόμα και αρκετές ημέρες να περάσουν.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω το galaxy S6 οπότε πλέον δεν παίζει να έχω 2η μπαταρία, οπότε σκέφτομαι να πάρω ένα Powerbank.

Θα με ενδιέφερε όμως να βγάζει τουλάχιστον 5-6 φορτίσεις (για κάμπιγκ, ταξίδια). Έχει μπαταρία 2550 mAh.

Στο ebay βρίσκω κάτι με 50.000 και 100.000 αλλά είναι προφανές ότι δεν είναι σωστά.

Δοκίμασα να πάρω 1 για παράδειγμα και με το ζόρι βγάζει 2 φορτίσεις. Έχετε να προτείνετε κάποιο;

Θα προτιμούσα να γίνει η αγορά με paypal.

Βαγγέλης

Πάρε το 20αρι xiaomi για να σου βγάζει σίγουρα 5 φορτίσεις.Γενικά απο όσο το έχω ψάξει η πραγματική χωρητικότητα που δίνουν τα powerbank είναι το 65-70% της ονομαστικής.Υπάρχει και μια ακόμη λύση αλλά δεν συμφέρει οικονομικά.Να πάρεις ένα diy power bank box που χωράει 5-6 18650 μπαταρίες οι οποίες θα είναι ποιοτικές όμως άρα και ακριβές,τις συνδέεις παράλληλα και φτιάχνεις το δικό σου powerbank.

@nippon1971

Μπορεις να δώσεις το λινκ;

Edited by bbbb

Εεερχεεετε.........

http://www.ebay.co.uk/itm/Qi-Wireless-Charger-10000mAh-Power-bank-for-Samsung-Galaxy-S6-S5-S4-Nexus-BLACK-/111899814122?hash=item1a0dbfa8ea:g:eAoAAOSwYIhWj~Mi

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αν εχεις laptop........

http://www.ebay.co.uk/itm/141429149974?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μολις εψαξα και δεν εχει καθολου ασυρματη φορτηση !!

Εκτος αν αναφερεσε σε αυτο για τον υπολογιστη οποτε εκει θα σου ελεγα οτι πολυ απλα η Xiaomi δεν βγαζει καν τοσα πολλα mAh + του οτι, θα κουβαλας 10 φορτιστες επειδη με τα λεφτα του ακριβου περνεις 10 φτηνιαρικους ? Δεν νομιζω.........Επισης οταν περνει κανεις κινητο πολλων ευρο δεν καθεται να κοιταξει το ποσο κανει ενα λειτουργικο και καλο power bank !! Μια φορα περνεις καλο power bank !! Ειναι σαν να περνεις Ferrari και να λες οτι ειναι ακριβη η βενζινη........

Edited by Nippon1971

Βρηκα αυτην την σχεση σχετικα με το ποσες φορες περιπου φορτιζει ενα power bank το κινητο !

power bank mAh * 0.8 / mAh μπαταριας κινητου = Ποσες φορες περιπου θα φορτισει.......

φυσιολογικό δεν είναι....

εχω τρία xiomi και τα τρία κρατάνε φόρτιση

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκα αυτην την σχεση σχετικα με το ποσες φορες περιπου φορτιζει ενα power bank το κινητο !

power bank mAh * 0.8 / mAh μπαταριας κινητου = Ποσες φορες περιπου θα φορτισει.......

κοντά είσαι.....

το δεκαρι το xiomi σε εμένα είναι 4.5 φορτησεις σε 2000 mah μπαταρία....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εγώ τσίμπησα ένα ZALMAN ZM-PB84IW με 15€ και μπαταρίες Samsung μέσα. Μια χαρά το βρίσκω.

Ο φίλος που πήρε τοZALMAN ZM-PB84IW έμεινε ευχαριστημένος;Πόσα mah πραγματικά του βγάζει;

Ο φίλος που πήρε τοZALMAN ZM-PB84IW έμεινε ευχαριστημένος;Πόσα mah πραγματικά του βγάζει;

Samsung S4 σε 2Α το φορτίζει 2 φορές και μένει λίγο ακόμα. Σε 0.6Α βγάζει 3 φορτίσεις. Μια χαρά το βρίσκω.

Samsung S4 σε 2Α το φορτίζει 2 φορές και μένει λίγο ακόμα. Σε 0.6Α βγάζει 3 φορτίσεις. Μια χαρά το βρίσκω.

Σε 0.6 φόρτιση για ποιο λόγο δίνει παραπάνω ενέργεια;( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΗ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ)..

Σε 0.6 φόρτιση για ποιο λόγο δίνει παραπάνω ενέργεια;( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΗ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ)..

Υποθέτω ότι έχει απώλεις λόγω θερμότητας στη φόρτιση στα 2Α.

Παιδιά σύμφωνα με όσα εχουν προηγηθεί κοντα στα 15 ευρώ απο Ελλάδα ποιες ειναι οι καλύτερες επιλογές οι οποίες συνδυάζουν και την χωρητικότητα αλλά και ταχύτητα φόρτισης?

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank