dimitris6694 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα παιδες. Παρηγγειλα ενα xiaomi 10.000 απο vickmall. Η παραγγελια εγινε 3 Δεκεμβρη και ενοψει εορτων 20 του μηνα ηταν ηδη στα ελτα. Πηγα και το πηρα χθες, κανονικα γνησιο με ασπρο usb για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω. Στιβαρη συσκευη, φτανει να το δοκιμασουμε σημερα στη πραξη :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Η γνώμη σας για αυτο εδώ ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα παιδες. Παρηγγειλα ενα xiaomi 10.000 απο vickmall. Η παραγγελια εγινε 3 Δεκεμβρη και ενοψει εορτων 20 του μηνα ηταν ηδη στα ελτα. Πηγα και το πηρα χθες, κανονικα γνησιο με ασπρο usb για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω. Στιβαρη συσκευη, φτανει να το δοκιμασουμε σημερα στη πραξη :happy: το έχω εδώ και κάνα 6μηνο, θα το ευχαριστηθείς ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ήρθε σήμερα ένα power bank xiaomi 10.000 mah αγορασμένο από gearbest, τσέκαρα τον αριθμό που έχει στο πλάι στο mi.com/verify και μου έβγαλε ότι είναι η πρώτη φορά που ελέγχθηκε η συγκεκριμένος αριθμός. Αυτό αρκεί για να είναι γνήσιο; γιατί σε κάτι σάιτ που είδα το usb port που έπρεπε να είναι μαύρο για να είναι αυθεντικό σε εμένα είναι άσπρο. εκτός από τον αριθμό αν βγάλεις φωτογραφία από το κινητό στο σημείο της micro usb που είναι για να φορτίζει γράφει xiaomi, θα το δεις με το zoom γιατί είναι μέσα στην θύρα, τα μαϊμού δεν το έχουν Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 εκτός από τον αριθμό αν βγάλεις φωτογραφία από το κινητό στο σημείο της micro usb που είναι για να φορτίζει γράφει xiaomi, θα το δεις με το zoom γιατί είναι μέσα στην θύρα, τα μαϊμού δεν το έχουν Με την επιβεβαιωση του αριθμου στο site ειναι πιο σιγουρο, το μικρο mi στη θυρα μεσα μπορει να μην το εχουν και ολα τα γνησια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παιδιά να ξέρετε ότι το xiaomi δεν έχει ce και εάν σταματήσει στο τελωνείο το κρατάνε. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γιατί, έχει ce οποιοδηποτε κινητό τηλέφωνο που δεν εισάγεται Ελλάδα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παιδιά να ξέρετε ότι το xiaomi δεν έχει ce και εάν σταματήσει στο τελωνείο το κρατάνε. Έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έχει τύχει σε κανέναν; Είναι νομοθεσία της Ευρώπης. Σε άλλο θρεντ του φόρουμ σε άλλο προϊόν έχω δει να συμβεί. Όπως επίσης και σε εμένα στην Γερμανία που μένω προσωπικά. Από αρχές του 2015 γίνεται αυτό. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Είναι νομοθεσία της Ευρώπης. Σε άλλο θρεντ του φόρουμ σε άλλο προϊόν έχω δει να συμβεί. Όπως επίσης και σε εμένα στην Γερμανία που μένω προσωπικά. Από αρχές του 2015 γίνεται αυτό. Το ξέρω ότι γίνεται για τα προϊόντα που δεν έχουν CE, απλά ρωτάω αν έχει τύχει σε κάποιον για τόσο μικρό προϊόν να του το ψάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Eχει βρει κάποιος power bank 10000-20000mah που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση σε mediatek κινητά; Η έξοδος πρέπει να δίνει 9v 2A για να φορτίζει γρήγορα.Βλέπω μόνο αυτά που υποστηρίζουν το QC 2.0 και δίνουν τάση μέχρι 12v αλλά δε ξέρω αν θα λειτουργεί σωστά στο homtom ht6 που ο φορτιστής τοίχου ειναι 5v/7v/9v 2A. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Eχει βρει κάποιος power bank 10000-20000mah που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση σε mediatek κινητά; Η έξοδος πρέπει να δίνει 9v 2A για να φορτίζει γρήγορα.Βλέπω μόνο αυτά που υποστηρίζουν το QC 2.0 και δίνουν τάση μέχρι 12v αλλά δε ξέρω αν θα λειτουργεί σωστά στο homtom ht6 που ο φορτιστής τοίχου ειναι 5v/7v/9v 2A. Ψάχνεις power bank που να υποστηρίζει το pump express. Είναι το αντίστοιχο Quick charge της qualcomm. Με μια γρήγορηγρήγορη αναζήτηση είδα ότι το καινούργιο powerbank 20000 της xiaomi το υποστηριζει, Ψαξτο και εσύ όμως. http://www.myfixguide.com/manual/xiaomi-mi-power-bank-teardown-20000mah/ Καλή χρονιά να έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Kαλή χρονιά.Και εγώ είναι το μόνο που βρίσκω να το αναφέρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 το έχω εδώ και κάνα 6μηνο, θα το ευχαριστηθείς ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκτός από τον αριθμό αν βγάλεις φωτογραφία από το κινητό στο σημείο της micro usb που είναι για να φορτίζει γράφει xiaomi, θα το δεις με το zoom γιατί είναι μέσα στην θύρα, τα μαϊμού δεν το έχουν Να σε ρωτησω κατι μηπως ξερεις. Οταν ολα λαμπακια ειναι στταθερα αρα εχει φορτισει ετσι δεν ειναι? Γιατι το εβγαλα και σημερα που εβαλα το κινητο να φορτισει, με το που το κουμπωσα μετα απο 10 λεπτα εσβησε το ενα και αναβοσβηνε το 3ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παρέλαβα το Xiaomi 20000mah στις 30/12 από everbuying. Η συσκευασία του μαγαζιού δεν μου άρεσε (από άποψη ασφάλειας του δέματος προφανώς, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στο αισθητικό κομμάτι) και είχαν κολλήσει δεύτερη ετικέτα με την διεύθυνση που δεν έγραφε το όνομά μου αλλά μόνο την διεύθυνση. Ευτυχώς με ήξεραν στην διανομή και μου το έδωσαν. Μετά πρόσεξα ότι υπήρχε και άλλη από κάτω που είχε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Στα του power bank είμαι ενθουσιασμένος. Πριν είχα το 10400 που είχα σκοπό να κρατήσω σαν δεύτερο αλλά μου το έκλεψαν. Όλα x2 λοιπόν. Δύο θύρες, διπλάσια χωρητικότητα. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή παρόλου που ήμουν συνηθισμένος σε αλουμίνιο. Μόνο μείον το μέγεθος (όχι το βάρος όμως). Είναι τόσο χρήσιμο όμως που δεν παραπονιέμαι. Προτείνεται ενθουσιωδώς από μένα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλή χρονιά σε όλους! Θέλω να πάρω ένα καλό powerbank! Είμαι μεταξύ του tplink του intenso και του xiaomi 10000mah! Ποιο προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολύ καλό το xiaomi 10000, όμορφο, μικρό και ποιότητα κατασκευής. Δε πιστεύω ότι βγάζει όμως πάνω από 6500-7000 mah σε κανονικές συνθήκες. Κάποιος άλλος που είχε το 10400 ας μας πεί μήπως αυτό ήταν πιο αποδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολύ καλό το xiaomi 10000, όμορφο, μικρό και ποιότητα κατασκευής. Δε πιστεύω ότι βγάζει όμως πάνω από 6500-7000 mah σε κανονικές συνθήκες. Κάποιος άλλος που είχε το 10400 ας μας πεί μήπως αυτό ήταν πιο αποδοτικό. Για xiaomi 10400 δες εδώ. Λογικά το 10000 βγάζει περισσότερο από όσο λες αν πάρουμε παράδειγμα από το 10400. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6448942 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολύ καλό το xiaomi 10000, όμορφο, μικρό και ποιότητα κατασκευής. Δε πιστεύω ότι βγάζει όμως πάνω από 6500-7000 mah σε κανονικές συνθήκες. Κάποιος άλλος που είχε το 10400 ας μας πεί μήπως αυτό ήταν πιο αποδοτικό. Για xiaomi 10400 δες εδώ. Λογικά το 10000 βγάζει περισσότερο από όσο λες αν πάρουμε παράδειγμα από το 10400. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6448942 Άρα θα πάρω το xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Παρέλαβα το Xiaomi 20000mah στις 30/12 από everbuying. Η συσκευασία του μαγαζιού δεν μου άρεσε (από άποψη ασφάλειας του δέματος προφανώς, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στο αισθητικό κομμάτι) και είχαν κολλήσει δεύτερη ετικέτα με την διεύθυνση που δεν έγραφε το όνομά μου αλλά μόνο την διεύθυνση. Ευτυχώς με ήξεραν στην διανομή και μου το έδωσαν. Μετά πρόσεξα ότι υπήρχε και άλλη από κάτω που είχε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Στα του power bank είμαι ενθουσιασμένος. Πριν είχα το 10400 που είχα σκοπό να κρατήσω σαν δεύτερο αλλά μου το έκλεψαν. Όλα x2 λοιπόν. Δύο θύρες, διπλάσια χωρητικότητα. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή παρόλου που ήμουν συνηθισμένος σε αλουμίνιο. Μόνο μείον το μέγεθος (όχι το βάρος όμως). Είναι τόσο χρήσιμο όμως που δεν παραπονιέμαι. Προτείνεται ενθουσιωδώς από μένα. Όταν λες συσκευασία του μαγαζιού δεν εννοείς ότι είχαν κολήσει κάτι πάνω στο κουτάκι που είχε το power bank μέσα έτσι; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Για xiaomi 10400 δες εδώ. Λογικά το 10000 βγάζει περισσότερο από όσο λες αν πάρουμε παράδειγμα από το 10400. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6448942 Πάντως και το κουτί του απ έξω κάτι για 6250mah λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Έχει δοκιμάσει κάποιος το LeTV 13400mAh Power Bank; Τώρα που πήρα το X500 το σκέφτομαι καθώς είναι (μάλλον) το μόνο που υποστηρίζει το fast charge της mediatek στα 7 και 9 Volt στα 2A. Συνεπώς θα φορτίζει πιο γρήγορα το ίδιο αλλά θα φορτίζει και το κινητό πιο γρήγορα! Το είδα στο HonorBuy Παράθεση It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολλά λεφτά τα 30$ για αυτό... Ή μηπως όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalis_manos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Παρήγγειλα ένα redmi note 3 και χρειάζομαι και power bank. Σκέπτομαι το 20000 της xiaomi. Κατά την γνώμη σας τι με συμφέρει καλυτέρα ένα 20000 ή δυο 10000???? Επίσης όσον αφορά την φόρτιση , διάβασα πριν για φορτιστή γρήγορης , αυτό είναι οκ??? Με καλύπτει??? Χρειάζομαι και καλώδιο με κάποιες προδιαγραφές??? ή προτείνετε κάτι άλλο??? Ευχαριστώ. http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-ZMI-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Travel-Wall-Adapter-Rapid-Fast-Charger---US-Plug-354242.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα είδα ότι είναι us!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.geekbuying.com/item/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Premium-Design-Quick-Charge-2-0-42W-3-Ports-wall-charger-for-Samsung-Sony-HTC-347251.html Αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Παρήγγειλα ένα redmi note 3 και χρειάζομαι και power bank. Σκέπτομαι το 20000 της xiaomi. Κατά την γνώμη σας τι με συμφέρει καλυτέρα ένα 20000 ή δυο 10000???? Επίσης όσον αφορά την φόρτιση , διάβασα πριν για φορτιστή γρήγορης , αυτό είναι οκ??? Με καλύπτει??? Χρειάζομαι και καλώδιο με κάποιες προδιαγραφές??? ή προτείνετε κάτι άλλο??? Ευχαριστώ. http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-ZMI-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Travel-Wall-Adapter-Rapid-Fast-Charger---US-Plug-354242.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα είδα ότι είναι us!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.geekbuying.com/item/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Premium-Design-Quick-Charge-2-0-42W-3-Ports-wall-charger-for-Samsung-Sony-HTC-347251.html Αυτο???? Το 20αρι δεν το έχω δοκιμάσει. Το 10αρι πάντως είναι κορυφή! ΚΑι γενικά όσους ξέρω έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Τσέκαρε και στο banggood, είχε καλές τιμές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Για xiaomi 10400 δες εδώ. Λογικά το 10000 βγάζει περισσότερο από όσο λες αν πάρουμε παράδειγμα από το 10400. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6448942 Το μέτρησα πάλι. Πάνω από 7000 με τίποτα. Μήπως παίζουν ρόλο οι μπαταρίες που στο 10000 είναι Li-Pol ενώ στο 10400 είναι απλή Li-ion? Μήπως είναι πιο αποδοτικές οι δεύτερες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts