mol Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 ποιο power bank πηρες και ποιο κινητο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Στις φτηνές μπαταρίες συμβαίνει αυτό, είναι ψεύτικα τα αναγραφόμενα mAh. Αυτό έλεγε 2600, είναι στην πραγματικότητα κάπου στα 1000-1300, μείον τις απώλειες γύρω στο 20%, οπότε από τα 2000mAh περίπου που έχεις μπαταρία, φορτίζει το 40%. Ναι, λογικό. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οσον αφορά τη χωρητικότητα διαβαστε αυτό το άρθρο, ειναι εξαιρετικό! Δεν σημαινει οτι αν εχετε 3200mah μπαταρία θα φορτισετε φουλ με 3200mah power bank. http://www.greeceandroid.gr/device/1489-android-power-bank-capacity-and-charging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 πήρα και εγώ το χιαομι σλιμ και φορτίζει 2 φορές το coolpad F1... Και είναι κόσμημα... μεγαλύτερο δεν θα ήθελα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Δηλαδή αν γυρίσεις στις 11-12 σπίτι, θα περιμένεις να φορτισει η μία, και μετά θα βάλεις την άλλη, και μετά θα πας για ύπνο? Αυτό είναι 2-3 ώρες, που όταν κάποιος δουλεύει ή έχει σχολείο την επόμενη μέρα δεν μπορεί να διαθέσει. Υπάρχουν και εξωτερικοί universal φορτιστές για μπαταρίες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Εντάξει, δεν είμαι πάνω απ 'τον καθένα, όπως τον βολεύει το κάνει... Αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι μπορούνε να το κάνουν με τον τρόπο που το λέω. (πάντως είναι θέμα προβληματισμού γενικότερα το να γυρνάει 11-12 στο σπίτι και να φεύγει πρωί πρωί) Δεν εννοώ να είναι συνεχόμενα έξω :p γυρνάει και μετά ξαναβγαινει. Υπάρχουν και εξωτερικοί universal φορτιστές για μπαταρίες. Έχω έναν. Φορτίζει κάθε μπαταρία κινητού που έχω συναντήσει. Εκτός από το δικό μου :p σου λύνει τα χέρια το γεγονός ότι ρυθμίζεις και την απόσταση των Pins. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπερα παιδια ,ξερετε αν αυτο ειναι αυθεντικο;; http://new.newfrog.com/p/xiaomi-16000mah-battery-usb-power-bank-charger-for-mobile-phone-black-85943.html Πως μπορω να το καταλαβω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά , το γνωστό power bank XIAOMI και οποιοδήποτε άλλο ξέρετε αν μπορεί να φορτίσει βιντεοκάμερα ? Συγκεκριμένα η καμερα έχει mini b σε κανονικά usb. Η κάμερα φορτίζει μεσω υπολογιστή άρα λογικά θα μεσω αυτου θα φορτίζει έτσι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά , το γνωστό power bank XIAOMI και οποιοδήποτε άλλο ξέρετε αν μπορεί να φορτίσει βιντεοκάμερα ? Συγκεκριμένα η καμερα έχει mini b σε κανονικά usb. Η κάμερα φορτίζει μεσω υπολογιστή άρα λογικά θα μεσω αυτου θα φορτίζει έτσι ? Εγώ φορτίζω κανονικά την δικιά μου Samsung NX300 που παίρνει micro USB. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αρα θα ειναι κομπλέ. Αυτο ειναι το''καλό'' XIAOMI http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarios Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 ποιο power bank πηρες και ποιο κινητο εχεις; ενα noname πηρα και εχω το zte blade v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπερα παιδια ,ξερετε αν αυτο ειναι αυθεντικο;; http://new.newfrog.com/p/xiaomi-16000mah-battery-usb-power-bank-charger-for-mobile-phone-black-85943.html Πως μπορω να το καταλαβω;; Με αυτήν την τιμή είναι εξαιρετικά απίθανο να είναι αυθεντικό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Στο geekbuying το έχει σε προσφορά και καλά ~20$ (Χiaomi 10400). Από geekbuying είναι original και αγοράζουμε άφοβα ή υπάρχει πιθανότητα να την πατήσω; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegito Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Με βαση κατι τεστ που κυκλοφορουν στο ιντερνετ φαινεται fake. στο youtube εχει ωιδεο πως να τα ξεχωρισεις, η xiaomi δεν εχει logo στο καλωδιο, αυτο που σειχνει δεν ειναι 16αρι και δε νομιζω οτι στο 10αρι γραφει τα χαρακτηριστικα σε αυτο το σημειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καράfake :X Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Με αυτήν την τιμή είναι εξαιρετικά απίθανο να είναι αυθεντικό. Ευχαριστω φιλε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Στο geekbuying το έχει σε προσφορά και καλά ~20$ (Χiaomi 10400). Από geekbuying είναι original και αγοράζουμε άφοβα ή υπάρχει πιθανότητα να την πατήσω; Ευχαριστώ. :) Απο ότι λένε στέλνει τα αυθεντικά xiaomi , έτσι είπαν και κάποια παιδιά που πήραν το power bank μαζί με τα pistons στα 32$. Και εγώ απο εκεί τα παρήγγειλα και αύριο-μεθαύριο θα τα έχω στα χέρια μου. τελικά μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι με το που έγραψα το παραπάνω μήνυμα , φαίνονται να είναι τα αυθεντικά έκανα και όποια τεστ βρήκα π.χ. http://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/ και είναι όλα οπως τα λέει και το power bank μπορεί να φορτίζεται και να φορτίζει ταυτόχρονα και ταμπλετ. Και τα ακουστικά είναι πραγματικά πολύ καλά , με ωραίο και καθαρό ήχο , λίγο πιο αδύναμο ίσος θα έλεγα απο όλα τα άλλα που έχω αλλά πολύ πιο καθαρό και ξεκούραστο ... Edited January 29, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 τελικά μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι με το που έγραψα το παραπάνω μήνυμα , φαίνονται να είναι τα αυθεντικά έκανα και όποια τεστ βρήκα π.χ. http://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/ και είναι όλα οπως τα λέει και το power bank μπορεί να φορτίζεται και να φορτίζει ταυτόχρονα και ταμπλετ. Και τα ακουστικά είναι πραγματικά πολύ καλά , με ωραίο και καθαρό ήχο , λίγο πιο αδύναμο ίσος θα έλεγα απο όλα τα άλλα που έχω αλλά πολύ πιο καθαρό και ξεκούραστο ... Καλορίζικο. Υπόψιν για τα pistons τα Xiaomi κινητά έχουν ειδική ρύθμιση, που όταν την ενεργοποιείς βλέπεις θεαματική διαφορά στην απόδωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ευχαριστώ πολύ! Τώρα θα βγούμε λίγο εκτός αλλά για 1+1 έχουμε τπτ ανάλογο ? διάβασα για ενα app Viper4android ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ευχαριστώ πολύ! Τώρα θα βγούμε λίγο εκτός αλλά για 1+1 έχουμε τπτ ανάλογο ? διάβασα για ενα app Viper4android ... καλα διαβασες. το κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 φαίνονται να είναι τα αυθεντικά έκανα και όποια τεστ βρήκα π.χ. http://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/ και είναι όλα οπως τα λέει και το power bank μπορεί να φορτίζεται και να φορτίζει ταυτόχρονα και ταμπλετ. Ομολογώ αυτό το κριτήριο με το μικρό MI logo μέσα στη θύρα USB δεν το ήξερα. Κοίταξα τα δικά μου και του merimobiles και coolicool το έχουν, του Banggood και geekbuying δεν το έχουν αλλά έχουν ένα L μέσα. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως έχουν ως εξής: Geekbuying γνήσιο Merimobiles γνήσιο Coolicool μάλλον γνήσιο Banggood fake Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ομολογώ αυτό το κριτήριο με το μικρό MI logo μέσα στη θύρα USB δεν το ήξερα. Κοίταξα τα δικά μου και του merimobiles και coolicool το έχουν, του Banggood και geekbuying δεν το έχουν αλλά έχουν ένα L μέσα. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως έχουν ως εξής: Geekbuying γνήσιο Merimobiles γνήσιο Coolicool μάλλον γνήσιο Banggood fake ναι και εγώ δεν το είχα ξαναδεί , το έχει κανονικά μέσα το mi. Kαι κάτι ακόμα τα ακουστικά είναι τα 2.1 version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ναι και εγώ δεν το είχα ξαναδεί , το έχει κανονικά μέσα το mi. Kαι κάτι ακόμα τα ακουστικά είναι τα 2.1 version. Πού βλέπεις αν είναι τα 2.1? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ενα noname πηρα και εχω το zte blade v Μηπως το noname ειναι για πεταμα και δεν ειναι 2600mah? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 μολις παρελαβα το xiaomi 5000 slim powe bank απο banggood ,πως μπορω να δω αν ειναι γνησιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts