vrasnagr Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ανοιξαν και παλι οι αποστολες power bank απο banggood. Πηγα να παραγγειλω το Blitzwolf BW-PF2 (η το BW-P3) αλλα δεν εχει αποστολη με Priority Direct Mail. Να το ρισκαρω με Air Parcel Register..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Το παρήγγειλα ήδη, παραλαμβάνω αύριο μεθαύριο, το δοκιμάζω ΣΚ και θα σας πω εντυπώσεις :D Δώσε εντυπώσεις στον λαό! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ανοιξαν και παλι οι αποστολες power bank απο banggood. Πηγα να παραγγειλω το Blitzwolf BW-PF2 (η το BW-P3) αλλα δεν εχει αποστολη με Priority Direct Mail. Να το ρισκαρω με Air Parcel Register..? Τέλεια νέα!!! Με air parcel register μου είχε έρθει εμένα. Έρχεται με Belgium post, με τριγωνική αποστολή. Δε θα έχεις τελωνείο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 καλησπερα στη παρεα κατοχος ενος κινητου xiaomi redmi note 4x ειχα ενα powerbank xiaomi 10αρι αλλα μετα απο ενα χρονο και κατι τα εφτυσε......θα προτεινατε καποιο για να το αντικαταστησω? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 καλησπερα στη παρεα κατοχος ενος κινητου xiaomi redmi note 4x ειχα ενα powerbank xiaomi 10αρι αλλα μετα απο ενα χρονο και κατι τα εφτυσε......θα προτεινατε καποιο για να το αντικαταστησω? ευχαριστω πολυΑπό περιέργεια, πόσο συχνά το δούλευες; Το έχω χρόνια και δουλεύει ακόμα μια χαρά. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ συχνά Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 το λειτουργουσα συχνα ....απλα αποκολληθηκε η θυρα φορτισης απο την πλακετα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Απο Ελλάδα θα πρότεινα προσωπικά το intenso q10000 και απο banggood τώρα που άνοιξαν οι αποστολές κάτι σε blitzwolf Απο την άλλη αν το xiaomi σου είναι του παλιού τύπου με τις 18650 μπαταρίες μπορείς με μικρό σχετικά κόστος να το φτιάξεις και πάλι να λειτουργεί. Μου έφερε πριν λίγο καιρό φίλος ένα romoss 10400mah που είχε καμμένη πλακέτα και με αυτή την θήκη https://www.ebay.com/itm/5V-2-1A-2-USB-7X-18650-DIY-Mobile-Power-Bank-Case-Kit-Battery-Charger-Box-Case/183101926110?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=690386781115&_trksid=p2057872.m2749.l2649 έβαλα πάνω τις 5 μπαταρίες του romoss συν άλλες 2 που είχα απο παλιά και του έδωσα πάλι ένα λειτουργικό Powerbank Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Επιτέλους άνοιξαν ξανά που αποστολές power banks από Banggood. Παρήγγειλα άλλο ένα Blitzwolf PowerStorm BW-PF2. Το συγκεκριμένο power bank δεν υπάρχει απλά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Λοιπόν, μετά από ένα εντατικό τετραήμερο χρήσης του Huawei Mate 10 lite 3340mAh που μόλις έβγαζε την μέρα με μία πλήρη φόρτιση και με το Intenso S10000 10000mAh για τη επαναφόρτιση του από το 20% και λίγο πιο κάτω, τελικά είχατε δίκιο, δυόμιση φορές. Το θεωρώ πολύ ικανοποιητικό! :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Λοιπόν, μετά από ένα εντατικό τετραήμερο χρήσης του Huawei Mate 10 lite 3340mAh που μόλις έβγαζε την μέρα με μία πλήρη φόρτιση και με το Intenso S10000 10000mAh για τη επαναφόρτιση του από το 20% και λίγο πιο κάτω, τελικά είχατε δίκιο, δυόμιση φορές. Το θεωρώ πολύ ικανοποιητικό! :clap: Ωραίος!Θα τα βγάλει τα λεφτά του αυτό το power bank να είσαι σίγουρος! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Λοιπόν, μετά από ένα εντατικό τετραήμερο χρήσης του Huawei Mate 10 lite 3340mAh που μόλις έβγαζε την μέρα με μία πλήρη φόρτιση και με το Intenso S10000 10000mAh για τη επαναφόρτιση του από το 20% και λίγο πιο κάτω, τελικά είχατε δίκιο, δυόμιση φορές. Το θεωρώ πολύ ικανοποιητικό! :clap: Επίσης να συμπληρώσω για το Intenso S10000 10000mAh ότι χρειάστηκε από τελείως άδειο για να φορτίσει πλήρως ακριβώς 5 ώρες με το φορτιστή του Huawei Mate 10 lite 2A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ναι με καλό φορτιστη που υποστηριζει ρεύμα 5v/2Α τοσο κάνει και το q10000. Το μοναδικό μείον που εχω παρατηρήσει ειναι οτι και αυτό (οπως και η πλειοψηφία των pb νομιζω) δε μπορεί να φορτισει συσκευές με μικρή μπαταρία πχ bt headset. Μονο το δεκαρι της xiaomi έχει ειδικό mode γιαυτες τις συσκευές. Εκτός και αν διαφεύγει κάτι ως προς τον τρόπο και έχει και το intenso τέτοια λειτουργία ή της blitzwolf Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ναι με καλό φορτιστη που υποστηριζει ρεύμα 5v/2Α τοσο κάνει και το q10000. Το μοναδικό μείον που εχω παρατηρήσει ειναι οτι και αυτό (οπως και η πλειοψηφία των pb νομιζω) δε μπορεί να φορτισει συσκευές με μικρή μπαταρία πχ bt headset. Μονο το δεκαρι της xiaomi έχει ειδικό mode γιαυτες τις συσκευές. Εκτός και αν διαφεύγει κάτι ως προς τον τρόπο και έχει και το intenso τέτοια λειτουργία ή της blitzwolf Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατά τύχη είμαι εκτός σπιτιού και έχω το Intenso Q10000 μαζί μου, μόλις έβαλα να φορτίσει τα Sony SBH-50 στερεοφωνικά ακουστικά μου. Για το Blitzwolf δε μπορώ να πω, δεν έχω δοκιμάσει. Σε μεγάλης χωρητικότητας της TP-LINK το έχω παρατηρήσει αυτό, δε φορτίζουν ακουστικά ΒΤ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Κατά τύχη είμαι εκτός σπιτιού και έχω το Intenso Q10000 μαζί μου, μόλις έβαλα να φορτίσει τα Sony SBH-50 στερεοφωνικά ακουστικά μου. Για το Blitzwolf δε μπορώ να πω, δεν έχω δοκιμάσει. Σε μεγάλης χωρητικότητας της TP-LINK το έχω παρατηρήσει αυτό, δε φορτίζουν ακουστικά ΒΤ. Sorry που ρωτάω αλλά δεν κατάλαβα έτσι όπως το έγραψες.Τα φορτίζει κανονικά τα Sony ακουστικά σου το intenso?Δεν έχει τύχει να φορτίσω τα δικά μου ποτέ να πω την αλήθεια... Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Sorry που ρωτάω αλλά δεν κατάλαβα έτσι όπως το έγραψες.Τα φορτίζει κανονικά τα Sony ακουστικά σου το intenso?Δεν έχει τύχει να φορτίσω τα δικά μου ποτέ να πω την αλήθεια... Ναι, τα φορτίζει κανονικά. Με το Blitzwolf θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο φόρτισης, λογικά θα τα φορτίσει κανονικά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δοκιμασα το mw600 με το blitzwolf μου. Το φορτίζει κανονικά. Εκεί που έχει θεμα ειναι με κάτι noname bt ακουστικά και ένα smartwatch. Τα bt ακουστικά αυτά τα φορτίζει όμως κανονικά το x820 μέσω otg ανταπτορα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Εμένα η άκυρη απορία μου είναι γιατί ένας φακός usb no name που έχω,ανάβει μόνο όταν τον βάζω στην QC θύρα του Q10000 αλλά όχι στην απλή usb.Αντιθέτως σε ένα intenso 4000mah της γυναίκας μου,χωρίς quick charging,ανάβει κανονικά στο απλό usb...Όχι ότι με ενοχλεί απλά να μου φύγει η απορία!:confused: Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Γενικά, συσκευές με μικρές μπαταρίες, όπως ΒΤ κλπ, με power bank μικρής χωρητικότητας, π.χ. 2600mAh και εξόδου 1Α, φορτίζουν χωρίς πρόβλημα. Με τα μεγάλα power banks έχω αντιμετωπίσει θέματα κατά καιρούς. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Στα Eshop Specials το INTENSO POWERBANK S10000 (WHITE) στα 13,90.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 :what: τώρα είναι μεγαλύτερη ευκαιρία, αλλά τι να πω, να ήτανε δέκα μέρες πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Χθες το παρήγγειλα σήμερα το έστειλαν Πιστεύω ότι καλύτερο υπάρχει στα 10000ma. Quick charge και σε είσοδο και σε έξοδο και 2 USB έξοδοι. 17.43 το προηγούμενο 10αρι xiaomi το πρώτο το είχα πάρει 11 ευρώ πριν 3 χρόνια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Στο 15€ πήραμε προ καιρό το 20.000.που είναι εκείνες οι μέρες αχ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Χθες το παρήγγειλα σήμερα το έστειλαν Πιστεύω ότι καλύτερο υπάρχει στα 10000ma. Quick charge και σε είσοδο και σε έξοδο και 2 USB έξοδοι. 17.43 το προηγούμενο 10αρι xiaomi το πρώτο το είχα πάρει 11 ευρώ πριν 3 χρόνια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕσυ γιατι αγοραζεις pb αφου εχεις αποσπωμενη μπαταρια? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Χθες το παρήγγειλα σήμερα το έστειλαν Πιστεύω ότι καλύτερο υπάρχει στα 10000ma. Quick charge και σε είσοδο και σε έξοδο και 2 USB έξοδοι. 17.43 το προηγούμενο 10αρι xiaomi το πρώτο το είχα πάρει 11 ευρώ πριν 3 χρόνια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ καλη αγορα. Εγω εχω το απλο με μια usb και δεν εχω το παραμικρο παραπονο. Και για 10ρι εχει πολυ ξαλη χωρητικοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εσυ γιατι αγοραζεις pb αφου εχεις αποσπωμενη μπαταρια? Πόσο πίσω έχεις μείνει έχω και note 8 ταυτόχρονα εδώ και 2 μήνες. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 15€ πήραμε προ καιρό το 20.000.που είναι εκείνες οι μέρες αχ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 14 έβγαινε το 20000 αλλά είναι πολύ βαρύ μεγάλο και δεν το είχα πάρει. Το 10αρι είναι το ιδανικό και το συγκεκριμένο δίνει πονο σε όλα τα επίπεδα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ καλη αγορα. Εγω εχω το απλο με μια usb και δεν εχω το παραμικρο παραπονο. Και για 10ρι εχει πολυ ξαλη χωρητικοτητα Επαρκουν για 3 φορτίσεις 3000-3500 μπαταρία. Τι παραπάνω θέλουμε. Και φόρτιση σαν να έχεις πριζα κανονική. Κανένα παράπονο με τα xiaomi. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts