panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εξαιρετικό δείχνει που το ανακάλυψες και καλή τιμή για Ελλάδα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Το έχει και στο e-shop.gr, στα 24.90€, με αναμενόμενη νέα παραλαβή 2 Αυγούστου. http://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054 Είναι πολύ καλή εταιρεία, έχω το μικρό της το 2600άρι, που το χρησιμοποιώ για το Huawei 4G-WiFi στικάκι μου, και είναι αστέρι. http://www.e-shop.gr/intenso-7322400-powerbank-a2600-2600mah-aluminium-black-p-TEL.030891 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Το έχει και στο e-shop.gr, στα 24.90€, με αναμενόμενη νέα παραλαβή 2 Αυγούστου. http://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054 Είναι πολύ καλή εταιρεία, έχω το μικρό της το 2600άρι, που το χρησιμοποιώ για το Huawei 4G-WiFi στικάκι μου, και είναι αστέρι. http://www.e-shop.gr/intenso-7322400-powerbank-a2600-2600mah-aluminium-black-p-TEL.030891 3 σκληρούς δίσκους 4TB και 3TB ο καθένας έχω από intensο την θεωρώ πάρα πολύ καλή εταιρεία απλά δεν ήξερα ότι βγάζει και power bank. Από Ελλάδα πολύ καλή επιλογή αναμφίβολα. Η κινα είναι άλλη υπόθεση και μέχρι να ξανα στέλνουν Ελλάδα ο κόσμος χρειάζεται κάτι οικονομικό και καλό από Ελλάδα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 3 σκληρούς δίσκους 4TB και 3TB ο καθένας έχω από intensο την θεωρώ πάρα πολύ καλή εταιρεία απλά δεν ήξερα ότι βγάζει και power bank. Από Ελλάδα πολύ καλή επιλογή αναμφίβολα. Η κινα είναι άλλη υπόθεση και μέχρι να ξανα στέλνουν Ελλάδα ο κόσμος χρειάζεται κάτι οικονομικό και καλό από Ελλάδα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Κι εγώ το dual boot σταθερό υπολογιστή μου, με δύο SSD της Intenso το έστησα. Δε χαμπαριάζουν μία... :) Πολύ καλή εταιρεία, λίγο στα ψιλά περνάει από πολύ κόσμο, και κακώς κατ' εμέ. Πολύ ποιοτικά τα προϊόντα της. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Κι εγώ το dual boot σταθερό υπολογιστή μου, με δύο SSD της Intenso το έστησα. Δε χαμπαριάζουν μία... :) Πολύ καλή εταιρεία, λίγο στα ψιλά περνάει από πολύ κόσμο, και κακώς κατ' εμέ. Πολύ ποιοτικά τα προϊόντα της. Έχει vfm προϊόντα και αξιόπιστα είναι η αλήθεια. Ελπίζω ο κόσμος να την μάθει περισσότερο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Δεν θα διαφωνήσω για την τιμή του Μια χαρά τιμή και qc3 Σαν εταιρεία βέβαια σαφώς κατώτερη και απο την anker και απο την xiaomi στα powerbanks όσον αφορά τις διακρίσεις και τις παρουσιάσεις που κανουν κάποια ξένα sites. Ίσως δεν είναι τόσο διαφημισμενη βέβαια και να είναι εξίσου αξιόπιστη Edited July 29, 2017 by neofitosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Μιλώντας για Xiaomi, να ρωτήσω αν υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις του MI power bank pro, με type-C και quick charge; Ένα με QC 2.0 ενα με QC 3.0;;; Έσκασε μύτη στο newsletter του e-shop.gr με 36.90€. Αν είναι με QC 3.0 να το χτυπήσω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλησπέρα.Εχω εδώ και 5 μέρες το TP-link 10400.Η θήρα 2Α φορτίζει πολύ αργά το κινητό.Το 1% ανεβαίνει σε 4 με 5 λεπτα.Έίναι φυσιολογικό?Έχει κουμπάκι, αλλά δεν κλεινει το power bank.Ειναι συνέχεια ανοιχτό.Ο φορτιστής με 2,5 volt εχω ακούσει ότι το φορτίζει 20% πιο γρήγορα.Ισχυει?Ας απαντήσει κάποιος φίλος.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Καλησπέρα.Εχω εδώ και 5 μέρες το TP-link 10400.Η θήρα 2Α φορτίζει πολύ αργά το κινητό.Το 1% ανεβαίνει σε 4 με 5 λεπτα.Έίναι φυσιολογικό?Έχει κουμπάκι, αλλά δεν κλεινει το power bank.Ειναι συνέχεια ανοιχτό.Ο φορτιστής με 2,5 volt εχω ακούσει ότι το φορτίζει 20% πιο γρήγορα.Ισχυει?Ας απαντήσει κάποιος φίλος.Ευχαριστω. Καλησπέρα φίλε. Το έχω κι εγώ 1-2 χρόνια το συγκεκριμένο power bank. Το ότι δε φορτίζει γρήγορα το κινητό απ' τη θύρα 2Α δε σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα, απλά ίσως φταίει το κινητό ή και το καλώδιο που χρησιμοποιείς. Το κουμπί που έχει δεν ανοιγοκλείνει το power bank, απλά είναι για έλεγχο υπολοίπου μπαταρίας και για να ανοιγοκλείνεις το φακό του (ο φακός ανοιγοκλείνει με παρατεταμένο πάτημα). Όσο για το φορτιστή 2.5 volt που λες, μάλλον εννοείς 2.5 ampere. Η είσοδος του δέχεται μέγιστο 2Α, και όντως φορτίζει αρκετά γρήγορα. Edited July 31, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εγω τσιμπησα αυτο σημερα, http://www.mediamarkt.gr/el/product/_isy-iap-8000-powerbank-20-000-mah-1197947.html 25 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το πήρα τελικά το Xiaomi 20000 και οι εντυπώσεις είναι άριστες. Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή και όχι πολύ βαρύ για 20000. Η καλύτερη αγορά μου όσον αφορά powerbank. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το πήρα τελικά το Xiaomi 20000 και οι εντυπώσεις είναι άριστες. Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή και όχι πολύ βαρύ για 20000. Η καλύτερη αγορά μου όσον αφορά powerbank. Με γεια φίλε μου. Αν επιτρέπεται, αγορά από πού και πόσο; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Με γεια φίλε μου. Αν επιτρέπεται, αγορά από πού και πόσο; Eυχαριστώ φίλε μου! Από Κωτσόβολο το πήρα, στα 34,90. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Έχει ο κωτσος χιαομι παουερ μπανκ??? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Φυσικά και έχει, κανονικά διαθέσιμα στο site και σε καταστήματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Φυσικά και έχει, κανονικά διαθέσιμα στο site και σε καταστήματα.Όντως πολύ καλή τιμή για Ελλάδα. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/power-bank/176482-xiaomi-20000mah Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Ο Κωτσόβολος είναι ένας από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi, όπως άλλωστε και το you.gr. Το ίδιο ακριβώς power bank υπάρχει και στο you.gr στην ίδια ακριβώς τιμή. Είναι quick charge το συγκεκριμένο όμως ρε παιδιά; Δε γράφει πουθενά επίσημα τι είδους τεχνολογία γρήγορης φόρτισης έχει (αν έχει). Έχω δει και το Pro το 10άρι στο e-shop.gr σε προσφορά του newsletter με 36.90€ και δεν ξέρω τι να διαλέξω απ' τα δύο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Το Gearbest πάντως στέλνει κανονικά Ελλάδα. Προχθές παρήγγειλα το 10αρι της Xiaomi. Στάλθηκε από το VTR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Ο Κωτσόβολος είναι ένας από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi, όπως άλλωστε και το you.gr. Το ίδιο ακριβώς power bank υπάρχει και στο you.gr στην ίδια ακριβώς τιμή. Είναι quick charge το συγκεκριμένο όμως ρε παιδιά; Δε γράφει πουθενά επίσημα τι είδους τεχνολογία γρήγορης φόρτισης έχει (αν έχει). Έχω δει και το Pro το 10άρι στο e-shop.gr σε προσφορά του newsletter με 36.90€ και δεν ξέρω τι να διαλέξω απ' τα δύο. Αν αναφέρεσαι στο xiaomi mi power bank 2 των 10.000mah υποστηρίζει quick charge 2.0 . Edited August 3, 2017 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αν αναφέρεσαι στο xiaomi mi power bank 2 των 10.000mah υποστηρίζει quick charge 2.0 . Αυτό προϋποθέτει να το υποστηρίζει και η συσκευή που θα φορτιστεί, σωστά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αυτό προϋποθέτει να το υποστηρίζει και η συσκευή που θα φορτιστεί, σωστά; Προφανώς. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Άρα για να καταλάβω, η infoquest δεν εισάγει την πιο πρόσφατη έκδοση των MI power banks, από τη στιγμή που και το 10άρι το Pro, αλλά και το 20άρι, έχουν βγει με quick charge 3.0 και με υποστήριξη για Huawei FCP γρήγορη φόρτιση. Περσινά μοντέλα μας φέρνουν οι φωστήρες... :down: Edited August 3, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Στις οδηγίες πάντως γράφει ότι υποστηρίζει υψηλής ταχύτητας φόρτιση / αποφορτιση με DC 5.0 V / 2.0A, 9.0 V / 2.0 A, 12 V / 1.5 A έξοδο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Στις οδηγίες πάντως γράφει ότι υποστηρίζει υψηλής ταχύτητας φόρτιση / αποφορτιση με DC 5.0 V / 2.0A, 9.0 V / 2.0 A, 12 V / 1.5 A έξοδο. Ο μόνος τρόπος να ελέγξεις τον τύπο του Quick Charge είναι να μετρήσεις πόσα volt/ampere περνάνε στο κινητό κατά τη φόρτιση. Αν περνάνε 7.5 volt, είναι Quick Charge 2.0. Αν περνάνε 9 volt και παραπάνω, είναι Quick Charge 3.0. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αυτό πώς μπορεί να ελεγχθεί; Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αυτό πώς μπορεί να ελεγχθεί; Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Όχι, υπάρχει κάτι σαν αυτό: http://www.e-shop.gr/gembird-emu-01-usb-power-meter-p-PER.937601 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts