Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικό δείχνει που το ανακάλυψες και καλή τιμή για Ελλάδα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Το έχει και στο e-shop.gr, στα 24.90€, με αναμενόμενη νέα παραλαβή 2 Αυγούστου.

http://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054

Είναι πολύ καλή εταιρεία, έχω το μικρό της το 2600άρι, που το χρησιμοποιώ για το Huawei 4G-WiFi στικάκι μου, και είναι αστέρι.

http://www.e-shop.gr/intenso-7322400-powerbank-a2600-2600mah-aluminium-black-p-TEL.030891

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το έχει και στο e-shop.gr, στα 24.90€, με αναμενόμενη νέα παραλαβή 2 Αυγούστου.

http://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054

Είναι πολύ καλή εταιρεία, έχω το μικρό της το 2600άρι, που το χρησιμοποιώ για το Huawei 4G-WiFi στικάκι μου, και είναι αστέρι.

http://www.e-shop.gr/intenso-7322400-powerbank-a2600-2600mah-aluminium-black-p-TEL.030891

3 σκληρούς δίσκους 4TB και 3TB ο καθένας έχω από intensο την θεωρώ πάρα πολύ καλή εταιρεία απλά δεν ήξερα ότι βγάζει και power bank. Από Ελλάδα πολύ καλή επιλογή αναμφίβολα. Η κινα είναι άλλη υπόθεση και μέχρι να ξανα στέλνουν Ελλάδα ο κόσμος χρειάζεται κάτι οικονομικό και καλό από Ελλάδα.

3 σκληρούς δίσκους 4TB και 3TB ο καθένας έχω από intensο την θεωρώ πάρα πολύ καλή εταιρεία απλά δεν ήξερα ότι βγάζει και power bank. Από Ελλάδα πολύ καλή επιλογή αναμφίβολα. Η κινα είναι άλλη υπόθεση και μέχρι να ξανα στέλνουν Ελλάδα ο κόσμος χρειάζεται κάτι οικονομικό και καλό από Ελλάδα.

Κι εγώ το dual boot σταθερό υπολογιστή μου, με δύο SSD της Intenso το έστησα. Δε χαμπαριάζουν μία... :)

Πολύ καλή εταιρεία, λίγο στα ψιλά περνάει από πολύ κόσμο, και κακώς κατ' εμέ. Πολύ ποιοτικά τα προϊόντα της.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κι εγώ το dual boot σταθερό υπολογιστή μου, με δύο SSD της Intenso το έστησα. Δε χαμπαριάζουν μία... :)

Πολύ καλή εταιρεία, λίγο στα ψιλά περνάει από πολύ κόσμο, και κακώς κατ' εμέ. Πολύ ποιοτικά τα προϊόντα της.

Έχει vfm προϊόντα και αξιόπιστα είναι η αλήθεια. Ελπίζω ο κόσμος να την μάθει περισσότερο.

Δεν θα διαφωνήσω για την τιμή του

Μια χαρά τιμή και qc3

Σαν εταιρεία βέβαια σαφώς κατώτερη και απο την anker και απο την xiaomi στα powerbanks όσον αφορά τις διακρίσεις και τις παρουσιάσεις που κανουν κάποια ξένα sites.

Ίσως δεν είναι τόσο διαφημισμενη βέβαια και να είναι εξίσου αξιόπιστη

Edited by neofitosgr

Μιλώντας για Xiaomi, να ρωτήσω αν υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις του MI power bank pro, με type-C και quick charge; Ένα με QC 2.0 ενα με QC 3.0;;;

Έσκασε μύτη στο newsletter του e-shop.gr με 36.90€. Αν είναι με QC 3.0 να το χτυπήσω.

Καλησπέρα.Εχω εδώ και 5 μέρες το TP-link 10400.Η θήρα 2Α φορτίζει πολύ αργά το κινητό.Το 1% ανεβαίνει σε 4 με 5 λεπτα.Έίναι φυσιολογικό?Έχει κουμπάκι, αλλά δεν κλεινει το power bank.Ειναι συνέχεια ανοιχτό.Ο φορτιστής με 2,5 volt εχω ακούσει ότι το φορτίζει 20% πιο γρήγορα.Ισχυει?Ας απαντήσει κάποιος φίλος.Ευχαριστω.

Καλησπέρα.Εχω εδώ και 5 μέρες το TP-link 10400.Η θήρα 2Α φορτίζει πολύ αργά το κινητό.Το 1% ανεβαίνει σε 4 με 5 λεπτα.Έίναι φυσιολογικό?Έχει κουμπάκι, αλλά δεν κλεινει το power bank.Ειναι συνέχεια ανοιχτό.Ο φορτιστής με 2,5 volt εχω ακούσει ότι το φορτίζει 20% πιο γρήγορα.Ισχυει?Ας απαντήσει κάποιος φίλος.Ευχαριστω.

Καλησπέρα φίλε. Το έχω κι εγώ 1-2 χρόνια το συγκεκριμένο power bank.

Το ότι δε φορτίζει γρήγορα το κινητό απ' τη θύρα 2Α δε σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα, απλά ίσως φταίει το κινητό ή και το καλώδιο που χρησιμοποιείς.

Το κουμπί που έχει δεν ανοιγοκλείνει το power bank, απλά είναι για έλεγχο υπολοίπου μπαταρίας και για να ανοιγοκλείνεις το φακό του (ο φακός ανοιγοκλείνει με παρατεταμένο πάτημα).

Όσο για το φορτιστή 2.5 volt που λες, μάλλον εννοείς 2.5 ampere. Η είσοδος του δέχεται μέγιστο 2Α, και όντως φορτίζει αρκετά γρήγορα.

Edited by panosz75

Το πήρα τελικά το Xiaomi 20000 και οι εντυπώσεις είναι άριστες.

Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή και όχι πολύ βαρύ για 20000.

Η καλύτερη αγορά μου όσον αφορά powerbank.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το πήρα τελικά το Xiaomi 20000 και οι εντυπώσεις είναι άριστες.

Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή και όχι πολύ βαρύ για 20000.

Η καλύτερη αγορά μου όσον αφορά powerbank.

Με γεια φίλε μου.

Αν επιτρέπεται, αγορά από πού και πόσο;

Με γεια φίλε μου.

Αν επιτρέπεται, αγορά από πού και πόσο;

Eυχαριστώ φίλε μου!

Από Κωτσόβολο το πήρα, στα 34,90.

Παύλος Παυλίδης 

Φυσικά και έχει, κανονικά διαθέσιμα στο site και σε καταστήματα.

Παύλος Παυλίδης 

Φυσικά και έχει, κανονικά διαθέσιμα στο site και σε καταστήματα.
Όντως πολύ καλή τιμή για Ελλάδα.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/power-bank/176482-xiaomi-20000mah

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο Κωτσόβολος είναι ένας από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi, όπως άλλωστε και το you.gr. Το ίδιο ακριβώς power bank υπάρχει και στο you.gr στην ίδια ακριβώς τιμή.

Είναι quick charge το συγκεκριμένο όμως ρε παιδιά; Δε γράφει πουθενά επίσημα τι είδους τεχνολογία γρήγορης φόρτισης έχει (αν έχει).

Έχω δει και το Pro το 10άρι στο e-shop.gr σε προσφορά του newsletter με 36.90€ και δεν ξέρω τι να διαλέξω απ' τα δύο.

Το Gearbest πάντως στέλνει κανονικά Ελλάδα. Προχθές παρήγγειλα το 10αρι της Xiaomi. 9a23e80566c9ef8110f78526f99380dd.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Κωτσόβολος είναι ένας από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi, όπως άλλωστε και το you.gr. Το ίδιο ακριβώς power bank υπάρχει και στο you.gr στην ίδια ακριβώς τιμή.

Είναι quick charge το συγκεκριμένο όμως ρε παιδιά; Δε γράφει πουθενά επίσημα τι είδους τεχνολογία γρήγορης φόρτισης έχει (αν έχει).

Έχω δει και το Pro το 10άρι στο e-shop.gr σε προσφορά του newsletter με 36.90€ και δεν ξέρω τι να διαλέξω απ' τα δύο.

Αν αναφέρεσαι στο xiaomi mi power bank 2 των 10.000mah υποστηρίζει quick charge 2.0 .

Edited by Alexpag

Αν αναφέρεσαι στο xiaomi mi power bank 2 των 10.000mah υποστηρίζει quick charge 2.0 .

Αυτό προϋποθέτει να το υποστηρίζει και η συσκευή που θα φορτιστεί, σωστά;

Παύλος Παυλίδης 

Άρα για να καταλάβω, η infoquest δεν εισάγει την πιο πρόσφατη έκδοση των MI power banks, από τη στιγμή που και το 10άρι το Pro, αλλά και το 20άρι, έχουν βγει με quick charge 3.0 και με υποστήριξη για Huawei FCP γρήγορη φόρτιση. Περσινά μοντέλα μας φέρνουν οι φωστήρες... :down: Edited by panosz75

Στις οδηγίες πάντως γράφει ότι υποστηρίζει υψηλής ταχύτητας φόρτιση / αποφορτιση με DC 5.0 V / 2.0A, 9.0 V / 2.0 A, 12 V / 1.5 A έξοδο.

Παύλος Παυλίδης 

Στις οδηγίες πάντως γράφει ότι υποστηρίζει υψηλής ταχύτητας φόρτιση / αποφορτιση με DC 5.0 V / 2.0A, 9.0 V / 2.0 A, 12 V / 1.5 A έξοδο.

Ο μόνος τρόπος να ελέγξεις τον τύπο του Quick Charge είναι να μετρήσεις πόσα volt/ampere περνάνε στο κινητό κατά τη φόρτιση. Αν περνάνε 7.5 volt, είναι Quick Charge 2.0. Αν περνάνε 9 volt και παραπάνω, είναι Quick Charge 3.0.

Αυτό πώς μπορεί να ελεγχθεί;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή;

Παύλος Παυλίδης 

Αυτό πώς μπορεί να ελεγχθεί;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή;

Όχι, υπάρχει κάτι σαν αυτό:

http://www.e-shop.gr/gembird-emu-01-usb-power-meter-p-PER.937601

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank