ddr2 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Μεχρι να αδειασουν τα εναπομειναντα 3000 mah (περιπου) με τετοιο ρυθμο που δινει ρευμα τα λεμε σε καμια βδομαδα. :p Το θεμα ειναι να το στειλω πισω τωρα που ειναι λιγω ημερων. Εκτος εαν πιστευεις πραγματικα οτι μπορει να φτιαξει. Αντρεα, δοκιμασε το bank και σε αλλο κινητο ή με αλλο καλωδιο, μηπως και ειναι αλλου το προβλημα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Αντρεα, δοκιμασε το bank και σε αλλο κινητο ή με αλλο καλωδιο, μηπως και ειναι αλλου το προβλημα Οκ θα το δοκιμασω. Παντως το ιδιο κινητο με ιδιο καλωδιο μια μερα πριν φορτιζε σε "κανονικη" ταχυτητα. Και το καλωδιο ειναι καινουργιο (αυτο που ειχε μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Οκ θα το δοκιμασω. Παντως το ιδιο κινητο με ιδιο καλωδιο μια μερα πριν φορτιζε σε "κανονικη" ταχυτητα. Και το καλωδιο ειναι καινουργιο (αυτο που ειχε μεσα) Στο λεω για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να φταιει το κινητο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ναι χρησιμοποιώ έχω βάλει το redirect viglink στην white list αλλά πάλι. Έβαλα την έκδοση 5.7.2 και έχω μόνο αυτό το θέμα. Με την 7αρα δεν έχω τέτοιο θέμα και χωρίς να βάλω στην white list αλλά έχει άλλα θέματα. Και τα BlitzWolf εξαιρετικά power bank και έχουν 2 usb θύρες όλα τα μοντέλα που έχει βγάλει. Send From Note 3 With S8 Port RomΒαλε Και αυτό, ενημέρωσε adaway π, επανεκκίνηση και ξαναδοκιμασε ;) *.*ad.admitad.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Βαλε Και αυτό, ενημέρωσε adaway π, επανεκκίνηση και ξαναδοκιμασε ;) *.*ad.admitad.com/ Ωραίος να σε καλά όλα κομπλέ δεν το ήξερα αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ερωτηση, πηρα ενα powerbank του κιλου https://www.skroutz.gr/s/9843153/GOLF-Tiger-804-10400mAh.html απο σκρουτζομαγαζο και ενω στις πρωτες δοκιμες φορτιζε τις συσκευες μου οπως θα περιμενα σε ταχυτητα, σημερα που το χα φτασει κατω απο 50% (2 λαμπακια αναβαν απο τα 4) φορτιζει βασανιστηκα αργα. Συγκεκριμενα το Redmi Note 4X με 4000 mah ενω φορτιζει με 1% ανα 1,5 λεπτο με φορτιστη 2A, αυτο το φορτιζει 1% ανα 5 λεπτα. Μιλαω παντα για φορτιση απο την εξοδο των 2A. Δεν εχω προλαβει πληρη αποφορτιση. Με το που το φορτισα σε ενα διαστημα 2 ημερων φορτιζα μερικως καποιες συσκευες μου. Σημερα που του κανα μια πληρη φορτιση του pb, το ιδιο κινητο το φορτιζει σε λογικη ταχυτητα. Πηγε απο 79% σε 84% σε 10 λεπτα φορτισης. Αναρωτιεμαι μηπως πεφτει η ταση οταν ειναι κατω απο 50% το pb. Ειναι πιθανο κατι τετοιο; Τις δοκιμες τις κανω παντα με κλειστο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Λοιπον το pb με το που πεσει στις 2 τελειες, παλι το redmi note 4x το φορτιζε εξωφρενικα αργα (1-2% σε 10 λεπτα περιπου) Δοκιμασα και το lg g2 και σε 12 λεπτα φορτισε 16% που φαινεται απολυτως φυσιολογικο. Τι μπορει να φταει; Με αλλο φορτιστη ή αλλο pb ή ακομα και το ιδιο pb οταν ειναι γεματο (>50% μπαταρια) φορτιζει σε φυσιολογικη ταχυτητα. Καμια ιδεα; Ή απλα λεω πεταξα 14 ευρω και δεν ξανασχολουμαι (αφου δεν θα μπορω να αποδειξω οτι εχει προβλημα στις δικες τους συσκευες/μετρησεις) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα που το συνειδητοποιησα, το g2 ηταν ανοιχτο οταν το φορτιζα και το redmi note 4x το ειχα κλεισει. Να κανε αυτο διαφορα; Ξαναδοκιμαζω και επιστρεφω. Αν και χλωμο γιατι ολες τις φορες κλειστο το ειχε ειτε το pb ηταν φουλ και φορτιζε γρηγορα ειτε ηταν <50% και φορτιζε αργα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα με κουφανει τελειως. Με ανοιχτη τη συσκευη φορτισε 5% σε 10 λεπτα. Το δοκιμασα στα καπακια κλειστο και 5 λεπτα δεν ειχε ανεβει ουτε μια μοναδα. Edited June 26, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Λοιπον το pb με το που πεσει στις 2 τελειες, παλι το redmi note 4x το φορτιζε εξωφρενικα αργα (1-2% σε 10 λεπτα περιπου) Δοκιμασα και το lg g2 και σε 12 λεπτα φορτισε 16% που φαινεται απολυτως φυσιολογικο. Τι μπορει να φταει; Με αλλο φορτιστη ή αλλο pb ή ακομα και το ιδιο pb οταν ειναι γεματο (>50% μπαταρια) φορτιζει σε φυσιολογικη ταχυτητα. Καμια ιδεα; Ή απλα λεω πεταξα 14 ευρω και δεν ξανασχολουμαι (αφου δεν θα μπορω να αποδειξω οτι εχει προβλημα στις δικες τους συσκευες/μετρησεις) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα που το συνειδητοποιησα, το g2 ηταν ανοιχτο οταν το φορτιζα και το redmi note 4x το ειχα κλεισει. Να κανε αυτο διαφορα; Ξαναδοκιμαζω και επιστρεφω. Αν και χλωμο γιατι ολες τις φορες κλειστο το ειχε ειτε το pb ηταν φουλ και φορτιζε γρηγορα ειτε ηταν <50% και φορτιζε αργα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα με κουφανει τελειως. Με ανοιχτη τη συσκευη φορτισε 5% σε 10 λεπτα. Το δοκιμασα στα καπακια κλειστο και 5 λεπτα δεν ειχε ανεβει ουτε μια μοναδα. Στο g2 εχει την ιδια κουλη συμπεριφορα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Στο g2 εχει την ιδια κουλη συμπεριφορα? Οταν το ξεφορτισω κατω απο 50% θα το δοκιμασω. Αν το εκανε ανεξερτητως ποσο της % εχει δεν θα μου κανε τοσο εντυπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έχω το Xiaomi power bank 2. Υπστηρίζει ταχεία φόρτηση. Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι για να την ενεργοποιήσω; Για λιγότερα Α πατάω δύο φορές το power, για τη γρήγορη παραπάνω δηλαδή κάνω κάτι ή απλά συνδέω. Το ρωτάω γιατί η συσκευή μου που υποστηρίζει ταχεία φόρτωση όταν τη συνδέω στην πρίζα μου γράφει γρήγορη φόρτιση έχω με το power bank δεν γράφει τίποτα Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 http://www.skroutz.gr/s/9179365/TP-LINK-Power-Bank-15600mAh-PB15600.html?from=recommendations το εχει παρει κανεις;αξιζει; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 http://www.skroutz.gr/s/9179365/TP-LINK-Power-Bank-15600mAh-PB15600.html?from=recommendations το εχει παρει κανεις;αξιζει; Εχω το 10400, 2 χρονια τωρα και ειμαι υπερκαλυμμενος, δε με κρεμασε ποτε χωρις ιδιαιτερη προσοχη στη χρηση του. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εχω το 10400, 2 χρονια τωρα και ειμαι υπερκαλυμμενος, δε με κρεμασε ποτε χωρις ιδιαιτερη προσοχη στη χρηση του.ευχαριστω πολύ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Γειά και χαρά, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για το xiaomi-mi-power-10000mah. Αξίζει τα 21€; Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Έχω δει κάποια power bank με Quick charge 3.0 στο Gearbest αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δε στέλνουν Ελλάδα. Άλλο πάλι κι αυτό; Ήθελα να τα βάλω μαζί με ένα Android tv box το οποίο το στέλνουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Έχω δει κάποια power bank με Quick charge 3.0 στο Gearbest αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δε στέλνουν Ελλάδα. Άλλο πάλι κι αυτό; Ήθελα να τα βάλω μαζί με ένα Android tv box το οποίο το στέλνουν κανονικά.Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά αγαπητέ Μην κάνουμε μάγκες ένα μαγαζί με το ζόρι. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Γειά και χαρά, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για το xiaomi-mi-power-10000mah. Αξίζει τα 21€; Το έχω εγώ το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ικανοποιημένος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Troll_Hunter Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Έχει νόημα να πάρω Xiaomi power bank από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή θα βγει μαϊμού; Δε με νοιάζει να δώσω 5-10 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τα κινέζικα μαγαζιά, καθώς με ενδιαφέρει η σχεδόν άμεση παράδοση. Δε θέλω να περιμένω κανένα δεκαπενθήμερο ή κανένα μήνα. Με ενδιαφέρει το Mi power bank 2 10000mAh, με τη γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Έχει νόημα να πάρω Xiaomi power bank από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή θα βγει μαϊμού; Δε με νοιάζει να δώσω 5-10 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τα κινέζικα μαγαζιά, καθώς με ενδιαφέρει η σχεδόν άμεση παράδοση. Δε θέλω να περιμένω κανένα δεκαπενθήμερο ή κανένα μήνα. Με ενδιαφέρει το Mi power bank 2 10000mAh, με τη γρήγορη φόρτιση. Αυτο εχω και εγω. Δεν ειναι μαϊμου. Λεει γρηγορη φορτιση αλλα μην περιμενεις οτι θα εχει την ιδια επιδοση με το φορτιστη. Ειναι πιο αργο, γρηγορο σε σχεση με καποιο αλλο απλο αλλα πιο αργο απο τον φορτιστη. Τα 10000 ειναι ονομαστικα. Τα πραγματικα ειναι 6900. Το γραφει και η συσκευη. Ειναι εξαιρετικο μηχανακι παντως και πολυ ποιοτικη κατασκευη. Edited July 4, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Guys, έχω χάσει τη μπάλα. Μου έχουν βγει τα μάτια 2 μέρες τώρα. Εν ολίγοις, ψάχνω powerbank από 10-15000mah, να φορτίζει τον εαυτό του με Quickcharge 3.0 USB Type-C, και να δίνει output για να φορτίζουν 2 συσκευές πάλι με Quickcharge 3.0 ή εναλλακτικά μία με Quickcharge 3.0 και η άλλη με τα κλασσικά 2A. Αν δεν υπάρχει τέτοιο power bank αναγκαστικά με μία έξοδο Quickcharge 3.0 Τι προτείνετε; Edited July 4, 2017 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Troll_Hunter Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Guys, έχω χάσει τη μπάλα. Μου έχουν βγει τα μάτια 2 μέρες τώρα. Εν ολίγοις, ψάχνω powerbank από 10-15000mah, να φορτίζει τον εαυτό του με Quickcharge 3.0 USB Type-C, και να δίνει output για να φορτίζουν 2 συσκευές πάλι με Quickcharge 3.0 ή εναλλακτικά μία με Quickcharge 3.0 και η άλλη με τα κλασσικά 2A. Αν δεν υπάρχει τέτοιο power bank αναγκαστικά με μία έξοδο Quickcharge 3.0 Τι προτείνετε; Πιστεύω ότι μια πολύ καλή έως άριστη λύση είναι το PowerCore Speed QC της Anker. Είναι στα 10000, με μια έξοδο, η οποία είναι και QC3.0, που είναι ταυτόχρονα και έξυπνη έξοδος για τις συσκευές που δεν είναι συμβατές με quick charge. Δυστυχώς δεν έχω βρει πωλητή του Amazon που να στέλνει Ελλάδα: https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Qualcomm-Portable-Charger/dp/B01JIYWUBA Edited July 4, 2017 by Troll_Hunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Πιστεύω ότι μια πολύ καλή έως άριστη λύση είναι το PowerCore Speed QC της Anker. Είναι στα 10000, με μια έξοδο, η οποία είναι και QC3.0, που είναι ταυτόχρονα και έξυπνη έξοδος για τις συσκευές που δεν είναι συμβατές με quick charge. Δυστυχώς δεν έχω βρει πωλητή του Amazon που να στέλνει Ελλάδα: https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Qualcomm-Portable-Charger/dp/B01JIYWUBA Το είχα δει αυτό αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει QuickCharge 3.0 input παρά μόνο στα 2Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Troll_Hunter Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Το είχα δει αυτό αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει QuickCharge 3.0 input παρά μόνο στα 2Α. Ναι, όντως, το μόνο του μειονέκτημα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Guys, έχω χάσει τη μπάλα. Μου έχουν βγει τα μάτια 2 μέρες τώρα. Εν ολίγοις, ψάχνω powerbank από 10-15000mah, να φορτίζει τον εαυτό του με Quickcharge 3.0 USB Type-C, και να δίνει output για να φορτίζουν 2 συσκευές πάλι με Quickcharge 3.0 ή εναλλακτικά μία με Quickcharge 3.0 και η άλλη με τα κλασσικά 2A. Αν δεν υπάρχει τέτοιο power bank αναγκαστικά με μία έξοδο Quickcharge 3.0 Τι προτείνετε;Γιατί δεν πας στο 20.000 που ανάφερα μερικά ποστ πιο πάνω και που έχει όλα ζητάς, είναι βέβαια μεγαλύτερης χωρητικότητας, αλλά πολύ ποιοτικό. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Το έχω εγώ το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ικανοποιημένος.... Ευχαριστώ :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts