Episkeptis Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να παραγγείλω και γω το 10άρι από το Gearbest όμως.. http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html Γνωρίζετε αν πρόκειται για το original? H τιμή του είναι στα ~ 12$.. http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-10000mAh-Power-Bank-Portable-Charger-Battery-For-XIAOMI-iPhone-Galaxy-Smartphones---Silver-345533.html από εδώ το πήρα αλλά έχει 3-4 μήνες, original Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Gearbest στέλνει αυθεντικά έτσι; Θέλω να παραγγείλω ένα για γνωστό, μην γίνω ρόμπα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Gearbest στέλνει αυθεντικά έτσι; Θέλω να παραγγείλω ένα για γνωστό, μην γίνω ρόμπα... Ναι είναι original. Βέβαια, απρόοπτα μπορεί να συμβούν και στα καλύτερα μαγαζιά... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Και εγώ το 16αρι από geek το έχω πάρει και είναι original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ανάμεσα στα παρακάτω τρία ποιο θα διαλέγατε . Το χρειάζομαι για ένα S4, ένα sony Z3 , και ένα tablet samsung 10.1 οθόνη. http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_212433.html http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203525.html Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ανάμεσα στα παρακάτω τρία ποιο θα διαλέγατε . Το χρειάζομαι για ένα S4, ένα sony Z3 , και ένα tablet samsung 10.1 οθόνη. http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_212433.html http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203525.html Ευχαριστώ το xiaomi Πάρε το 10000(όχι το 10400) αν θες κάτι μικρό. πάντως επειδή έχεις αρκετές συσκευές θα σε βόλευε και το xiaomi 16000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 το xiaomi Πάρε το 10000(όχι το 10400) αν θες κάτι μικρό. πάντως επειδή έχεις αρκετές συσκευές θα σε βόλευε και το xiaomi 16000 Ευχαριστώ για την απάντηση σου Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εγώ λέω το 16000 λόγω χωρητικότητας (έχεις συσκευές με μεγάλες μπαταρίες) και λόγω της δυνατότητας να φορτίζεις δύο συσκευές ταυτόχρονα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αν ειναι να φορτιζεις 2 κινητα και ενα 10αρι tablet, μονο το 16αρι αν τα φορτισει... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σας ευχαριστώ όλους σας για το χρόνο σας . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου αφού χρησιμοποιώ powerbank από το 2009 και έχοντας αλλάξει αρκετά έχω σχηματίσει μια άποψη. Καταρχάς όλα τα καινούργια εάν πατήσεις το κουμπί κατά λάθος δεν μένουν αναμενα και δεν ξοδεύει μπαταρία. Είναι κάτι πολύ βασικό αφού τα μέχρι και πριν 2-3 χρόνια είχα αυτό το πρόβλημα όταν μέσα στο τσαντάκι μου πατιοταν κατά λάθος το κουμπί. Τελευταία έχω της oneplus το οποίο δεν έχει καθόλου κουμπιά και το μέγεθος (κατά την γνώμη μου) είναι το ιδανικοτερο. Μου βγάζει άνετα 3 φορτώσεις σε Samsung note 3. Είναι ένα αρκετά καλό powerbank το μόνο κακό είναι ότι βγενει ακριβό μαζί με τα μεταφορικά. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 καλο το 16αρι αλλα κανει τα διπλα λεφτα.... και ειναι και μεγαλυτερο.... τελικα το πρωτο θα παρω...11,55 ευρω ειναι τζαμπα....:p ήρθε τελικά το power bank μου..... 1.5 μήνα έκανε, απο gearbest και είναι γνησιο απο τπν έλεγχο που του έκανα.... με μια μέτρια εκτίμηση μου βγάζει 4 φορτησεις στο κινητό μου που έχει 2.000 mah μπαταρία..... δεν είναι και άσχημα .... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις, Έχω πάρει το xiaomi και 1ον οταν φορτίσει ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια;;;; Και 2ον πόσες ώρες το φορτιζεται;;;;; Το έχω από της 6 το απόγευμα με έναν φορτιστή στο 1Α και ακόμα δεν έχει σταματήσει να αναβοσβήνει το 4ο λαμπακι Γιατί;;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μ'αρέσει που τρελαίνεσαι, αλλά ναι, όλα είναι φυσιολογικά. Μόλις φορτίσει, σταματάνε να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και μένουν αναμμένα. Άμα είχες φορτιστή 2Α, τότε θα έκανε ένα 6ωρο, τώρα θέλει 9 ώρες. Τι νόμισες; 10000mAh είναι αυτά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Χλαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχεις δίκιο, μετά από περίπου 8 ώρες φόρτισε πλήρως Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Έδωσα το G3 που είχα και πήρα ένα xperia ultra. Πλέον δεν με χρειάζεται το POWER bank.... Μόνο για σπάνιες περιπτώσεις...;) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ωραία..... Να πάρουμε xperia ultra Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ξερετε καποιο αξιοπιστο e-shop εξωτερικου που να πουλαει αυθεντικα Xiaomi power bank σε καλες τιμες; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Banggood..πήρα 4 των 10000 τα νέα..γνήσια και μπορείς να περάσεις κάρτα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Ξερετε καποιο αξιοπιστο e-shop εξωτερικου που να πουλαει αυθεντικα Xiaomi power bank σε καλες τιμες; Το βασικο ειναι να πορακολουθεις τις προσφορες απο τα eshop που εχουν αναφερθει εδω για προσφορες στα xiaomi powerbanks... Σε γενικες γραμμες τα γνωστα μαγαζια στελνουν αυθεντικα προιοντα... Εγω εχω παρει καμια 10ρια απο Gearbest και ολα ηταν αυθεντικα... Εχε το νου σου στις προσφορες και κανε subscribe στα newsletters τους... Με μια γρηγορη ματια το 10000mah το ειδα στα 12.29$... Υπολογισε και ~2$ για μεταφορικα και tracking number http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html?wid=1 Edited September 21, 2015 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Tα xiaomi υποστηρίζουν fast charge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξερετε καποιο αξιοπιστο e-shop εξωτερικου που να πουλαει αυθεντικα Xiaomi power bank σε καλες τιμες; Από banggood. Γνήσιο και γρήγορη αποστολή, τουλάχιστον σε εμένα Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Από banggood. Γνήσιο και γρήγορη αποστολή, τουλάχιστον σε εμένα Με τι στο στείλανε; Σε πόσες ημέρες το είχες στα χέρια σου; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό power bank σε όλα τα εύρη τιμών? έχω το Lg g2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό power bank σε όλα τα εύρη τιμών? έχω το Lg g2... Διαβασε τις τελευταιες 5-10 σελιδες του νηματος και εχεις την απαντηση σου Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts