stelioz350 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 για μεγαλυτερη μπαταρια στο νοτε 3 αλλα με διατηρηση του μεγεθους τι προτεινεται. καποιες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Δώσε χρόνο κάνα μήνα να βγάλουν οι καλοί κατσκευαστες τις μπαταρίες τους είναι νωρίς ακόμα, αν βιάζεσαι πάρε αυτήν που από τις 3 διαφορετικές που πήρα αυτή βγάζει 3700 περιπου http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=231083252851&globalID=EBAY-GB Περιμένω την anker και mugen να βγάλουν καλές με μεγαλύτερη χωρητικότητα στο κανονικό μέγεθος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δώσε χρόνο κάνα μήνα να βγάλουν οι καλοί κατσκευαστες τις μπαταρίες τους είναι νωρίς ακόμα, αν βιάζεσαι πάρε αυτήν που από τις 3 διαφορετικές που πήρα αυτή βγάζει 3700 περιπου http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=231083252851&globalID=EBAY-GB Περιμένω την anker και mugen να βγάλουν καλές με μεγαλύτερη χωρητικότητα στο κανονικό μέγεθος. OK. Θα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δώσε χρόνο κάνα μήνα να βγάλουν οι καλοί κατσκευαστες τις μπαταρίες τους είναι νωρίς ακόμα, αν βιάζεσαι πάρε αυτήν που από τις 3 διαφορετικές που πήρα αυτή βγάζει 3700 περιπου http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=231083252851&globalID=EBAY-GB Περιμένω την anker και mugen να βγάλουν καλές με μεγαλύτερη χωρητικότητα στο κανονικό μέγεθος. Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο μου post ότι περιμένουμε feedback σου γιατί είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δυστυχώς μετά την καταστροφή που έπαθα δεν μπορώ να δοκιμάσω αυτήν που έχω που ήταν η επόμενη στη σειρά... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλησπέρα. Δυστυχώς το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με αυτό το τηλέφωνο είναι η μπαταρία του. Είναι όμως μεγάλο θέμα γιατί όλη μέρα λείπω από το σπίτι και το μεσημέρι φτάνω να μην έχω μπαταρία. Δεν ξέρω αν πρόκειται να στρώσει ή υπάρχει κάποιο θέμα με τη δικιά μου μπαταρία. Σε σχέση με το ΝΟΤΕ 2 πάντως δεν υπάρχει επαφή. Σήμερα ας πούμε μετά από φόρτιση όλη νύχτα από τις 8 το πρωί έχω φτάσει τώρα στο 48%. Χρήση γενικά ήταν αρκετές κλήσεις, 3G δεδομένα και καμία ώρα Wi-FI. Δεν ξέρω αν είναι πολλά αλλά αυτή είναι η χρήση που έκανα και χρειάζομαι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δω τι καταναλώνει τη μπαταρία και τι μπορώ περιορίσω από αυτά? Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν είναι προβληματική η μπαταρία? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλησπέρα. Δυστυχώς το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με αυτό το τηλέφωνο είναι η μπαταρία του. Είναι όμως μεγάλο θέμα γιατί όλη μέρα λείπω από το σπίτι και το μεσημέρι φτάνω να μην έχω μπαταρία. Δεν ξέρω αν πρόκειται να στρώσει ή υπάρχει κάποιο θέμα με τη δικιά μου μπαταρία. Σε σχέση με το ΝΟΤΕ 2 πάντως δεν υπάρχει επαφή. Σήμερα ας πούμε μετά από φόρτιση όλη νύχτα από τις 8 το πρωί έχω φτάσει τώρα στο 48%. Χρήση γενικά ήταν αρκετές κλήσεις, 3G δεδομένα και καμία ώρα Wi-FI. Δεν ξέρω αν είναι πολλά αλλά αυτή είναι η χρήση που έκανα και χρειάζομαι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δω τι καταναλώνει τη μπαταρία και τι μπορώ περιορίσω από αυτά? Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν είναι προβληματική η μπαταρία? Ευχαριστώ πολύ. Φίλε Κώστα αυτό που λες δεν γίνεται... κάτι λειώνει τη τηλ background... χρειάζεσαι πρόγραμμα για παρακολούθηση του συστήματος. Εγώ χρησιμοποιώ το BetterBatteryStats αλλά δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί σωστά σε μή root συσκευή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και ελπίζω. Αλλά δεν ξέρω πως θα το τσεκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Για βαλε το battery stats plus... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Κατέβασε και την εφαρμογή cpu z κλείσε τα δεδομένα και gps και άνοιξε την εφαρμογή δες τους πυρήνες κανονικά πρέπει να δουλεύει ένας αντε καμιά φορά και δεύτερος αν σου δουλεύουν ταυτόχρονο και η τέσσερις κάποια εφαρμογή στο προκαλεί κάνε επανεκκίνηση και λογικά σταματάει, εμένα μου το προκαλούσε η σελίδα του digital life κατά το γρήγορο scrolling πάνω κάτω με αποτέλεσμα όταν έβγαινα έξω η μάλλον οταν το κινητό το είχα στην αναμονή όλα κλειστά η μπαταρία τελείωνε μόνη της γρήγορα βάζω την εφαρμογή και η 4 πυρήνες στο φουλ κάνω επανεκκίνηση μετά όλα κομπλέ και κάποια άλλη εφαρμογή μου το είχε ξανακάνει αλλά δεν την θυμάμαι να σας στην αναφέρω νομίζω ο dolphin με χρήση του jetabrak σε αρκετές βαριές σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλημέρα. Μάλλον η επανεκκίνηση βοήθησε. Τώρα έχω Core 0 1190 MHz και CORE 1 στα 2265. Όταν την εγκατέστησα και πριν την επανεκκίνηση δούλευαν και οι 4. Θα το παρακολουθήσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Συνήθως είναι το Google now 'η κάποια άλλη εφαρμογή της Google που τα προκαλεί... Κατέβασε το android task manager, πάτησε μενού -> real-time process, και κοίταξε δεξιά ποιο πρόγραμμα σου απασχολεί την CPU Edit: στο application settings καλύτερα να βάλεις το refresh rate στο high ώστε να έχεις πιο άμεση ενημέρωση Edited November 19, 2013 by agiorgitis Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Για δείτε και πείτε μου αν ξέρετε τι είναι αυτό που Κρατάει το τηλέφωνο ανοικτό ρε παιδιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Για δείτε και πείτε μου αν ξέρετε τι είναι αυτό που Κρατάει το τηλέφωνο ανοικτό ρε παιδιά... Από ότι διάβασα έχει σχέση με τους χάρτες αυτό που σου λειώνει το κινητό.. το βρήκα και σε nexus 4 το πρόβλημα και σε G2.. εμένα δεν μου το κάνει.. αλλά διάβασε λίγο αυτό το νήμα να δεις τι κάνουν κάποιοι για να το συνεφέρουν. http://productforums.google.com/forum/#!topic/mobile/U0MjxOQl3w0%5B1-25-false%5D Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπέρα. Εδώ και έναν περίπου μήνα έχω πάρει το νότε 3 και φυσικά είμαι απολυτα ικανοποιημένος. Το έχω πάρει σε άσπρο χρώματα και σήμερα ένας φίλος μου το πήρε σε μαύρο χρώματα. Αυτό που διαπίστωσα είναι πως η πίσω πλευρά το καπάκι δηλαδή του δικού μου δεν έχει καμία σχέση με του φίλου μου. !! Ενώ στο δικό μου η αίσθηση του δέρματος είναι μόνο οπτική αφού αν το ακούμπησεις καταλαβαινεις αμέσως το πλαστικό και το γλίστρησα, του φίλου μου παρόλο που είναι και αυτό πλαστικό έχεις κανονική αίσθηση του δέρματος και δεν γλιστράει καθολου!!! Τι διάλο γίνεται.? έχουν κάνει καμία π@παρια? γνωρίζει κάποιος? Θέλω ακόμα να ρωτήσω επειδή σε όλες τις προηγούμενες συσκευές μου ήμουν ρουτ και φορούσα ωμεγα ρόμ πάντα, αν αξίζει τον κόπο να μπω σε διαδικασία να ξαναπέρασω γιατί και με την επίσημη είμαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Όχι είναι γνωστό αυτό, βασικα υποπτεύομαι πως το έκαναν το άσπρο ποιο σκληρό πλαστικό γιατί λερώνει, αν ήταν μαλακό θα λέρωνε ποιο εύκολα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Φιλε μου με την εφαρμογή αυτή cpu z ελέγχεις την κατανάλωση όχι 100% την ππηγή, εγω παντός κάνα δυο τρεις φορές πού το έπαθα δεν έκανα κάτι κακό έχω την εντύπωση κατα 80% απο τον browser κατά την πλοήγηση σε desktop σελίδες και την αναπαραγωγή βίντεο σε βαριουτσικες σελίδες μια απο αυτές πρεπει να είναι το digital life ήμουν αρκετή ώρα ειδα και κάτι βίντεο, κλείνω τον browser βάζω to cpu z φουλ η πυρήνες χωρίς να έχω κάτι ανοιχτό με έπιασαν τα νεύρα μου ήρθε να το κοπανήσω στον τοίχο γιατί νόμισα ότι ηταν θέμα του dolphin αλλά όχι μου το έκανε και από τον μαμά browser είχα κάτι νεύρα που εκείνη την ώρα την γλίτωσε την την ντουφεκια στον τοίχο ενα μήνα το έχω 4 φορές μου το έκανε την μια δεν το κατάλαβα ξυπνάω το πρωί απο 50% η μπανταρια βλεπω 30% αν θυμάμαι μετα το ανακάλυψα τι παιζόταν, πραγμα για μένα απαραδεκτο αν μου το ξανά κάνει πολλές φορές και βρω οτι φταίει το Android και δεν το διορθώσουν τέρμα για μένα το Android θα είναι η τελευταία συσκευή δεν θα βασταώ σκοπιά κάθε φορά που μπαίνω Internet αν το ξανακάνει και να κλείσω το κίνητρο και μετά να το ξανά ανοίξω για να μην μου φάει την μπανταρια χίλιες φορές iPhone και κλειστό λογισμικό και ας έχει μικρή οθόνη πάρα αυτα τα προβλήματα κάποια στιγμή ελεύθερο ελεύθερο λογισμικό τα περνεις στο κρανιο και δεν λογαριαζεις τα τα χρήματα που έδωσες συγνώμη για τα νεύρα αλλά μου το ξαναεκανε σήμερα για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Φιλε μου με την εφαρμογή αυτή cpu z ελέγχεις την κατανάλωση όχι 100% την ππηγή, εγω παντός κάνα δυο τρεις φορές πού το έπαθα δεν έκανα κάτι κακό έχω την εντύπωση κατα 80% απο τον browser κατά την πλοήγηση σε desktop σελίδες και την αναπαραγωγή βίντεο σε βαριουτσικες σελίδες μια απο αυτές πρεπει να είναι το digital life ήμουν αρκετή ώρα ειδα και κάτι βίντεο, κλείνω τον browser βάζω to cpu z φουλ η πυρήνες χωρίς να έχω κάτι ανοιχτό με έπιασαν τα νεύρα μου ήρθε να το κοπανήσω στον τοίχο γιατί νόμισα ότι ηταν θέμα του dolphin αλλά όχι μου το έκανε και από τον μαμά browser είχα κάτι νεύρα που εκείνη την ώρα την γλίτωσε την την ντουφεκια στον τοίχο ενα μήνα το έχω 4 φορές μου το έκανε την μια δεν το κατάλαβα ξυπνάω το πρωί απο 50% η μπανταρια βλεπω 30% αν θυμάμαι μετα το ανακάλυψα τι παιζόταν, πραγμα για μένα απαραδεκτο αν μου το ξανά κάνει πολλές φορές και βρω οτι φταίει το Android και δεν το διορθώσουν τέρμα για μένα το Android θα είναι η τελευταία συσκευή δεν θα βασταώ σκοπιά κάθε φορά που μπαίνω Internet αν το ξανακάνει και να κλείσω το κίνητρο και μετά να το ξανά ανοίξω για να μην μου φάει την μπανταρια χίλιες φορές iPhone και κλειστό λογισμικό και ας έχει μικρή οθόνη πάρα αυτα τα προβλήματα κάποια στιγμή ελεύθερο ελεύθερο λογισμικό τα περνεις στο κρανιο και δεν λογαριαζεις τα τα χρήματα που έδωσες συγνώμη για τα νεύρα αλλά μου το ξαναεκανε σήμερα για αυτό. Κώστα MJ7 έχεις? είναι πολύ περίεργο αυτό που παθαινεις ειλικρινά. Χρησιμοποιώ Firefox χωρίς προβλήματα ή Chrome... στον firefox έχω exit με το Plugin quit now ενώ στο chrome όχι αλλά τα ρημάδια και να μην κλείνουν έχω στο Home Screen ένα widget που λέγεται "Ενεργ. Εφαρμ" (είναι μαμά widget ψάξτο) και βλέπω άμεσα τι έχει μείνει ανοιχτό από εφαρμογές.. οπότε το κάνω κλικ και σκοτώνω τον chrome κυρίως. Κάτι άλλο που μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι ο flash player... ποιον έχεις εγκαταστήσει για να βλέπεις flash στα site? Edited November 20, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Την mj7 έχω την εφαρμογής αυτή την εχω δεν κανει τιποτα το θέμα είναι οτι δεν το κανει καποια εφαρμογη και συνεχεια, κατα την περιήγηση στο ιντερνέτ σε κάποιες σελίδες βαριές και ο αδερφός μου το έπαθε στο Ζ1 και αν διαβάσεις ενα μήνυμα ποιο πάνω και άλλο παιδί το έπαθε.Τι να πω δεν ξέρω πιστεύω θέμα Android πιστεύω να διορθωθεί στο μελλον. Edited November 20, 2013 by KOSTAS19780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κώστα MJ7 έχεις? είναι πολύ περίεργο αυτό που παθαινεις ειλικρινά. Χρησιμοποιώ Firefox χωρίς προβλήματα ή Chrome... στον firefox έχω exit με το Plugin quit now ενώ στο chrome όχι αλλά τα ρημάδια και να μην κλείνουν έχω στο Home Screen ένα widget που λέγεται "Ενεργ. Εφαρμ" (είναι μαμά widget ψάξτο) και βλέπω άμεσα τι έχει μείνει ανοιχτό από εφαρμογές.. οπότε το κάνω κλικ και σκοτώνω τον chrome κυρίως. Κάτι άλλο που μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι ο flash player... ποιον έχεις εγκαταστήσει για να βλέπεις flash στα site? Οφ τοπικ Δουλεύω τον boat browser και όταν τον κλείσεις κλείνει από παντού δεν τρέχει παίζει και φλας και μου κάνει όλα τα κέφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Οφ τοπικ Δουλεύω τον boat browser και όταν τον κλείσεις κλείνει από παντού δεν τρέχει παίζει και φλας και μου κάνει όλα τα κέφια. +1 για το boat. Μετα τις ******** που εκαναν με τον opera το παρατησα και με το boat βρηκα την υγεια μου!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εμένα η μπαταρία έστρωσε πλέον. Δεν έχω κάνει greenify τίποτα, αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το now γιατί μου είναι πολύ άχρηστο. Όλα τα άλλα ανοιχτά. Έλιωσα χθες για να το αδειάζω.. Παιδιά, χρησιμοποιείστε τα εξής: wakelock detector, greenify (root only), gsam battery monitor, και better battery stats. Το wakelock detector μου φαίνεται πιο εύχρηστο από το bbs.. Δεν χρησιμοποιώ Tw launcher με την καμία όμως, και δεν έχω weather widget. Συνολικά πρέπει να έχω 20 widget που κάνουν όλα auto update (agenda, todo, wind, battery κλπ.. ). Δεν μιλάω πολύ, αλλά είμαι συνέχεια σε χάλια σήμα όπως βλέπετε. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εμένα η μπαταρία έστρωσε πλέον. Δεν έχω κάνει greenify τίποτα, αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το now γιατί μου είναι πολύ άχρηστο. Όλα τα άλλα ανοιχτά. Έλιωσα χθες για να το αδειάζω.. Παιδιά, χρησιμοποιείστε τα εξής: wakelock detector, greenify (root only), gsam battery monitor, και better battery stats. Το wakelock detector μου φαίνεται πιο εύχρηστο από το bbs.. Δεν χρησιμοποιώ Tw launcher με την καμία όμως, και δεν έχω weather widget. Συνολικά πρέπει να έχω 20 widget που κάνουν όλα auto update (agenda, todo, wind, battery κλπ.. ). Δεν μιλάω πολύ, αλλά είμαι συνέχεια σε χάλια σήμα όπως βλέπετε. Με τι επιπεδο φωτεινοτητας σου βγαζει 8 ωρες οθονης Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Με τι επιπεδο φωτεινοτητας σου βγαζει 8 ωρες οθονης Αυτόματο (0). Σε πολύ δύσκολες καταστάσεις να το παω +2 .. Στο (0) με καλύπτει όμως στο 90% των περιπτώσεων. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ρε παιδία τι γίνεται με τα google services το βράδυ αφου είχα φορτίσει και χρησιμοποιήσει το κινητό μόνο για 5 λεπτά. το πρωί ενώ ήταν σε sleep έιδα οτι σε 9 ώρες η μπαταρία πήγε στο 77 %! Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts