StratosGR Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 To Google είναι up Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εγώ και συγκεκριμένα της Samsung. . Πολύ καλή! Άρα το Note 3 δουλεύει μια χαρά και με κάρτα 128 Gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Άρα το Note 3 δουλεύει μια χαρά και με κάρτα 128 Gb? Δουλεύει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Σκέφτομαι να πάρω την s View, όσοι την έχετε πάρει είστε ικανοποιημένοι? Με Lollipop θα δουλεύει κανονικά? Υπάρχει πουθενά αυθεντική κάτω από 40 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 "Χτυπα" μια μεταχειρισμενη με κανα δεκαρικο.Οι περισσοτεροι για αλλαγη τις δινουν.Σε καθε περιπτωση μια χαρα ειναι οι sview. . Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Βλέπω 128αρες κάρτες με διαφορετικές τιμές της Samsung. Ποια είναι η κατάλληλη όμως? Επίσης ψάχνω να βρω θήκη σιλικόνης διαφανές τελείως που μπαίνει στο πίσω μέρος μόνο και καλύπτει γύρω γύρω το κινητό. Έχετε κανένα λινκ? Edited March 1, 2015 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σκέφτομαι να πάρω την s View, όσοι την έχετε πάρει είστε ικανοποιημένοι? Με Lollipop θα δουλεύει κανονικά? Υπάρχει πουθενά αυθεντική κάτω από 40 ευρώ? Είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε περίπτωση πτώσης δεν προστατεύει το τηλέφωνο. Λογικά θα δουλεύει και με lollipop γιατί έχει τσιπάκι μέσα. Βλέπω 128αρες κάρτες με διαφορετικές τιμές της Samsung. Ποια είναι η κατάλληλη όμως? Επίσης ψάχνω να βρω θήκη σιλικόνης διαφανές τελείως που μπαίνει στο πίσω μέρος μόνο και καλύπτει γύρω γύρω το κινητό. Έχετε κανένα λινκ? Αν σε ενδιαφέρει δες αυτήν. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σκέφτομαι να πάρω την s View, όσοι την έχετε πάρει είστε ικανοποιημένοι? Με Lollipop θα δουλεύει κανονικά? Υπάρχει πουθενά αυθεντική κάτω από 40 ευρώ? Από άποψη εμφάνισης ναι εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Δε δίνει όγκο στο κινητό και κουμπώνει άψογα. Από θέμα προστασίας μη περιμένεις πολλά πράγματα αφού αφήνει ακάλυπτα τα πλαϊνά οπότε σε πτώση εύκολα θα χτυπήσει. Με Lollipop δουλεύει κανονικότατα και καλύτερα από ότι με Kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Από άποψη εμφάνισης ναι εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Δε δίνει όγκο στο κινητό και κουμπώνει άψογα. Από θέμα προστασίας μη περιμένεις πολλά πράγματα αφού αφήνει ακάλυπτα τα πλαϊνά οπότε σε πτώση εύκολα θα χτυπήσει. Με Lollipop δουλεύει κανονικότατα και καλύτερα από ότι με Kitkat. Από προστασία το ξέρω ότι δεν προσφέρει πολλά. Τουλάχιστον η κάμερα προεξέχει ή είναι τοποθετημένη πιο μέσα ώστε να μην γρατζουνιστει όταν τοποθετείται πάνω σε επιφάνειες? Μήπως να έψαχνα για τη wireless charging έκδοση, που είναι πιο παχιά και η κάμερα πιο μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Από προστασία το ξέρω ότι δεν προσφέρει πολλά. Τουλάχιστον η κάμερα προεξέχει ή είναι τοποθετημένη πιο μέσα ώστε να μην γρατζουνιστει όταν τοποθετείται πάνω σε επιφάνειες? Μήπως να έψαχνα για τη wireless charging έκδοση, που είναι πιο παχιά και η κάμερα πιο μέσα... Είναι πιο μέσα η κάμερα. Όχι πάρα πολύ αλλά έχει απόσταση έτσι ώστε όταν το ακουμπάς σε τραπέζι να μην εφάπτεται πάνω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Για την sview όταν χτυπάει το τηλέφωνο, μπορώ να απαντήσω και να μιλήσω χωρίς να ανοίξω το καπάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Για την sview όταν χτυπάει το τηλέφωνο, μπορώ να απαντήσω και να μιλήσω χωρίς να ανοίξω το καπάκι? Ναι μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Ωραία θα την πάρω από το extreme Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Πιθανόν να το έχετε πάρει χαμπάρι οι περισσότεροι αλλά το βάζω..Ο τύπος πουλάει γνήσια ( ; ) πίσω καπάκια για ασύρματη φόρτιση σε χαμηλή τιμή. Μέσα σε μια εβδομάδα το παρέλαβα... Εδώ: http://www.ebay.com/itm/131408439313 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ναι το πρόσεξα.Αλλά τουλάχιστον εμένα δεν με πειράζει διότι δεν χρησιμοποιώ θήκες...Τα δυο sticker που δοκίμασα φουσκώνανε το καπάκι είτε λίγο είτε πολύ. Ειδικά στο σημείο της κάμερας. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Πιθανόν να το έχετε πάρει χαμπάρι οι περισσότεροι αλλά το βάζω..Ο τύπος πουλάει γνήσια ( ; ) πίσω καπάκια για ασύρματη φόρτιση σε χαμηλή τιμή. Μέσα σε μια εβδομάδα το παρέλαβα... Εδώ: http://www.ebay.com/itm/131408439313 Λογικά χρειάζεσαι και βάση σωστά; Έχεις βρει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ασύρματο φορτιστή είχα βρει μεταχειρισμένο 15 ευρώ. Γνήσιος της Samsung . Στο ebay έχει πολλούς αλλά δεν ψάχτηκα ιδιαίτερα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Προσφατα αγορασα την ROCK SMART CASE για ΝΟΤΕ 3.Ευχαριστημενος στην αρχη ολα οκ.οταν αποφασισα να αλαξω το κινητο και μετα απο καιρο επεστρεψα ξανα σε note η συγκεκριμενη θηκη δεν μου δουλεύει, ενω βαζω κανονικα των κωδικο που εχει για να την ενεργοποιήσω , μου λεει οτι εχει ενεργοποιηθει σε αλλο κινητο, το οποίο πριν το δωσω φυσικα το καθαρισα.Αρα η αν εχει καποιος μια ιδεα ας ενημερωσει η να το ξερετε οτι ειναι μουφα θηκη.εστειλα και maill στα λαμογια που την φτιαχνουν αλλα δεν έχει απαντήσει κανενας!καλημερα Λοιπόν για να ξέρετε οποίος θελήσει να αγοράσει την συγκεκριμένη. Είναι αποκλειστικά και μόνο για ένα κινητό, το πρώτο που θα βάλει την εφαρμογή. Παρόλο που κάνεις Uninstal μετά δεν δουλεύει για κανένα άλλο κινητό. Μπήκε σε ένα μαζί θα φύγουνε.τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Και από κόστος; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό bumper ελαστικό από ebay; τα περισσότερα είναι μεταλλικά αλλά θέλω ελαστικό να κρατάει τίποτα σε κακία πτώση και να είναι λεπτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το nfc chip είναι στο καπάκι; έχω πάρει μια θήκη αλουμινίου που μπαίνει χωρίς το πίσω καπακι του κινητου. Χτες δεν μπόρεσα να ζευγαρωσω με μια άλλη συσκευή. Και μου πήγε εκεί κατευθείαν το μυαλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Αν δεν κάνω λάθος είναι στη μπαταρία πάνω. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Υπάρχει κάποιο καλώδιο ώστε να συνδέω το νοτε 3 στην tv με ων hdmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Υπάρχει κάποιο καλώδιο ώστε να συνδέω το νοτε 3 στην tv με ων hdmi? Κάτι τέτοιο υποθέτω ψάχνεις. http://www.ebay.com/itm/MHL-micro-USB-1080P-HDMI-HDTV-AV-TV-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-S5-Note-3-/360910002988?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5407e99b2c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Υπάρχει κάποιο καλώδιο ώστε να συνδέω το νοτε 3 στην tv με ων hdmi? παρε αυτο εδω ειναι για το νοτε 3 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-MHL-2-0-microusb-to-HDMI-Adapter-white-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9005.920719.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts