Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άρα το Note 3 δουλεύει μια χαρά και με κάρτα 128 Gb?

Δουλεύει κανονικά.

Σκέφτομαι να πάρω την s View, όσοι την έχετε πάρει είστε ικανοποιημένοι? Με Lollipop θα δουλεύει κανονικά? Υπάρχει πουθενά αυθεντική κάτω από 40 ευρώ?

"Χτυπα" μια μεταχειρισμενη με κανα δεκαρικο.Οι περισσοτεροι για αλλαγη τις δινουν.Σε καθε περιπτωση μια χαρα ειναι οι sview.

.

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Βλέπω 128αρες κάρτες με διαφορετικές τιμές της Samsung. Ποια είναι η κατάλληλη όμως?

Επίσης ψάχνω να βρω θήκη σιλικόνης διαφανές τελείως που μπαίνει στο πίσω μέρος μόνο και καλύπτει γύρω γύρω το κινητό. Έχετε κανένα λινκ?

Edited by jimmys

Σκέφτομαι να πάρω την s View, όσοι την έχετε πάρει είστε ικανοποιημένοι? Με Lollipop θα δουλεύει κανονικά? Υπάρχει πουθενά αυθεντική κάτω από 40 ευρώ?

Είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε περίπτωση πτώσης δεν προστατεύει το τηλέφωνο. Λογικά θα δουλεύει και με lollipop γιατί έχει τσιπάκι μέσα.

Βλέπω 128αρες κάρτες με διαφορετικές τιμές της Samsung. Ποια είναι η κατάλληλη όμως?

Επίσης ψάχνω να βρω θήκη σιλικόνης διαφανές τελείως που μπαίνει στο πίσω μέρος μόνο και καλύπτει γύρω γύρω το κινητό. Έχετε κανένα λινκ?

Αν σε ενδιαφέρει δες αυτήν. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Από άποψη εμφάνισης ναι εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Δε δίνει όγκο στο κινητό και κουμπώνει άψογα. Από θέμα προστασίας μη περιμένεις πολλά πράγματα αφού αφήνει ακάλυπτα τα πλαϊνά οπότε σε πτώση εύκολα θα χτυπήσει. Με Lollipop δουλεύει κανονικότατα και καλύτερα από ότι με Kitkat.

Από άποψη εμφάνισης ναι εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Δε δίνει όγκο στο κινητό και κουμπώνει άψογα. Από θέμα προστασίας μη περιμένεις πολλά πράγματα αφού αφήνει ακάλυπτα τα πλαϊνά οπότε σε πτώση εύκολα θα χτυπήσει. Με Lollipop δουλεύει κανονικότατα και καλύτερα από ότι με Kitkat.

Από προστασία το ξέρω ότι δεν προσφέρει πολλά. Τουλάχιστον η κάμερα προεξέχει ή είναι τοποθετημένη πιο μέσα ώστε να μην γρατζουνιστει όταν τοποθετείται πάνω σε επιφάνειες? Μήπως να έψαχνα για τη wireless charging έκδοση, που είναι πιο παχιά και η κάμερα πιο μέσα...

Από προστασία το ξέρω ότι δεν προσφέρει πολλά. Τουλάχιστον η κάμερα προεξέχει ή είναι τοποθετημένη πιο μέσα ώστε να μην γρατζουνιστει όταν τοποθετείται πάνω σε επιφάνειες? Μήπως να έψαχνα για τη wireless charging έκδοση, που είναι πιο παχιά και η κάμερα πιο μέσα...

Είναι πιο μέσα η κάμερα. Όχι πάρα πολύ αλλά έχει απόσταση έτσι ώστε όταν το ακουμπάς σε τραπέζι να μην εφάπτεται πάνω του.

Για την sview όταν χτυπάει το τηλέφωνο, μπορώ να απαντήσω και να μιλήσω χωρίς να ανοίξω το καπάκι?

Για την sview όταν χτυπάει το τηλέφωνο, μπορώ να απαντήσω και να μιλήσω χωρίς να ανοίξω το καπάκι?

Ναι μπορεις

Πιθανόν να το έχετε πάρει χαμπάρι οι περισσότεροι αλλά το βάζω..Ο τύπος πουλάει γνήσια ( ; ) πίσω καπάκια για ασύρματη φόρτιση σε χαμηλή τιμή. Μέσα σε μια εβδομάδα το παρέλαβα...

Εδώ: http://www.ebay.com/itm/131408439313

Δημήτρης

Ναι το πρόσεξα.Αλλά τουλάχιστον εμένα δεν με πειράζει διότι δεν χρησιμοποιώ θήκες...Τα δυο sticker που δοκίμασα φουσκώνανε το καπάκι είτε λίγο είτε πολύ.

Ειδικά στο σημείο της κάμερας.

Δημήτρης

Πιθανόν να το έχετε πάρει χαμπάρι οι περισσότεροι αλλά το βάζω..Ο τύπος πουλάει γνήσια ( ; ) πίσω καπάκια για ασύρματη φόρτιση σε χαμηλή τιμή. Μέσα σε μια εβδομάδα το παρέλαβα...

Εδώ: http://www.ebay.com/itm/131408439313

Λογικά χρειάζεσαι και βάση σωστά; Έχεις βρει τίποτα;

Ασύρματο φορτιστή είχα βρει μεταχειρισμένο 15 ευρώ. Γνήσιος της Samsung . Στο ebay έχει πολλούς αλλά δεν ψάχτηκα ιδιαίτερα.
Δημήτρης

Προσφατα αγορασα την ROCK SMART CASE για ΝΟΤΕ 3.Ευχαριστημενος στην αρχη ολα οκ.οταν αποφασισα να αλαξω το κινητο και μετα απο καιρο επεστρεψα ξανα σε note η συγκεκριμενη θηκη δεν μου δουλεύει, ενω βαζω κανονικα των κωδικο που εχει για να την ενεργοποιήσω , μου λεει οτι εχει ενεργοποιηθει σε αλλο κινητο, το οποίο πριν το δωσω φυσικα το καθαρισα.Αρα η αν εχει καποιος μια ιδεα ας ενημερωσει η να το ξερετε οτι ειναι μουφα θηκη.εστειλα και maill στα λαμογια που την φτιαχνουν αλλα δεν έχει απαντήσει κανενας!καλημερα

Λοιπόν για να ξέρετε οποίος θελήσει να αγοράσει την συγκεκριμένη. Είναι αποκλειστικά και μόνο για ένα κινητό, το πρώτο που θα βάλει την εφαρμογή. Παρόλο που κάνεις Uninstal μετά δεν δουλεύει για κανένα άλλο κινητό. Μπήκε σε ένα μαζί θα φύγουνε.τραγικο.

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό bumper ελαστικό από ebay; τα περισσότερα είναι μεταλλικά αλλά θέλω ελαστικό να κρατάει τίποτα σε κακία πτώση και να είναι λεπτό.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Το nfc chip είναι στο καπάκι; έχω πάρει μια θήκη αλουμινίου που μπαίνει χωρίς το πίσω καπακι του κινητου. Χτες δεν μπόρεσα να ζευγαρωσω με μια άλλη συσκευή. Και μου πήγε εκεί κατευθείαν το μυαλό.

Αν δεν κάνω λάθος είναι στη μπαταρία πάνω.

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Υπάρχει κάποιο καλώδιο ώστε να συνδέω το νοτε 3 στην tv με ων hdmi?

Κάτι τέτοιο υποθέτω ψάχνεις.

http://www.ebay.com/itm/MHL-micro-USB-1080P-HDMI-HDTV-AV-TV-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-S5-Note-3-/360910002988?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5407e99b2c

Υπάρχει κάποιο καλώδιο ώστε να συνδέω το νοτε 3 στην tv με ων hdmi?

παρε αυτο εδω ειναι για το νοτε 3

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-MHL-2-0-microusb-to-HDMI-Adapter-white-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9005.920719.html

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)