centaurus Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 να σας ρωτησω, απο μνημες τι κανουμε? εχω αρχισει να ψαχνω για το ποια 64gb class10 θα παρω και εχω χαθει! θελω να κινηθω βασικα μεσω ebay και να σας ρωτησω εαν εχει παρει καποιος απο εσας καλη 64 και απο που. υ.π. αυτος ο ασυρματος τροπος φορτησης , σταματαει να φορτιζει οταν φτασουμε στο 100% ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 να σας ρωτησω, απο μνημες τι κανουμε? εχω αρχισει να ψαχνω για το ποια 64gb class10 θα παρω και εχω χαθει! θελω να κινηθω βασικα μεσω ebay και να σας ρωτησω εαν εχει παρει καποιος απο εσας καλη 64 και απο που. υ.π. αυτος ο ασυρματος τροπος φορτησης , σταματαει να φορτιζει οταν φτασουμε στο 100% ?? Εγώ πήρα αυτή. Ωστόσο το note 3 δεν υποστηρίζει το UHS-1, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πάρεις την pro. Αν θέλεις τη γνώμη μου πάρε samsung κάρτα. Είναι πολύ περισσότερο αξιόπιστες από sandisk κλπ Όσον αφορά στον ασύρματο τρόπο φόρτισης προφανώς σταματάει στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33261&cat=4 δεν παίζει τίποτα ποιο φθηνό σε αυθεντικό ε; επίσης κανένα καλό και γρήγορο power bank εκτός τα κλασικά του ebay που μπορούμε να βρούμε; Edited March 12, 2014 by Mariosddd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 να σας ρωτησω, απο μνημες τι κανουμε? εχω αρχισει να ψαχνω για το ποια 64gb class10 θα παρω και εχω χαθει! θελω να κινηθω βασικα μεσω ebay και να σας ρωτησω εαν εχει παρει καποιος απο εσας καλη 64 και απο που. υ.π. αυτος ο ασυρματος τροπος φορτησης , σταματαει να φορτιζει οταν φτασουμε στο 100% ?? Καλημέρα, όπως σου είπαν και πιο πάνω προτίμησε Samsung μνήμες και όχι SANDISK έχω καεί με δαύτες και στο Νote2 και στο 3 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλημέρα, όπως σου είπαν και πιο πάνω προτίμησε Samsung μνήμες και όχι SANDISK έχω καεί με δαύτες και στο Νote2 και στο 3 :lol::lol::lol::lol: Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο με μία sandisk ultra 32gb που έχω εδώ και 3-4 μήνες...Γιατί το λές αυτό; Τι εννοείς "κάηκες"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο με μία sandisk ultra 32gb που έχω εδώ και 3-4 μήνες...Γιατί το λές αυτό; Τι εννοείς "κάηκες"; εγω εβαλα σε s3 δυο 16αρες sandisk και τις εκαψε σε μια βδομαδα μεσα. δεν τις αναγνωριζε το τηλεφωνο το pc ,τιποτα. και ειχα και αρχεια μεσα που τα εχασα. σαμσουνγκ καρτα και adata μου δουλεψαν χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αυτό εδώ θα παίξει με το Note 3 ? Ακουστικό Bluetooth Sony SBH52 Smart http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/specifications/#tabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αυτό εδώ θα παίξει με το Note 3 ? Ακουστικό Bluetooth Sony SBH52 Smart http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/specifications/#tabs πολλοι το χρησιμοποιουν ηδη με νοτε3 χωρις κανενα προβλημα. ηθελα να το παρω και εγω αλλα κατεληξα στο sbh50 λογω τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το sbh 52λειτουργεί γενικα καλα στη συσκευή μας. Βεβαια εχω διαπιστώσει καποιες (ελαχιστες) φορες πως δε συνδεεται παντοτε αυτοματα οταν ανοιξεις το ΒΤ και εκανε κι ενα random restart καποια στιγμη, αλλα δεν εχω καταληξει αν φταει η συσκευη ή η rom μου. Παντως η ποιότητα του ηχου ειναι τρομερη ειτε απο τα ακουστικά ειτε απο το μεγαφωνακι της συσκευής. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos30 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αυτό εδώ θα παίξει με το Note 3 ? Ακουστικό Bluetooth Sony SBH52 Smart http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/specifications/#tabs Εγώ πάντως εδώ και 3-4 μήνες που έχω το SBH 50 δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα. Συνδέετε πανεύκολα (με NFC) και μου έχει λύσει και το μεγάλο πρόβλημα του ραδιοφώνου που με προβλημάτιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο με μία sandisk ultra 32gb που έχω εδώ και 3-4 μήνες...Γιατί το λές αυτό; Τι εννοείς "κάηκες"; εγω εβαλα σε s3 δυο 16αρες sandisk και τις εκαψε σε μια βδομαδα μεσα. δεν τις αναγνωριζε το τηλεφωνο το pc ,τιποτα. και ειχα και αρχεια μεσα που τα εχασα. σαμσουνγκ καρτα και adata μου δουλεψαν χωρις προβλημα. Στο Note2 μου τα έφτυσε η 32αρα Sandisk, μου την άλλαξαν στην εγγύηση με ίδια, και τα έπαιξε και η δεύτερη στο Note3...τι να πω να ήμουν τόσο γκαντέμης....να έπεσα σε προβληματικές παρτίδες....τέλος πάντων βρήκα την υγειά μου με την 32 Samsung... Βέβαια εδώ στο φόρουμ είχαν ακουστεί και από άλλους παράπονα για τις Sandisk.... PS. Και να φανταστείς ότι δεν μου αρέσει λόγω εργασίας και λόγω χόμπι να θάβω ελαφρά καρδία μια εταιρία όπως η Sandisk Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Εγώ πάντως εδώ και 3-4 μήνες που έχω το SBH 50 δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα. Συνδέετε πανεύκολα (με NFC) και μου έχει λύσει και το μεγάλο πρόβλημα του ραδιοφώνου που με προβλημάτιζε. Τα ακουστικά τι λένε, έχουν καλό ήχο; Σε κάποιες κριτικές που διάβασα έλεγαν ότι ακούγονται αρκετά πριμαριστα. Edited March 12, 2014 by enterhere Edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μάλλον είμαι αρκετά τυχερός τότε, απ'ότι βλέπω, προς το παρών τουλάχιστον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μιας και δεν έχει ραδιόφωνο, σκέφτομαι να πάρω στερεοφωνικά bt ακουστικά με radio FM. Τα Sony δείχνουν να κάνουν αυτό το πράγμα ακριβώς. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; (σε λογικά επίπεδα τιμών) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Υπάρχει το Nokia BH-221 αλλά έχω την εντύπωση πως είναι πιο ακριβό από το Sony SBH-52 και επίσης δεν ξέρω αν είναι συμβατό με το Note 3... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Υπάρχει το Nokia BH-221 αλλά έχω την εντύπωση πως είναι πιο ακριβό από το Sony SBH-52 και επίσης δεν ξέρω αν είναι συμβατό με το Note 3... To link που έδωσες είναι για το BH-121 που νομίζω ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Το ΒΗ-221 είναι δυσεύρετο. Ελάχιστα καταστήματα το έχουν. Ο συνδυασμός πάντως στερεοφωνικού/ΒΤ/με οθόνη νομίζω είναι αρκετά χρήσιμος. Με την οθόνη ειδικά γλιτώνεις το να κοιτάς το κινητό για να δείς ποιος είναι. Αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται το όνομα ή ο αριθμός (υποψιάζομαι το δεύτερο) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 To link που έδωσες είναι για το BH-121 που νομίζω ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Το ΒΗ-221 είναι δυσεύρετο. Ελάχιστα καταστήματα το έχουν. Ο συνδυασμός πάντως στερεοφωνικού/ΒΤ/με οθόνη νομίζω είναι αρκετά χρήσιμος. Με την οθόνη ειδικά γλιτώνεις το να κοιτάς το κινητό για να δείς ποιος είναι. Αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται το όνομα ή ο αριθμός (υποψιάζομαι το δεύτερο) Στο 52 φαινεται το όνομα. Βεβαια mw600 που ειχα πριν, φαινοταν μονο ο αριθμός οποτε φανταζομαι πως παίζει ανάλογα το μοντελο. Το 52 πάντως έχει τρόπο (μεσω εφαρμογής βεβαια) να δειχνει στην οθονη του οποια ειδοποίηση ή toast message λαμβανεις στη συσκευή. Συν το οτι μπορεις να διαβασεις εισερχομενο μηνυμα, whatsapp message κλπ. Αρκετα βολικό. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Οποτε με το θεμα μνημες μου προτεινεται να παω σε σαμυ και οχι την προ γιατι δεν υποστηριζεται πληρως απο το νοτε 3 και θα ηταν τσαμπα λεφτα για την διαφορα απο την απλη σαμυ. Εχει παρει κανεις σας απο το εμπαι και ηταν γνησια η Σαμσουνγκ καρτα μνημης για να τον προτιμησω και εγω? υ.π.2 Εαν εχω εγκατεστημενο στο τηλεφωνο το συστημα της ασυρματης φορτισης, θα μπορω να το φορτισω και κλασικα αν χρειαστει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 υ.π.2 Εαν εχω εγκατεστημενο στο τηλεφωνο το συστημα της ασυρματης φορτισης, θα μπορω να το φορτισω και κλασικα αν χρειαστει?? Εννοείς ταυτόχρονα; Δεν θα το δοκίμαζα. Αν εννοείς γενικά, τότε δε θα έχεις θέμα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Την καμερα πισω την προστατευει καθολου; Δηλαδη η καμερα ειναι λιγο πιο μεσα απο την θηκη; Δεν θα ηθελα να ακουμπαει στις πειφανειες Δεν ακουμπάει η κάμερα κάτω. Η θήκη δημιουργεί εσοχή στο σημείο που είναι η κάμερα. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boca Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπερα! Ειμαι νεος με νοτε 3.. Υπαρχει επισημος reseller στο ebay για θηκες spigen? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εννοείς ταυτόχρονα; Δεν θα το δοκίμαζα. Αν εννοείς γενικά, τότε δε θα έχεις θέμα. οχι ταυτόχρονα...:cool: οπότε ολα καλα με την φορτιση! Οποιος προμηθευτηκε φτηνη 64ρα σαμσουνγ μνημη και όχι μαιμουδόκοτα ας μου το πει να το κοιταξω κ εγω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το sbh 52λειτουργεί γενικα καλα στη συσκευή μας. Βεβαια εχω διαπιστώσει καποιες (ελαχιστες) φορες πως δε συνδεεται παντοτε αυτοματα οταν ανοιξεις το ΒΤ και εκανε κι ενα random restart καποια στιγμη, αλλα δεν εχω καταληξει αν φταει η συσκευη ή η rom μου. Παντως η ποιότητα του ηχου ειναι τρομερη ειτε απο τα ακουστικά ειτε απο το μεγαφωνακι της συσκευής. Αποσυνδέσεις (τυχαίες) με το bluetooth συνέχεια ανοιχτό παίζουνε; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Χμ, την πατησα. Η κόρη μου θέλησε να παλέψει με την sview cover θήκη μου. Αποτέλεσμα θήκη-θυγατέρα 0-1 :D Πλεον προσανατολιζόμαστε σε αγορά sview cover με ενσωματωμένο το τσιπάκι της ασύρματης. Στο eshop εχει την αυθεντική της samsung στα 50€. Εχετε υπόψιν σας ειτε καμία μη γνήσια που να δουλεύει είτε κατι πιο φτηνό στο αυθεντικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπερα! Ειμαι νεος με νοτε 3.. Υπαρχει επισημος reseller στο ebay για θηκες spigen? Ευχαριστω!! http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-Case-for-Galaxy-Note-3-Champagne-Gold-/190943708014?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c7521c36e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts